Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teşekkür ederim kaptanım hepinizi mezun eder benim kilo da inşallah bende görürüm

Teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim kaptanım hepinizi mezun eder benim kilo da inşallah bende görürüm
Ya öyle demeyin bilinçaltına yerleştirmeyin hepimizden de hızlı kilo veriyorsunuz ama onu napcaz? Kısa süre sonra eşitlenicez siz yeter ki pes etmeyin

Geçen cuma 106.5
Bu hafta 105.4
Fark 1.100 kilo
Hedefe 100 gram kalmış ama salıdan başlamış kabul ediyorum kendimi ondan öncesi yok gibi bişe kendimi tebrik ediyorum
Haftaya hedef 104 kilo olmak Yawrukush @_Vera_

Eklentiler

• 20201016_094348.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 18
Hic de oyle olmayacak canim, sen hizla kilolari verip,hepimizi sollayacaksin

Gecen cuma 71.1
Bu hafta 69.9
Fark 1.2
Yuzde 1.68
Yawrukush hedefimi ulasmisim
Ayy mutluluktan havalara ucacagim,harika bir eksi daha

Geçen cuma 106.5
Bu hafta 105.4
Fark 1.100 kilo
Hedefe 100 gram kalmış ama salıdan başlamış kabul ediyorum kendimi ondan öncesi yok gibi bişe kendimi tebrik ediyorum
Haftaya hedef 104 kilo olmak Yawrukush @_Vera_
Bu nasil guzel bir listeye giris ,masallah

Hosbuldum canim tesekkür ederim
Yapmam gereken bir sey var mi?
Ebrum 1. Sayfadaki katilim formunu doldurman yeter canim.
Kurallarda ilk sayfada yaziyor zaten eski kaptanlardan oldugundan her seye asinasin gulum.
Yinede herhangi bir konuda (beslenme,-egzersiz) destege ihtiyacin olursa hep buradayim.
Günaydın kızlar ❤❤tartıda beni tatmin edecek rakamı görmüş bulunmaktayım
Geçen hafta 77.2
Bu hafta 75.7
Fark .1.5
Eki Görüntüle 2705751
Bu nasil guzel bir eksi Dilekcigim, masallah sana

Teşekkür ederim kaptancıgim

canim canim sabah evden cikarken fotoyu cektim mesajını da okumamistim o yuzden tarih filan yazmadim. bundan sonra yaparim ins.
gecen hafta 75.9
bu hafta 75.5
fark 0.4
%0.52

Eklentiler

• 20201016_054915.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 19
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…