Hııııııİyiyim valla okulum açıldı zoomculuk başladı
Selam kızlar menüm aşağıdaki gibidir
Sabah: 1 haş. Yum. 2 kaşık menemen 1 dilim ekmek 1 büyük çay 2 zeytin çok az peynir domates salatalık
öğlen: büyük bi tabak ton balıklı salata
akşam: 1 kepçe tarhana çorbası, bol porsiyon karnabahar yemeği 1 dilim kavun 2 kaşık yoğurt
ara: 1 türk kahvesi
şimdi: 1 fincan tarçınlı süt
Su: 2 lt su
Spor: telefonda görünen 3000 adım, kv evini süpürdüm(3+1), kendi evimi süpürüp sildim. 10 dk da horon müziği açıp oğlumla zıpladık
Ev işi toplam ne kadardır bilmiyorum 1 saat sürmemiştirArrietty_ Mor Vampirella
Canım menün çok güzel olmuş :)Şu an iyi gidiyo vampircimbu sabah - gördüm ama inadına yarın bişey göremem.. tutuyorum kendimi inşallah bu hafta artık kg verebilirim. 2 hafta kafa iznine çıkmak istiyorum hem takım hem kendim için. Sonra yine geri dönücem eğer geri dönüş süresi yoksa özgecim Yawrukush uygun görürse. Herkes kg verdin dedikçe saldım..
Senin nasıl gidiyo iş güç evlilik
Merhabaaa benim de okulum açıldı bugün dersler online oldu ama nasıl olsa evdeler diyip canımızı çıkarıyorlar son senem sabır diyip devam edicem artık. Yoğunluklar bitsin de birlikte booool sporlar yapalım ex eşim. Sen nasılsın? Günlerin nasıl gidiyor?@_Vera_ napıyosun canım nasılsın bu hafta ben pek aktif gelemedim güzel sporlarını takip edemedim nasıl gidiyor :)
Güzel gidiyor heyecanlıyım ailemi görmeye gideceğim onlara sürpriz yapacağımMerhabaaa benim de okulum açıldı bugün dersler online oldu ama nasıl olsa evdeler diyip canımızı çıkarıyorlar son senem sabır diyip devam edicem artık. Yoğunluklar bitsin de birlikte booool sporlar yapalım ex eşim. Sen nasılsın? Günlerin nasıl gidiyor?
Yolunuz açık olsunnn ay ne mutlu olurlar şimdiGüzel gidiyor heyecanlıyım ailemi görmeye gideceğim onlara sürpriz yapacağım
Ne kadar cok adımım varsa sahıp cıkıyorumOy kiyamam hemen ekliyorum pc de ki listeye. Yarin paylasinca tabloda olacak adim sayin ❤
Ben yapmaya üşendim bu hafta ama yapayım bari
çoook teşekkür ederim bu dönem ki proje konumuz belli oldu opera binası ve beraberinde sanat atölyesi yapacakmışız hayatımda hiç operaya gitmedim yalnız öyle bi sıkıntı varYap yap iç hadi veracım, iyi dersler bu arada
çoook teşekkür ederim bu dönem ki proje konumuz belli oldu opera binası ve beraberinde sanat atölyesi yapacakmışız hayatımda hiç operaya gitmedim yalnız öyle bi sıkıntı varahmet kaya felan dinlerim çok dertliysem arap şükrü yeşilçay benim vizyonsuzluğuma da çare olur mu acep
vizyonumu değiştiriyorum ben artık yumurta yiyemem duygu özaslan gibi sunnyside up yerimvalla bu konu yeşil çayı aşar belli Kamboçya çayı fln içsen olur. Artık internetten o opera senin bu opera benim gezeceksin
Google amca birebir ,her derde devaçoook teşekkür ederim bu dönem ki proje konumuz belli oldu opera binası ve beraberinde sanat atölyesi yapacakmışız hayatımda hiç operaya gitmedim yalnız öyle bi sıkıntı varahmet kaya felan dinlerim çok dertliysem arap şükrü yeşilçay benim vizyonsuzluğuma da çare olur mu acep
Google amca yüzünden hayatımız yalan oldu zaten staj yapmadım google ve youtube dan video izledim izledim defteri doldurdum hocaya verdim bide diyorum hocam bi staj yapmışım işe girsem böyle verimli olmazdıGoogle amca birebir ,her derde deva
Yesilcay detoksunu yazsanda bizde yapsak canimçoook teşekkür ederim bu dönem ki proje konumuz belli oldu opera binası ve beraberinde sanat atölyesi yapacakmışız hayatımda hiç operaya gitmedim yalnız öyle bi sıkıntı varahmet kaya felan dinlerim çok dertliysem arap şükrü yeşilçay benim vizyonsuzluğuma da çare olur mu acep
vizyonumu değiştiriyorum ben artık yumurta yiyemem duygu özaslan gibi sunnyside up yerim
Google amca yüzünden hayatımız yalan oldu zaten staj yapmadım google ve youtube dan video izledim izledim defteri doldurdum hocaya verdim bide diyorum hocam bi staj yapmışım işe girsem böyle verimli olmazdı
Ha haha iyiymişGoogle amca yüzünden hayatımız yalan oldu zaten staj yapmadım google ve youtube dan video izledim izledim defteri doldurdum hocaya verdim bide diyorum hocam bi staj yapmışım işe girsem böyle verimli olmazdı
Mimarlık malesef ah o boyama günlerim geride kaldı çok şükürsenin bölüm mimarlık, şehir bölge planlama mı veraaa? Benim bir arkadaşım şbp mezunu kızın projelerinde boyama fln yardım ederdim ya yazık ne kadar zor bölümler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?