Denemek istiyorum, dışarı çıkınca unutmazsam alayımTamam canim o arayi yuruyus yaparak gecir
Hedef gayet guzel canim
Baska egzersizlerde paylasirim ihtiyacin oldukca canim
Hadi insallah
Kilo bildirimin ne guzel canim, bugunden itibaren ceza almayacaksin eminim
Cumaya kadar toparlariz canim
Tamamdir inaniyorum ben 66 gelecek
Hedef super dikkat edersen cumaya 82 gelir canim
Ne guzel eksi gelmis bile
Harika olur hemde Baharcim
3.yu dogurtan cesaretinden operim
Ahahaaaaaa
Cok guzel oluyor esim, 1 kisi icin 1 ton baligi,1 yumurta once 200 derecede onu yagli kagida yayip pisiriyorum 5-10 dk sonrada ustunu susle istedigin gibi :)
hiç oturuyorum desek yeridir ev isi yaptım , çamaşır vs bitmiyor ki oğlum sağolsun islanmayi çok sever ıslanıp ıslanıp geliyor , akşam üstü kizla yürüdüm biraz ama yazmayı unutmuşum etiketleride unutmuştum sonradan ekledimCocuklarda bizde istiyoruz Filizim, ya yeni yilda arkadaslarla bulusacagiz (1 aile 2 ogullari var bizim gibi, yillardir arkadaslarimiz, Filiz onun ismide :)) ya da biz kacip gidecegiz bir yerlere.
Gercekten saglikli bir psikolojimiz kalmadi evde
5 yildizli bir gun, cok cok
Su ve menu cok guzel canim, hic egzersiz, ev isi vs yapabildin mi?
2bucuk saat yuruyus harikasin..
Menu ve suyunda oldukca guzel canim :))
Kisin zaten artacak ve grip ile karistirilacak hastalik deniyor, umarim bir dalga daha gelmez Senemim..
Sizin orada da ,sizin icin en konforlu olacak sekilde olur her sey umarim canim..
Dikkat edin....
Üşendüm uzun yazmaya 1 haşlanmış yumurta
super canımPazartesi Menum
Sabah
Eki Görüntüle 2703953
Oglen
Eki Görüntüle 2703955
Aksam (cok az brokoli ve karnabahar)
Eki Görüntüle 2703951
Su:2lt
Spor : 21bin adim, 1050 puanArrietty_ Canfeb
Eki Görüntüle 2703954
SuperPazartesi menüm
Kahvaltı :iki TK acuka bir dilim ekmek sınırsız çay
Araulbiberli ev yoğurdu bir kase
Ara :ayran
Akşam :tel şehriyeli tavuk çorbası iki kase
Semizotu salatası
Spor 100 jj,35mekik 6 bin adım
Bol yoğurtlu bir gün oldu
Mıdem kabaktan bulandı ama bakalım bugun napıcamDunden sonra hediye gibi bir gun olmus, harikasin canim :)
Evet canım menülerini ayrıntılı bekliyorum,güzel bir hafta olması için daha aktif olalım inşallah. Var mı spor planın bugün içinSelam canım, zaten çok fazla kilon olmadığı için menün güzel bence, afiyet bal şeker olsun.
Sık giremiyorum takıma, daha aktif olmaya çalışıcam inş.
Canim bn hafta sonu menumu paylasmadim ama adimlari yazayim cumartesi 10600 pazar 6000Cuma - Cumartesi Ve Pazar spor tablosu
Haftanin esleri Adim Zumba/ Leslie dk JJ Toplam Puan Arrietty_ & @Ozlemlerhayallar 64700 26 20Canfeb & Yawrukush 57337 120B barga & stitch 14500@sserendipity & Birgaripanne 30030G GCA & @FitFiliz 15Hyt-123 & North River 7560 15@Sivaskayseri & Sismaniye 3500 6esmeriiim & @Tekrar dene B Beklenen2 & Birgaripyolcu06 Toplam
maalesef spor yapamadim dun cocuklari yatirdiktan sonra cok yorgundum hemen kendim de yattım..
Her seyiyle guzel birgun olmus canim :)
Nasilsin canim, daha iyi misin?
Proteinli ,guzel su ictigin bigun olmus canim ,ne guzel..
Spor yapabildin mi?
Bugun umarim cok iyi uyanirsin kuzum...
Menu ve su cok guzel olmus canim, egzersizden muaf tutuyorum seni.
Umarim kuzunun atesi tamamen gecmistir..
Cok begendim canim bugununu :)
Dunden sonra hediye gibi bir gun olmus, harikasin canim :)
Canim canim, cok yogunsun, kolayliklar diliyorum ama sen tanidigim en guclu kadinlardan birisin..
