Karakteristik serçe parmaklarıO kismi kacirmisim. Ayagimizdan mi tanincez :))
Sağol canm. Oğlumda iyi çok şükürbiraz büyüdü. İyi olmanıza sevindim ben de cooookk öptümBol yogurtlu ama guzel birgun olmus canim..
Hareket guzel canim, benim oglanlarda suya bayiliyorlar :)
Menu ve su cok guzel olmus canim :)
Harika cok sevindim canim :)
Canim kosturmacani egzersize saydim gayet guzel birgun olmus Senemim :)
Sabah 6.30- gece 12 arasi uyanigim, gunde en az 1 kez cocuklari disari cikariyorum ve evde oturdugum zaman asiri azdir, oyuzden adimlarim ucuyor :)
Masallah size canim, oglus nasil :)
Bende iyiyim cok sukur, oglanlarla ,kosturmacayla geciyor gunler..
Cok opuyorum senide kuzularida :)
Ne guzel senden cevap almak canim, bizler biraktigin gibiyiz , ben 2 oglanin pesinde kosturuyorum.
Sen neler yapiyorsun, isler- gucler nasil?
Gec cevabim icin ozur dilerim.
Takimimiz oldukca kalabalik su siralar, biraz ferahlarsak hemen bekleriz.
Ama sohbetlerimize her zaman katilabilirsiniz.
Fakat aktif bir takimda olmak istiyorsaniz, yarismaya katilmak isteyenler konusuna yazip bir takima dahil olabilirsiniz.
Sizin icin linkide paylasiyorum, kolaylik olmasi acisindan :)
Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler
Yenı yılın ılk günü 90 kılo ve üstü Katılımı bol Azımlı Enerjık Kk ya katılmasına kocası kızmayan Bdv ye takılıp habıre bağlanmayan Üyelerim olsun Buda ılk dılegım olsun bu yılwww.kadinlarkulubu.com
Öyle tariliyirdum ama sanki ayak parmakları görünmesi gerekiyorZoom yapmak care Olur mu acaba? Veya tarti dan inince sayi birkac saniye kaliyor ise oyle tartil
benim cok iyi degildi malesefİyi akşamlar herkese menümü yazayım
Sabah 4 kaşık menemen 1 dilim beyaz peynir 5 zeytin domates salatalık 1 dilim tb ekmeği
Öğlen ayran çorbası 1 kase
Ara sade tarçınlı kahve
Akşam ayran çorbası ve yeşil salata
Suyum 3 lt 35 dk yürüyüş valla adım sayarı açmayı unutmuşum kaç adım bilmiyorum şimdi kalkıp 2 mile leslie yapcam
Sismaniye senin günün nasıldı orti Yawrukush Birgaripanne Arrietty_
İyidir seninkide mutlaka benim mecbur iyi olmam lazım size yetişmem içinbenim cok iyi degildi malesefpaylasicam birazdan. sen cok iyisin masallah
Gulum ben tartilip hemen kenara kaciyorum, oyle cekiyorum fotoyu en fazla telefonla , kolumun yansimasi oluyor.. :)İyi akşamlar kaptanımCam tartı benimki de yansıma oluyor ..Onu nasıl cozeriz ki olmazsa hafif kıyafetle tartiliyim diyorum
Ahahah cok guldum bu mesaja, alemsin :)ben ustunden inip yere hizla komando yatisi yapip oyle cekmeyi dusunuyorum. hem ilk seferde tutturamazsam egzersiz olur
Boylede olur tabiki, kagidi nereye koydugunuzun hicbir onemi yok canim, sadece adiniz ve gunun tarihi gorunsun yeter :)Eki Görüntüle 2704854
Şöyle olmaz mı kağıt kenarda kalsın rakam görünsün gerisi karalama
Ustunde olmak zorunda degilsin, benim tartim kilomu tartiktan sonra 5-6 saniye kadar o kiloyu ekranda tutuyor.Tartidan çekilince sıkıntı yok zaten amma zannersem üstünde olmak lazim
Olur ama kagidinida ekranda gorunecek sekilde yerlestir canim..Eki Görüntüle 2704855
Bu şekilde yapıyordum arkadaslara gondericegim zaman ama olmaz galiba
Dikkat edin canim kendinize, mis kokuluyu op yerime :))Sağol canm. Oğlumda iyi çok şükürbiraz büyüdü. İyi olmanıza sevindim ben de cooookk öptüm
İyi akşamlar herkese menümü yazayım
Sabah 4 kaşık menemen 1 dilim beyaz peynir 5 zeytin domates salatalık 1 dilim tb ekmeği
Öğlen ayran çorbası 1 kase
Ara sade tarçınlı kahve
Akşam ayran çorbası ve yeşil salata
Suyum 3 lt 35 dk yürüyüş valla adım sayarı açmayı unutmuşum kaç adım bilmiyorum şimdi kalkıp 2 mile leslie yapcam
Sismaniye senin günün nasıldı orti Yawrukush Birgaripanne Arrietty_
Iyi aksamlarArrietty_ canım bugun misafirlerim vardi cok yoruldum sporu az yaptim.
9.30 1 h yumurta peynir domates 4 ceviz 2 yk kuru uzum
17.00 2 kofte 1 kucuk biber dolmasi salata yogurt
20.00 muz yogurt
Su 2 litre
Adim. 6.000
Kizlar kisacik bakmistim takima, oglum derse giriyor, optum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?