Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Araniza yeni katıldım.
Bugünkü menüm
Sabah bir haşlama yumurta peynir domates salatalık
1. Ara 5 tane üzüm yoğurt
Öğlen ıspanaklı pide ve yoğurt
2. Ara 3 ceviz
Aksam 5 6 kaşık tavuk yemeği yoğurt domates
Su: 2 litre
Spor 10000 adım

Sizinle birlikte insülini yenerek sağlıklı ve zayıf olmak istiyorum.

Güzel bir gün olmuş eşim minik sucuktan zarar gelmez diye düşünüyorum

Merhaba aramıza hoş geldiniz insülin direnciniz mi var?

[/URL]

Hosbulduk. insulin direncim var.
Bende de var aynı lanet ama aştım gibi geliyor eskisi gibi yavaş vermiyorum kilo ve kendimi camdan atacak derecede açlık tatlı isteği olmuyor. Ama her yemekten sonra aşırı uyku halime çözüm bulamadım.

Bende de var aynı lanet ama aştım gibi geliyor eskisi gibi yavaş vermiyorum kilo ve kendimi camdan atacak derecede açlık tatlı isteği olmuyor. Ama her yemekten sonra aşırı uyku halime çözüm bulamadım.
Senin adına sevindim. Darisi benim başıma.
Son iki haftadır tatlı isteğim yüzünden diyeti sürekli bozup yeniden başlıyorum.
sen tatlı isteğini nasil yendin.
Yemekten sonra uyku halini bende bulamadım çözüm. Inş bunu da çözüm buluruz.

Menüm
Kahvaltı
1haslanmis yumurta.1kk kaşar ,1tkasigi kaymak yarım dilim ekmek
Arabir avuç çiğ kuruyemiş
Akşam fellah kofte (haşlanmış bulgur köftesi domatesli sos)
Yoğurtlu semizotu
Ara
Türk kahvesi orta
Nescafe ikisi bir arada
Şu 1.5lt
Spor
500 atlama
2saat ev işi
100squat
35sn yan plank
Yawrukush Arrietty_

Menülerin çok güzel canım maşallh. Evet yine eş olduk inşallah güzel kg veririz
Ya kaptanım sürekli telfonla uğraşıyorum zateb üstümde olsun istemiyorum. Bide oğlumda istito bazen telefonu iş yaparken mecbur veriyorum eline. Saatlerde çok clas çok şık duruyor. İnşallah bigün alacam onu benim olacak, basacam ekranına basacam ekranına

Selam canlarr menü bildirimiii Mor Vampirella Arrietty_ Yawrukush
Sabah: 1 haş. Yum. 3 zeytin yarım kk peynir 2 dilim ekmek domates ve salatalık
Öğlen: plastik kaşıkla 4 kaşık pilav 2 kaşık et, 1 kk lahana turşusu ( komşumda dua vardı son anda 5 dk gözüküp döndüm tabak verdiler de )

akşam : foto ekliyorum
Su: 2 lt
Spor: ayrı olarak 2000 adım ve 3 odanın camını sildim, toz alıp halıları kaldırıp yerleri süpürüp sildim. Mutfak toplayıp banyo wc lavabo yıkadım. 3 saat full rutin dinlenmeden ev işi yaptım yani eşim evde yoktu yemek yapmadım çiğköfte yedim bende ama minik minik sıktı çocuk diğer yerlerde bunun 2 katı sıkıyolar lavaş falan yok

Eklentiler

• 11037564-18BB-4ADE-9AEC-57AED82ECCC2.webp
    71,1 KB · Görüntüleme: 19
Aa sen nerdeydin ki canım
Canim ben Californiada yasiyorum, gurbetciyim, sizleri 10 saat geriden takip ediyorum...

Yorulmussun gulum, bugun bizde dogal parka gittik ,hava carpti resmen...
Ellerinizede saglik :)

Cok guzrl birgun olmus canim, su da, sporda harika :)

İyi geçti ama bulgur yediğim için midem halay dolu gibi hissediyorum, squat i 100 e tamamladım
Iyi yapmissin squati yaparak canim :)

Gayet guzel olmus canim menün bnde temizlige basladim bugun mutfagi boyattik simdi etrafi topalayip uyuyacagim
Gule gule kullanin canim mutfaginizi :)

Guzel birgun olmus :)

Burdayım canısı, yettimm
Heyt beee ortim gelmis :)))

Bende bir ara esime acayip uyuz oldum ama cocuklari uyutma sirasi bugun onda icten ice nihahahaaa diye erol tas gulumsemesi yapiyorum :))

Aramiza hosgeldiniz , ilk gun icin menunuz, su miktariniz ve adimlariniz cok guzel :)
Benim ismim Ozge ,takim kaptaniyim, evliyim, 2 oglum var, beden egitimi ogretmeniyim, yurt disinda yasiyorum.
Sizide daha yakindan tanimamiz icin asagidaki formu doldurabilir misiniz? Alp_BuRc

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Kahvaltidaki yumurta cift sarili mi gulum, eger oyleyse ben yillar oldu cift sarili yumurta yemeyeli, degisk geldi :)
Guzel bir gun olmus canim..

Fellah koftesini fazla kacirmadiysan guzel olmus Canfebcim :))
Spor ve su da guzel..

Canim bu bahsettigim minicik bir sey, saat ekrani kadar kucuk bir sey, pantalonuna takiyorsun.
Sen adim attikca adimini sayiyor, oyle wifi'li ,bluetoothlu falan bir sey degil epey basit birsey..
Sen tabi al yine guzel bir saat ama alana kadar bu dedigim is gorur :)))

Zalim aydingelini seni, cigkofte haaaaaaaa

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.​

IsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
aydingelini
esmeriiim 30MSPOR?
Mor Vampirella
Yawrukush
M Mavimeltem 30M 50S
Hyperborea17 15DK ADIMLAMAMUAF
@_Vera_ 50MODUL
G GCA MUAFODUL
@blume90
Canfeb 30M ODUL 30S
E English_teacherrr MUAF
Alp_BuRc
Birgaripanne
Arrietty_
Hyt-123
B Beklenen2 30MODUL
sserendipity MUAFMUAFMUAFMUAFMUAFMUAFMUAF
bnnu MUAFMUAFMUAF

M Mavimeltem , Hyperborea17 , Birgaripanne , Hyt-123 menulerinizi bekliyorum kizlar...

stitch nasil oldun canim?

sserendipity yerlesebildiniz mi gulum?

Gunaydin guzel arkadaslarim, yeni haftaniz cok saglikli ve keyifli gecsin.

Bugun KONTROL TARTI GUNUMUZ biliyorsunuz, ac karnina, mumkunse wc sonrasi tartilip, kilonuzu yazmayi unutmayin

Bu hafta ilk 3'e girmek zorundayiz biliyorsunuz, herkes cok dikkat etmeli egzersiz ve menulerine, hepinizi opuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…