Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu kahvelerin zayiflatici etkisi mi var? Hic kullanmadigim da.
No :) zayıflatır diye içmek yanlış bunları.
Sade kahve Metabolizma hızlandırıyor deniyor ama öyle büyük mucizeler bekleme.
Biz lowcarb biraz da ketojenik besleniyoruz. O yüzden makro doldurmak için yağlı kahve tüketiyoruz. Yağlı kahve de en güzel filtre kahve ile oluyor.
Ama karbonhidratlı bir beslenmen varsa bu yağlı kahve ekstra kalori olarak sana kilo yapabilir.
Tamamen beslenme şeklinle ilgili.

Ben kahve çok sevdiğim için içiyorum ama herhangi bi zayıflatıcı etkisini görmedim. Bağırsaklara iyi geliyor ama bende
Bende cok severim kahveyi. Turk kahvesini asiri tukettigimden hicbir etki yapmadigi gibi bide kabizlik yapiyor. Onerdiginiz kahveyle bagirsaklarimi calistirsam cok iyi olacak.

Bende cok severim kahveyi. Turk kahvesini asiri tukettigimden hicbir etki yapmadigi gibi bide kabizlik yapiyor. Onerdiginiz kahveyle bagirsaklarimi calistirsam cok iyi olacak.
Nescafe gold özellikle aşırı çalıştırıyor bağırsaklarımı

Tesekkur ederim bilgilerin ıçin. Biraz fazla kilom olunca ve kahveyi de cok sevdigimden bagirsaklari calistiran ve zayiflatici etkisi olan kahve arayisini girdim gibi

Tesekkur ederim bilgilerin ıçin. Biraz fazla kilom olunca ve kahveyi de cok sevdigimden bagirsaklari calistiran ve zayiflatici etkisi olan kahve arayisini girdim gibi
Nasıl bir diyet uyguluyorsun peki?
Diyetisyene gittin mi?

Zeynep kan değerlerine baktırdın mı hiç? Bir eksiklik olmasın sende? Beslenmen ve sporun çok iyi çünkü. Veremiyor oluşunda bir problem olmalı.
Baktirdim. Butun degerlerim iyi
Metabolizmam cok yavas galiba. Ve ekmek yedigim an aldigim kiloyu vermek cok zorlasiyor
Yag oranim da yuksek
Yada burda ki doktorlar hicbirsey bilmiyor

Nasıl bir diyet uyguluyorsun peki?
Diyetisyene gittin mi?
Diyetisyene gidiyorum. Baslayali 3 hafta oldu. Ilk iki haftam olmadi gibi bu hafta basladim sayilir. Bende insulin direnci var. Sifir sekerle basladim. Az az sik sik sebze meyve protein yogurt agirlikli olarak basladik.

Kahveyi de 2 fincani gecmeyecek sekilde tuketebilirsin dedi. Turk kahvesini daha onceleri asiri tukettigimden kabizlik yapti. Simdi hem kahve ihtiyacimi (bagimlilik yaptigindan ihtiyac haline geldi )gidereyim hem de bagirsaklarimi calistirsin istiyorum.

İnsülin direncini çok büyütme bende çocukluktan beri var ailemde herkeste var insülin direnci ama hayatımızda bizi kısıtlayacak bi konuma gelmedi hiç. Şekeri tamamen kesersen zorlanırsın kuru meyvelerden tüket şeker oranı fazla zaten kesiyor o ihtiyacı incir mesela kahveyle birlikte hem harika hemde kesiyor isteğini kesmezse bi tane daha ye ama 2 de bırak fazlası da zarar. Kuru siyah üzüm mesela o inanılmaz rahatlattı beni. Sonra vücudun o direnci kırmaya başlıyor biraz da süreç psikolojik. İnsülin direncim var şeker yemem ben diyet yapamam yapsam zorlanırım olayı aslında psikolojik

Baktirdim. Butun degerlerim iyi
Metabolizmam cok yavas galiba. Ve ekmek yedigim an aldigim kiloyu vermek cok zorlasiyor
Yag oranim da yuksek
Yada burda ki doktorlar hicbirsey bilmiyor
Tr sistemi iyi bu anlamda
Özellikle özel hastanelerde diyetisyenler
Buraya geldiğinde bi uğra istersen
Bakalım nasıl bir yönlendirme yapacaklar?

