Ben cam dışında bi şeyden su içemiyorum. Leş gibi cam şişe taşıyorum her yere. Şişe hayattaki en büyük yaramdırsu şişesi bulundurmak her zaman daha fazla su içmeyi sağlıyor bardakla uğraşmaya eriniyoruz sanırım
Harikasin tebrik ediyorum seni..
Canim dun biraz karbonhidrati fazla olmus menunun, su ve sporun cok guzel, menuyu odule saydim kuzum :)DÜN Kİ MENÜM
Sabah bir bardak çay tek pek iştahım yoktuu
Öğlen kuru fasulye pilav çorba
Ara kahve
Akşam patates püresi çorba pilav
2 lt su
2 saat yürüyüş
Mutlu pazarlar :)
Hic zahmet olmaz canim, guncelleyecegim merak etme :)Kaptancigim hedef 65 diye düşünmüştüm ama zahmet olmasın 68 kalabilir
Bazilarimiz sabahin 6sinda kalkiyor hergun (bknz: ben :)))) oyuzden saat 6 olsada kalkmalari gerekebilir :))keşke şimdi sabahın 6 sı olsaydı da geri yatıp uyusaydık
Merhaba canim nasilsin, pek denk gelemedik son gunlerde, bir halini hatrini sorayim dedim :)Selam canim. Haklisin biraz fazla oldu karbohidrat . Misafirlerim son dk haber verince pratik seyler hazirlayayim derken karbonhidrata maruz kaldimaksamda kisir telef olmasin diye diye yedim.
Sabak kalkinca ilk isim cezami cekmek oldu. 20 squat 10dk adimlama 20 jumping jacks yaptim.
Canim 2 tartin oldgundan haberdar ettigin icin tesekkur eederim.o zaman pizzanın tarifini ver bize :) bana nee bende yapcammm . Canım gevrek yerine mom's yada ona benzer şekersiz granula tavsiye ederim çok da lezzetli oluyor . Bu gevrek hani çocuklar yiyor ondan mı :) form tarzı mi . Tabi benim kilonda gevreği ödül değil öğün olarak düşündüm
aynı oğlum sanki zorla kaldırıyoruz yat uyu niye bana atar gider yapıyorsun diyorum zirliyor
menude sporda süper bence
günaydın canım nerdesin sen ben şuan Rizedeyim ama günlük güneşlik Ankara'nın güneşinden yağmurun memleketine kaçtım gene olmadı
itiraf et kaptanım ponpik ayaklarımı sevdin dimikaptanim benim memlekette birde evde tartım var ikiside aynı tartıyor daha 10 gün sonra yeşil tartı nasıl pembe oldu demezsin dimi ben memlekete gelince 2 ay kaldığım için burda da evim gibi herşeyim yanımda
hadi inşallah canım 3den sonra dediler sanki bir ara düzelir gibi oldu sonra yine aynı oldu 6 yi bekliyorum gözlerim kapalı ama pekte umutlanmak istemiyorum o kadar yıpratıcı birşey ki bebeğin sürekli ağlaması o yanımda uyurken bile kulağımda ağlama sesi kalıyor
yazık eşler napsin haklılar
afiyet olsun
2 parmak kadar 40g geliyor senin dilim nasıl birşey acaba
akşam hem patates hem pilav hemde çorba karbon olmuş canım hep miktarları bilmiyorum ama içerik olarak karbonu akşama çok bırakmasan iyi olur
haydeee meydan eş görsün
nerde nasıl mümkün deillll
işte bu tam benlik :)
bende bayıldım isimlerinize bir kızım daha olma ihtimali olsaydı kesin koyardım. Ama bunda abisi kullandı şansı . Ne kadar gençsin 22 yasim geldi aklıma ne güzel zamanlardi her zaman değerli ama 20li yaşlar çok değerli en güzel yaslar
Istedigin kiloda olman ne guzel Denizcim, olsun bizimle sohbete gelirsin :)Bamyacı buyrun benim
Galiba dönmeyeceğim vera ya
Gören herkes çok zayıflamışsın diyor
Sanırım burda bırakmam lazım diyet olayını
Benim kafam azcık kocaman olduğundan çok zayıflık da bana gitmez
Ama 6 kasım gelsin bi. Eğer kilo almışsam hem biraz vermek için hem de korumada daha başarılı olabilmek için yine devam ederim sizlerle.
