Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menun guzel ancak hem bulgur hem 2 dilim ekmek fazla olmus canim 50 ip atlama cezasi geldi sana bnde bugün 5 6 kasik kisir yedim bnde cezami bekliyorum senden su miktarini da biraz artirsan daha iyi olacak canim son olarak da menüne bni etiketlemiyi unutma

Selam kızlar
Menümü yazayım bugün çok yedim galiba
Kahvaltı
1yumurta,1koz kapya ,3zeytin 1tk acuka, domates salatalık 1 dilim TB ekmeği kalındı 1.5 sayabiliriz
Ara şekersiz Nescafe 3 ceviz
Öğle taze fasulye
Akşam
8kara lahana sarması,1kase pul biberli yoğurt
Ara yarım muz yeşil çay
Su 600ml
Spor6800 adım ,100jj
Regl oldum
Yawrukush Arrietty_

Tamam canım 50 ip yarın yaparım inşaallah.. ben kalori hesabı yaptığım için kalorimi gecmedigi sürece dilediğini yiyorum zamanında bu kalori diyeti ile 15 kiloya yakın vermiştim.. ondan dolayı böyle rahat davrandim. Benim gibi yiyeceklerden vazgeçmeyen insanlar için muhteşem oluyor bu diyet düşün bugün canın burger menü çekti diyelim günlük kalorin 1200 ve bu menü 1200 kalori o zaman onunla bir günü tamamlayacksin başka bişey yemek yok. (Tabi her zaman böyle bişey yapmıyorum)
Senin cezanda aynı olsun o zaman canım 50 ip
Bundan sonra seni etiketlerim canım

Kalori hesaplama cok iyiymis ya cezami bnde yarin yapayim

ayyy kusura bakma oglan benimki gibi gozu bir acilinca 2 saat kapanmayan turden degildir insallah
Yok yok degıl
Tartı sonucu merakla bekliyorum Bakalım nekadar eksi getirecek
İnşallah ıyı olur ben 500 gr a şükür dıyecegım
araya bisey sıkıstırman ketosize girmene engel olabilir canim bu sefer de fazla kalori almis olursun pek verim alamazsin.
ben vazgectim detaylarini okuyunca. bilimsel bisey bu yani 1 kacamak yapayim ne olacak demeye gelmiyor
Ketozıse girmek ne kız benım oyle bı nıyetım yokkı detoks gıbı olsun ıstedım. Yumurta dıyetı bı dıyet var mesela. Sabah meyve yumurta oğlen tavuk meyve falan fılan ne zararı varkı suan kafam karıstı

Iyi aksamlar Arrietty_ canım bugun misafirlerim vardi cok yoruldum sporu az yaptim.
9.30 1 h yumurta peynir domates 4 ceviz 2 yk kuru uzum
17.00 2 kofte 1 kucuk biber dolmasi salata yogurt
20.00 muz yogurt
Su 2 litre
Adim. 6.000

Misafir olmasina ragmen cok guzel beslenmissin
Su ve adim da misafire oldugu halde iyi :)

Guzel eksiler gorecegiz yarin

İyim özgecim teşekkürler , özledim burayı. Buraya menü yazmak ayrı bir sorumlulukmuş sırf menü yazacağım diye pek çok seyi dikkat ederek yiyordum şu bir haftada sanki sevgilimden ayrıldım da boşluğa düştüm yemeklere regl dolayısıyla da çok dikkat edemedim ama dikkat etmediğim için de her gün yürüyorum, yol su elektrik olarak bana nasıl geri döndü bilmiyorum :) sizlerde ne var ne yok nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…