Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cok iyi hafif gecirmissin gunu ortim
ben meyveyi biraz abarttim bugun. iste bu yuzden sert diyet yapmaktan korkuyorum

cok iyi hafif gecirmissin gunu ortim
ben meyveyi biraz abarttim bugun. iste bu yuzden sert diyet yapmaktan korkuyorum
Evet canım bugun biraz hafif geçti iyi oldu bana da sert diyet yorar seni de evet

Şimdi sen diyince bende bı aska gelmedim değilKız uyumadı uyusun ben varım
Benim işim acele ben yaptım hemen nasıl iyi geldi anlatamam bu arada uzun zaman sonra ilk defa düz durduğumda köprücük kemiğim ve çukuru görünüyor annem fark etti az önce üst bedenin ne güzel olmuş dedi mutluyummm

Kahvaltı 12.00
1 kase menemen
1 dilim beyaz ekmek
5 zeytin
Domates salatalık yeşillik
2 parça kaşar
1 dilim beyaz peynir
1t.k tahin pekmez

Arada neskafe 1 ceviz 1 incir soda

Akşam 19.00
1 tabak kıymalı ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
1 kase ezme

2,5 lt su form çayı

veraaa iki öğüne geçtin sen De sanki
İyileşmiş değilim daha sabah doktoru arayıp ölüyorum bu ilaç iyi gelmedi dedim ama açım artık normal menülere dönücem. Konuşamıyoruz bu aralar pek nasılsın? Günlerin nasıl geçiyor? Nowzaradan aşığı minik kızın napıyor?

İyi akşamlar kızlaaar,
Bugün akşam bizde de herkes ayrı telden çaldı ama ben çizgimi bozmadım çok şükür
Sabah hindiba kahve
İlk öğünüm et sote ve salata, 7 tane de badem
Akşam 100 gr kadar tavuk sote, 300 gr kadar da haşlanmış karnıbahar içine bir tane havuç rendeledim. Sarımsak eziği bol limon nar ekşisi ve zeytinyağ ile lezzetlendirdim çok güzel oldu. 2 tane de ceviz yedim
Su 3 lt
9000 adım var
FitFiliz

Güzel bir gün olmuş spor yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…