Yine teli aldim elime , bilgisayar oglumda
Cok guzel birgun olmus canimİyi akşamlar kızlaaar,
Sabah yine hindiba kahve içtim
İlk öğünüm yoğurtlu karnıbahar ve 7 badem
Akşam bir tabak yeşil fasulye ve 3 tane hindi füme yedim
Su 3 lt geçti
Spor 7000 adım var birde 14 kat indim
FitFiliz
Ahahahaha okurken guldum oğlum uyandı yaben ustunden inip yere hizla komando yatisi yapip oyle cekmeyi dusunuyorum. hem ilk seferde tutturamazsam egzersiz olur
ayyy kusura bakma oglan benimki gibi gozu bir acilinca 2 saat kapanmayan turden degildir insallahAhahahaha okurken guldum oğlum uyandı ya
Tartı sonucu merakla bekliyorumSabah 09:00 2 yumurta peynır
Saat 11:00 yesılcay
Saat 12:00 türk kahvesi
Saat 13:30 2 yumurta peynır
Saat 16:00 5 badem
Saat 18;00 domates
Saat 20:00 1 yumurta 2 dılım peynir
Su 2.5 lt
Spor ; 3 saat temızlık
100 jj dünkü cezam
100 ip atlama yapacagım
Yawrukush Fitt_anne
Arrietty_ ben araya bıseyler sıkıştrdım domates badem gıbı. ınsallah kotu yapmadım
araya bisey sıkıstırman ketosize girmene engel olabilir canim bu sefer de fazla kalori almis olursun pek verim alamazsin.Sabah 09:00 2 yumurta peynır
Saat 11:00 yesılcay
Saat 12:00 türk kahvesi
Saat 13:30 2 yumurta peynır
Saat 16:00 5 badem
Saat 18;00 domates
Saat 20:00 1 yumurta 2 dılım peynir
Su 2.5 lt
Spor ; 3 saat temızlık
100 jj dünkü cezam
100 ip atlama yapacagım
Yawrukush Fitt_anne
Arrietty_ ben araya bıseyler sıkıştrdım domates badem gıbı. ınsallah kotu yapmadım
Afiyet olsun arkadaşım cokda tartıyı etkileyecek bir dönüşü olacağını sanmıyorum makarnanın çünkü gün içinde cokda kalori almadigin içiniyi aksamlar kizlar
bugun yumurta orucu niyetiyle basladim ancak sonradan 3 gunu tamamlayamayacagimi dusununce vazgecmeye karar verdim. niyetim aksami cok dusuk kaloriyle gecirmekti o da olmadi
umarim kotu bir donusu olmaz bugunku menumun
sabah 7.45
tereyaginda 2 yumurtadan omlet
2 kk cedar peyniri
9.00
sekersiz cay
11.30
tereyaginda beyaz peynirli yumurta
2 bardak sekersiz filtre kahve
13.30
1 tane kucuk avokado
16.30
sutlu kahve
yarim elma
17.00
yarim tabak mantarli spagetti
aslinda niyetim shirataki noodle(0 carb) yemekti mantarli sosu da fazla yapip ayirdim ama sonra gittim cocuklara yaptigim spagettiden yedim
19.00
cay
su 1.5 lt
spor 30 dk leslie fast walk
Yawrukush E English_teacherrr
iste o tereyagli yumurtalar kasarlar bayagi bi kalori ediyor. avokadonun kendisi de 200 250 civariAfiyet olsun arkadaşım cokda tartıyı etkileyecek bir dönüşü olacağını sanmıyorum makarnanın çünkü gün içinde cokda kalori almadigin için
canımNorth River
Sabah (08.30)
5 zeytin 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kepekli ekmek
Öğlen (12.00)
Bir dürüm çiğ köfte bol yeşillikli
Ara öğün (15.30)
1 mandalina
Akşam(18.30)
1 kıymalı dolma biberi salata 2 dilim kepek ekmeği
2 lt su
2.30 saat yürüyüş
Olsun canım ölçülü olduğu sürece bence problem değilsanırım var kalorisi biraz ama çok seviyorum ben de
Yarın ne diycek tartı bakalimiste o tereyagli yumurtalar kasarlar bayagi bi kalori ediyor. avokadonun kendisi de 200 250 civari
ama erken yedim su an acim belki oradan yirtarim
İyiyim canım çok şükür oğluşum da iyi öyle olunca bende konsantre olabiliyorum yeni gördüm msjını da kusura bakma sen nasılsınYine teli aldim elime , bilgisayar oglumda
Gunun nasil gecti canim, daha iyi misin?
Yarına toparlarsın eşim merak etme evet ben biraz avakado dan korkuyorum aslında kalorisi yüksek diye ama faydalı da çok afiyet olsun canımiyi aksamlar kizlar
bugun yumurta orucu niyetiyle basladim ancak sonradan 3 gunu tamamlayamayacagimi dusununce vazgecmeye karar verdim. niyetim aksami cok dusuk kaloriyle gecirmekti o da olmadi
umarim kotu bir donusu olmaz bugunku menumun
sabah 7.45
tereyaginda 2 yumurtadan omlet
2 kk cedar peyniri
9.00
sekersiz cay
11.30
tereyaginda beyaz peynirli yumurta
2 bardak sekersiz filtre kahve
13.30
1 tane kucuk avokado
16.30
sutlu kahve
yarim elma
17.00
yarim tabak mantarli spagetti
aslinda niyetim shirataki noodle(0 carb) yemekti mantarli sosu da fazla yapip ayirdim ama sonra gittim cocuklara yaptigim spagettiden yedim
19.00
cay
su 1.5 lt
spor 30 dk leslie fast walk
Yawrukush E English_teacherrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?