Benim 2. oglum 4 kilo dogdu oyle tombikti ki , cokta istahliydi, simdi zapzayif, yemeklede pek arasi yoktur:))3.5 iyiymiş canım benim komşum 4 den aşığı dogurmuyor ikiside emmemis full mama ile beslendi benim oğlumu ikiye katlar büyüğü ki benimkinden küçük . Eskiden tereyağ ile yapılan muhallebilerdense ablamda öyle büyümüş hep kilo problemi oldu
Bulguru cok degilse ve gun icinde karbonhidratli baska seyler yemediysen, 1 ogununde yiyebilirsin canim :)Şimdi karalahana sarması bulgurlu cis mi değil mi ona göre yiyeceğim
Bende 20 yasima kadar dogma buyume Ankarada yasadim..Ben şayet kizdirmadiysa oynuyorum onla değilde kızımlaAngaralıyız sonuçta oyun bizim işimiz applamm
Cok ve hizli kilo verdiren diyetler saglik icinde uygun degil canim..evet bu sekilde yavas gidiyor ama insan uzun sure motive kaliyor. ben 2 kere hedefime ulastim. bi kac kere de ulaşır gibi oldum. ama daha kotu alarak son buldum. agir cabuk kilo verdiren disiplinli diyetler yapinca ddiyet sonrasi yoksunluk sendromunda gibi her tur gidaya saldiriyorum.
odul yapmak cok iyi ancak sonrasinda mutlaka iyi toparlamak lazim. her ogunu odul ogunu gibi yapmamak lazim.
Aslinda buyuk sehirler cok uzun zamandir benide bunaltiyorlar o sebeple biz gurultu ve kalabaliktan uzak tenha yerlerde yasamayi seciyoruz hep.bir ara mezun oldum, başarısız doktora başvurularım oldu, sonra istanbuldan iyice sıkıldığım için küçük şehre taşınma işini iyice kafama koyup bir ara çanakkaleye gittim ama orada da ev fiyatları coşmuş. istanbulla başa baş. biraz da eskişehir'e bakınacağım. onun dışında genelde işte dizi mizi, kitap, online seminer, bildiğin şeyler. ha bir de egzersiz ve spor bilimleri bölümüne kaydoldum açıköğretimden. vakit doldurmaya çalışıyorum, üniversiteler onlinea döndüğü için işyerine de zorunluluk haricinde gitmem gerekmiyor, ev biraz üzerime geliyor :')
sizlerde de okullar hala online değil mi? evdeki durumlar nasıl? düzene oturdu mu?
Guzel bigun olmus kaptanim :)Iyi aksamlar
Pilim bitik durumda. Zar zor kalktim aksam yemegi hazirliyorum.
Ayrica cok acim. Ve aksam yemegi bekliyemedim atistirdim hazirlarken
Ilk ogun 11 de
Kuruyemis
Eki Görüntüle 2703222
Ögle 13
Kalan pizza
Ve tursu
Eki Görüntüle 2703223
Ara
1 muz
Aksam yemegim
1 dilim ekmek
1 dilim kasar
1 dilim Hindi fume
Ustune 1 muz daha. Sekerim dustu sanki :))
Su Simdilik 2 L
Spor
30dk yuruyus
16.200 adim
Baska biseye suan halim yok ama daha erken zaten saat 17. Yaparsam eklerim
Alp_BuRc Yawrukush
Guzel birgun canim :))North River Yawrukush Arrietty_
Hanımlar nasılsınızz
Menümü yazayımm
Sabah 1 bardak çay
13.30 3 köfte bol yeşillik
18.00 1 but 3 yk makarna salata
2 lt su
2 saat yürüyüş
Gecmis olsun canim kuzuna, dikkat et...Kızımın hiç keyfi yok üşüttu galiba☹Havalar serinledi ama benim yaramaz çorap giymiyor günde 10 kere rahat giydirdigimi çıkartıyordur belki daha fazkaKilotlu çorap da giydirmeye kıyamıyorum çünkü ben hiç sevmezdim kasindirir sıkar adamı Oyuzden empati yapıyorum
Ankara ayazı soğuk insanı sıcak memleketteBulguru cok degilse ve gun icinde karbonhidratli baska seyler yemediysen, 1 ogununde yiyebilirsin canim :)
Bende 20 yasima kadar dogma buyume Ankarada yasadim..
