Menun guzel ancak hem bulgur hem 2 dilim ekmek fazla olmus canim 50 ip atlama cezasi geldi sana bnde bugün 5 6 kasik kisir yedim bnde cezami bekliyorum sendenMerhaba kizlar bugün misafirim vardı giremedim kusura bakmayın..
Menum
Sabah
2 ince dilim ekmekten kaşarlı ve 2 küçük dilim sucuklu tost
Öğle
100 Gr bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Ara
Yarim nar
Akşam
7 kaşık türlü
1kase salata
Su 2lt
Spor 7000 adim
Menun guzel ancak hem bulgur hem 2 dilim ekmek fazla olmus canim 50 ip atlama cezasi geldi sana bnde bugün 5 6 kasik kisir yedim bnde cezami bekliyorum sendensu miktarini da biraz artirsan daha iyi olacak canim son olarak da menüne bni etiketlemiyi unutma
Kalori hesaplama cok iyiymis yaTamam canım 50 ip yarın yaparım inşaallah.. ben kalori hesabı yaptığım için kalorimi gecmedigi sürece dilediğini yiyorum zamanında bu kalori diyeti ile 15 kiloya yakın vermiştim.. ondan dolayı böyle rahat davrandim. Benim gibi yiyeceklerden vazgeçmeyen insanlar için muhteşem oluyor bu diyet düşün bugün canın burger menü çekti diyelim günlük kalorin 1200 ve bu menü 1200 kalori o zaman onunla bir günü tamamlayacksin başka bişey yemek yok. (Tabi her zaman böyle bişey yapmıyorum)
Senin cezanda aynı olsun o zaman canım 50 ip
Bundan sonra seni etiketlerim canım
Yok yok degılayyy kusura bakma oglan benimki gibi gozu bir acilinca 2 saat kapanmayan turden degildir insallah
İnşallah ıyı olur ben 500 gr a şükür dıyecegımTartı sonucu merakla bekliyorumBakalım nekadar eksi getirecek
Ketozıse girmek ne kızaraya bisey sıkıstırman ketosize girmene engel olabilir canim bu sefer de fazla kalori almis olursun pek verim alamazsin.
ben vazgectim detaylarini okuyunca. bilimsel bisey bu yani 1 kacamak yapayim ne olacak demeye gelmiyor
Kalori hesaplama cok iyiymis yacezami bnde yarin yapayim
Cok iyiymis gercekten mesela bugun canim cok tatli istedi ama durdum kalori hesabi olsaydi kesin yerdimben çünkü şu yasak kesinlikle yemiyeceksinli diyetleri yapamam 2 gün yapsam 3. Gün kesin bozarım o yüzden bana en iyi uyan diyet bu hemde baya kilo verdiriyor bana
Bugunku menüm sabah
2 yumurta peynir
1 dilimden az keprkli ekmek
Ogle
5 6 kasik kısır
Aksam
1 kase corba
2 kofte
3 4 tane de hamsi
Su 2.5 3 olmuştur saymadim gerçekten
Spor yapamadim bugun
3 saat anneme ev isi yaptim yemek falan yaptim
Yawrukush Birgaripanne Birgaripyolcu06
Cok iyiymis gercekten mesela bugun canim cok tatli istedi ama durdum kalori hesabi olsaydi kesin yerdim
Iyi aksamlarArrietty_ canım bugun misafirlerim vardi cok yoruldum sporu az yaptim.
9.30 1 h yumurta peynir domates 4 ceviz 2 yk kuru uzum
17.00 2 kofte 1 kucuk biber dolmasi salata yogurt
20.00 muz yogurt
Su 2 litre
Adim. 6.000
İyim özgecim teşekkürler , özledim burayı. Buraya menü yazmak ayrı bir sorumlulukmuş sırf menü yazacağım diye pek çok seyi dikkat ederek yiyordum şu bir haftada sanki sevgilimden ayrıldım da boşluğa düştümbnnu , @aydingelini , @pesto26 , @MotivatedAlready , @MorVampirella , @BlueSkyyyy , @1delimavi , @cokofesttt , @mifihafa , @Aomine Daiki , @Melegimkorusun , @Milana firuze , @AppLesma , @erciyes111 , @asena87 , @matilda34 , @angelnesss , @plasticwoman , @fyzanur kizlar kulaklariniz cinlasin, iyi misiniz hepiniz, kucak dolusu sevgiler...
@DeryaOnDiet , @tomrs sizler nasilsiniz tatli anneler
Yerinde duruyor :)Aa imza yerindeki kilo göstergesi nereye gitti
Günaydın canım hayırdır bu heyecanını neye borçluyuzCanım takım arkadaşlarım herkese günaydın bugün benim için çok heyecanlı bir günnnn
Günaydın canım hayırdırCanım takım arkadaşlarım herkese günaydın bugün benim için çok heyecanlı bir günnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?