Bu tabloya sadece adım ıp atlama ve spor yazılacak sanırım demiHaftanin spor tablosu
Haftanin esleri Adim Ip atlama Ev isi (saat) Toplam puan @aydingelini i & @MorVampirella 5000 3,2@sserendipity & esmeriiim @Mavimeltem & Mathildablue 37750@Smneapdullah & @GCA 31000Arrietty_ & Canfeb 17000 650 2bnnu & @_Vera_ 17500 800B Beklenen2 & E English_teacherrr 6000 6@pesto20 & @Yawrukush 32000Birgaripanne & @Hyperborea17 7000Toplam
Walla bravo çok iyi verdinAlmadigima sukrediyorum bu arada 400 gram fazla oda odemdir zaten
Eevet canim hep sifa icin yapiyorlar cunku aclik oldugu zaman hastalikli hucrelerle beslenirmis
Daha guzel uykulara insAllah
Aman aman az kaldi seninki devam et
bana bakma ben 15 kiloyu devirince yiprandim biraz ara iyi geldi az bir de sporla destek atip cildim toparlanirsa son hiz donucem de
Tabiki içerim ,dün o kadar yoruldum ki 1.5 lt içecek vakit bile zor buldumAz su ictigin icin ceza geliyor 2 bardak su fazla icer misin bugun
Suyu min 2 lt tutuyorum ama dün yoğun bir gündü fırsatım olmadı hiç , sporu da bebeğim olduğu için vakit bulamıyorum ama akşamları yürüyüş yaparsam kendimi şanslı hissediyorum aktif bir hayatım var ama adım sayamıyorum şu adımsayar saatlerden mi alsamMenü çok güzel ama spor ve su az mı eşim?
Maddi durumun desteklerse harika bişey ama bu ay alamıcam ben onun yerine kol bandı aldım telefonu sabitliyorum kolumaSuyu min 2 lt tutuyorum ama dün yoğun bir gündü fırsatım olmadı hiç , sporu da bebeğim olduğu için vakit bulamıyorum ama akşamları yürüyüş yaparsam kendimi şanslı hissediyorum aktif bir hayatım var ama adım sayamıyorum şu adımsayar saatlerden mi alsam
Ha sabitleyicimi dedin 30 tl pahaliymis b.m yada a202 ye gelirse alirimMaddi durumun desteklerse harika bişey ama bu ay alamıcam ben onun yerine kol bandı aldım telefonu sabitliyorum koluma
Canım bende düsünüyorum telefon sürekli tasımak zor oluyor cepte. A101 e geliyormuş bi bakabilirsin bende ordan bakcam.xaomi ninBenimde yok ben telefonu hep cebimde taşıyorum internetten 30 tlye gördüm kola sabitleme bandı var onu alcam
Kol saatimiCanım bende düsünüyorum telefon sürekli tasımak zor oluyor cepte. A101 e geliyormuş bi bakabilirsin bende ordan bakcam.xaomi nin
Canım günaydın akıllı saatimiz yoksa adım nasıl sayabiliriz
Bu tabloya sadece adım ıp atlama ve spor yazılacak sanırım demi
Dün 3 saat temızlık yaptım.
Ne zaman geliyormuşCanım bende düsünüyorum telefon sürekli tasımak zor oluyor cepte. A101 e geliyormuş bi bakabilirsin bende ordan bakcam.xaomi nin
Teşekkür ederim canımGunaydin
Akilli telefonuna program yukleye bilirsin
Evde isen su 2 video da sureye gore adim sayisi asagi yukari yazdigi kadar
Kizlar a101 e ucuz adim sayar geliyor demis. Durumun varsa kacirma
Ödül hakkım yokkiAksam ogunune kadar guzel ama ödül hakkin Oda :)
Suya tarcin atmayi dene. Dun baya kolay ictim ben
Spor da cok iyi ❤
M4 kullanan birkac arkadasim var Türkiyeden. Ucuz ama cok memnunlar. 50 - 60 lira arasi
40 yaptım canım
Jj sevıyorumSadece adim, ip ve ev isi süresi
Tabii siz baska sporlarinizida yapmaya devam edin.
Cuma yine 3 farkli spor ile yarisacagiz.
Isteginiz varsa soyleyin :) jj, Squat vs
Bn zatwn fazla yufka yiyemiyorum canim mideme dokunuyorCanim guzel birguno lmus, neden yoruldun o kadar ?
Dondurmayi odule saydim gulum, gerisi gayet guzel :)
Tek ogun yapmaya zorlama kendini ac kalma pestokusum..
1 ogun daha yap guzelce..
Ne guzel yemekler varmis bugun menunuzde , afiyet olsun canim :)
Benim esim cok zor begenen birisi , gercekten cok zor begenir..
Berbere gittiginde bile icine tam sinmezdi..
Oyuzden benimkinede bir suru kulp buluyor tabi ama malum korona, hastalik vs derken eli mahkum kestiriyor bana :)
Epey alisigim aslinda cunku 2 oglumuda dogdugundan beri ben tras ediyorum, berbere 1-2kez sadece Turkiye tatillerimizde gittiler.. :))
Ooo senden yeniden menu gormek ne guzel kaptanim :))
Egzersizlerede basliyorsun cok sevindim :)
Ellerinize saglik canim, afiyetle yiyin ama sen cok yeme yufkayi:)
Gecmis olsun bu arada
Guzel, hafif birgun olmus canimcim :)
Sagol canimGüzel olmuş canım valla yufka dedin canım çektigüle güle yiyin
Akıllı saat adımsayar. Telefon ile de senkronize oluyor diye biliyorum bildirimleri görebiliyorsun aramaları.evet kol saatiKol saatimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?