Geçmiş olsun canım
Bende sabah 3 zeytin bir tane nilföy böreği iki çatal peynir helvası
Öğlen köfte yemeği
Ara öğün 1 kahve
Akşam salata çorba yine sulu köfte
4 saat yürüyüş
3 lt su
Sagol canim da hic tartiya yansimiyo acaba neden kiKolay gelsin canım evet bu ara baya yoruldun sende hakkaten
Arrietty_ kahveye bildiğimiz tereyağı mı koyuyorsun
Kahve dünyası ve press de geliyor bime takip etmek lazım
Aslında evet tartıya da yansıması lazım acaba yorulunca fazla mı yiyorsun bilmedenSagol canim da hic tartiya yansimiyo acaba neden ki
Afiyet olsun canım bende yeni yaptım kahvaltıyı bugun geciktirdim birazKızlaaar günaydın
Kahvaltımı çeyrek elma 3 ceviz ve 1 hurma olarak yapıp yürüyüşe çıktım azıcık yürüyüp geldim. Şimdi kendime bi kahve yapıcam.bnnu eşim sen neler yapıyorsun nasılsın? Siz nasılsınız kızlar?
Öğle yemeği de yapıcam kahvaltıyı çok yediğimde Öğle öğünü yapmıyorum ama duramam akşama kadar@_Vera_ cok az yemissin canim
Afiyet olsun güzel günler dilerimAfiyet olsun canım bende yeni yaptım kahvaltıyı bugun geciktirdim biraz
Rica ederim:) hoşbuldum ZeynepCok saol
Hosgeldin
Rica ederim:) hoşbuldum Zeynep
Nasıl gidiyor diyet?
Bu kahvelerin zayiflatici etkisi mi var? Hic kullanmadigim da.Kahve dünyası ve press de geliyor bime takip etmek lazım
Ben kahve çok sevdiğim için içiyorum ama herhangi bi zayıflatıcı etkisini görmedim. Bağırsaklara iyi geliyor ama bendeBu kahvelerin zayiflatici etkisi mi var? Hic kullanmadigim da.
Diyetisyenin gun asiri olmak sartiyla 2 bardak icebilirsin ama fazla tuketirsen agir gelir demisti. Bebek emziriyorsan dikkatli tuket. Sutunden bebegini de gecer.Ben bebek emziruyorum icebilir
Ben bebem emziriyorum icebilirmiyim yesil cay
Zeynep kan değerlerine baktırdın mı hiç? Bir eksiklik olmasın sende? Beslenmen ve sporun çok iyi çünkü. Veremiyor oluşunda bir problem olmalı.Hala biraktiginda ki gibiyim
66 nin inadigini 200 gr ile kirdim dun. Bakalim Cuma mutlu olacak miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?