Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kaptanim motive et beni
Kaptanim normalde hep boyle besleniyorum kahvaltiyi 12 de yaptim zaten 1 den sonra da yogurtlu pilav yedim
Sekerimin neden dusuk oldugunu bilmiyorum ki
Canim yogurtta, bulgurda karbonhidrat ve sadece 4 kasik yemissin, tok tutmamasi normal..
Karbonhidratlar aciktirir.
Pilavin yerine 2 yumurta kirip yeseydin oglen..
Diyete ara verdin, kacamakli seyler yedin haliyle vucudunun duzeni bozuldu..
Eski duzene donmen birkac gununu alir gulum..

Canım benım haklısın ama ınsanlar gozumun onunde hamur tatlı yerken ben yemeyıp kendımı tutuyorum ama karşılığı yok. 4 aydr 2.5 kılo anca vermısım
Ben 16 kılo vermıstım 4 ayda şimdi ne oluyor anlamıyorum cok takıyorum dıye mı bılmıyorum bu hafta bakalım nasıl olacak

Bu hafta yediklerini arttir, cok az yiyorsun, vucudun kitlik var sanip depoluyor.
3 ogun ye sebze, proteinini al bolca..
Egzersiz olarakta sadece adimla gulum, ben eminim gidecek.:)

Aşk ol bak bende sana yazıyormuşum tamda yemek hazr menum bellı ama daha yemedım yıyeyım yazacagım 2 gunluk menumu
Kalp kalbe karsiymis :))

Spora gidecektim yine ama gece uyuyamayinca yorgunluk coktu.

Günün özeti
2 yunurta
2 lchf wasa
1 dilim eski kasar
1 dilim avoksdo
1 avuc bebek ispanak

Ara
2 dilim Kuru armut
2 dilim Kuru muz

Aksam
2 wada
Ustune tavuk salatasi
Yaninda gorunmeyen salata

Su 2,5 L
Spor
1 saat bisiklet
7bin adim
2 saat ev isi
Canfeb Yawrukush

Kaptanim dedigin melatonin hapini aldim. Bakalim bu gece nasil uyuyacagim

Mathildablue Kisa surede ne guzel kilolar verdin. Menün ve adimlarin cok iyi m gecen hafta az yedin o yuzden 100gr mi vermistin? Dogru mu hatirliyorum

Bu hafta düz 52 gorursun. Hayranim boyle azimli olupda hizli verenlere.
Subat da geldim ama hala yerime sayiyorum.

Aralik da mezun olacagim ben

E English_teacherrr merhaba yeni esim nasilsinsin nasil geciyor günün
Merhaba canım biraz geç gördüm msjını yaa eş mi olduk şimdi ben kaçırdım daha yeniyim ya sanırım alışmam gerekiyo. Günüm temizlik yaparak geçti valla eşim senin günün nasıldı yeni oturdum sayılır bende .
Menümü yazayım sabah 1 dilim tb emeği
3 kaşık menemen 1 dilim beyaz beynir
Öğlen 1 tane patates haşlama yanında yoğurt bir kase
Akşam yulaf lapası
Ara öğünde armut yedim
2 5 lt su sabahtan beri temizlik yaptığım için de spora vaktim kalmadı zaten de pertim çıktı
Olmuşmu menüm Yawrukush Birgaripanne Arrietty_

olsun o bile büyük birşey
Az önce anneme saçlarımın kırıklarını kestirdim v model belimde olan saçlarım artık merdiven gibi uzundan kısaya kat kat 4 parmak da kesmiş makası düz düz tutup yerlere yatıp ağlayasım var

Dün artı cıktım iste ondan önce 800 gr vermiştim. Kilo azaldıkça vermesi zorlasıyor. Ama beni motive ediyorsunuz sizleri gördükce

Veee yine kurkcu dukkanina donuyorum,yine cirkin ve tombik olarak

Bu sabahki kilom:69.4
pesto26 seninle dondum sahalara kuzum

Eki Görüntüle 2699946

Hoşgeldiiiin kelebeğimm Eminim çok güzelsindir hem ne demişler bir dirhem et bin ayıp örter
Biz gene de verelim tabi kiloları Yawrupesto veya pestokuş ekibi olarak listeleri sallayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…