Uzuldum stresli zamanlar gecirmene canim..Canım bende burada size yazarken İnan mutlu oldum hislerimiz karşılıklı. Ben işten ayrıldım Evdeyim biraz sıkıntılı süreç geçirdim toparlandım dedim olmadı Zihin olarak iyi değildim. Tatil öncesi de bebek süprizi oldu. Bakalım şimdi bebeği bekliyorum diyetisyene gidiyorum süreç zor olmasın diye bu şekilde Canım.
Gunaydin ZeynebimGunaydin kaptan
Gunaydin canim, kolaliklar diliyorum.4.takımın güzel mi güzel kadınları günaydınnasılsınız? Herkese harika bir gün diliyorum online ders ve fütursuzca verilen aşırı ödevler geçecek aşırı berbat bir gün bugün benim için. ☹☹
Gunaydin canimGünaydın sevgili takım arkaslarim
Iyıyım canım ozgecım sen nasılsın. İzmirde hava yagmur kara bulut derken kasvetlı ama huzurlu bı havaya büründük bı enerjısızlıj varSpor yok ama menu ve spor guzel olmus canimcim..
Gorusemiyoruz nasilsin?
İnşallah kuzumAfiyet olsun cnm inşallah kabağın karşılığını alırsın tartıda❤
Masallah valla harıkasın yılmadan hergun yürüyorsun ben de hergun nıyetlenıyorum aksam vazgeçiyorum.SALI MENUM
Sabah
Eki Görüntüle 2704581
Oglen
Eki Görüntüle 2704579
Aksam
Eki Görüntüle 2704578
Su:1.7lt, 700ml kahve ,700ml de cay icmisimdir
Spor:14bin adim ,700puanArrietty_ Canfeb
Eki Görüntüle 2704584
Menü güzel olmuş canım su yazmamissin unuttun galiba
Menü güzel spor harika canım
Öğle öğünü kısır miktarı az olduğu için bence çok önemli değil spor ve su güzel canım.. Kolay gelsin bu arada
Evet baya hafif olmuş canım ama sen dayanabiliyorsan sorun yok. Spor harika olmuş
Menü güzel canım Nescafe uygun mu bilemiyorum ama onun dışında güzel olmuş. Spor yazmamissin bu arada
Menü güzel ama akşam karnabahar in içine döktüğun nar eskisi ve zeytinyağ için tam bilgim yok canım nar eskisi diyette sıkıntılı mi hiç fikrim yok malesef
Menun ve su spor güzel olmuş canım
Güzel olmuş bence afiyet olsun canım
Menü güzel ama spor daha bı harika tebrikler
Menüde sporda güzel olmuş
Bende en çok abartilmasi gereken öğün kahvaltı çünkü o yetersiz kalırsa diğer öğünlerde abartılıyor
İnşallah kuzum☺ Ikı gun yaptım gercı 3 gune tamamlamadım 2.gunun aksamı yemedım bide baska yemek yedım kabak yerıne. Bugun yumurta dıyetı yapıcam
gunaydin kizlar.
bugun yumurta orucuna baslayayim dedim ama regl de olacagim. simdi 520 kalorilik yumurta yag ve peynir kombolu bir kahvalti yapmisken haftaya mi biraksam acaba orucu diye dusunmeye basladim
ne yapsam acaba
hep arastiriyorum keto icinde bi diyet olarak gozukuyor. cikinca ketoya devam ediyolar falan ondan cekindim birazBasla bence. Seninle birlikte 3 kisiyiz. Bende regl im ama olsun.
Günaydın canım allah kolaylık versin sana4.takımın güzel mi güzel kadınları günaydınnasılsınız? Herkese harika bir gün diliyorum online ders ve fütursuzca verilen aşırı ödevler geçecek aşırı berbat bir gün bugün benim için. ☹☹
O nasılmış canım yumurta diyetigunaydin kizlar.
bugun yumurta orucuna baslayayim dedim ama regl de olacagim. simdi 520 kalorilik yumurta yag ve peynir kombolu bir kahvalti yapmisken haftaya mi biraksam acaba orucu diye dusunmeye basladim
ne yapsam acaba
Aynı benim menülerdeniyi akşamlar.. bir günde ne cok konuşmuşsunuz ya hu. takip edemiyorum artık. neyse menüme geceyim
en sevdiğim öğün kahvaltı ve kahvaltıyı bazen abartabiliyorum. bugun okulda ders vardı yemek yemem öğleni buldu.
13.00
roka salatası (peynirli) 4 zeytin, domates salatalık, 1 sucuklu yumurta, 1 kk kaşar, yarım dilim köy ekmeği
yeşillikler filan da vardı onları da yedim :)
18.30
1 tabak kıymalı kabak yemeği 1 kase yogurt, büyük kase salata
su 2.5 litre
yaklasık 11000 adım
Yawrukush @Tanssss Arrietty_
Günaydın canımHerkese günaydın güzel günler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?