Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

afiyet olsun o kiloda olduğun için miktar bile sormaya gerek yok
kabak detoxu mu yaptin canım
dusme canım dusersen daha da eklenir üstüne bak ne güzel yarın başlıyorsun
merhaba bayanlar...
bugun +dayim ama cumaya - olcak insallah
cuma 75.9
pzrts 76.2
hedef 75.0
çok fazla artık çok kesin eksi olursun
afiyet olsun
ayyy inanmıyorum demek ki huyu böyle sizde de peygamber sabrı varmis. her denilene benimde oğlum ağlıyordu ama kreş biraz ise yaradı şimdi o kadar değil de kızda düzelir inşallah

Dünkü baklavayı çok güzel telafi etmiş bir menü
Sarımsakli yoğurt yediriyor aslında kabağı yoksa yavan bişey
Oyy evwt butun gun sadece onu yıyınce hıc guzel hısey degıl
kabak detoxu mu yaptin canım
Evwt canım nıyetlendım bugunu atlattım bakalım aksam 2 catak taze fasulye attım agzıma
Cok kotu ama en azından yaeında yaparsam 2 gunun sonucunu belkı alırım

ben birebir tatsız tuzsuz yapmıyorum canım az tuz atip baharatla tatlandiriyorum kağıda çok öldürmeden azıcık zeytinyağı ile çeviriyorum güzel oluyor

Gayet güzel olmuş menun canım

Bir arastirma vardi ama hatirlamiyorum
nete yazsan sevinirim orda daha net bilgiler vardi
Günaydın alıntılar yeni bitti
Cuma:82.8
Ctesi:82.9
Ptesi:83.6
Ptesi: tok karına 83.5
ödemelerin kadinimiyim
Hedef:82.0
Canim cuma gunu sabah ac karnina tercihen wc sonrasi tartilmani istiyoruz mumkunse cumaya kadar tartilma
Kahvalti masam daha duruyor Evde her metrekareye 1 kişi düşmesine rağmen bukiz bana yapıştı ☹Kesin kararlıyım 4.dogurmuycam hiç ısrar etmeyin
Israr ediyorum lutfen 4 cu 4 cu 4 cu

Bir arastirma vardi ama hatirlamiyorum
nete yazsan sevinirim orda daha net bilgiler vardi

Canim cuma gunu sabah ac karnina tercihen wc sonrasi tartilmani istiyoruz mumkunse cumaya kadar tartilma

Israr ediyorum lutfen 4 cu 4 cu 4 cu
Biraz önce bile tartıldım bağımlılık yaptı galiba tartı bende cumaya kadar tartı yok söz

ben birebir tatsız tuzsuz yapmıyorum canım az tuz atip baharatla tatlandiriyorum kağıda çok öldürmeden azıcık zeytinyağı ile çeviriyorum güzel oluyor
Bnde zeytınyagı ekledım yogurt baharat falan. Yarın soğanlı domatesli yapıp yoğurt dokeyım barı olmazmı öyle. Sen yaptınmı be kadar verdın
Gayet güzel olmuş menun canım
Teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…