Gunde 3 porsiyon meyve yeme hakkim var ama sut urunlerle tuketmek sartiyla. Diyetisyenin dedigi tatli cikolata cay sekeriden uzak durmam. Benim icin sifir seker oluyor.

Hosgeldin canim bende kaptan yard tans

Ben bebek emziruyorum icebilir

Ben bebem emziriyorum icebilirmiyim yesil cay
Ben iciyorum zararini gormedim
Birgaripanne a101 var mı sizin orda. Var tek içimlik filtre kahve Eki Görüntüle 2700765
Direk sicak su ile mi birlestirecegim
Has tereyag herhal turkcesi.
Ekmege surulen olmayacak. Margarin de mi tereyag da mi karisik urun kullaniyorlar.
Anlatamadim galiba tam ne olacagini :))
Yani bildigimizz inekleri olan birisinden aldigimiz tereyag mi
Nescafe gold özellikle aşırı çalıştırıyor bağırsaklarımı
Filtre kahve mi oluyor simdi bu
B.m de var

Iyi aksamlar guzel takimim, hepinizi kocaman operek gune basliyorum :)
Neler yaptiniz bugun?
Dun oyle bir gun gecirdik ki anlatamam, Akinin 25 sayfa matematik testi olmasi gerekiyordu, onu bitirmesi ,benimde bitirmesi icin destek olmam saatlerimizi aldi
Ustune okuma, hikaye yazma, alfabe sesleri ve sunum odevi vardi..Hic sormayin dunu nasil bitirdik, butun odevleri bittiginde saat aksam 7 idi..
Birde Arasada harfler, renkler, sekiller vs calistirmaya calisiyorum, oyunlar oynuyoruz vs oy oyyyy...
Cocuklari uyutup ,dus alip, 10da direk uyudum cunku basim catliyordu..
Dun sizlerle ilgilenemedim bu sebeple kusura bakmayin
Bugun umarim daha az olur odevlerimiz..
Dunku menulerinize yorum yapamaycagim sadece dune mahsus olmak uzere, cok zamanimi alacak, affiniza siginiyorum.
Ama simdi hemen menu tablomuzu hazirlayacagim :))

Günaydın kızlaar.bugün cok mutlu uyanmış oldum:)))
@Mavimeltem Yawrukush
Hiç beklemiyordum güzel bi eksi gördüm.
Cuma:52,6
Bugün:51,7
Eki Görüntüle 2700398
Neredeyse eksi 1 kiloo
Harikasin canim

Co cok sevindim bu kiloyaaaa

Merhabalar Günaydın herkese iyi haftalar kontol bildirimi yapıyorum Eki Görüntüle 2700402
Geçen cuma 108.5 bugun 107.9 eksilen 600gr
@Beklenen2 Yawrukush Birgaripanne
Tebrikler canim benim

Eşimmmm muhteşemsinnn.
Bende bildirimimi yapayım.
Cuma:68.2
Pazartesi 67.6
Fark 600 gram
Bana da süpriz oldu bu fark açıkçası
Cok cok guzel bir fark canim

Günaydınlar. Yeni başladigim icin cuma ile karsilastiramiyorum.
Cumaya guzel bir eksi gorursun sende canim :)

Cuma 67.4
Güncel 67.0
Fark -400
Harikasin canim

Vermissin ya canim ne guzel ,tebrikler

Günaydın kızlaar, haftasonu yorgunluğu ve evde olmayınca aksayan beslenme bende + olarak geri döndü
Cuma 58,95
Bugün 58,25
Artık evde çok dikkat edeceğim
Dikkat edersek yollariz artilari, hic uzulme :)

Cuma 69.2
Bugün 69.8
Fark +600
Ama cumaya kadar vercem insallah
Cok üzgünüm eşim
@Sivaskayseri
Gider cumaya kadar, benim sana guvenim tam.

