Kaptanım benim kızım daha iyi bugün oyuzden ben çok çok iyiyimSelamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz?
Aksaminiz nasil geciyor :)
Eliptik öncesi çok yapmışligim var.Severim kendisiniValla bende en çok lesli yapmayı seviyorum ne yalan söyleyim kendimi iyi hissediyorum yapınca.
cok iyi hafif gecirmissin gunu ortim
Duraklama yaşadığım zaman kesin yapicam bunu ozamanYumurta diyeti saf protein az yag, az carb oluyor ve guzel eksisi oluyor canim..
karın ağrısından ölüyorum ama nasıl canım çekti anlatamam.yapalım mı 1 mile ?Eliptik öncesi çok yapmışligim var.Severim kendisini
Aslında galeta yı da öyle can sıkıntısından yedim haklısınAcabaaa galeta 1 mi olsa dedim ama günün harika olmuş yeşilçay mide yoran bi içecek sade kahve de öyle midene dikkat et aman ağrımasın.
Evet canım bugun biraz hafif geçti iyi oldu bana da sert diyet yorar seni de evetcok iyi hafif gecirmissin gunu ortim
ben meyveyi biraz abarttim bugun. iste bu yuzden sert diyet yapmaktan korkuyorum
Şimdi sen diyince bende bı aska gelmedim değilkarın ağrısından ölüyorum ama nasıl canım çekti anlatamam.yapalım mı 1 mile ?
Cok sevindim gozunuzaydin canimKaptanım benim kızım daha iyi bugün oyuzden ben çok çok iyiyimİnşallah spor yapmama izin vericek
Leslie takimda peynir ekmek gibi gidiyorkarın ağrısından ölüyorum ama nasıl canım çekti anlatamam.yapalım mı 1 mile ?
Benim işim acele ben yaptım hemen nasıl iyi geldi anlatamam bu arada uzun zaman sonra ilk defa düz durduğumda köprücük kemiğim ve çukuru görünüyor annem fark etti az önce üst bedenin ne güzel olmuş dedi mutluyummmŞimdi sen diyince bende bı aska gelmedim değilKız uyumadı uyusun ben varım
Boşuna uptogether uptogether walk walk walk demiyor büyük üstadLeslie takimda peynir ekmek gibi gidiyor
Menü bildirimimi yapayım
Sabah 2 haşlanmış yumurta 1 dilim süzme peynir
Akşam 3 patlıcan dolma 1 muz yağsız tuzsuz salata
Karnım ağrımasın diye 1 avuç leblebi
Spor yok malesef
İyileşmiş değilim daha sabah doktoru arayıp ölüyorum bu ilaç iyi gelmedi dedim ama açım artık normal menülere dönücem. Konuşamıyoruz bu aralar pek nasılsın? Günlerin nasıl geçiyor? Nowzaradan aşığı minik kızın napıyor?veraaa iki öğüne geçtin sen De sanki
Güzel bir gün olmuş spor yok mu?Kahvaltı 12.00
1 kase menemen
1 dilim beyaz ekmek
5 zeytin
Domates salatalık yeşillik
2 parça kaşar
1 dilim beyaz peynir
1t.k tahin pekmez
Arada neskafe 1 ceviz 1 incir soda
Akşam 19.00
1 tabak kıymalı ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
1 kase ezme
2,5 lt su form çayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?