Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eki Görüntüle 2703297
Şuraya bir motivasyon fotisi koyayım yarın kontrol tartımızdan önce. Birgaripanne kaptanım artık bende kendimi işsiz miyim yoksa gerçekten diye sorgulamaya başladım
Bu fotodan sonra ne kadar işsiz olabilcegini dusundum de

Saka saka
Inanmalimiyiz bu kadin o kadin mi hepsi ayni mi yani
Birde nasil sekillenmis vucudu
Bence asiri kalorisi dusuk beslenmislerdir de ondan
Kalori saymaktan kastın düşük kalorili beslenme değil mi 600 700 kalori civarı
Hayir normal alman gereken kaloriden 200 300 az tuketmen gerekiyor
En sagliklisi bu

Nescafe kilo vermeye o kadar engel ki. İçiyorsan sadece gold iç derim.
Balım klasikle Gold içiyorum şekersiz kremasiz.. Aslinda filtre kahvede severim ama makinesini sevmiyorum üşeniyorum onda yapmaya .. Neskafe daha pratiğime geliyor

Niye bacim ya
Bence cok guzel menum. Sifir karbonhidrat diye giderken muz ve 1 dilim ekmek ile karbonhidrat olmus. Olsundu Oda :))
Protein günü yap bence ne kadar tok kalırsan cıslardan uzak durman okadar kolay olur arkadaşım

Niye bacim ya
Bence cok guzel menum. Sifir karbonhidrat diye giderken muz ve 1 dilim ekmek ile karbonhidrat olmus. Olsundu Oda :))
Bende bir donem deniyim dedim .Dedimki bu iş matematik işi 300 kaloriyi istersem cikolatadan alırım istersem etten ama o iş öyle olmuyormuş kısa bir süre sonra diyetim patladi
Dogru zamanda doğru besini tüketmek kilo verdiriyormuş kişiyi yormadan bunu anladım..

Kızlaaar benim için çok koşturmalı bir pazar oldu, geçmişi okuyamadım bile
Kahvaltıda sadece 5 zeytin ve 2 ceviz yedim yumurtadan huylandım bi nedense
Sonra bir kase sulu köfte yedim
Akşamda 2 tane Dolma biber ve yarım kase sulu köfte
Annemlerdeydik biraz bahçede yürüyüş yaptım sadece o da ciddi bir şey sayılmaz
Suyu çok az içebildim anca 1 lt olmuştur
FitFiliz

Selam kızlar
Menüm
Kahvaltı yağsız sucuklu yumurta (3dilim sucuk)…6zeytin domates salatalık
Ara elma
15:30
Ara 2 ceviz
20:00 gibi kalan kabak ve şehriye salatsindan ikişer kaşık yedim
Su ve sporu sonra yazayim jj ye devam edicem Yawrukush

Türkiye'ye dönme planınız yok mu kaptanım ?
Ankara yı öğrenciler sever
Yaşayanıda pek sevmez aslında . Haftasonu oldu mu AVM hariç yakın mesafede gidecek bir yer yok diye yakınırlar..

Aşırı kaçamaklı olmayan,ama düzensiz bir menü olmuş canım

Canim menü kacamakli olmamış ama sanki yetersiz kalmış vücudunu halsiz bırakmasın dikkat et

Menü bence güzel olmus

Motive olmak için bırakın resimleri benim hikayemi dinleyin
Ben doğum yaptım 110 la Bebem bir aylık felandi aile hekiminize gitmiştik eşimin yanında "Hamilemisiniz"dediÇünkü karnım okadar büyüktü ama yeni doğum yapmıştimEşimde güya bende lafı espiriye çevirmiştik çünkü kendi ile barışığim ya benama içim çok kırılmıştı en cokda eşime
Kiz dilek dedim sen daha önce ne kilolar verdin gene verirsin üzme kendi
101 di galiba diyete başladım.Önce 90 indim ara verdim bı aşka daha gelip 82 gördüm. Sonra koronavirüs pörliyip evlere kapanıp unlù mamülleri dükkanı acicak kadar hamur işleri yapınca tekrar 91 oldum
Bi nefes alıp dedim, kızım dilek ölmek var dönmek yok bu yolda.. bu kilolar verilecek. Hak ettiğin bedene kavusucaksin.Bunu bedenine borclusun
91le başlayıp 77 kadar yoluma devam ettim arada tokezlesemde
Gecen gün trenyoldan evde giymeye tişört tayt pantolon aldim l beden pantolonlsr 42 olmaz diye çekindim önce ama okadar güzel oldu ki görseniz bayılırsınız bana
Doktorun yanında kilom için espiri yapan kocaayim şuan hayran hayran bakıyor bana 65 düşünce kalp krizi gider diye düşünüyorum
En kısa zamanda Aile hekimine gidip bir zamanlar şişko ama gururlu bir kadın vardı işte o benim demeyi planlıyorum

Harikasın valla maşallah darısı bana inşallah

Hiç işim yokmuş gibi burdayım ya ben bütün gündür Çünkü bebem memede uyuyor bugün☹İşler kalsın nasıl olsa her türlü bitmiyor
Ay hikayeniz ne güzelll şu hastalığım bitsin bende kalk kız vera diyip asılıcam diyete paylaştığınız için teşekkür ederim

benim zalimoglu zalim kocam 59 bile olunca 55 mi olsan dediydi. asla hayran hayran bakmaz..
yani kizlar kocaniz öküzse evde denemeyin

Iyi yaparsin canim

Menüm
Sabah 1 h yumurta peynir domates ytaze nane dereotu
Ara incir peynir
Ogle 2 dilim kakao kek( diyette oldugumu unutmusumhafta sonunun madurlarindandim)
Aksam ispanak yogurt tarhana corbasi
Ara incir tarcinli yogurt
Spor cezalarim( 10 DK adimlama 20 jambing jucks 20 squat) 10000 adim 20 dk doga yurusu 15 dk lesse 1 mil ( ilk defa yapiyorum) 150 squat
Su 3.5 litre
Arrietty_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…