- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Bu fotodan sonra ne kadar işsiz olabilcegini dusundum deEki Görüntüle 2703297
Şuraya bir motivasyon fotisi koyayım yarın kontrol tartımızdan önce.Birgaripanne kaptanım artık bende kendimi işsiz miyim yoksa gerçekten diye sorgulamaya başladım
Bence asiri kalorisi dusuk beslenmislerdir de ondanKalori sayıp zayıflayan kaç tanıdığım varsa çok çabuk geri aldılar ama fatsecret kullanıyorum bende makroları dengede tutarken bi yandan da zaten sağlıklı ve düşük kalorili yemeye çalışıyor insan
Hayir normal alman gereken kaloriden 200 300 az tuketmen gerekiyorKalori saymaktan kastın düşük kalorili beslenme değil mi 600 700 kalori civarı
Balım klasikle Gold içiyorum şekersiz kremasiz.. Aslinda filtre kahvede severim ama makinesini sevmiyorum üşeniyorum onda yapmaya .. Neskafe daha pratiğime geliyorNescafe kilo vermeye o kadar engel ki. İçiyorsan sadece gold iç derim.
Niye bacim ya
Bence cok guzel menum. Sifir karbonhidrat diye giderken muz ve 1 dilim ekmek ile karbonhidrat olmus. Olsundu Oda :))
Protein günü yap bence ne kadar tok kalırsan cıslardan uzak durman okadar kolay olur arkadaşımcok yoruldum.canim misafirler gelecekti.
ama son anda haber verdiler ufak bi kaza olmus gelemeyecekler galiba
diyete hala adapte olmaya calisiyorum. sanirim yarin protein gunu ya da kalori sâyma yapmam lazim.keskin sinirlar koymayinca baslayamadim.
Niye bacim ya
Bence cok guzel menum. Sifir karbonhidrat diye giderken muz ve 1 dilim ekmek ile karbonhidrat olmus. Olsundu Oda :))
Bende bir donem deniyim dedim .Dedimki bu iş matematik işi 300 kaloriyi istersem cikolatadan alırım istersem ettenKalori sayıp zayıflayan kaç tanıdığım varsa çok çabuk geri aldılar ama fatsecret kullanıyorum bende makroları dengede tutarken bi yandan da zaten sağlıklı ve düşük kalorili yemeye çalışıyor insan
Türkiye'ye dönme planınız yok mu kaptanım ?3 yildir gelemedim Turkiye'ye her geldigimde, her sey degismis oluyor..
Artik Ankara'ya da az ugruyoruz geldikce sadece ananem ve esimin ailesi Ankara'da.
Ama benim tum genc kizligim orada gecti, benim icin cok ozeldir, gerci disaridan gelenler hic sevmez Ankara'yi :)))
Insallah toparlar kuzucuk yarina...
Aşırı kaçamaklı olmayan,ama düzensiz bir menü olmuş canımKızlaaar benim için çok koşturmalı bir pazar oldu, geçmişi okuyamadım bile
Kahvaltıda sadece 5 zeytin ve 2 ceviz yedim yumurtadan huylandım bi nedense
Sonra bir kase sulu köfte yedim
Akşamda 2 tane Dolma biber ve yarım kase sulu köfte
Annemlerdeydik biraz bahçede yürüyüş yaptım sadece o da ciddi bir şey sayılmaz
Suyu çok az içebildim anca 1 lt olmuştur
FitFiliz
Canim menü kacamakli olmamış ama sanki yetersiz kalmış vücudunu halsiz bırakmasın dikkat etKızlaaar benim için çok koşturmalı bir pazar oldu, geçmişi okuyamadım bile
Kahvaltıda sadece 5 zeytin ve 2 ceviz yedim yumurtadan huylandım bi nedense
Sonra bir kase sulu köfte yedim
Akşamda 2 tane Dolma biber ve yarım kase sulu köfte
Annemlerdeydik biraz bahçede yürüyüş yaptım sadece o da ciddi bir şey sayılmaz
Suyu çok az içebildim anca 1 lt olmuştur
FitFiliz
Selam kızlar
