Iyi aksamlar canim :))Iyi aksamlar kizlar
Esim pek memnun degil ama mecbur idare ediyor korona yuzunden :)))Ayyy tebrik ediyorum muhteşemm
Kaptanim motive et beni
Kaptanim normalde hep boyle besleniyorum kahvaltiyi 12 de yaptim zaten 1 den sonra da yogurtlu pilav yedim
Sekerimin neden dusuk oldugunu bilmiyorum ki
Canim yogurtta, bulgurda karbonhidrat ve sadece 4 kasik yemissin, tok tutmamasi normal..Kaptanim motive et beni
Kaptanim normalde hep boyle besleniyorum kahvaltiyi 12 de yaptim zaten 1 den sonra da yogurtlu pilav yedim
Sekerimin neden dusuk oldugunu bilmiyorum ki
Birazdan paylasacagimNeler yedin yazsana teek teeek
Masallah sana 1.68 boya 52 kılo oylemıBoyum 168 benim. Aslında 52 kilo tam sınırda oluyor ama tolerans payı bırakıyorum 2 kilo:d
Yakaladim canim seni :))Masallah sana 1.68 boya 52 kılo oylemıben ölem o zman 1.65 64 kılo
Canım benım haklısın ama ınsanlar gozumun onunde hamur tatlı yerken ben yemeyıp kendımı tutuyorum ama karşılığı yok. 4 aydr 2.5 kılo anca vermısımCanim duzenli menulerini yaz bu hafta, biliyorum moralin bozuluyor ama bazi insanlar cabuk kilo veriyor, bazilari yavas.
Metabolizmayla, beslenmeyle ,egzersizle, dinlenmeyle, yasla vs vs cok seyle ilgisi var bunun..
Diyetinden vazgecme, zor olsada gidiyor kilolarin.
Aşk ol bak bende sana yazıyormuşum tamdaYakaladim canim seni :))
Hani menuler, hani egzersizler, ne alemde diyet?
Sonra cuma gunu arti oluyor....
Bu hafta yediklerini arttir, cok az yiyorsun, vucudun kitlik var sanip depoluyor.Canım benım haklısın ama ınsanlar gozumun onunde hamur tatlı yerken ben yemeyıp kendımı tutuyorum ama karşılığı yok. 4 aydr 2.5 kılo anca vermısım
Ben 16 kılo vermıstım 4 ayda şimdi ne oluyor anlamıyorum cok takıyorum dıye mı bılmıyorum bu hafta bakalım nasıl olacak
Kalp kalbe karsiymis :))Aşk ol bak bende sana yazıyormuşum tamdayemek hazr menum bellı ama daha yemedım yıyeyım yazacagım 2 gunluk menumu
Yok kız sen de sağlıklı kilodasın ben biraz takıntılıyım gsliba problem bendeMasallah sana 1.68 boya 52 kılo oylemıben ölem o zman 1.65 64 kılo
iyi aksamlar kızlaar
Tekrar merhaba M Mavimeltem :) yine eş olmusuz bu hafta sana layık bir es olayım telafi edeyim
Menümü yazıyorum
Kahvaltı: 1 kase corba biraz tel peynir
Öğle:1 mandalina, biraz kuruyemis
Aksam:2 dolma, 1 kase corba
Spor:17750 adım
Su:2lt
Merhaba canım biraz geç gördüm msjını yaa eş mi olduk şimdi ben kaçırdım
Esim pek memnun degil ama mecbur idare ediyor korona yuzunden :)))
Az önce anneme saçlarımın kırıklarını kestirdim v model belimde olan saçlarım artık merdiven gibi uzundan kısaya kat kat 4 parmak da kesmiş makası düz düz tutup yerlere yatıp ağlayasım varolsun o bile büyük birşey
Dün artı cıktım isteMathildablue Kisa surede ne guzel kilolar verdin. Menün ve adimlarin cok iyi m gecen hafta az yedin o yuzden 100gr mi vermistin? Dogru mu hatirliyorum
Bu hafta düz 52 gorursun. Hayranim boyle azimli olupda hizli verenlere.
Subat da geldim ama hala yerime sayiyorum.
Aralik da mezun olacagim ben
Veee yine kurkcu dukkanina donuyorum,yine cirkin ve tombik olarak
Bu sabahki kilom:69.4
pesto26 seninle dondum sahalara kuzum
Eki Görüntüle 2699946
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?