Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teşekkür ederim kaptanım

Dünkü menum sabah
2 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
Ogle
Hindiba kahve
Aksam
Kurufasulye
2 yk pilav
Kavun
Su 3 lt
Spor yapamadim misafirim vardi
@Yawrukush Birgaripyolcu06

Akşam pilav var ama sonuçta miktarı çok az o yüzden bence bu sorun değil ama bence öğle öğünü içinde bisey kat en azından bı çorba yoğurt vs

Son düzenleme:

Protein gunu derken
Ne yedin bende uygulayim

Ne kadar cok tarti o kadar stres

Canim tartilsinlar elleme cezayi gorunce yuzleri guler ceza gece yatmadan once veriliyor

Etiketlemeyi unutmayin tartilinca
Ben çok şükür o aliskanligimindan kurtuldum Pazartesi Perşembe cuma tartiliyorum

Kahvaltı çok az olmuşBence yumurta ve paynir yemek uzun süre tok kalmani sagliyarak ara öğünü yapmanı engelliyor..Buda iyi birşey

Çok teşekkür ederim kaptan sen nasılsın bizler iyiyiz çok şükür dün kirkimiz çıktı

Protein gunu derken
Ne yedin bende uygulayim

Ne kadar cok tarti o kadar stres

Canim tartilsinlar elleme cezayi gorunce yuzleri guler ceza gece yatmadan once veriliyor

Etiketlemeyi unutmayin tartilinca
paylastim menumu canim
protein gununde yumurta, yagsiz et turleri, yagsiz veya cook az yagli olmak kaydiyla yogurt sut peynirler ve protein disinda 2 kasik yulaf kepegi(ezmesi degil) tuketiyoruz. onun disinda bir sey yemiyoruz. ancak yukaridaki besinlerden sınırsız tuketilebilir. aclik yok kisacasi.

Hyt-123 eşim nerdesin bugün aksam kızı alıp dağlara tepelere doğru yürüyeceğim yine senin planlarin
Ben 3 saatir temizlik yapıyorummm çok yoruldum
Benim pılanım 1000 ip atlama 15 dk leslie ve 3 saat yürüyüş yapmayı düşünüyorum inşallah burda hava hafif yapmurlu bayılırım bu havaya

Ben 3 saatir temizlik yapıyorummm çok yoruldum
Benim pılanım 1000 ip atlama 15 dk leslie ve 3 saat yürüyüş yapmayı düşünüyorum inşallah burda hava hafif yapmurlu bayılırım bu havaya
3 saat mi hay maşallah

Evet canım bugünde kabak ama domatesle kavurdum bugun yemrk oldu
Dunku gıbı sade midem almadı
Daha güzel olur bencede
Tost makinesinde yada ızgarada dilimleyip patlıcan biberle birlikte yapıp da yiyorum sarımsaklı yoğurtls oda lezzetli oluyor kızartma yiyormus hissi veriyor tavsiye ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…