Her seyi layigiyla hallediyorsundur eminim.
Kilolarda gidicek tikir tikir, bu sefer vazgecmicez...
Cumaya eksi gelir canimcim :)
Menun agzimi sulandirdi Eminecim, adimlarinda sahane bayildim :)
21000 adimi nerede atiyorsunPazartesi Menum
Sabah
Eki Görüntüle 2703953
Oglen
Eki Görüntüle 2703955
Aksam (cok az brokoli ve karnabahar)
Eki Görüntüle 2703951
Su:2lt
Spor : 21bin adim, 1050 puanArrietty_ Canfeb
Eki Görüntüle 2703954
menu güzel bence hindiba kahve deyinceDünkü menum sabah
2 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
Ogle
Hindiba kahve
Aksam
Kurufasulye
2 yk pilav
Kavun
Su 3 lt
Spor yapamadim misafirim vardi
Yawrukush Birgaripyolcu06
hayırlı sabahlar abla
kizmaalesef spor yapamadim dun cocuklari yatirdiktan sonra cok yorgundum hemen kendim de yattım..
ancak protein günü ise yaramis :)
dunden bugune 600 gr gitmis
canım suyu artirsan süper bence akşamda pideden bı parçasıyla kalmışsın
menu güzel bence hindiba kahve deyinceekim2009 emzirirken içebilir miyiz
hayırlı sabahlar abla
kizArrietty_ pusuda bekliyor hergun tartilan ceza alıyormuş ben bu sabah tartinin yanından koşarak geçtim beni çağırıyordu yoksa efendimisss kıymetlimisss
Ben bilmem kolluk kuvvetleri gelmeden kaç
pro gunu yapip tartilmamak
Günaydınnnn ablacım nerelerdesin
Her gün tartılmak sağlıklı değil çünkü ne yersek yiyelim tartılma isteği oluşturuyor. Kahvaltıdan sonra gelsin bi tartı çaydan sonra bi tartılayım neşemiz yerini bulsun. Bu durumu takıntı haline getirmemek için öyle demiştir kaptanımız. Ama öyle tartıya ceza suya ceza sabah ceza akşam ceza askeri gibi bi takım değiliz merak ediyorsanız kilonuzu tabiki tartılınmenu güzel bence hindiba kahve deyinceekim2009 emzirirken içebilir miyiz
hayırlı sabahlar abla
kizArrietty_ pusuda bekliyor hergun tartilan ceza alıyormuş ben bu sabah tartinin yanından koşarak geçtim beni çağırıyordu yoksa efendimisss kıymetlimisss
Bi düşünüyüm olmazsaSenimi kıracam 3 bakan 4de bakar
Protein gunu derkenmaalesef spor yapamadim dun cocuklari yatirdiktan sonra cok yorgundum hemen kendim de yattım..
ancak protein günü ise yaramis :)
dunden bugune 600 gr gitmis
Ne kadar cok tarti o kadar stresmenu güzel bence hindiba kahve deyinceekim2009 emzirirken içebilir miyiz
hayırlı sabahlar abla
Canim tartilsinlar elleme cezayi gorunce yuzleri guler ceza gece yatmadan once veriliyorHer gün tartılmak sağlıklı değil çünkü ne yersek yiyelim tartılma isteği oluşturuyor. Kahvaltıdan sonra gelsin bi tartı çaydan sonra bi tartılayım neşemiz yerini bulsun. Bu durumu takıntı haline getirmemek için öyle demiştir kaptanımız. Ama öyle tartıya ceza suya ceza sabah ceza akşam ceza askeri gibi bi takım değiliz merak ediyorsanız kilonuzu tabiki tartılın
Tamam canim o arayi yuruyus yaparak gecir
Hedef gayet guzel canim
Baska egzersizlerde paylasirim ihtiyacin oldukca canim
Hadi insallah
Kilo bildirimin ne guzel canim, bugunden itibaren ceza almayacaksin eminim
Cumaya kadar toparlariz canim
Tamamdir inaniyorum ben 66 gelecek
Hedef super dikkat edersen cumaya 82 gelir canim
Ne guzel eksi gelmis bile
Harika olur hemde Baharcim
3.yu dogurtan cesaretinden operim
Ahahaaaaaa
Cok guzel oluyor esim, 1 kisi icin 1 ton baligi,1 yumurta once 200 derecede onu yagli kagida yayip pisiriyorum 5-10 dk sonrada ustunu susle istedigin gibi :)
Anlıyorum canım afiyet olsun o zamanYani sipariş ediyorum genelde ve dün aradığımda yarım ekmek bilmem ne falan vardı çorba istedim ekmek kullanmamak için akşamda öyle yedim yoksa çok acıkırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?