- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
No :) zayıflatır diye içmek yanlış bunları.Bu kahvelerin zayiflatici etkisi mi var? Hic kullanmadigim da.
Bende cok severim kahveyi. Turk kahvesini asiri tukettigimden hicbir etki yapmadigi gibi bide kabizlik yapiyor. Onerdiginiz kahveyle bagirsaklarimi calistirsam cok iyi olacak.Ben kahve çok sevdiğim için içiyorum ama herhangi bi zayıflatıcı etkisini görmedim. Bağırsaklara iyi geliyor ama bende
Nescafe gold özellikle aşırı çalıştırıyor bağırsaklarımıBende cok severim kahveyi. Turk kahvesini asiri tukettigimden hicbir etki yapmadigi gibi bide kabizlik yapiyor. Onerdiginiz kahveyle bagirsaklarimi calistirsam cok iyi olacak.
Tesekkur ederim bilgilerin ıçin. Biraz fazla kilom olunca ve kahveyi de cok sevdigimden bagirsaklari calistiran ve zayiflatici etkisi olan kahve arayisini girdim gibiNo :) zayıflatır diye içmek yanlış bunları.
Sade kahve Metabolizma hızlandırıyor deniyor ama öyle büyük mucizeler bekleme.
Biz lowcarb biraz da ketojenik besleniyoruz. O yüzden makro doldurmak için yağlı kahve tüketiyoruz. Yağlı kahve de en güzel filtre kahve ile oluyor.
Ama karbonhidratlı bir beslenmen varsa bu yağlı kahve ekstra kalori olarak sana kilo yapabilir.
Tamamen beslenme şeklinle ilgili.
Teşekkür ederim canim. Deneyecegim.Nescafe gold özellikle aşırı çalıştırıyor bağırsaklarımı
Nasıl bir diyet uyguluyorsun peki?Tesekkur ederim bilgilerin ıçin. Biraz fazla kilom olunca ve kahveyi de cok sevdigimden bagirsaklari calistiran ve zayiflatici etkisi olan kahve arayisini girdim gibi
Baktirdim. Butun degerlerim iyiZeynep kan değerlerine baktırdın mı hiç? Bir eksiklik olmasın sende? Beslenmen ve sporun çok iyi çünkü. Veremiyor oluşunda bir problem olmalı.
Diyetisyene gidiyorum. Baslayali 3 hafta oldu. Ilk iki haftam olmadi gibi bu hafta basladim sayilir. Bende insulin direnci var. Sifir sekerle basladim. Az az sik sik sebze meyve protein yogurt agirlikli olarak basladik.Nasıl bir diyet uyguluyorsun peki?
Diyetisyene gittin mi?
İnsülin direncini çok büyütme bende çocukluktan beri var ailemde herkeste var insülin direnci ama hayatımızda bizi kısıtlayacak bi konuma gelmedi hiç. Şekeri tamamen kesersen zorlanırsın kuru meyvelerden tüket şeker oranı fazla zaten kesiyor o ihtiyacı incir mesela kahveyle birlikte hem harika hemde kesiyor isteğini kesmezse bi tane daha ye ama 2 de bırak fazlası da zarar. Kuru siyah üzüm mesela o inanılmaz rahatlattı beni. Sonra vücudun o direnci kırmaya başlıyor biraz da süreç psikolojik. İnsülin direncim var şeker yemem ben diyet yapamam yapsam zorlanırım olayı aslında psikolojikDiyetisyene gidiyorum. Baslayali 3 hafta oldu. Ilk iki haftam olmadi gibi bu hafta basladim sayilir. Bende insulin direnci var. Sifir sekerle basladim. Az az sik sik sebze meyve protein yogurt agirlikli olarak basladik.
Kahveyi de 2 fincani gecmeyecek sekilde tuketebilirsin dedi. Turk kahvesini daha onceleri asiri tukettigimden kabizlik yapti. Simdi hem kahve ihtiyacimi (bagimlilik yaptigindan ihtiyac haline geldi )gidereyim hem de bagirsaklarimi calistirsin istiyorum.
Tr sistemi iyi bu anlamdaBaktirdim. Butun degerlerim iyi
Metabolizmam cok yavas galiba. Ve ekmek yedigim an aldigim kiloyu vermek cok zorlasiyor
Yag oranim da yuksek
Yada burda ki doktorlar hicbirsey bilmiyor
Diyetisyene gidiyorum. Baslayali 3 hafta oldu. Ilk iki haftam olmadi gibi bu hafta basladim sayilir. Bende insulin direnci var. Sifir sekerle basladim. Az az sik sik sebze meyve protein yogurt agirlikli olarak basladik.
