- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Rica ederim canımTesekkur ederim ❤
Oh maşallah allah bereket versin canımDavetiye dagittim yoruldum bugun
Pijamalari da diktim teslim ettim onceki gun
9 siparisim daha var
Tesekkur ederim canimOh maşallah allah bereket versin canım
Teşekkür ederim canım iyiyiz çok şükürMerhaba
kizlar nasılsınız
Oh iyi olmuş kaptancogim dinlenmişsindir ..Iyi aksamlar kizlar, dun cok yorucu birgun gecirdim, cocuklarla beraberde uyudum kaldim..
Aksam takima gelemedim, herkesler iyi mi?
Tarti oncesi son gunumuz , aksam ogunlerimizi erken saatte yiyip bitirelim :)
Bende iyiyim çok şükür canımTeşekkür ederim canım iyiyiz çok şükürsen nasılsın
Dinlendim canim ama hala uyusam uyurum :)Oh iyi olmuş kaptancogim dinlenmişsindir ..
Ben şimdi yiycem bamya salata düşünüyorum
Akşam misafirlerime pasta yapıyorum ama ben yemiycemYarına sakliycam iştahımı hedefledigim kiloyu görürsem
İyi akşamlar kaptanım iyiyim bende çok şükür şimdi eve dönüyoruz güzel bi gün geçirdim enerjimizi attık sporlarımızı yaptıkIyi aksamlar kizlar, dun cok yorucu birgun gecirdim, cocuklarla beraberde uyudum kaldim..
Aksam takima gelemedim, herkesler iyi mi?
Tarti oncesi son gunumuz , aksam ogunlerimizi erken saatte yiyip bitirelim :)
Oh ne guzel olmus canim, bahceniz varmis sahane..İyi akşamlar kaptanım iyiyim bende çok şükür şimdi eve dönüyoruz güzel bi gün geçirdim enerjimizi attık sporlarımızı yaptık
Valla sorma canım hem değşiklik oluyo hemde şu virüs döneminde gidilebilecek en güvenilir yerOh ne guzel olmus canim, bahceniz varmis sahane..
Benimde kucuk bir bahcem var, ekip biciyorum, oyle iyi geliyor ki..
Insana terapi gibi oluyor...
İnsanın uyudukca uyuyası gelir zaten cnmDinlendim canim ama hala uyusam uyurum :)
Ooo misafirler tehlikeli gunde geliyorlar.
Yarin tarti var sen diyetini bozma sakin :)
Benimde annemlerin var bahçeli evi hele bu dönem okadar iyi geldiki ma aileye ..Haftasonlari gidip nefes alıyoruz değişiklik oluyorValla sorma canım hem değşiklik oluyo hemde şu virüs döneminde gidilebilecek en güvenilir yer
Oh süpermiş vallaBenimde annemlerin var bahçeli evi hele bu dönem okadar iyi geldiki ma aileye ..Haftasonlari gidip nefes alıyoruz değişiklik oluyor
İyiyim balım sen nasılsınMerhaba
kizlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?