Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım menün çok güzel olmuş :)

Benim de iyi gidiyor çok şükür iş de evlilik de yolunda :) ben pazar günü ailemi görmeye gideceğim şehir dışına 1 haftalık yani cuma tartısında haftaya kendi tartıml tartılamayacağım tartı farkı olacaktır muhtemelen ama tartı ablamlarda bulup tartılmaya çalışırım :) Yawrukush kaptanım bilgine :)

@_Vera_ napıyosun canım nasılsın bu hafta ben pek aktif gelemedim güzel sporlarını takip edemedim nasıl gidiyor :)
Merhabaaa benim de okulum açıldı bugün dersler online oldu ama nasıl olsa evdeler diyip canımızı çıkarıyorlar son senem sabır diyip devam edicem artık. Yoğunluklar bitsin de birlikte booool sporlar yapalım ex eşim. Sen nasılsın? Günlerin nasıl gidiyor?

Güzel gidiyor heyecanlıyım ailemi görmeye gideceğim onlara sürpriz yapacağım

Yap yap iç hadi veracım, iyi dersler bu arada
çoook teşekkür ederim bu dönem ki proje konumuz belli oldu opera binası ve beraberinde sanat atölyesi yapacakmışız hayatımda hiç operaya gitmedim yalnız öyle bi sıkıntı var ahmet kaya felan dinlerim çok dertliysem arap şükrü yeşilçay benim vizyonsuzluğuma da çare olur mu acep

valla bu konu yeşil çayı aşar belli Kamboçya çayı fln içsen olur. Artık internetten o opera senin bu opera benim gezeceksin

Google amca birebir ,her derde deva

Google amca birebir ,her derde deva
Google amca yüzünden hayatımız yalan oldu zaten staj yapmadım google ve youtube dan video izledim izledim defteri doldurdum hocaya verdim bide diyorum hocam bi staj yapmışım işe girsem böyle verimli olmazdı

Yesilcay detoksunu yazsanda bizde yapsak canim

Google amca yüzünden hayatımız yalan oldu zaten staj yapmadım google ve youtube dan video izledim izledim defteri doldurdum hocaya verdim bide diyorum hocam bi staj yapmışım işe girsem böyle verimli olmazdı

senin bölüm mimarlık, şehir bölge planlama mı veraaa? Benim bir arkadaşım şbp mezunu kızın projelerinde boyama fln yardım ederdim ya yazık ne kadar zor bölümler

Ha haha iyiymiş böyle staj hiç duymamıştım

senin bölüm mimarlık, şehir bölge planlama mı veraaa? Benim bir arkadaşım şbp mezunu kızın projelerinde boyama fln yardım ederdim ya yazık ne kadar zor bölümler
Mimarlık malesef ah o boyama günlerim geride kaldı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…