Basiniz sagolsun, allah sabir versinMerhaba iyi akşamlar kusura bakmayın çok aktif olamadım bugun hem cenaze hemde oğlum derken giremedim buraya hemen menümü yazıp çıkayım
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 6 tane zeytin
Öğlen salata
Akşam tavuk sote ve mercimek çorbası bir kase
Spor 4000 adım su 2 lt
Sanki cok kilo almamissin canim, 67 ile gitmemis miydin? Ben mi yanlis hatirliyorum, simdi de 70 gordum sanki? Ben daha da bir fistik olmaya geldin saniyordumBugün yine derslerle geçen bir gün oldu, pazartesi sendromum her an geri gelebilir
Akşama kadar iyiydi ama akşam planladigimdan fazla yedim.
Tarımın pili bitmiş, yenisini aldım yarın sabah tartılırım artık.
Jillian yapıyorum iki günde bir. Yapmadığım gün yürüyorum. Biraz umutsuzluğa düşmek üzereyim sanırım, bu kilolar ah bu kilolar
Evet zaten hep acik havadaydik simdiye kadar ama yagmurlar basladi artik, bir de hava cok cabuk karariyor, saatler de alininca is saati bitmeden kapkara olucak heryerBaharcım dönüş yaptın mı canım takıma? Seni görmek güzel
Boşver güzelim önemli olan sağlıklı kalmayı başarabilmek, her yer açık olsa da gitmesi riskli olduktan sonra neye yarar.
Doğası çok güzel sizin oraların, hava durumu el verdikçe açık alanlara çıkarsınız canım.
Yeni yıla da bu seferlik kalpler bir olsun diyerek gireriz napalim ☺☺ Eğer başarabilirsem,uzun (süredir ilk kez) yeni yıla zayıf girmeyi planlıyorum
Ne güzel düşünmüşsünüz kesinlikle gidin bence, psikolojiniz düzelir canım ne iyi gelir
Çocuklar da çok sevinmiştir bu habere şimdi ☺☺
Hosgeldiiiingeldim geldim :)
bugün geç ama sağlam bir kahvaltı yaptım:
2 yumurta, salam, kaşar-lor- 40 gr kadar yulaf ve süt, salatalık
akşam:
3 haşlama but, 3-4 kaşık bulgur, 2 çorba kaşığı yoğurt
1 saat kadar yürüdüm, 1 saat kadar bisiklete bineceğim
su: 2
Ayyy ne guzel plan, yapin valla imkaniniz varsa, bizim burda kisitlamalari daha da arttirma planlari yapiliyor yine, ise gidiyoruz ama herhalde yine evden calismaya donucezBizde sadece restoran ve cafeteria bahceleri acik, 6 feet distance kurali hala devam ediyor, okullar cogunlukla online , is yerlerinin yarisi home office hala, barlar kapali vs.Kis geliyor restoranlarada gidilmez artik.Aynen ot gibi yasiyoruz canim.Yeni yilda Houstondaki arkadaslarimizla orta bir yerde bulusup ayri airbnb evler tutup tatil yapma niyetimiz var.Yapabiliriz umarim.
Birde Hawaii deki airbnblere bakmaya basladik patladik artik 1 ayligina ev tutup gidelim simdi diyoruz.Artik saglikli bir psikolojimiz kalmadi Senemim...
