Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Az önce anneme saçlarımın kırıklarını kestirdim v model belimde olan saçlarım artık merdiven gibi uzundan kısaya kat kat 4 parmak da kesmiş makası düz düz tutup yerlere yatıp ağlayasım var

Sonradan düzelttirirsin üzülme. Saç kesiminin ilk günü hep depresyon hep kaos zaten..

Evet adeta ön sıraya oturtmuşsun beni harika oldu ama

Harika otesi birgun olmus canim :)

Cok guzel birgun olmus canim, melatonin insallah ise yarar :)

Menun karbonhidrat agirlikli olmus canim.
Ekmek, patates, yogurt, yulaf ,meyve hep karbonhidratli besinler..
Yarin sebze , proteinde tuketmeye calis canim :)

Az önce anneme saçlarımın kırıklarını kestirdim v model belimde olan saçlarım artık merdiven gibi uzundan kısaya kat kat 4 parmak da kesmiş makası düz düz tutup yerlere yatıp ağlayasım var
Uzme canini bence guzel olmustur, sana oyle gelmistir.
Kisalinca insan ilk gunler alisamiyor.
Hem uzar nasilsa :)

Hoşgeldiiiin kelebeğimm Eminim çok güzelsindir hem ne demişler bir dirhem et bin ayıp örter
Biz gene de verelim tabi kiloları Yawrupesto veya pestokuş ekibi olarak listeleri sallayacağız
Yawrupesto, pestokus olarak kizlari dumur ederim , saskinliktan ne yapacaklarini sasirsinlar:)
Ben bol adim ve ip atlama yapyiroum pestom.
Menumde belli, guzel birgun oluyor :)
Sende durumlar nasil?

Evet adeta ön sıraya oturtmuşsun beni harika oldu ama
Ahaahhah yanimda , yamacimda ol , kacma dedim :)))

Kızlaaar çok yorgunum yazılanları yarın okuyacağım şimdi günümü paylaşayım
Sabah Menemen, ceviz ve zeytin
Akşam fırında bezelyeli tavuk üstünde beşamel ve kaşar vardı 1 dilim de ekmek yedim canım istedi garip bir şekilde
9000 adımın var 50 dk yürüyüş yaptım üstüne de 5 dk zıpladım
Su 2 lt
Hyt-123

Bilmiyorum ki surekli bir aclik sabah da leslie yaptim 30 dk ama aclik hic duymazdim spor sonrasi ama onceki 2 gun halsizlik bugunse aclik hissediyorum

Normalde aksama kadar arada 1 meyve ile idare ediyordum ama bugun bambaska
Regl yaklastiysa ondan da olabilir

Çok hafif olmuş canım sporun da çok güzel

Menüm
Kahvaltı
1haslanmis yumurta.kk kaşar peyniri iki zeytin 1 çatal bpeynir
Öğle
Bir dilim palamut (kızarmış) ,deniz börülcesi.bir köz patlıcan bol yeşil salata
Akşam
bir külah dondurma
Ara
Yarım elma
Nescafe
Şu 1.5 lt
Spor
4800 adım 350atlama 40 mekik 80bolgesel (bacak,yan simit)
Arrietty_ Yawrukush

Ooo spor falan efsoo ben dışarda yedim(döner menü gibin bişey) ama dayanırsam tek öğüm olarak kalacak. Bi de 5000 adım atmışım, yetmez ama evet

Çok güzell
Bende heemmen paylaşayımm
2.30 saat yürüyüş yaptım yani onbeş bin adım
2.5 lt su
Sabah 3 zeytin bir çatal peynir helvası
Çok yoğundum Ondan öğleni biraz geç yedim
Saat 15.00 kuzu eti sote bir porsiyon
Akşam kıymalı taze fasulye tavuk sote

Aslında eyer kırıklar varsa uçlardan kesilmesi iyi olmuş çünkü sağlıklı saç kırıksız saçtır ve uzamasını istediğin saçı önce arındırıcaksın yani kesiceksin ki uzasın canım

4 ayda 15 kilo verdim 3 aydir sabitim tamam fazla dikkat etmiyorum ama bir sure sabit kalmakta iyi bence
Atlatirsin 20 gune
Regl yaklastiysa ondan da olabilir
Daha 15 gun var ama bakalim neyden kaynakli

Kizlar bu haareketleri yapmayi dusunuyorum

Bizde bugun yufka yaptik yemekti temizlik gitgel bnde baya yoruldum bi de ayağıma ari soktu bu arada hala sızlıyor

Menün de gayet guzel olmus canim

Iyi geceler guzel arkadaslarim, 2 oglumda sabah 6da kalkmislardi, ikisinide uyuttum, kahvemi yaptim 1 hurma ve yosun cipsi esliginde (cok midesiz oldugum dogrudur:))) azicik dinleniyorum.
Esimde 3 saattir disarida ,cocuklar beni mahvetti, oyna,etkinlik yap, bahcede zipla,sallan derken, simdi enerji toplama zamani..
Allahtan bugun diyete baslayacagim diye dunden yemeklerimi hazirlamistim da yemek derdim yok.
Resmen omur boyle bitiyor..
Hepinize iyi istirahatler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…