Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Akşam sabah karışık bir menü olmuş ama arada olur öyle şeyler yarın Cook daha güzel menumuz olur hepimizin umarım bu hafta sonu etkisini atarız üstümüzden

Aman nerde bende o sans
Enee Kaptan mı oldum ben işsiz değilim kaptanımmm
Benim kaptanimsin
Ben hedef koymadim bu hafta ama bu hafta esim 4 12 daha duzgun bir menu ile gelicem
Ellerine saglik canim
keşke şimdi sabahın 6 sı olsaydı da geri yatıp uyusaydık
Keskeee dicem de ben 11 e kadar yatiyorum zaten
Hayatta hafta sonum boyle gecmez ki
Nerdeeee keske oyle gecse
Benimki daha cok tatli ☺☺
Atesimin artma sebebi belli oldu 30 a yaklasiyorum kocam benden korksun 40 kadar suyunu cikarticam
Bende 1 haftadir az iciyormus farkina yeni vardim

Harikasin tebrik ediyorum seni..
Ama sende disaridan kebap, kofte vs portein agirlikli seylerden yiyebilirsin.
Ekmek, lavas vs yemedikten sonra sorun olmaz canim.
Ama ispanakta guzel, bugun bende oglen yumurtali ispanak yapmak niyetindeydim :))
İşte yerimki kıyamam lavasina yanında gelen tatlıya o yüzden hiç bulaşmayım dedim
Lakin ıspanak işide yalan oldu kız geç uyuyunca yapmayı bekleyenlemedim dünkü yemeklerden yedim

Menümü yazayım hemen Yawrukush esmeriiim
Sabah neskafe bir elma
Kahvalti 1.00
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
Dereotu maydanoz
Domates salatalık
1 dilim ekmek
3,4 çatal sucuklu yumurta
1 üçgen peynir
1 t.kasigi erik reçeli

Arada sütlü neskafe 5 çiğ fındık

Akşam 19.30
3 tane mücver yağda ama isitirken su koydum yağın birazi suda kaldı sonrada peçete ile yağın çekmesini sağladım .Diycem oki mücver yağda kızdığına kizaricagina pişman oldu
Yarım tabak bulgur pilavı
1 kase pulbiberli naneli yoğurt
Domates salatalık turp
3 kaşık patlıcan kırmızı biber ezmesi

2,5 lt su spor yapamam gibi duruyor

Akşam sabah karışık bir menü olmuş ama arada olur öyle şeyler yarın Cook daha güzel menumuz olur hepimizin umarım bu hafta sonu etkisini atarız üstümüzden
Niye bacim ya
Bence cok guzel menum. Sifir karbonhidrat diye giderken muz ve 1 dilim ekmek ile karbonhidrat olmus. Olsundu Oda :))

Niye bacim ya
Bence cok guzel menum. Sifir karbonhidrat diye giderken muz ve 1 dilim ekmek ile karbonhidrat olmus. Olsundu Oda :))
Kaptanım bizim takım karbonhidrata düşman oldu. Menüsünde karbonhidratı olanın tez kellesi vurula moduna girdik keto yüzünden.

cok yoruldum.canim misafirler gelecekti.
ama son anda haber verdiler ufak bi kaza olmus gelemeyecekler galiba
diyete hala adapte olmaya calisiyorum. sanirim yarin protein gunu ya da kalori sâyma yapmam lazim.keskin sinirlar koymayinca baslayamadim.

Bende kalori sayımı yapacağım gerçekten kalori ile gayet iyi veriliyor

Nescafe kilo vermeye o kadar engel ki. İçiyorsan sadece gold iç derim.

Evet Veracigim keto bizi bir garip etti. Halbuki muz yani. Meyve
Meyve yemez oldum keto yuzunden

Bende mi kalori saysam
Kalori sayıp zayıflayan kaç tanıdığım varsa çok çabuk geri aldılar ama fatsecret kullanıyorum bende makroları dengede tutarken bi yandan da zaten sağlıklı ve düşük kalorili yemeye çalışıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…