Bi düşünüyüm olmazsaBir arastirma vardi ama hatirlamiyorum
nete yazsan sevinirim orda daha net bilgiler vardi
Canim cuma gunu sabah ac karnina tercihen wc sonrasi tartilmani istiyoruz mumkunse cumaya kadar tartilma
Israr ediyorum lutfen 4 cu 4 cu 4 cu
Tamam canim o arayi yuruyus yaparak gecirKaptanım evden çalışma bitti, işte 12-12.20 arası tempolu yürüyüş yaparım. Eve çok spor için halim kalmıyor ama elimden geleni yaparım inşallah
Hedef gayet guzel canim
Baska egzersizlerde paylasirim ihtiyacin oldukca canimozellikle agri icin olani deneyecegim bugun tesekkurler :)
Hadi insallahtartimi da ekleyeyim. cumaya insallah 65i ucundan da olsa gorurum
Kilo bildirimin ne guzel canim, bugunden itibaren ceza almayacaksin eminimGunaydinlar
Cuma 71.1
Pazartesi 70.7
Cuma hedef 70
Ben ilk defa diyet yapiyorum. Diyetisyenle 4 haftanin icindeyim. Ilk iki haftasi oyle boyle gecti gecen pazartesi ilk defa sizinle basladim. Ilk olunca unutuluyor
Cezalar cezalar beni birakmiyorlar
Cumaya kadar toparlariz canimMerhaba cuma ile aynı kilom değişmedi 106.5 aynı bugun de zaten beklemiyodum bu hafta böyle oldu ama cumaya toparlayacağım inşallah eşim sen beni hiç etiketlemiyosun ben görmüyorum seni @pisi pisi kopatim
Tamamdir inaniyorum ben 66 gelecekcok kotu canim
ama vera beni cok gaza getirdi, cumaya 66 gorecegim, bekle beni
Hedef super dikkat edersen cumaya 82 gelir canimGünaydın alıntılar yeni bitti
Cuma:82.8
Ctesi:82.9
Ptesi:83.6
Ptesi: tok karına 83.5
ödemelerin kadinimiyim
Hedef:82.0
Ne guzel eksi gelmis bileBaşlangıç kilom (cuma kilom yok çünkü yeni başladığım için ) 82
Pazartesi tartım 81.7
Cumaya hedefim 80.9 inşaallah
Harika olur hemde Baharcimstitch 73.1'im bugün, cumaya 72.2 olsam güzel olur :')
3.yu dogurtan cesaretinden operimKahvalti masam daha duruyorEvde her metrekareye 1 kişi düşmesine rağmen bukiz bana yapıştı ☹Kesin kararlıyım 4.dogurmuycam hiç ısrar etmeyin
AhahaaaaaaEvettt evetttt spor puanlarını toplayıver
Eki Görüntüle 2703613
Yawrukush kaptanım ahirette 4. Takım olarak saf tutarsak hiç şaşırma cennet meyveleri sınırsız hizmet felan derken gelsin kilolar. stitch ama hiç merak etme ben seni orda da bulur gaz veririm. Leslieyi kolundan tutar getiririm
Cok guzel oluyor esim, 1 kisi icin 1 ton baligi,1 yumurta once 200 derecede onu yagli kagida yayip pisiriyorum 5-10 dk sonrada ustunu susle istedigin gibi :)Ton balıklı pizza bende deneyeyim bu hafta, afiyet olsun canım güzel menü spor
Yumurtayi tereyaginda yapmistim esim.Biraz fazla olmus sanki canım yumurtayı yağda mı yapıyorsun? kahvaltı tabağı güzel yumurta fazla geldi kahvaltıda bana.ya tabaktakiler ya da yumurta yanına yeşillik daha iyi olurdu sanki.saksuka yağlı oluyor, Mısır'da yağda yapildiysa biri olmayabilirmis
Alasagi etmesinler canim seni :))selam kizlar bugun protein gunu.yapmaya calisiyorum elim meyvelere uzanip duruyor simdilik iradem kazandi ama her an gozum de donup elime katilabilir. sonrasında is agiz ve mide isbirlikcilerine kalirsa irademi darbe yoluyla hucceten alasagi ederler.
