ben 2 aydır aralıklı oruç yapıyorum ama çalışma saatlarime göre yemek yiyorum 12de ilk öğün 19 da ikinci öğün olarak canımBu hafta aralıklı oruca başlıyorum,dün başladım aslında 14/20olarak , başlamak isteyen varsa eş olabiliriz
bnde suan 70.1 olmusum canim bu 70 ikimizin uzerine yqpisti kaldi resmen ya acil cikalim artik bu 70 den birbirimize destek olmaya var misin bu haftaPlank dene canim
Ayyy hic deme bende oyleyim hele bir yere gideyim
Hic su icemem ondan da duraksadim kaldim yoksa
Hos geldin canimmmm
Tebrikler canim
Geçen cumaki kilonuz 69.2 miydiEki Görüntüle 2705777
Tatilden once 69.2 ydim
Tatilden sonra pazartesi 71.8 ciktim
Bugün 70.1 hangi kiloyu baz alarak fark ve yuzde alacagim ki ?
Yawrukush Birgaripyolcu06
Buyuk ihtimal 69.2 cuma
Bugun 70.1
Fark +900 arti ciktim ama pazartesiden cumaya yine vermisim ya da kendimi avutuyorum
Ben temmuz 1 de başladım 15 kilo verdim canım. Hele ilk ay 7 kilo vermiştim okadar hızlı gitmişti .Tokluk süresinden çok açlık süresine sadık kalmak çok önemli özellikle 12 saatten sonra yağ yakimimin başladığıni söylüyor uzmanlar ona dikkat ediyorum..
Ben bu yönteme sadık kaldığım zaman zorlanmadan çok güzel kilo veriyor .. İnşallah hayat boyu bu şekilde beslenebilirim
Bende yaklaşık 3 aydır yapıyorum canım akşam 5 son sabah da 10 da yapıyorum kahvaltıyıBu hafta aralıklı oruca başlıyorum,dün başladım aslında 14/20olarak , başlamak isteyen varsa eş olabiliriz
Hoşbuldum :) teşekkür ederimHosgeldin arkadaşım ben dilek
sağol canım teşekkür ederimharikasın tebrik ederim canım
Ben de bu hafta yapmaya çalışacağım. Benim özellikle gece yemelerim çok olduğu için bu haftayı alışma sürecinde geçireyim diyorum.Bu hafta aralıklı oruca başlıyorum,dün başladım aslında 14/20olarak , başlamak isteyen varsa eş olabiliriz
66.15 üstünden de hesap yapabilirsiniz 50 gramcık öyle yüzdeyi felan çok etkilemez. Bu arada kağıda çok güldüm harika-1.1 kg kizlar. yalniz 50 gramlik rakamlari yukari yuvarliyorum hesaplama icin degil mi
Arrietty_ Birgaripanne @_Vera_ Yawrukush
cuma 67.3
pazartesi 66.2
-1.1
%1.63
Eki Görüntüle 2705799
duzenleme: pazartesi kilomu eklemisim yanlislikla tekrar hesapladim :)
çok güzel gitmiş canımBaşlangıç kilom 82
Bu hafta 80.5
Fark -1500gr
Yüzde 1.82
Haftaya hedefim 79.5
Eki Görüntüle 2705665
Yawrukush B Beklenen2
super gitmişGecen hafta 65.2
Bu hafta 64.1
Fark: 1,1
Yüzde: 1,68
Gelecek hafta için hedef kilo: 63.7
Beklenmedik sekilde gidince haftaya pek ucmayim dedim Hedef konusunda :)
Yawrukush
akşamdan bir çay bardağına 2 gunkurusu 2 kuruerik islat sabah suyunu içip meyvesini ye çok etkiliKabizim ama. Ne zeytinyag ne keto kahve fayda etti. Patliyacagim resmen
bu hafta 1.6 verip haftaya 200g cik mi inanamam
İnşallah canım hemde çalışıyorsun birde daha da zorteşekkür ederim canım ya salona taşıyorum işte bitiremedim. İş çıkışı devam edeceğim yarın tek günde hallolur inşallah
Kaptanim ne yalan söyleyim takım bana sessiz geliyordu yada ben geveze olduğum için ama şu tartıları görünce sessiz atin cirtesi pek olurmuş diyorumMasallah canim,bugun takimimiz harika kilolar vermis
sağol kuzucum kiloların ertelenemeyeck kadar muhteşem noktada şuanTebrik ederim canım harikasinKendi evinde olmamana rağmen diyetine uyup zayıflaman büyük başarı bence❤❤
senin kilonda birisi için verdiğin bence hiçte azımsanmayacak kadar iyiGünaydın Kızlar; dün hindiba içmemiştim o yüzden sanırım bende kabızlık oldu
