Az önce anneme saçlarımın kırıklarını kestirdim v model belimde olan saçlarım artık merdiven gibi uzundan kısaya kat kat 4 parmak da kesmiş makası düz düz tutup yerlere yatıp ağlayasım var
Evet adeta ön sıraya oturtmuşsun beniHarikasin canim :)
Cok guzel birgun olmus kuzum.
Tamam canim, duzeltecegim, not aldim :)
Harikasin canim :)
Bende bugun sahalara donuyorum :)
Ne tatli bir misafirmis :)
Tamam canim, ben 30 mekik telafisi yazmistim, firsat bulursan yap olur mu, 1 simiti bir ogunde yememeye calis canim, yarim simit candir:)
Ahahah belli etmemeye calismistim, anlasilmis miyerim seni, bu hafta 1. biziz,degil mi pestom :))
Al benden de o kadar, 4 lt suyu koyuyorum onume unutmayip iceyim diye :))
Canim kahvaltin guzel ama oglen dogru durust bir sey yemedigin icin acikmissin..
Ne guzel kuaforsun demek, bende kendi sacimi kendim kesiyorum, ogullarimin ve esimin sac trasini yapiyorum, kas, sac boyama hepsini kendim yapiyorum karantina sagolsun.
Hatta lazer epilasyonunu bile kendisi yapmis olan biriyim :)))
Harika otesi birgun olmus canim :)iyi aksamlar kızlaar
Tekrar merhaba @Mavimeltem :) yine eş olmusuz bu hafta sana layık bir es olayım telafi edeyim
Menümü yazıyorum
Kahvaltı: 1 kase corba biraz tel peynir
Öğle:1 mandalina, biraz kuruyemis
Aksam:2 dolma, 1 kase corba
Spor:17750 adım
Su:2lt
Cok guzel birgun olmus canim, melatonin insallah ise yarar :)Spora gidecektim yine ama gece uyuyamayinca yorgunluk coktu.
Günün özeti
2 yunurta
2 lchf wasa
1 dilim eski kasar
1 dilim avoksdo
1 avuc bebek ispanak
Eki Görüntüle 2699970
Ara
2 dilim Kuru armut
2 dilim Kuru muz
Eki Görüntüle 2699971
Aksam
2 wada
Ustune tavuk salatasi
Yaninda gorunmeyen salata
Eki Görüntüle 2699973
Su 2,5 L
Spor
1 saat bisiklet
7bin adim
2 saat ev isi
Canfeb Yawrukush
Kaptanim dedigin melatonin hapini aldim. Bakalim bu gece nasil uyuyacagim
Menun karbonhidrat agirlikli olmus canim.Merhaba canım biraz geç gördüm msjını yaa eş mi olduk şimdi ben kaçırdımdaha yeniyim ya sanırım alışmam gerekiyo. Günüm temizlik yaparak geçti valla eşim senin günün nasıldı yeni oturdum sayılır bende .
Menümü yazayım sabah 1 dilim tb emeği
3 kaşık menemen 1 dilim beyaz beynir
Öğlen 1 tane patates haşlama yanında yoğurt bir kase
Akşam yulaf lapası
Ara öğünde armut yedim
2 5 lt su sabahtan beri temizlik yaptığım için de spora vaktim kalmadı zaten de pertim çıktı
Olmuşmu menümYawrukush Birgaripanne Arrietty_
Uzme canini bence guzel olmustur, sana oyle gelmistir.Az önce anneme saçlarımın kırıklarını kestirdim v model belimde olan saçlarım artık merdiven gibi uzundan kısaya kat kat 4 parmak da kesmiş makası düz düz tutup yerlere yatıp ağlayasım var
Yawrupesto, pestokus olarak kizlari dumur ederim , saskinliktan ne yapacaklarini sasirsinlar:)Hoşgeldiiiin kelebeğimmEminim çok güzelsindir hem ne demişler bir dirhem et bin ayıp örter
Biz gene de verelim tabi kilolarıYawrupesto veya pestokuş ekibi olarak listeleri sallayacağız
Ahaahhah yanimda , yamacimda ol , kacma dedim :)))Evet adeta ön sıraya oturtmuşsun beniharika oldu ama
Regl yaklastiysa ondan da olabilirBilmiyorum ki surekli bir aclik sabah da leslie yaptim 30 dk ama aclik hic duymazdim spor sonrasi ama onceki 2 gun halsizlik bugunse aclik hissediyorum
Normalde aksama kadar arada 1 meyve ile idare ediyordum ama bugun bambaska
Çok hafif olmuş canımSpora gidecektim yine ama gece uyuyamayinca yorgunluk coktu.