Kahveyi de 2 fincani gecmeyecek sekilde tuketebilirsin dedi. Turk kahvesini daha onceleri asiri tukettigimden kabizlik yapti. Simdi hem kahve ihtiyacimi (bagimlilik yaptigindan ihtiyac haline geldi )gidereyim hem de bagirsaklarimi calistirsin istiyorum.
[/QUOTE/]
yeme düzeni değişince kabızlık normal
Benim de olmuştu baya uzun süre
Ben bekünisle hallediyordum uzun zaman wcye çıkamayınca
Dr arkadaş tavsiye etmişti
İçeriği de bitkisel demişti
Çok zorda kalırsam ama. Diğer türlü çalışsınlar diyordum :) işleri ne. Uğraşsın çalışsın sevgili bağırsaklarım :)
Evetyaa senin yürüyüşler harika, ancak kahvaltıda börek yerine keşke yumurta yeseymişsin
İnsülin direncini çok büyütme bende çocukluktan beri var ailemde herkeste var insülin direnci ama hayatımızda bizi kısıtlayacak bi konuma gelmedi hiç. Şekeri tamamen kesersen zorlanırsın kuru meyvelerden tüket şeker oranı fazla zaten kesiyor o ihtiyacı incir mesela kahveyle birlikte hem harika hemde kesiyor isteğini kesmezse bi tane daha ye ama 2 de bırak fazlası da zarar. Kuru siyah üzüm mesela o inanılmaz rahatlattı beni. Sonra vücudun o direnci kırmaya başlıyor biraz da süreç psikolojik. İnsülin direncim var şeker yemem ben diyet yapamam yapsam zorlanırım olayı aslında psikolojik
Hosgeldin canim bende kaptan yard tans4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : ozlemlerhayaller
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız :30
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1oglum var 4 yasinda
Yaşadığınız şehir: Denizli
Boyunuz :157
Kilonuz: 72.6
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz : sinavlara hazirlanirken takviye edici ilaclar kullandigimdan 15 kiloyu hizli bir sekilde aldim. Bir daha da veremedim. Sonrada insulin direnci oldugunu ogrendim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Insulin direncini yenerek sagligima kavusmak istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Katilmadim.
Ben iciyorum zararini gormedimBen bebek emziruyorum icebilir
Ben bebem emziriyorum icebilirmiyim yesil cay
Direk sicak su ile mi birlestirecegim
Yani bildigimizz inekleri olan birisinden aldigimiz tereyag miHas tereyag herhal turkcesi.
Ekmege surulen olmayacak. Margarin de mi tereyag da mi karisik urun kullaniyorlar.
Anlatamadim galiba tam ne olacagini :))
Filtre kahve mi oluyor simdi buNescafe gold özellikle aşırı çalıştırıyor bağırsaklarımı
Hosgeldin canim bende kaptan yard tans
Harikasin canimGünaydın kızlaar.bugün cok mutlu uyanmış oldum:)))
@MavimeltemYawrukush
Hiç beklemiyordum güzel bi eksi gördüm.
Cuma:52,6
Bugün:51,7
Eki Görüntüle 2700398
Neredeyse eksi 1 kiloo
Co cok sevindim bu kiloyaaaaSelamlar kontrol bildirimi , gözlerime inanamadım, zira şişkinlik olduğu belliydi o kadar kilo almayı beklemiyordum . Walla fotoğraf da koyucam
Geçen cuma: 61.0
Bugün : 59.8
Fark: 1.2 kg
Yawrukush @_Vera_
Eki Görüntüle 2700401
Tebrikler canim benimMerhabalar Günaydın herkese iyi haftalar kontol bildirimi yapıyorum Eki Görüntüle 2700402
Geçen cuma 108.5 bugun 107.9 eksilen 600gr
@Beklenen2Yawrukush Birgaripanne
Cok cok guzel bir fark canimEşimmmm muhteşemsinnn.
Bende bildirimimi yapayım.
Cuma:68.2
Pazartesi 67.6
Fark 600 gram
Bana da süpriz oldu bu fark açıkçası
Cumaya guzel bir eksi gorursun sende canim :)Günaydınlar. Yeni başladigim icin cuma ile karsilastiramiyorum.
Harikasin canimCuma 67.4
Güncel 67.0
Fark -400
Vermissin ya canim ne guzel ,tebriklerYaa kızlarr ne güzel eksiler görmüşsünüz cumadan bu yanaa kıskandım açıkcası sizlerii
Benim cuma günü
74.2
Ama sabah çıktım
73.7
Cumartesi günüde çıkmıştım 73.7 çıkmıştı
Verememişim hiç galiba
Dikkat edersek yollariz artilari, hic uzulme :)Günaydın kızlaar, haftasonu yorgunluğu ve evde olmayınca aksayan beslenme bende + olarak geri döndü
Cuma 58,95
Bugün 58,25
Artık evde çok dikkat edeceğim
Gider cumaya kadar, benim sana guvenim tam.