Geçen hafta 58,05
Bu hafta 57,60
Fark 450 gr
Yüzde 0,77
Önümüzdeki hafta hedefim 57,20
Eki Görüntüle 2705705
denemememin pişmanlığıni yaşamamış olurum bayıldım çok doğru bir sözSagolasin Özgecim ♥
Takim üyelerinin nasil güzel kilolar verdigini görünce gaza gelmedim degil acikcasi
Olur bir deneyeyim en azindan. Denememenin pismanligini yasamamis olurum
Kizlar verdiginiz müthis kilolardan dolayi hepinizi tebrik ederimHedefinize bir adim daha yaklasmis oldunuz
canım aile hekiminde zaten doğru çıkmıyordur belki evde wcden sonra her zaman aynı kıyafetle mümkünse iç çamaşırı ile ama aile hekiminde üstündekiler vs fazla çıkar acil tartı al senTartım bozuk canım benim ama sağlık ocağında baktım kiloma fotoğraf çekmeye uyandım doktor bana bakıyordu
Geçen hafta 74.2 ydi sanırsam
Bu hafta 73.5
vera kız isminde havalı tartinda ışıklı misikliGünaydın herkesleree nasılsınız
Geçen Cuma 67.8
Bu cuma 67.0
Fark 800 gram
Yüzde 1.17
Hedefim 66.6
Yawrukush
Eki Görüntüle 2705713
inşallah canım emeklerin boşa çıkmazkizlar muhtesemsiniz
saat daha erken benim icin cocuklari okula birakip donunce tartilacagim.
insallah hedefime ulasmisimdir.
Tebrikler canım gusel gitmiş
zaten sanirim mezuniyet kilosu baz alinacak66.15 üstünden de hesap yapabilirsiniz 50 gramcık öyle yüzdeyi felan çok etkilemez. Bu arada kağıda çok güldüm harika
elbette kabul ediyorum. zaten beni hedefe goturen o sorumluluk bilinciGayet guzel bir eksi canim
Evet masallah kizlar bugun harika
O zaman hosgeldin diyorum canim..
Tamam canim ,anlastik
Listenin sorumluluklarini kabul ediyorsan tamamdir canim.
Tebrik ederim esim,ne guzel bir eksi
Tamam canim,liste sorumluluklarini kabul ediyorsan hayirli olsun
Haftaya bence 69 ucundanda olsa görürsün sanki canımYawrukush
Arrietty_ , Birgaripanne , @_Vera_
Eki Görüntüle 2705800
16.10.2020 Cuma başlangıç kilo: 71.15
Tartı olduğunu düşünüp eksi gormenin verdiği mutluluk paha biçilmez gerçektenGunaydin kizlar, hala cok sis hissediyorum kendimi, tartiya korkuyla ciktim kac arti gorecegim diye ama minik de olsa eksi gordum mutlu oldumhaftaya yesil cay/soda karisimini denemeliyim
Gecen hafta 68.2
Bugun 68.0
Fark 200gr
Yuzde 0.29%
Kaptanim ben tarti fotosu cekmiyorum, tartilinca o telefona uygulamaya gonderiyor, onu paylasiyorum, bu foto ok midir? Zaten tanimli kisi harici tartilirsa anliyor kaydetmiyor onun bilgileri ustune
ben cezami simdi gordum kaptanim, aksama yapacagim mekikleriTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
CARSAMBA VE PERSEMBE MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar @esmeriiim 100JJ Yawrukush stitch 50M Sismaniye 100 JJ 5DK A 5DK A @_Vera_ MUAF MUAF MUAF 5DK A G GCA North River 10DK A SPOR? B Beklenen2 @Canfeb E English_teacherrr @Ozlemlerhayallar @barga Birgaripyolcu06 Arrietty_ @Smneapdullah Fitt_anne MUAF SPOR? @sserendipity
Kizlar lutfen menulerinizi yazmaya ozen gosterin!!
Menulerinizler beraber egzersiz ve suyunuzu da yazmayi unutmayin.
ne harika bir eksi, tebriklerBaşlangıç kilom 82
Bu hafta 80.5
Fark -1500gr
Yüzde 1.82
Haftaya hedefim 79.5
Eki Görüntüle 2705665
Yawrukush B Beklenen2
ooo kaptanim 66 bir turlu kirilmamisti derken bomba gibi geliyorsun artikGecen hafta 65.2
Bu hafta 64.1
Fark: 1,1
Yüzde: 1,68
Gelecek hafta için hedef kilo: 63.7
Beklenmedik sekilde gidince haftaya pek ucmayim dedim Hedef konusunda :)
Yawrukush
bir muhtesem eksi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?