Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tamam oyle yapayim o zaman, zaten cumaya cok az kaldi, benim bu haftaki hedef tutmayacak
haftaya artik.
@_Vera_ o zaman haftaya ikimiz de mi 66.8?
Ben ilk hasta olduğumda haftaya 45 kilo ile mezun olurum sandım ama ben galiba patates yemekten kilo aldım haftaya ölüm orucuna girmem lazım ama gireriz sıkıntı yok yeter ki zayıflayalım

Ben ilk hasta olduğumda haftaya 45 kilo ile mezun olurum sandım ama ben galiba patates yemekten kilo aldım haftaya ölüm orucuna girmem lazım ama gireriz sıkıntı yok yeter ki zayıflayalım
yok yaa, sana oyle gelmistir. kilo aldigini sanmam, bakacagim cuma tartina :)

Su sekilde

İyi sayılırım kaptanım, ders çalışmak için üniversitemin olduğu şehre gidecektim ama koşturup duruyorum 2 haftadır... Sizler nasılsınız?? Gidiyor mu kilolar

Iyi aksamlar kizlar,nasilsiniz?

ONEMLI DUYURU
Cuma gunu itibariyle, cuma kilo bildirimlerimizi tarti fotografi ve tarti fotografinin herhangi bir yerinde kullanici adimiz ile o gunun tarihinin yazili oldugu bir not ile bildirecegiz.
Bu yarismanin yeni kurali, gecen haftalarda baska takimlarda ,dogru olmayan kilo bildirimleri yapildigi icin, yarismada seffaflik ve guven saglamak adina, bu sekilde bildirim yapilmasi karari alindi.
1. Sayfadaki kurallarimizi da bugun guncelleyecegim, yarin ve cuma gunude sizlere tekrar hatirlatacagim.
Ornek olsun diye bu gorseli paylasiyorum.
Sabah acelesi olan,ise giden arkadaslarim persembe aksami bu notu yazip tartinin yanina koyabilirsiniz.
Bu sekilde yapilmayan bildirimleri gecerli kabul etmeyecegiz.

Son düzenleme:
Bugün doğru düzgün diyet menülerime döndüm ama nasıl karnım ağrıyor anlatamam.
Sabah canlı dersten önce 1 muz minnacık bi parça lavaş ekmeği ve 1 dilim süzme peynir
Canlı dersten sonra 2 köz kapya domates

Öğle 4 yk kabak yemeği 1 domates 1 salatalık 1 havuç 1 minik biberden yağsız tuzsuz salata

Akşam 2 yk kabak yemeği yağsız tuzsuz salata

Su az ama çay çok
Spor yok

1 hafta oldu neredeyse, hala toparlanamadin canim

Kabak bagirsaklarini tekrardan hareketlendirmez inşaallah canim

İyi akşamlar kaptanım Cam tartı benimki de yansıma oluyor ..Onu nasıl cozeriz ki olmazsa hafif kıyafetle tartiliyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…