Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Denemek istiyorum, dışarı çıkınca unutmazsam alayım

hiç oturuyorum desek yeridir ev isi yaptım , çamaşır vs bitmiyor ki oğlum sağolsun islanmayi çok sever ıslanıp ıslanıp geliyor , akşam üstü kizla yürüdüm biraz ama yazmayı unutmuşum etiketleride unutmuştum sonradan ekledim
Üşendüm uzun yazmaya 1 haşlanmış yumurta
günaydın eşim
super canım
Super

Selam canım, zaten çok fazla kilon olmadığı için menün güzel bence, afiyet bal şeker olsun.
Sık giremiyorum takıma, daha aktif olmaya çalışıcam inş.
Evet canım menülerini ayrıntılı bekliyorum,güzel bir hafta olması için daha aktif olalım inşallah. Var mı spor planın bugün için

Canim bn hafta sonu menumu paylasmadim ama adimlari yazayim cumartesi 10600 pazar 6000

maalesef spor yapamadim dun cocuklari yatirdiktan sonra cok yorgundum hemen kendim de yattım..
ancak protein günü ise yaramis :)
dunden bugune 600 gr gitmis

Eklentiler

• 20201013_085724.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 13
gunaydin kizlar
ben de paylasayim dunku menumu (ptesi)
sabah 1 haslanmis yumurta, sutlu nescafe
ara bitki cayi
oglen kiymali ispanak, yogurt
ara kuruyemis, sutlu kahve
aksam kebap (pidesinden ufak bir parca yedim sadece)

Spor yapamadim, kosusturmali gecti biraz gun
Su da 1lt'de kaldi
B barga

Dünkü menum sabah
2 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
Ogle
Hindiba kahve
Aksam
Kurufasulye
2 yk pilav
Kavun
Su 3 lt
Spor yapamadim misafirim vardi
Yawrukush Birgaripyolcu06
menu güzel bence hindiba kahve deyince ekim2009 emzirirken içebilir miyiz
hayırlı sabahlar abla
maalesef spor yapamadim dun cocuklari yatirdiktan sonra cok yorgundum hemen kendim de yattım..
kiz Arrietty_ pusuda bekliyor hergun tartilan ceza alıyormuş ben bu sabah tartinin yanından koşarak geçtim beni çağırıyordu yoksa efendimisss kıymetlimisss
canım suyu artirsan süper bence akşamda pideden bı parçasıyla kalmışsın

pro gunu yapip tartilmamak

Her gün tartılmak sağlıklı değil çünkü ne yersek yiyelim tartılma isteği oluşturuyor. Kahvaltıdan sonra gelsin bi tartı çaydan sonra bi tartılayım neşemiz yerini bulsun. Bu durumu takıntı haline getirmemek için öyle demiştir kaptanımız. Ama öyle tartıya ceza suya ceza sabah ceza akşam ceza askeri gibi bi takım değiliz merak ediyorsanız kilonuzu tabiki tartılın

Bi düşünüyüm olmazsa Senimi kıracam 3 bakan 4de bakar

Protein gunu derken
Ne yedin bende uygulayim
Ne kadar cok tarti o kadar stres
Canim tartilsinlar elleme cezayi gorunce yuzleri guler ceza gece yatmadan once veriliyor

Etiketlemeyi unutmayin tartilinca

İnsAllah cumaya daha büyük bir eksi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…