- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
afiyet olsun o kiloda olduğun için miktar bile sormaya gerek yokİyi akşamlar kızlaaar,
Sabah hindiba kahve içtim
İlik öğünüm etli bezelye yemeği, 1 kase cacık, 1 orta boy muz ve 1 yemek kaşığı tahin
Akşam da etli yaprak sarması yedim
su 2,5lt geçti
9000 adım var
@FitFiliz
kabak detoxu mu yaptin canımBugunkı menum
Saat 09:002 yumurta dereotu peynır
Saat 11;00 türk kahvesi
Saat 13:30 yoğurtlu kabak
Saat 16:30 bır elma
Saat 20:30 yoğurtlu kabak( bı daha yermıyım bılmıyorum mıdem bulandı)
Su 2.5 lt
Spor 150 ip atlama
14 dk zumba( bu kadar dayanabıldım)
@Tekrar deneYawrukush Arrietty_
dusme canım dusersen daha da eklenir üstüne bak ne güzel yarın başlıyorsunBugün yine derslerle geçen bir gün oldu, pazartesi sendromum her an geri gelebilir
Akşama kadar iyiydi ama akşam planladigimdan fazla yedim.
Tarımın pili bitmiş, yenisini aldım yarın sabah tartılırım artık.
Jillian yapıyorum iki günde bir. Yapmadığım gün yürüyorum. Biraz umutsuzluğa düşmek üzereyim sanırım, bu kilolar ah bu kilolar
çok fazla artık çok kesin eksi olursunmerhaba bayanlar...
bugun +dayim ama cumaya - olcak insallah
cuma 75.9
pzrts 76.2
hedef 75.0
afiyet olsungunun menüsü
10.00
1 haslanmis yumurta domates salatalik
bolca roka salatasi ve peynir 4 zeytin
1 dilim köy ekmeği ve kahvaltilik acili
18.30
1 tabak fasulye kavurmasi 1 kase yogurt
1 biber dolmasi
su 2 litre
16500 adim
Birgaripanne Yawrukush Arrietty_
ayyy inanmıyorum demek ki huyu böyle sizde de peygamber sabrı varmis. her denilene benimde oğlum ağlıyordu ama kreş biraz ise yaradı şimdi o kadar değil de kızda düzelir inşallahAy ağlamak diyince aklıma kardeşim geldi. O kadar ağlardı ki. Sebepsiz yani akşam akşam bi ağlıyım da tadımız kaçsın der gibi. Büyüdü 4 yaşında felan tvde bişey görse bi çikolata onu yicem diye ağlar o gidip alınmazsa susmaz. Oyun oynarken annem baksa niye bana baktın diye ağlar. Biri saçını okşasa niye saçımı okşadın diye ağlar. İlkokula gitti hala ağlıyordu ödevim var derdi hadi yapalım derdik ağlardı yapma boşver derdik ağlardı. Lisede inanır mısınız hala ağlıyor. Mız mız mız her işi ☹☹☹ ağlamayı çeken bilir işiniz çok zor
Oyy evwt butun gun sadece onu yıyınce hıc guzel hısey degılDünkü baklavayı çok güzel telafi etmiş bir menü
Sarımsakli yoğurt yediriyor aslında kabağıyoksa yavan bişey
Evwt canım nıyetlendım bugunu atlattım bakalım aksam 2 catak taze fasulye attım agzımakabak detoxu mu yaptin canım
ben birebir tatsız tuzsuz yapmıyorum canım az tuz atip baharatla tatlandiriyorum kağıda çok öldürmeden azıcık zeytinyağı ile çeviriyorum güzel oluyorOyy evwt butun gun sadece onu yıyınce hıc guzel hısey degıl
Evwt canım nıyetlendım bugunu atlattım bakalım aksam 2 catak taze fasulye attım agzıma
Cok kotu ama en azından yaeında yaparsam 2 gunun sonucunu belkı alırım
Bugunkı menum
Saat 09:002 yumurta dereotu peynır
Saat 11;00 türk kahvesi
Saat 13:30 yoğurtlu kabak
Saat 16:30 bır elma
Saat 20:30 yoğurtlu kabak( bı daha yermıyım bılmıyorum mıdem bulandı)
Su 2.5 lt
Spor 150 ip atlama
14 dk zumba( bu kadar dayanabıldım)
@Tekrar deneYawrukush Arrietty_
Sabah
Yarım poğaça 1 h y 5 zeytin
Ara öğün
1 kahve şekersiz
Öğlen
1 kase çorba
Akşam
1 but 3 yk pilav salata bezelye bir kase
3 lt su
2.30 saat yürüyüş
North River
Yawrukush
Arrietty_
Birgaripanne
♥
19-20 since döneriz cumaya kadar yol odemi insin diye :) 1 günde Samsun'da kalacağız yol uzun çocuklar içinde iyi olurTeşekkür ederim menüme yorumun için arkadaşım
Ozamsn her fırsatta ver bebeği dinlen enerji depola balimdönüş ne zaman
Benim kafa gitti bugün etiketleri unuttumSabah
Yarım poğaça 1 h y 5 zeytin
Ara öğün
1 kahve şekersiz
Öğlen
1 kase çorba
Akşam
1 but 3 yk pilav salata bezelye bir kase
3 lt su
2.30 saat yürüyüş
North River
Yawrukush
Arrietty_
Birgaripanne
♥
Bir arastirma vardi ama hatirlamiyorumniye süt kız
Canim cuma gunu sabah ac karnina tercihen wc sonrasi tartilmani istiyoruz mumkunse cumaya kadar tartilmaGünaydın alıntılar yeni bitti
Cuma:82.8
Ctesi:82.9
Ptesi:83.6
Ptesi: tok karına 83.5
ödemelerin kadinimiyim
Hedef:82.0
Israr ediyorum lutfen 4 cu 4 cu 4 cuKahvalti masam daha duruyorEvde her metrekareye 1 kişi düşmesine rağmen bukiz bana yapıştı ☹Kesin kararlıyım 4.dogurmuycam hiç ısrar etmeyin
Biraz önce bile tartıldımBir arastirma vardi ama hatirlamiyorum
nete yazsan sevinirim orda daha net bilgiler vardi
Canim cuma gunu sabah ac karnina tercihen wc sonrasi tartilmani istiyoruz mumkunse cumaya kadar tartilma
Israr ediyorum lutfen 4 cu 4 cu 4 cu
Cezani keserim soyleyim de gizli gizli de tartilmaBiraz önce bile tartıldımbağımlılık yaptı galiba tartı bende cumaya kadar tartı yok söz
AmaninCezani keserim soyleyim de gizli gizli de tartilma
En alisilmadik cezalar burda canimAmaninbunun da cezası mi var neyse böylelikle bağımlılığım geçer belki
Yoksa kilo veremeyiz cok strese giriyoruz
Bnde zeytınyagı ekledım yogurt baharat falan. Yarın soğanlı domatesli yapıp yoğurt dokeyım barı olmazmı öyle. Sen yaptınmı be kadar verdınben birebir tatsız tuzsuz yapmıyorum canım az tuz atip baharatla tatlandiriyorum kağıda çok öldürmeden azıcık zeytinyağı ile çeviriyorum güzel oluyor
Teşekkürler canımGayet güzel olmuş menun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?