Ben ilk hasta olduğumda haftaya 45 kilo ile mezun olurum sandım ama ben galiba patates yemekten kilo aldım haftaya ölüm orucuna girmem lazım ama gireriz sıkıntı yok yeter ki zayıflayalımtamam oyle yapayim o zaman, zaten cumaya cok az kaldi, benim bu haftaki hedef tutmayacak
haftaya artik.
@_Vera_ o zaman haftaya ikimiz de mi 66.8?
Akşam bende leslie yapayım canımı çektirdinnn
yok yaa, sana oyle gelmistir. kilo aldigini sanmam, bakacagim cuma tartina :)Ben ilk hasta olduğumda haftaya 45 kilo ile mezun olurum sandım ama ben galiba patates yemekten kilo aldım haftaya ölüm orucuna girmem lazım ama gireriz sıkıntı yok yeter ki zayıflayalım
Haftanin esleri | Adim | Zumba/ Leslie dk | JJ | Toplam Puan |
| 112.345 | 41 | 210 | |
| 101.392 | 270 | ||
B
barga
&
| 19.500 | |||
| 57.530 | |||
G
GCA
&
| 18.000 | 15 | ||
@Smneapdullah & @nanekekik | 18.560 | 35 | ||
@Sivaskayseri &
| 11.800 | 56 | 40 | |
| 29 | |||
B
Beklenen2
&
| 18.600 | 20 | ||
Toplam |
İyi sayılırım kaptanım, ders çalışmak için üniversitemin olduğu şehre gidecektim ama koşturup duruyorum 2 haftadır... Sizler nasılsınız?? Gidiyor mu kilolar@bnnu , @aydingelini , @pesto26 ,MotivatedAlready , @MorVampirella , @BlueSkyyyy , @1delimavi , @cokofesttt , @mifihafa , @Aomine Daiki , @Melegimkorusun , @Milana firuze , @AppLesma , @erciyes111 , @asena87 , @matilda34 , @angelnesss , @plasticwoman , @fyzanur kizlar kulaklariniz cinlasin, iyi misiniz hepiniz, kucak dolusu sevgiler...
@DeryaOnDiet , @tomrs sizler nasilsiniz tatli anneler
1 hafta oldu neredeyse, hala toparlanamadin canimBugün doğru düzgün diyet menülerime döndüm ama nasıl karnım ağrıyor anlatamam.
Sabah canlı dersten önce 1 muz minnacık bi parça lavaş ekmeği ve 1 dilim süzme peynir
Canlı dersten sonra 2 köz kapya domates
Öğle 4 yk kabak yemeği 1 domates 1 salatalık 1 havuç 1 minik biberden yağsız tuzsuz salata
Akşam 2 yk kabak yemeği yağsız tuzsuz salata
Su az ama çay çok
Spor yok ☹
Ben eliptik yapıyım diyorum yarım saat belki 40 dkAkşam bende leslie yapayım canımı çektirdinnn
Kabak bagirsaklarini tekrardan hareketlendirmez inşaallah canimBugün doğru düzgün diyet menülerime döndüm ama nasıl karnım ağrıyor anlatamam.
Sabah canlı dersten önce 1 muz minnacık bi parça lavaş ekmeği ve 1 dilim süzme peynir
Canlı dersten sonra 2 köz kapya domates
Öğle 4 yk kabak yemeği 1 domates 1 salatalık 1 havuç 1 minik biberden yağsız tuzsuz salata
Akşam 2 yk kabak yemeği yağsız tuzsuz salata
Su az ama çay çok
Spor yok ☹
İyi akşamlar kaptanımIyi aksamlar kizlar,nasilsiniz?
Cuma gunu itibariyle, cuma kilo bildirimlerimizi tarti fotografi ve tarti fotografinin herhangi bir yerinde kullanici adimiz ile o gunun tarihinin yazili oldugu bir not ile bildirecegiz.ONEMLI DUYURU
Bu yarismanin yeni kurali, gecen haftalarda baska takimlarda ,dogru olmayan kilo bildirimleri yapildigi icin, yarismada seffaflik ve guven saglamak adina, bu sekilde bildirim yapilmasi karari alindi.
1. Sayfadaki kurallarimizi da bugun guncelleyecegim, yarin ve cuma gunude sizlere tekrar hatirlatacagim.
Ornek olsun diye bu gorseli paylasiyorum.
Sabah acelesi olan,ise giden arkadaslarim persembe aksami bu notu yazip tartinin yanina koyabilirsiniz.
Bu sekilde yapilmayan bildirimleri gecerli kabul etmeyecegiz.
Eki Görüntüle 2704832
Yazıyı yere kenara koyup kendinizin olduğu yeri telefondan karalarsınızİyi akşamlar kaptanımCam tartı benimki de yansıma oluyor ..Onu nasıl cozeriz ki olmazsa hafif kıyafetle tartiliyim diyorum
Ay inşallah ama bıktım artık patates muz patates muz çivi çiviyi söker dedim sonum iyi biter inşallahKabak bagirsaklarini tekrardan hareketlendirmez inşaallah canim
ben ustunden inip yere hizla komando yatisi yapip oyle cekmeyi dusunuyorum. hem ilk seferde tutturamazsam egzersiz olurİyi akşamlar kaptanımCam tartı benimki de yansıma oluyor ..Onu nasıl cozeriz ki olmazsa hafif kıyafetle tartiliyim diyorum
Zoom yapmak care Olur mu acaba? Veya tarti dan inince sayi birkac saniye kaliyor ise oyle tartilİyi akşamlar kaptanımCam tartı benimki de yansıma oluyor ..Onu nasıl cozeriz ki olmazsa hafif kıyafetle tartiliyim diyorum
İyi akşamlar kaptanımCam tartı benimki de yansıma oluyor ..Onu nasıl cozeriz ki olmazsa hafif kıyafetle tartiliyim diyorum
Mantıklı bir düşünceAy inşallah ama bıktım artık patates muz patates muz çivi çiviyi söker dedim sonum iyi biter inşallah
Tartidan çekilince sıkıntı yok zaten amma zannersem üstünde olmak lazimEki Görüntüle 2704854
Şöyle olmaz mı kağıt kenarda kalsın rakam görünsün gerisi karalama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?