Tarif verir misiniz bende deneyim kahvaltıda@_Vera_ kapya biberli tost enfes birsey. Ayrica doyurucuda. Bayadir yapmadim. Canim istedi :)
1 kapya biberi ortadan kesin kaşarı ister rendeleyin ister dilim olarak koyun rende daha rahat oluyor kaymıyor içinden üstüne biraz çörek otu biberi kapatın ve tost makinesinde içinin kaşarı eriyip biber pişene kadar pişirin. Harika oluyor. İnternetteki tarifi de böyle.Tarif verir misiniz bende deneyim kahvaltıda
Yarın sabah yine yapıcammm@_Vera_ kapya biberli tost enfes birsey. Ayrica doyurucuda. Bayadir yapmadim. Canim istedi :)
Ben calisiyorum ama Cumartesi, Pazar ve Pazartesi izinliyim. O gunler katila bilirimBu hafta günde 4 mile (sabah 1 Öğle 1 akşam 1 ve ilerleyen saatre 1 olmak üzere) leslie yapmayı düşünüyorum. bana eşlik etmek isteyen var mı?
Ben ben ben yapmayana ceza olsunBu hafta günde 4 mile (sabah 1 Öğle 1 akşam 1 ve ilerleyen saatre 1 olmak üzere) leslie yapmayı düşünüyorum. bana eşlik etmek isteyen var mı?
Teşekkürler canım1 kapya biberi ortadan kesin kaşarı ister rendeleyin ister dilim olarak koyun rende daha rahat oluyor kaymıyor içinden üstüne biraz çörek otu biberi kapatın ve tost makinesinde içinin kaşarı eriyip biber pişene kadar pişirin. Harika oluyor. İnternetteki tarifi de böyle.
Benim tost makinem büyük değişik bişey tee annemin çeyizinden kalma ben şu ocakta tost yapma şeysi varya ondan kullanıyorum hiç yapışmıyor kaşar akınca hemen kalkıyor çatalla ucuzlukçudan almıştım hemde.Ben lor ile yaptim. Ayrica tost makinasini koyarken ekmek kagidi koyun. Yoksa zor oluyor temizlemesi. Afiyet olsun simdiden
Ben ben ben yapmayana ceza olsun
Harikaa o zaman yarın zaten tartı günü dinlenme günü oluyor cumartesi başlıyoruz. Yapmayana cezalı hemdeBen calisiyorum ama Cumartesi, Pazar ve Pazartesi izinliyim. O gunler katila bilirim
Süper cumartesi başlıyoruz sabah 2 akşam 2 mile yaparım benHarikaa o zaman yarın zaten tartı günü dinlenme günü oluyor cumartesi başlıyoruz. Yapmayana cezalı hemde
Bende bu sekil ayarlarimSüper cumartesi başlıyoruz sabah 2 akşam 2 mile yaparım ben
ben de yapmak isterim.Bu hafta günde 4 mile (sabah 1 Öğle 1 akşam 1 ve ilerleyen saatre 1 olmak üzere) leslie yapmayı düşünüyorum. bana eşlik etmek isteyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?