Bugun saniye durmadim ,adimlarim sekil, yolumdan cekil :)))Cuma - Cumartesi Ve Pazar spor tablosu
Haftanin esleri Adim Zumba/ Leslie dk JJ Toplam Puan Arrietty_ & @Ozlemlerhayallar 64700 26 20 Canfeb & Yawrukush 57337 120 B barga & stitch 14500 sserendipity & @Tanssss 30030 G GCA & @FitFiliz 15 Hyt-123 & @nanekekik 7560 15 @Sivaskayseri & @pisi pisi kopatim 3500 6 esmeriiim & Fitt_anne @Beklenen2 & Birgaripyolcu06 Toplam
Vefat edenlere Allah rahmet eylesin cok haklisin canim, hepimiz buyuk kucuk bunaldik, yiprandik evde..menu güzel ,ayaklarını sıcak tut canım iyi gelir
ahh kapya siz siz olun direk makinaya koymayın yağlı kağıt arasında yapin yoksa ızgaraları kötü oluyir zamanla
sürekli evde olmak gerçekten çok yıpratıcı bizde hicbiryere çıkmıyor kimse ile görüşmüyorduk memlekttekilere yaylaya gelen turistlerden geçti 2 ay kadar önce yaylalardan köylere dağıldı herkes atlattı 4 kişi vefat ettibulaşmayacağına emin olunca geldik iyi ki geldik çok iyi geldi çocuklara hele
afiyet olsun canım dengeli olmuş
Cok erken ama günüm bitti. Spor filan da bugun yok. Regl agrim var
Sabah
1dilim cavdar
2dilim kasar
Ogld
1 kucuk muslibar
1 kucuk Elma
Aksam
3 kofte
4 yk Cacik
1yk spaghetti
Su 1,5 L. Yatana kadar 2, 5 tamamlarim
Spor. 10100 adim
@OzlemlerhayallarYawrukush
Her seyiyle guzel birgun olmus canim :)Sabah
2 ince dilim ekmek
20 Gr kasar peyniri
7 Gr helva
(toplam 208 kalori)
Ara
1türk kahvesi (54 kalori)
ÖğleEki Görüntüle 2703742
Resimde bulunan 1 büyük kase yoğurt
Ve 1 kase karnabahar
(Toplam kalori 214 kalori)
Akşam
Eki Görüntüle 2703744
Resimdekiler bir kase tarhana çorbası
150 Gr yoğurt
150 Gr tavuk sote
Ve 50 Gr üzüm resimdeki üzümlerin hepsini yemedimçocuklarım tirtikladi biraz üzüm ve etten (473 kalori )
Toplam kalori
949 kalori
su yatana kadar 2 litre yi tamamlicam.
spor 30 dk yürüyüş
Bugün büyük temizlik yaptım cok yoruldum
Ve 30 ar dan 60 adet bacak kaldırma egzersizi
Yawrukush
Nasilsin canim, daha iyi misin?Merhaba iyi akşamlar kusura bakmayın çok aktif olamadım bugun hem cenaze hemde oğlum derken giremedim buraya hemen menümü yazıp çıkayım
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 6 tane zeytin
Öğlen salata
Akşam tavuk sote ve mercimek çorbası bir kase
Spor 4000 adım su 2 lt
Proteinli ,guzel su ictigin bigun olmus canim ,ne guzel..sabah
1 kase yulaf kepegi gevregi
2 hasl. yumurta
sutlu kahve
ogle
7 8 kofte
2 lokma et
ayran
aksam
2 tavuk sis
sutlu kahve
su 2 lt
spor yapmaya calisacagim yazarim yaparsam
Yawrukush @Sivaskayseri
Bugun umarim cok iyi uyanirsin kuzum...Eşim yok ama bende menü bildirimi yapayım
Sabah 1 muz el kadar lavaş ekmek süzme peynir
Öğle 1 tabak makarna yarım haşlanmış patates
Akşam 1 tabak makarna
Su 2.5 lt
Spor evde 1.000 adım 1 mile leslie
Eğer gece sancım felan olmazsa yarın diyet menüme dönüyorum.
Menu ve su cok guzel olmus canim, egzersizden muaf tutuyorum seni.Kahvaltı 11.30
2 ceviz
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
Maydonoz salatasi
1 tane üçgen peynir
Domates salatalık
1 dilim beyaz ekmek
1 t.k tahin pekmez
Arada azcik sütle neskafe
Akşam 20
5 tane ızgara köfte
Salata
Küçük kase yoğurtlu semizotu salatası
3 kaşık domates ezmesi
2,5 lt su Spor yok maalesef
Yawrukush esmeriiim
Cok begendim canim bugununu :)İyi akşamlar kızlaaar,
Sabah hindiba kahve içtim
İlik öğünüm etli bezelye yemeği, 1 kase cacık, 1 orta boy muz ve 1 yemek kaşığı tahin
Akşam da etli yaprak sarması yedim
su 2,5lt geçti
9000 adım var
@FitFiliz
Dunden sonra hediye gibi bir gun olmus, harikasin canim :)
Canim canim, cok yogunsun, kolayliklar diliyorum ama sen tanidigim en guclu kadinlardan birisin..Bugün yine derslerle geçen bir gün oldu, pazartesi sendromum her an geri gelebilir
Akşama kadar iyiydi ama akşam planladigimdan fazla yedim.
Tarımın pili bitmiş, yenisini aldım yarın sabah tartılırım artık.
