66.8 cuma hedefimiz varGunaydin kizlar,
ben de sali menumu payalasayim hemen B barga
sabah sutlu nescafe
oglen konserve corba (230kalori)
ara sutlu nescafe
aksam 1 dilim karniyarik (koz patlican ile kizartmadan), 3yk pilav, 3-4 dilim firinda kabak, bol cacik
ara 2avuc kadar leblebi
spor yapamadim ama 5bin adim yurudum'
suyu 2lt icmeyi basardim
Dün çok güzel bir gündü bugün de walk walk walk dimi??Günaydın canım
Aynen walk walk devam uptogetherDün çok güzel bir gündü bugün de walk walk walk dimi??
HarikaaAynen walk walk devam uptogetherbide yürüyüş yapacam oğlum uyursa bi yarım saat 40 dk kadar
Kendimi zor tutuyorum tartılmamak için ama tartılmayacam süpriz olsun istiyorum bendeHarikaacuma günü eksiler kraliçesi olma yolunda tam gazz devam. Ay ama hiç tartılmayın cuma süpriz olsun,
ÜYE | CUMA TARTISI | PAZARTESİ TARTISI | CUMA HEDEFİ |
| 65.2 | 64.9 | 64.5 |
| 63.6 | 63.0 | 62.5 |
@_Vera_ | 67.8 | 67.2 | 67.2 |
| 77.2 | 76.9 | 76.1 |
G GCA | 58.05 | 58.2 | 57.7 |
| 67.3 | 67.1 | 65.9 |
| 71.1 | 70.7 | 70.0 |
E English_teacherrr | 106.5 | 106.5 | 105.3 |
| 82.8 | 83.5 | 82.0 |
| 82.0 | 81.7 | 80.9 |
B barga | 73.1 | 72.2 | |
| - | 68.2 | 66.8 |
| 68.9 | 68.7 | 68.3 |
| 66.8 | 66.8 | ? |
Uzuldum stresli zamanlar gecirmene canim..
Ama bebis haberine cok sevindim
Sag salim kucaginiza alirsiniz insallah.
Hamileligin tadini cikart doyasiya, sagligina,beslenmene dikkat et.
Dogum sonrasinda da bekleriz ,opuyorum yanaklarindan
Gunaydin Zeynebim
Gunaydin canim, kolaliklar diliyorum.
Gunaydin canim
Cok sis hissediyorum, 66 sonraki cumaya kaldi sanki. bugun yuruyerek geldim ise, min 10bin adim sporum olucak66.8 cuma hedefimiz var
yeşil çay detoksu ödeme çok iyi geliyor şiddetle tavsiye ederimCok sis hissediyorum, 66 sonraki cumaya kaldi sanki. bugun yuruyerek geldim ise, min 10bin adim sporum olucak
haftaya ben de mi su yumurta diyetinden yapsam acaba
Sasirdim ben de hafizama, bebekten sonra herseyi unutur oldum oysa yogunluktan strestenEvet 70i buldum can doğru hatirliyorsun 66 dolandım ayrılırken de. Ama yine de kısa sürede çok aldım benceöyle bir yeme potansiyelin var ki sorma canım
Haklısın canım unutuyor insan oralarda hava daha erken kararıyor buraya nazaran. Kış süreci de biraz bunaltıcı olabilir ama önemli olan bizim iyi hissedebilmemiz, biraz ideal kiloya yaklaşirsak daha mutlu oluruz. Umarım yeni yılda dilediğiniz kiloya ineriz Senemcim, en güzel biz olalım online meetinglerde
Nedir yesil cay detoksu? Yarin evdeyim, olmadi onu yapayim yarinyeşil çay detoksu ödeme çok iyi geliyor şiddetle tavsiye ederim
yumurta diyetine bende çok özendim ama bilemedim bi
2 poşet ya da 2 tatlı kaşığı yeşil çayı yarım litre suda 10 dk demle.Ardından 1 şişe soda döküp yarım da limon sık soğuyunca kahvaltıdan öğle yemeğine kadar iç.Gitsin ödemleeeerNedir yesil cay detoksu? Yarin evdeyim, olmadi onu yapayim yarin
Evde sadece elmali soda var olur mu? Turk marketine gitmeyecegim bu aralar, belki haftasonu gidersem aliyim sade soda.2 poşet ya da 2 tatlı kaşığı yeşil çayı yarım litre suda 10 dk demle.Ardından 1 şişe soda döküp yarım da limon sık soğuyunca kahvaltıdan öğle yemeğine kadar iç.Gitsin ödemleeeer
olur benceEvde sadece elmali soda var olur mu? Turk marketine gitmeyecegim bu aralar, belki haftasonu gidersem aliyim sade soda.
tebrikler ortimAynen walk walk devam uptogetherbide yürüyüş yapacam oğlum uyursa bi yarım saat 40 dk kadar
yesil cay severim zaten, bir de boyle deneyeyim o zaman yarinolur bence
Şimdi yaptım geldim yürüyüşümü akşama da leslie var @_Vera_tebrikler ortim
sana ozendim ben de yuruyus yapayim bari
Elmalı soda olmaz canım içinde şeker var onun boşuna yapmış olursun belle istersen malzemeni tamamlayınca yap ben bu kürün çok etkisini gördüm hala yapıyorum ara veripEvde sadece elmali soda var olur mu? Turk marketine gitmeyecegim bu aralar, belki haftasonu gidersem aliyim sade soda.
tamam oyle yapayim o zaman, zaten cumaya cok az kaldi, benim bu haftaki hedef tutmayacakElmalı soda olmaz canım içinde şeker var onun boşuna yapmış olursun belle istersen malzemeni tamamlayınca yap ben bu kürün çok etkisini gördüm hala yapıyorum ara verip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?