Cuma:66,8
Pazartesi:67,00

yok bu aralar cidden sinirlerim bozuluyo. Adam akıllı bişey de yemiyorum kg yapacak. Az besleniyorum vücut inadına depoluyo sanırım
Sen dun kacamak yaptin heeee, onceki gunde cig kofte vardi, geliyoooooo ceza

Arrietty_ nasıl gidiyor canım- gelmissin bugün
180 sn plank ,100 ip 2000adim yaptım şimdilik Dun gece 1lt suyu birkerede içtim WC nin önünden ayrilamadim bugun ara ara içmeye çalışıyorum
Harika sporlar :)

Herkesler eksi çıkmış kontrol tartısında ben + çıktım malesef bugün 68,7 yani +300 gramdyaım ..
300 gram geldigi gibi gider, uzme kendini

O bayildim bu bildirime, o zaman dans

Kaptanım merhaba benim yoğun bir şekilde başladı okulum hiç Fırsat bulup gelemiyorum. İnşallah hepiniz iyisinizdir
Canim nasilsin , hastanede oluyor musun, seni merak ediyordum acikcasi..
Her sey yolunda mi kuzum?
Bizler iyiyiz, cok sukur, mesajina cok mutlu oldum.

Cok guzel olmus canim.

Bugunkü menumu paylasayım
Sabah saat 9 muz badem
Ara türk kahvesi
Saat 14:00 kıyamalı yumurta
Saat 18:30 elma
Saat 20 aksam yemegı
Su 2 lt
Spor bırazdan
Yawrukush
Spor yaptin mi canim?

Gecmis olsun canim nasilsin bugun?

Cok sevindim canim benim, chiropracticler gercekten cok yardimci oluyor, benimde diz agrilarim gitmisti..
Daha iyi hissedersin insallah Senemim :)

Hellooo
Bu kaçak geri gelse, pişmanım dese keşke yemeseydim dese .. kabul eder misiniz aranıza
Ahahah zaten cok ozlemistik, gozlerimiz yollardaydi :)
Acayim kollarimi geeeeeel diyeyiym

Guzel birgun olmus canim :)

Geçmiş olsun canım
Bende sabah 3 zeytin bir tane nilföy böreği iki çatal peynir helvası
Öğlen köfte yemeği
Ara öğün 1 kahve
Akşam salata çorba yine sulu köfte
4 saat yürüyüş
3 lt su
Canim 30 mekik cezasi geliyor, milfoy boregi ve helvaya..
Telafi icin :)

Guzel birgun olmus yine canim :)

Uzme kendini ,zaten uzulecegin seyler yasadin, biz bir aileyiz, bu hafta o notayi beraber sildirecegiz.

Guzel olmus canim, emziriyorsunda :)

Pazartesi bildirimimim en fotoğraflısından olsun ☺☺
Başlangıç 5 Ekim pazartesi
Kilom 70.6
Heeelp!
Ooo sahalara donen bir tatlis goruyorum :))

Menu guzel canim, su az olmus ,adimlarida arttirabilsen eger is-gucten firsatin olursa.

Krep, lahmacun, kek hepsi ayni gunde ve takimin cezasi var..
Ben hicbir sey demiyorum...

Ay o adım nedir, elf gözlerim neler görüyorrr
Elf gozlerini sasirtirim pestommmm :)
Hani menuler, bugun yazsana..

Kisa bir günün ozeti

Ilk ve tek ogun
150gr Kuzu doner eti

2,5 L su
8bin adim

@Canfeb Yawrukush
Hicbir sey yememissin kaptanim..

Guzel bir gun olmus yine canim :)

Canim canimmm hosgeldin, 73.4 kg ile izne ayrilmistin, ayni kilo ya da daha aziyla listeye donebilirsin:)
Ahh cok sevindim, geliyorsun demek

Beraber kilolardan kurtulacagiz insallah canim, tekrar hosgeldin.
Hedef kilonu ilk etapta 60 yapalim mi?
60 olunca 55e cekeriz, ne dersin?

Bu kahvelerin zayiflatici etkisi mi var? Hic kullanmadigim da.
Sade kahve metabolizmani calistirir, dolayisiyla dolayli yoldanda olsa kilo verme surecinde etkili olabilir.
Fakat tamamen kahve zayiflatir diyerek , ona guvenmek dogru degil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…