Benimde memleketim ama aslen Kemaliye,Eginliyiz :)
Cok ve hizli kilo verdiren diyetler saglik icinde uygun degil canim..
Ve diyeti biraktiktan sonra kilolarda geri geliyor...
Nasilsin bugun, nasil gidiyor diyet :)
Aslinda buyuk sehirler cok uzun zamandir benide bunaltiyorlar o sebeple biz gurultu ve kalabaliktan uzak tenha yerlerde yasamayi seciyoruz hep.
Sende umarim diledigin yerde bir hayat kurarsin canimcim..
Aa acik ogretim bolumune cok sevindim, ne guzel bir bolum olmus..
Burada da okullar hala online..
Bizlerde evde cok sIkILdik, 1 ayligina baska bir eyalete gidip kalalim fikirleri donuyor evimizde ama 2 cocukla her sey tahmin ettiginden zor oluyor canim :))
Guzel bigun olmus kaptanim :)
Guzel birgun canim :))
Gecmis olsun canim kuzuna, dikkat et...
3 yildir gelemedim Turkiye'ye her geldigimde, her sey degismis oluyor..Ankara ayazı soğuk insanı sıcak memleketteTeşekkür ederim canım inşallah yarına bir şeyi kalmaz yavrumun
Canim eger doymadiysan patates, muz dahi olsa ye kuzum..ekim2009 kendime eş ilan ettiğim canım ablam herkes menüsünü yazıyor şimdi bende mükemmel ötesi menümü yazıyım dedim
Sabah 1 muz
Akşam 1 haşlanmış patatesten birazcık arttı yiyemedim 1 muz daha
Su 2 litreden fazladır.
Spor 2 bin adım o da evin içinde bakşa bişey yapamadım
Guzel birgun olmus canim, nasil oldu kuzun, bugun daha kolay birgun olmustur umarim..İyi akşamlar menümü yazayım. Sabah
1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği 1 dilim peynir 5 zeytin
Öğle yoğurtlu kabak salatası
Ara öğün sade kahve
Akşam kuru fasülye ve 3 kaşık bulgur pilavı salata
Suyum 2 lt 3500 adımYawrukush Birgaripanne Arrietty_ Sismaniye eşim senin günün nasıl geçti sesin çıkmıyo
Sağol kuzum yok valla aynı yine hala inat ediyo bişeyler için bilmiyorum ne olacak sonumuz böyle bide bugun eşimin anneannesi vefat etti ordaydık filan anca bu kadar oldu benim menüdeCanim eger doymadiysan patates, muz dahi olsa ye kuzum..
Guzel birgun olmus canim, nasil oldu kuzun, bugun daha kolay birgun olmustur umarim..
Menun guzel canim dert etme..Sağol kuzum yok valla aynı yine hala inat ediyo bişeyler için bilmiyorum ne olacak sonumuz böyle bide bugun eşimin anneannesi vefat etti ordaydık filan anca bu kadar oldu benim menüde
Çook teşekkür ederim canım benim allah razı olsunMenun guzel canim dert etme..
Basiniz sagolsun, Allah rahmet eylesin, kalanlara sabirlar diliyorum.
Kuzununda bu durumu gececek, sen sakin kal, sakince iletisim kur, sinirlensende ona gosterme..
Zamanla azalip bitecek..
DÜN Kİ MENÜM
Sabah bir bardak çay tek pek iştahım yoktuu
Öğlen kuru fasulye pilav çorba
Ara kahve
Akşam patates püresi çorba pilav
2 lt su
2 saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?