Bugün önemli bi dersim var inşallah hocalar fikirlerimi beğenir yoksa yeni fikir bulmak her şeyi baştan yapmak çok zor olacak benim için. Ders aralarında bende bugün leslie yapmayı düşünüyorumGünaydın canım hayırdır
Hemen bende demliyorum yeşil çayımı.Günaydın Kızlar cuma öncesi son gün, ben bu hafta kısa yürüyüşler dışında hiç spor yapmadım yarına dair umutsuzum sankiyeşil çay detoksu yapıyorum şimdi inşallah fayda olur :)
Vaay süpersin ders aralarında leslieBugün önemli bi dersim var inşallah hocalar fikirlerimi beğenir yoksa yeni fikir bulmak her şeyi baştan yapmak çok zor olacak benim için. Ders aralarında bende bugün leslie yapmayı düşünüyorum
Gazi üniversitesi malesefVaay süpersin ders aralarında leslieinşallah hocalar da kabul eder canım hangi üniversiteydi
Hadi inşallah bitirirsin canım bu seneGazi üniversitesi malesef ☹☹ ama uzatmalı da olsa artık son sınıfım bitmek üzere
Ay Vera bunun da tadı ne kötü ya benim son bardağım bitsin kaygısı kalksın kafasındayımHemen bende demliyorum yeşil çayımı.
Ben daha içemedim canlı derste bişey içmek yasakmış allahım yerlere yatıp ağlıcamAy Vera bunun da tadı ne kötü ya benim son bardağım bitsin kaygısı kalksın kafasındayım
bu ara bedenim nerede ruhum nerede bilmiyorum gülüm :)))Günaydınnnn ablacım nerelerdesin
Ben daha içemedim canlı derste bişey içmek yasakmış allahım yerlere yatıp ağlıcam
İnşallah bedenin de ruhunda olmak istedikleri yerde olurlar ablacım. Gönül ferahlığı versin inşallah Rabbimbu ara bedenim nerede ruhum nerede bilmiyorum gülüm :)))
bir kaç gün cee edip gidebilirim hoş görün olur mu
ayy allah razı olsun gülümmmmİnşallah bedenin de ruhunda olmak istedikleri yerde olurlar ablacım. Gönül ferahlığı versin inşallah Rabbim
Acaba leslie yapsak bugun tartıya etki eder mi ne dersin @_Vera_Tartıya son bir gün
Bugün azami dikkat edicem 3 lt su icicem ödem çayı icicem ..
Akşama misafirin var spor yapamamGenelde tartı önce yapmıyorum ödem oluşur korkusuna
ben yapıyordum ama etki etmiyor yani 7 8 mile yapma ama 3 mile kadar yolu var derimAcaba leslie yapsak bugun tartıya etki eder mi ne dersin @_Vera_
ÜYE | CUMA TARTISI | PAZARTESİ TARTISI | CUMA HEDEFİ |
| 65.2 | 64.9 | 64.5 |
| 63.6 | 63.0 | 62.5 |
@_Vera_ | 67.8 | 67.2 | 67.2 |
| 77.2 | 76.9 | 76.1 |
G GCA | 58.05 | 58.2 | 57.7 |
@pisi pisi kopatim | 67.3 | 67.1 | 65.9 |
@Ozlemlerhayallar | 71.1 | 70.7 | 70.0 |
E English_teacherrr | 106.5 | 106.5 | 105.3 |
| 82.8 | 83.5 | 82.0 |
| 82.0 | 81.7 | 80.9 |
B barga | 73.1 | 72.2 | |
| - | 68.2 | 66.8 |
| 68.9 | 68.7 | 68.3 |
| 66.8 | 66.8 | ? |
Tamamdır canımben yapıyordum ama etki etmiyor yani 7 8 mile yapma ama 3 mile kadar yolu var derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?