Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu hafta aralıklı oruca başlıyorum,dün başladım aslında 14/20olarak , başlamak isteyen varsa eş olabiliriz
Brn aralıklı oruç yapıyorum genrlde cnm uzun zamandır
18/6 şeklinde yapıyorum .Arada 1 saat eksik 1 saat fazla yapmis olabiliyorum

canim
canim sabah evden cikarken fotoyu cektim mesajını da okumamistim o yuzden tarih filan yazmadim. bundan sonra yaparim ins.
gecen hafta 75.9
bu hafta 75.5
fark 0.4
%0.52
Canim sen listedesin ve bu kural mecburi..
Eve gittiginde tartilamaz misin Eminecim?

Ebrum 1. Sayfadaki katilim formunu doldurman yeter canim.
Kurallarda ilk sayfada yaziyor zaten eski kaptanlardan oldugundan her seye asinasin gulum.
Yinede herhangi bir konuda (beslenme,-egzersiz) destege ihtiyacin olursa hep buradayim.
Tamam canim tesekkür ederim hayirli olsun ozaman

Brn aralıklı oruç yapıyorum genrlde cnm uzun zamandır
18/6 şeklinde yapıyorum .Arada 1 saat eksik 1 saat fazla yapmis olabiliyorum
18/6derken benimde ayni canım 6saat yiyorum sadece 14:00-20:00 arası yani.
Nasıl gidiyor peki ?ne zaman başladın, kaç kilo verdin canım

Teşekkür ederim

Canim sen listedesin ve bu kural mecburi..
Eve gittiginde tartilamaz misin Eminecim?
fotoğraf cektim ama tarih yazmadim. sabah dersim vardi o yuzden erkenden tarildim ders cikisi da esim cocuklarla beni aldi hastane doktor isleri icin baska bir ile gidiyoruz suan. zaten simdiye kadar 1 litre su ictim bile.

18/6derken benimde ayni canım 6saat yiyorum sadece 14:00-20:00 arası yani.
Nasıl gidiyor peki ?ne zaman başladın, kaç kilo verdin canım
Ben temmuz 1 de başladım 15 kilo verdim canım. Hele ilk ay 7 kilo vermiştim okadar hızlı gitmişti .Tokluk süresinden çok açlık süresine sadık kalmak çok önemli özellikle 12 saatten sonra yağ yakimimin başladığıni söylüyor uzmanlar ona dikkat ediyorum..

Ben bu yönteme sadık kaldığım zaman zorlanmadan çok güzel kilo veriyor .. İnşallah hayat boyu bu şekilde beslenebilirim

Vayyy harika canımbende hedefime ulassamda devam ettirebilirim diye bu diyete başlamayı düşündüm
Dün zor oldu 14e kadar beklemek, bugünde midem kazinmaya başladı bakalım dayanmaya çalışıyorum yoğurtla başlarım güne büyük ihtimal

Tesekkur ederim. Gitsin artik gobekler
Leslienin core videolarını ve pilateslerini tavsiye ederim karında ısınma yapmadan plank yapmak eğer her seti 1 dk ve fazlası olarak yapmıcaksan etkisizmiş internette okumuştum. Core videosunun birinde zaten plank yaptırıyor özellikle plank istersen onu tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…