Jillian yapıyorum iki günde bir. Yapmadığım gün yürüyorum. Biraz umutsuzluğa düşmek üzereyim sanırım, bu kilolar ah bu kilolar
Cumaya eksi gelir canimcim :)merhaba bayanlar...
bugun +dayim ama cumaya - olcak insallah
cuma 75.9
pzrts 76.2
hedef 75.0
Menun agzimi sulandirdi Eminecim, adimlarinda sahane bayildim :)
Cocuklarda bizde istiyoruz Filizim, ya yeni yilda arkadaslarla bulusacagiz (1 aile 2 ogullari var bizim gibi, yillardir arkadaslarimiz, Filiz onun ismide :)) ya da biz kacip gidecegiz bir yerlere.Baharcım dönüş yaptın mı canım takıma? Seni görmek güzel
Boşver güzelim önemli olan sağlıklı kalmayı başarabilmek, her yer açık olsa da gitmesi riskli olduktan sonra neye yarar.
Doğası çok güzel sizin oraların, hava durumu el verdikçe açık alanlara çıkarsınız canım.
Yeni yıla da bu seferlik kalpler bir olsun diyerek gireriz napalim ☺☺ Eğer başarabilirsem,uzun (süredir ilk kez) yeni yıla zayıf girmeyi planlıyorum
Ne güzel düşünmüşsünüz kesinlikle gidin bence, psikolojiniz düzelir canım ne iyi gelir
Çocuklar da çok sevinmiştir bu habere şimdi ☺☺
5 yildizli bir gun, cok cokgeldim geldim :)
bugün geç ama sağlam bir kahvaltı yaptım:
2 yumurta, salam, kaşar-lor- 40 gr kadar yulaf ve süt, salatalık
akşam:
3 haşlama but, 3-4 kaşık bulgur, 2 çorba kaşığı yoğurt
1 saat kadar yürüdüm, 1 saat kadar bisiklete bineceğim
su: 2
Su ve menu cok guzel canim, hic egzersiz, ev isi vs yapabildin mi?Menüm
Sabah(9:30)
8 tane lahana sarması
1 küçük salkım üzüm
Ara(14:00)
10 findik
2 kare %80 bitter
Sütlü kahve
Akşam (17:00)
6yk taze fasulye
1 kase yoğurt
Su:3 lt
2bucuk saat yuruyus harikasin..Sabah
Yarım poğaça 1 h y 5 zeytin
Ara öğün
1 kahve şekersiz
Öğlen
1 kase çorba
Akşam
1 but 3 yk pilav salata bezelye bir kase
3 lt su
2.30 saat yürüyüş
@nanekekik
Yawrukush
Arrietty_
@Tanssss
♥
Kisin zaten artacak ve grip ile karistirilacak hastalik deniyor, umarim bir dalga daha gelmez Senemim..Ayyy ne guzel plan, yapin valla imkaniniz varsa, bizim burda kisitlamalari daha da arttirma planlari yapiliyor yine, ise gidiyoruz ama herhalde yine evden calismaya donucez
Isim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
| |||||||
| MUAF | ||||||
| |||||||
| |||||||
@pisi pisi kopatim | |||||||
@_Vera_ | MUAF | ||||||
G GCA | |||||||
@nanekekik | |||||||
| |||||||
@Sivaskayseri | |||||||
@Ozlemlerhayallar | |||||||
B barga | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
|
Yani sipariş ediyorum genelde ve dün aradığımda yarım ekmek bilmem ne falan vardı çorba istedim ekmek kullanmamak için akşamda öyle yedim yoksa çok acıkırdımPogaca miktarı az olduğu için olabilir bence. Ama bence akşam yemeklerinden öğlene ilave yap en azından öğle daha iyi yediğin için akşami daha hafif atlatirsin.
Üşendüm uzun yazmaya 1 haşlanmış yumurtaBenim kafa gitti bugün etiketleri unuttum1 hy ne canim
Gunaydin canim :)Üşendüm uzun yazmaya 1 haşlanmış yumurta
Afiyet olsun canım guzel geçmiş bende unutmadan yazayım dünkü menümüPazartesi Menum
Sabah
Eki Görüntüle 2703953
Oglen
Eki Görüntüle 2703955
Aksam (cok az brokoli ve karnabahar)
Eki Görüntüle 2703951
Su:2lt
Spor : 21bin adim, 1050 puanArrietty_ Canfeb
Eki Görüntüle 2703954
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?