Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz?
Aksaminiz nasil geciyor :)
Merhaba canım iyiyim bugun şükür evimdeyim oğlumda daha iyi azı dişi çıkacak sanırım huysuzluğu da ondan şişmiş baktım da içim bi parça rahatladı sen nasılsın

tabi biliyorum canım ben espiri yapıyordum pisi pisiye ,

Benide alsana☹
gel canım alayım gezelim dağ tepe
Ben 3 saatir temizlik yapıyorummm çok yoruldum
Benim pılanım 1000 ip atlama 15 dk leslie ve 3 saat yürüyüş yapmayı düşünüyorum inşallah burda hava hafif yapmurlu bayılırım bu havaya
3 saat hemde temizliğin üstüne ben olsam bı kahve yapar yatardim
ben de her an regl bekliyorum ama guzelmis yumurta diyeti. o kadar yumurtanin kotu etkisi olmaz insallah ben de yapmak istiyorum
9 tane yemisligim var birşey olmuyor iyi eksi getiriyor mesela Danimarka var Didem fitness in bende 3.5 kg götürüyor ve geride gelmiyor en muhtesimi o
Evet canım şuanlık 1 saat oldu çok yapmurlu olduğu için eve girmek zorunda kaldım
1 saatte benden gelsin eşim

neler neler ogreniyorum
danimarka bir ulke ancak ayni zamanda bir diyet adi mi acaba
(google a da sorabilirim ama sen anlatirsan herkes faydalanir diye dusundum )

Merhaba canım iyiyim bugun şükür evimdeyim oğlumda daha iyi azı dişi çıkacak sanırım huysuzluğu da ondan şişmiş baktım da içim bi parça rahatladı sen nasılsın
Evinde olmana sevindim canim, oglunda kolaylikla cikarir insallah, azi disleri biraz zorluyor ama kolaycacik gelsin inci disiniz :)
Ben uyandim , okul oncesi cocuklarin kahvaltilarini hazirlayip, bir yandan da takima bakiyorum :)

neler neler ogreniyorum
Canim once sana yazmak istedim, takimimiza katilmak isteyen yeni uyeler oluyor, liste icinde ve disinda, birde izinli olup kisa surede donecek uyelerimizle beraber sayimiz epey artti.
Her uyeye gereken ozeni gostermek icin bir sure yeni uye almamaya karar verdik canim kaptan yardimcilariyla.
Diger turlu hem uyelerle gerektigi gibi ilgilenemiyoruz, hem bizlerinde is yuku artiyor.
Arkadasini simdilik sohbetlere bekleriz, sonra ferahladigimizda da takimimiza dahil olabilir.
Lutfen kusurumuza bakmayin..

neler neler ogreniyorum

Danimarka diyeti diye bir liste yapmisti. Basarili bir sporcuda. Hele 3.kuzusu olmadan önce ki sezeryan gobegini ne muhteşem hale sokmustu

Evinde olmana sevindim canim, oglunda kolaylikla cikarir insallah, azi disleri biraz zorluyor ama kolaycacik gelsin inci disiniz :)
Ben uyandim , okul oncesi cocuklarin kahvaltilarini hazirlayip, bir yandan da takima bakiyorum :)
Kolay gelsin sana da kaptanım

Hazırımmm şimdi gaza geldim de olamazsam hadi
Bu cuma olmazsa olmasın haftaya cuma olur biz azmimizi kaybetmeyelim hangi cuma olduğu fark etmez ama sonunda çıtır çıtır olucaz hepimiz yine de leslieyi kesmemek lazım o benim zayıf noktam

Bu cuma olmazsa olmasın haftaya cuma olur biz azmimizi kaybetmeyelim hangi cuma olduğu fark etmez ama sonunda çıtır çıtır olucaz hepimiz yine de leslieyi kesmemek lazım o benim zayıf noktam
Valla bende en çok lesli yapmayı seviyorum ne yalan söyleyim kendimi iyi hissediyorum yapınca.

Icin disin kabak oldu :)
Sen yumurta orucu da yaparsin ozaman. Yapalim mi Carsamba ve Persembe? :))
Olur canm yapalım. 2 gun dayanırım heralde yanına peynır yesek bır dılım olmamı
Aksam menunuz neler? Regl hala rahatsiz ediyor beni. Sicak su torbasi alip yatacagim ama cocuklara ne Yemek yapsam en hizli ve basit bilmiyorum.
Benımde gecıktı aksıne. 6 gun

Aksam menunuz neler? Regl hala rahatsiz ediyor beni. Sicak su torbasi alip yatacagim ama cocuklara ne Yemek yapsam en hizli ve basit bilmiyorum.
Tortilla varsa pizza cocuklara , ya da corba, yada kiymali makarna, bunlar benimkilerin hizli hazirlanan, karbonhidratli ama arada gunu kurtaran yemekleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…