- 1 Kasım 2017
- 849
- 3.646
- 63
- 40
Geçer gider çabucak inşallahayy allah razı olsun gülümmmm
benim mevsim dönümlerin de fibromiyalji ağrıları depreşiyor eşim de depreşiyor oğlan hep depreşikkk , olan bana oluyor
Yaa yarına inşallah artı olaran yansımaz regl in canımregl geldi bugun odem neyim kalmaz insallah yarina
Günaydın hanımlarr♥
Canım takım arkadaşlarım herkese günaydın bugün benim için çok heyecanlı bir günnnn
Günaydın Kızlar cuma öncesi son gün, ben bu hafta kısa yürüyüşler dışında hiç spor yapmadım yarına dair umutsuzum sankiyeşil çay detoksu yapıyorum şimdi inşallah fayda olur :)
Günaydın 4.takimin azimli kizlari
Herkese günaydın
Merhaba canım İyiyim sen nasılsın nasıl geçti gününMerhaba
kizlar nasılsınız
Merhaba canım İyiyim sen nasılsın nasıl geçti günün
Oh ne güzel annenler le birlikte olman bende eşim evde bugun bahçemiz var pikniğe geldik burayaİyiyim canım şükür annemler vardı onlarla oturdum yeni gittiler bende bı girip bakiyim gruba dedim
Oh ne güzel annenler le birlikte olman bende eşim evde bugun bahçemiz var pikniğe geldik buraya
Öyle valla çok iyi geliyo böyle arada gelmek açılıyoruz hem çocuğa da değişiklik oluyoÖyle canım kafa dağıttım biraz sohbet muhabbet :) sizede iyi gelmiştir açık hava oh mis gibi
Öyle valla çok iyi geliyo böyle arada gelmek açılıyoruz hem çocuğa da değişiklik oluyo
İyiyimm dersim harika geçti sağ olsun arkadaşlar çalışmayınca çalışan olarak öne çıktım. Ama vakit kalmadı fikirlerimi değerlendiremediler. Yine de güzel bir gündü. Bu arada burdan biri yazmıştı kapya biber tostunu bende denedim. HarikaydıMerhaba
kizlar nasılsınız
İyiyimm dersim harika geçti sağ olsun arkadaşlar çalışmayınca çalışan olarak öne çıktım. Ama vakit kalmadı fikirlerimi değerlendiremediler. Yine de güzel bir gündü. Bu arada burdan biri yazmıştı kapya biber tostunu bende denedim. Harikaydısiz nasılsınız
2 tatlı kaşığı 1 lt suyu kaynatıp demliyosun yeşil çayı sonra içine yarım limon ve 1 tane maden suyu canım az soğuyunca dökYesil cay detoxunu saklamamissim. Eve geldim yapayim diyorim
Tarif neydi kizlar
Felaket sisim regl den dolayi
Tebrikler canımİyiyimm dersim harika geçti sağ olsun arkadaşlar çalışmayınca çalışan olarak öne çıktım. Ama vakit kalmadı fikirlerimi değerlendiremediler. Yine de güzel bir gündü. Bu arada burdan biri yazmıştı kapya biber tostunu bende denedim. Harikaydısiz nasılsınız
Tesekkur ederim2 tatlı kaşığı 1 lt suyu kaynatıp demliyosun yeşil çayı sonra içine yarım limon ve 1 tane maden suyu canım az soğuyunca dök
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?