Günün özeti
2 yunurta
2 lchf wasa
1 dilim eski kasar
1 dilim avoksdo
1 avuc bebek ispanak
Eki Görüntüle 2699970
Ara
2 dilim Kuru armut
2 dilim Kuru muz
Eki Görüntüle 2699971
Aksam
2 wada
Ustune tavuk salatasi
Yaninda gorunmeyen salata
Eki Görüntüle 2699973
Su 2,5 L
Spor
1 saat bisiklet
7bin adim
2 saat ev isi
Canfeb Yawrukush
Kaptanim dedigin melatonin hapini aldim. Bakalim bu gece nasil uyuyacagim
Ooo spor falan efsooHarika otesi birgun olmus canim :)
Cok guzel birgun olmus canim, melatonin insallah ise yarar :)
Menun karbonhidrat agirlikli olmus canim.
Ekmek, patates, yogurt, yulaf ,meyve hep karbonhidratli besinler..
Yarin sebze , proteinde tuketmeye calis canim :)
Uzme canini bence guzel olmustur, sana oyle gelmistir.
Kisalinca insan ilk gunler alisamiyor.
Hem uzar nasilsa :)
Yawrupesto, pestokus olarak kizlari dumur ederim , saskinliktan ne yapacaklarini sasirsinlar:)
Ben bol adim ve ip atlama yapyiroum pestom.
Menumde belli, guzel birgun oluyor :)
Sende durumlar nasil?
Ahaahhah yanimda , yamacimda ol , kacma dedim :)))
Çok güzellKızlaaar çok yorgunum yazılanları yarın okuyacağım şimdi günümü paylaşayım
Sabah Menemen, ceviz ve zeytin
Akşam fırında bezelyeli tavuk üstünde beşamel ve kaşar vardı 1 dilim de ekmek yedim canım istedi garip bir şekilde
9000 adımın var 50 dk yürüyüş yaptım üstüne de 5 dk zıpladım
Su 2 lt
Hyt-123
Aslında eyer kırıklar varsa uçlardan kesilmesi iyi olmuş çünkü sağlıklı saç kırıksız saçtır ve uzamasını istediğin saçı önce arındırıcaksın yani kesiceksin ki uzasın canımAz önce anneme saçlarımın kırıklarını kestirdim v model belimde olan saçlarım artık merdiven gibi uzundan kısaya kat kat 4 parmak da kesmiş makası düz düz tutup yerlere yatıp ağlayasım var
BENCE çok güzel hem kendini geliştirmiş olursunnEsim pek memnun degil ama mecbur idare ediyor korona yuzunden :)))
4 ayda 15 kilo verdim 3 aydir sabitim tamam fazla dikkat etmiyorum ama bir sure sabit kalmakta iyi benceCanım benım haklısın ama ınsanlar gozumun onunde hamur tatlı yerken ben yemeyıp kendımı tutuyorum ama karşılığı yok. 4 aydr 2.5 kılo anca vermısım
Ben 16 kılo vermıstım 4 ayda şimdi ne oluyor anlamıyorum cok takıyorum dıye mı bılmıyorum bu hafta bakalım nasıl olacak
Atlatirsin 20 guneAz önce anneme saçlarımın kırıklarını kestirdim v model belimde olan saçlarım artık merdiven gibi uzundan kısaya kat kat 4 parmak da kesmiş makası düz düz tutup yerlere yatıp ağlayasım var
Daha 15 gun var ama bakalim neyden kaynakliRegl yaklastiysa ondan da olabilir
Bizde bugun yufka yaptik yemekti temizlik gitgel bnde baya yoruldum bi de ayağıma ari soktu bu arada hala sızlıyorMerhaba canım biraz geç gördüm msjını yaa eş mi olduk şimdi ben kaçırdımdaha yeniyim ya sanırım alışmam gerekiyo. Günüm temizlik yaparak geçti valla eşim senin günün nasıldı yeni oturdum sayılır bende .
Akşam yulaf lapası
Ara öğünde armut yedim
2 5 lt su sabahtan beri temizlik yaptığım için de spora vaktim kalmadı zaten de pertim çıktı
Menün de gayet guzel olmus canimMerhaba canım biraz geç gördüm msjını yaa eş mi olduk şimdi ben kaçırdımdaha yeniyim ya sanırım alışmam gerekiyo. Günüm temizlik yaparak geçti valla eşim senin günün nasıldı yeni oturdum sayılır bende .
Akşam yulaf lapası
Ara öğünde armut yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?