Brn aralıklı oruç yapıyorum genrlde cnm uzun zamandırBu hafta aralıklı oruca başlıyorum,dün başladım aslında 14/20olarak , başlamak isteyen varsa eş olabiliriz
Kolaylikla adapte olursun umarim canimBu hafta aralıklı oruca başlıyorum,dün başladım aslında 14/20olarak , başlamak isteyen varsa eş olabiliriz
Tebrik ederim arkadaşım her eksi candırcanim
canim sabah evden cikarken fotoyu cektim mesajını da okumamistim o yuzden tarih filan yazmadim. bundan sonra yaparim ins.
gecen hafta 75.9
bu hafta 75.5
fark 0.4
%0.52
seni online görünce mutlu oldum bir anKolaylikla adapte olursun umarim canim
Canim sen listedesin ve bu kural mecburi..canim
canim sabah evden cikarken fotoyu cektim mesajını da okumamistim o yuzden tarih filan yazmadim. bundan sonra yaparim ins.
gecen hafta 75.9
bu hafta 75.5
fark 0.4
%0.52
Tamam canim tesekkür ederimEbrum 1. Sayfadaki katilim formunu doldurman yeter canim.
Kurallarda ilk sayfada yaziyor zaten eski kaptanlardan oldugundan her seye asinasin gulum.
Yinede herhangi bir konuda (beslenme,-egzersiz) destege ihtiyacin olursa hep buradayim.
Gece yarisi oldu kuzum cikamadim takimdan,6 saat sonra cocuklar uyanacak ,sabah bende cok kizacagim kendimeseni online görünce mutlu oldum bir an
Hayirli olsun canimTamam canim tesekkür ederimhayirli olsun ozaman
18/6derken benimde ayni canım 6saat yiyorum sadece 14:00-20:00 arası yani.Brn aralıklı oruç yapıyorum genrlde cnm uzun zamandır
18/6 şeklinde yapıyorum .Arada 1 saat eksik 1 saat fazla yapmis olabiliyorum
İnşallah canım sağolKolaylikla adapte olursun umarim canim
Hosgeldin arkadaşım ben dilekVereceğiz inanıyorum ben. Önemli olan pes etmemek. Hep beraber istediğimiz kiloya,bedene kavuşacağız.
Canim bu ne guzel bir eksi,bayildim
Ay harika eksi Zeynebim
I anlamiyorum bu hafta tum takim erimisss
Canim olur, haftaya cumadan once tarti edinsen harika olur..
Ben iyiyim Ebrucum, 2 Afacan oglum var,peslerinde kosuyorum tum gun..
Sen nasilsin, neler yapiyorsun canim?
Gelsene aramiza eski gunlerdeki gibi
fotoğraf cektim ama tarih yazmadim. sabah dersim vardi o yuzden erkenden tarildim ders cikisi da esim cocuklarla beni aldi hastane doktor isleri icin baska bir ile gidiyoruz suan. zaten simdiye kadar 1 litre su ictim bile.Canim sen listedesin ve bu kural mecburi..
Eve gittiginde tartilamaz misin Eminecim?
Ben temmuz 1 de başladım 15 kilo verdim canım. Hele ilk ay 7 kilo vermiştim okadar hızlı gitmişti .Tokluk süresinden çok açlık süresine sadık kalmak çok önemli özellikle 12 saatten sonra yağ yakimimin başladığıni söylüyor uzmanlar ona dikkat ediyorum..18/6derken benimde ayni canım 6saat yiyorum sadece 14:00-20:00 arası yani.
Nasıl gidiyor peki ?ne zaman başladın, kaç kilo verdin canım
Tesekkur ederim. Gitsin artik gobeklerPlank dene canim
Ayyy hic deme bende oyleyim hele bir yere gideyim
Hic su icemem ondan da duraksadim kaldim yoksa
Hos geldin canimmmm
Tebrikler canim
Vayyy harika canımBen temmuz 1 de başladım 15 kilo verdim canım. Hele ilk ay 7 kilo vermiştim okadar hızlı gitmişti .Tokluk süresinden çok açlık süresine sadık kalmak çok önemli özellikle 12 saatten sonra yağ yakimimin başladığıni söylüyor uzmanlar ona dikkat ediyorum..
Ben bu yönteme sadık kaldığım zaman zorlanmadan çok güzel kilo veriyor .. İnşallah hayat boyu bu şekilde beslenebilirim
Leslienin core videolarını ve pilateslerini tavsiye ederim karında ısınma yapmadan plank yapmak eğer her seti 1 dk ve fazlası olarak yapmıcaksan etkisizmiş internette okumuştum. Core videosunun birinde zaten plank yaptırıyor özellikle plank istersen onu tavsiye ederimTesekkur ederim. Gitsin artik gobekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?