Sen dun kacamak yaptin heeee, onceki gunde cig kofte vardi, geliyoooooo cezaCuma:66,8
Pazartesi:67,00
yok bu aralar cidden sinirlerim bozuluyo. Adam akıllı bişey de yemiyorum kg yapacak. Az besleniyorum vücut inadına depoluyo sanırım
Harika sporlar :)Arrietty_ nasıl gidiyor canım- gelmissin bugün
180 sn plank ,100 ip 2000adim yaptım şimdilikDun gece 1lt suyu birkerede içtim WC nin önünden ayrilamadim bugun ara ara içmeye çalışıyorum
300 gram geldigi gibi gider, uzme kendiniHerkesler eksi çıkmış kontrol tartısında ben + çıktım malesef bugün 68,7 yani +300 gramdyaım ..
O bayildim bu bildirime, o zaman dansKontrol tartısı bıldırıyorumm
Cuma 63.800
Pazartesı 63.000
Ben bu ısten bısey anladysam arap olayımm
Cumadakınde sıkıntı vardı sanırım o zman kılo almamıs yerımde saymısım kanımca
Yawrukush @sserendipity
Canim nasilsin , hastanede oluyor musun, seni merak ediyordum acikcasi..Kaptanım merhababenim yoğun bir şekilde başladı okulum hiç Fırsat bulup gelemiyorum. İnşallah hepiniz iyisinizdir
Cok guzel olmus canim.@Mavimeltem selam eşim napıyosun sesin cıkmadı. Ben menümü paylasayım
Kahvaltı: muz ve kuru meyveli yoğurt
Ögle:1 ayva , 1 avuc kuruyemis
Aksam:1 kase brokoli corbası, 4 lahana sarması
Ara:2 kare bitter cikolata , sade kahve
Spor: 1 saat ev isi
5000 adım
Spor yaptin mi canim?Bugunkü menumu paylasayım
Sabah saat 9 muz badem
Ara türk kahvesi
Saat 14:00 kıyamalı yumurta
Saat 18:30 elma
Saat 20 aksam yemegı
Su 2 lt
Spor bırazdan
Yawrukush
Gecmis olsun canim nasilsin bugun?Kızlaaar inanılmaz bir baş ağrısı çeliyorum anlatamam
İlk öğünüm 2 yumurtadan omlet 3 ceviz 5 zeytin
Akşam 6 küçük köfte ve salata
Su anca 2 lt olmuştur
20 dk da 2500 adım videosu yaptım sonra regl olunca devam edemedim
Hyt-123
Cok sevindim canim benim, chiropracticler gercekten cok yardimci oluyor, benimde diz agrilarim gitmisti..Daha iyiyim canim, bugun chiropractic vardi, bir kuturdedi boynum inanamazsinama acildi gibi, sabahlari hala cok kotu, yarin gorucem bakalim ise yaramis mi, en azindan artik ilac kullanmiyorum
Ne guzel eksiler var cumadan bugun, cumaya kesin birinciyiz
Ahahah zaten cok ozlemistik, gozlerimiz yollardaydi :)Hellooo
Bu kaçak geri gelse, pişmanım dese keşke yemeseydim dese.. kabul eder misiniz aranıza
Guzel birgun olmus canim :)İyi akşamlarrr bugun menümü yazayım sabah 2 haşlanmış yumurta domates salatalık 3 tane zeytin 1 dilim peynir
Ara tarçınlı türk kahvesi
Öğlen yulaf lapası
Akşam yoğurtlu kabak salatası 2 tane ceviz
Bugun 2 saat ev temizledim suyum 2.5 lt
Eşim senden naber neler yaptın @Beklenen2Yawrukush Birgaripanne Arrietty_
Canim 30 mekik cezasi geliyor, milfoy boregi ve helvaya..Geçmiş olsun canım
Bende sabah 3 zeytin bir tane nilföy böreği iki çatal peynir helvası
Öğlen köfte yemeği
Ara öğün 1 kahve
Akşam salata çorba yine sulu köfte
4 saat yürüyüş
3 lt su
Guzel birgun olmus yine canim :)Menüm
Kahvaltı:1kk kaşar,1yumurta domates salatalık,1 çatal b peynir
15:30
İki karnıyarık,3 kaşık pilav ,1 kepçe cacik,3 fasulye turşusu
Ara
1kase yoğurt
1kase mercimek çorbası (un-patates yok)
Nescafe ikisi birarada (daha içmedim . içeceğim)
Su 1 lt ,2-3 gibi yatıyorum içmeye çalışırım
Spor 5500 adım 190 sn plank 300 ip
Arrietty_ Yawrukush
Uzme kendini ,zaten uzulecegin seyler yasadin, biz bir aileyiz, bu hafta o notayi beraber sildirecegiz.Aman gaza gelip çizgiyi indirmeyelim ☺
Verelim verelim verdikçe rahatlıyo insan üzerinden yük kalkmış gibi