Menüm
Kahvaltı yağsız sucuklu yumurta (3dilim sucuk)…6zeytin domates salatalık
Ara elma
15:30Eki Görüntüle 2703334
Ara 2 ceviz
20:00 gibi kalan kabak ve şehriye salatsindan ikişer kaşık yedim
Su ve sporu sonra yazayim jj ye devam edicemYawrukush
Harikasın valla maşallah darısı bana inşallahMotive olmak için bırakın resimleri benim hikayemi dinleyin❤
Ben doğum yaptım 110 laBebem bir aylık felandi aile hekiminize gitmiştik eşimin yanında "Hamilemisiniz"dedi Çünkü karnım okadar büyüktü ama yeni doğum yapmıştim Eşimde güya bende lafı espiriye çevirmiştik çünkü kendi ile barışığim ya ben ama içim çok kırılmıştı en cokda eşime
Kiz dilek dedim sen daha önce ne kilolar verdin gene verirsin üzme kendi
101 di galiba diyete başladım.Önce 90 indim ara verdim bı aşka daha gelip 82 gördüm. Sonra koronavirüs pörliyip evlere kapanıp unlù mamülleri dükkanı acicak kadar hamur işleri yapıncatekrar 91 oldum
Bi nefes alıp dedim, kızım dilek ölmek var dönmek yok bu yolda.. bu kilolar verilecek. Hak ettiğin bedene kavusucaksin.Bunu bedenine borclusun
91le başlayıp 77 kadar yoluma devam ettim arada tokezlesemde
Gecen gün trenyoldan evde giymeye tişört tayt pantolon aldim l beden pantolonlsr 42 olmaz diye çekindim önce ama okadar güzel oldu ki görseniz bayılırsınız bana
Doktorun yanında kilom için espiri yapan kocaayim şuan hayran hayran bakıyor bana65 düşünce kalp krizi gider diye düşünüyorum
En kısa zamanda Aile hekimine gidip bir zamanlar şişko ama gururlu bir kadın vardı işte o benim demeyi planlıyorum
Ay hikayeniz ne güzelll şu hastalığım bitsin bende kalk kız vera diyip asılıcam diyete paylaştığınız için teşekkür ederimHiç işim yokmuş gibi burdayım ya ben bütün gündürÇünkü bebem memede uyuyor bugün☹İşler kalsın nasıl olsa her türlü bitmiyor
benim zalimoglu zalim kocam 59 bile olunca 55 mi olsan dediydi. asla hayran hayran bakmaz..Motive olmak için bırakın resimleri benim hikayemi dinleyin❤
Ben doğum yaptım 110 laBebem bir aylık felandi aile hekiminize gitmiştik eşimin yanında "Hamilemisiniz"dedi Çünkü karnım okadar büyüktü ama yeni doğum yapmıştim Eşimde güya bende lafı espiriye çevirmiştik çünkü kendi ile barışığim ya ben ama içim çok kırılmıştı en cokda eşime
101 di galiba diyete başladım.Önce 90 indim ara verdim bı aşka daha gelip 82 gördüm. Sonra koronavirüs pörliyip evlere kapanıp unlù mamülleri dükkanı acicak kadar hamur işleri yapıncatekrar 91 oldum
Bi nefes alıp dedim, kızım dilek ölmek var dönmek yok bu yolda.. bu kilolar verilecek. Hak ettiğin bedene kavusucaksin.Bunu bedenine borclusun
Gecen gün trenyoldan evde giymeye tişört tayt pantolon aldim l beden pantolonlsr 42 olmaz diye çekindim önce ama okadar güzel oldu ki görseniz bayılırsınız bana
Doktorun yanında kilom için espiri yapan kocaayim şuan hayran hayran bakıyor bana65 düşünce kalp krizi gider diye düşünüyorum
En kısa zamanda Aile hekimine gidip bir zamanlar şişko ama gururlu bir kadın vardı işte o benim demeyi planlıyorum
Iyi yaparsin canimMotive olmak için bırakın resimleri benim hikayemi dinleyin❤
Unutmusum buralari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?