Çok güzel menü eşim
Şişkinlik varken 300 gr çok iyi
Kendimi sorumlu hissediyorum tüm takım arkadaşlarımdan özür diliyorum tekrar, piskolojik olarak da sıktım sanırım kendimi vücut dengem de bozuldu çok şişkinlik varmış üzgünüm çok
Guzel olmus canim, emziriyorsunda :)Bugünki menüm
Sabah
1 h yumurta
2 dilim beyaz peynir
2 dilim kaşar peyniri
öğle
1 kase mercimek çorbası
1 tavuk but ızgara
ara
150 ml ayran
akşam
1 p kıymalı taze fasulye
150 gr yoğurt
ara
2 avuç Kabuklu fıstık (çocukluğumda çok kırıp yerdim)
su:2 lt
Spor; ofis koşturmaca
Yawrukush @_Vera_
Yazınca farkettim çok mu olmuş yarın azaltayım biraz daha
Ooo sahalara donen bir tatlis goruyorum :))Pazartesi bildirimimim en fotoğraflısından olsun ☺☺
Başlangıç 5 Ekim pazartesi
Kilom 70.6
Heeelp!
Menu guzel canim, su az olmus ,adimlarida arttirabilsen eger is-gucten firsatin olursa.Sabah
1 haşlanmış yumurta
Söğüş
1 yk labne
1 tam tahıllı ekmek
Ara
1 kapya biber içine kaşar koyup tost mak de ızgara
Akşam
Kabak spagetti
Su 1 L bugün içemedim
Adım 3277
Yawrukush Arrietty_ @aydingelini
Krep, lahmacun, kekİyi geceler kızlar nasılsınız?
sabah: 2,5 tane krep domates salatalık 3 zeytin biraz peynir, 4 halka sucuk 1 büyük çay
ara: 1 türk kahvesi
akşam: 1 lahmacun bol yeşillik ve havuç yarım bardak ayran
kaçamak yaptım valla acımayın verin cezayı. Yarım dilimden biraz fazla ıslak kek. Yan apartmandan komşu verdi verme diyetteyim yemem desemde çocuk yesin dedi. Ömrümde yediğim en efsane ıslak kekti duramadım. Yarım dilim daha kaldı oğlumdan ama yememk için direkt çöpe attım yoksa yerdim
Su: 2,5 lt
Spor : 5000 adım, ev süpürme 20 dk. Birazdan ütü yapıcam o da 30 dk sürer kesin.
100 ip atlama, 30 squatArrietty_
Elf gozlerini sasirtirim pestommmm :)Ay o adım nedir, elf gözlerim neler görüyorrr
Hicbir sey yememissin kaptanim..
Guzel bir gun olmus yine canim :)Bugünkü menüm sabah
1 kase corba 1 dilim ekmek
Akşam
2 3 kofte 3 yk kadar bulgur pilavı biraz yoğurt
Ara şekersiz türk kahvesi
Su
3.5 lt
Spor temizlik 7 saat kadar sürdü
Masumlar apartmanını izledim bi yandan izledikce surasi olmadi 3 kere daha sil sil psikolojim bozuldu
Yawrukush @Sivaskayseri Arrietty_ Birgaripanne
Canim canimmm hosgeldin, 73.4 kg ile izne ayrilmistin, ayni kilo ya da daha aziyla listeye donebilirsin:)selamlar, nasıllar herkes görüşmeyeli :)
Yawrukush gelim mi geri bu cuma? sanki 73.4 ile araya başlamıştım diye hatırlıyorum, geri dönmek için kaç kilo olmam lazım bana iletmen mümkün mü acaba?
Beraber kilolardan kurtulacagiz insallah canim, tekrar hosgeldin.4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : ozlemlerhayaller
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız :30
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1oglum var 4 yasinda
Yaşadığınız şehir: Denizli
Boyunuz :157
Kilonuz: 72.6
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz : sinavlara hazirlanirken takviye edici ilaclar kullandigimdan 15 kiloyu hizli bir sekilde aldim. Bir daha da veremedim. Sonrada insulin direnci oldugunu ogrendim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Insulin direncini yenerek sagligima kavusmak istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Katilmadim.
Sade kahve metabolizmani calistirir, dolayisiyla dolayli yoldanda olsa kilo verme surecinde etkili olabilir.Bu kahvelerin zayiflatici etkisi mi var? Hic kullanmadigim da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?