Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Neden 14 cnm? Bence 11,12 kahvaltı yapmak için ,akşam da 18,19 akşam yemeği için ideal saatler..Akşam ne kadar erken yersek daha doğru olur diye düşünüyorum

Kizlar hepizini tebrik ederim, cok guzel eksiler var bu hafta

Eki Görüntüle 2705696

Geçen hafta:82.8
Güncel: 81.5
Fark:1.3
Yüzde:%1.57
@Smneapdullah eşim yaptın mı bildirimini @Yawrukush
Günaydın Kızlar; dün hindiba içmemiştim o yüzden sanırım bende kabızlık oldu
Geçen hafta 58,05
Bu hafta 57,60
Fark 450 gr
Yüzde 0,77
Önümüzdeki hafta hedefim 57,20
Eki Görüntüle 2705705
Günaydın herkesleree nasılsınız
Geçen Cuma 67.8
Bu cuma 67.0
Fark 800 gram
Yüzde 1.17
Hedefim 66.6
@Yawrukush
Eki Görüntüle 2705713
Geçen hafta 66.8
Güncel 65.9
Fark-0.9
Yüzde 1.34
Gelecek hafta hedef 65.0Eki Görüntüle 2705717

Haftaya 66.8 miyiz??

Ay her bildirim harika

Gecen cuma 71.1
Bu hafta 69.9
Fark 1.2
Yuzde 1.68
@Yawrukush hedefimi ulasmisim
Geçen cuma 106.5
Bu hafta 105.4
Fark 1.100 kilo
Hedefe 100 gram kalmış ama salıdan başlamış kabul ediyorum kendimi ondan öncesi yok gibi bişe kendimi tebrik ediyorum
Haftaya hedef 104 kilo olmak @Yawrukush @_Vera_
Günaydın kızlar ❤❤tartıda beni tatmin edecek rakamı görmüş bulunmaktayım
Geçen hafta 77.2
Bu hafta 75.7
Fark .1.5
Eki Görüntüle 2705751

Ayy inşallah, buraya gelmeden kilo vermeye çalıştım ama yok olmadı. Şimdi sizleri de gördükçe olacak.
Ben diyet guruplarinda iki kere çok güzel kilolar verdim buda üçüncü olacak cnm.(İnşallah bu sefer burdan kopmadan korumayida hayatıma geckricem)Yapman gereken tek şey aktif olmak ve kurallara uymak inan bana kilo vermek okadar kolay gelicek ki ve zaman öyle çabuk geçip hedefine ulaşacaksin ki keşke daha önce gelseydim diyeceksinYeterki burdan kopma arkadaşım

Günaydın kızlar
günaydın canım
Gecen cuma 71.1
Bu hafta 69.9
Fark 1.2
Yuzde 1.68
@Yawrukush hedefimi ulasmisim
çok güzel gitmiş canım tebrikler
Geçen cuma 106.5
Bu hafta 105.4
Fark 1.100 kilo
Hedefe 100 gram kalmış ama salıdan başlamış kabul ediyorum kendimi ondan öncesi yok gibi bişe kendimi tebrik ediyorum
Haftaya hedef 104 kilo olmak @Yawrukush @_Vera_
süpersin canım 3 günde hemde
Günaydın kızlar ❤❤tartıda beni tatmin edecek rakamı görmüş bulunmaktayım
Geçen hafta 77.2
Bu hafta 75.7
Fark .1.5
Eki Görüntüle 2705751
ooo dilek hanımcım tebrikler 65 e kadar durmak yok ,
hadi bakalım bol eksiler başlangıcın hayırlı olsun canım

Kuzum ya bu mesajı şimdi gördüm. Sabah normal normal tartilmistim. listede değilim en azindan. Bu haftalik böyle olsun benimki çünkü birşeyler yedim kahvaltıyı geç yaptım. Daha da arti çıkarım tartilirsam, (artı çıktım zatenn

Tartı olduğunu düşünüp eksi gormenin verdiği mutluluk paha biçilmez gerçekten
Bu hafta dahada iyi bir eksi gelicegini inanıyorum bu motivasyonla cnm
tesekkurler canim, insallah. Guzel motivasyon oldu bana haftaya icin. Senin menulerine bir goz atayim ben bu hafta
10dk adimlama canim
Haftaya 66.8 miyiz??
Eveeeeet

yaa ne güzel vermişsin kilo. Ben de 2 aydır yapıyorum ve ilk defa sıkılmadan 6,6 kg de ben verdim. İnşallah Hayat boyu uygularım bu beslenmeyi diyorum
Aslında Vucudumaza nekadar büyük bir iyilik aralıklı oruçla beslenmek..
Araştırırken takip ettiğim rengin hoca(Dr.Rengin börekçi) bu konuda baya aydinlanmami sağladı..
Tavsiye ederim Instagramdan takip edin kızlar

Aralıklı oruçla beslenmek sadece zayıflamaya değil uyku kalitesi ,daha dinç bir vücuda ve hastalıklara da şifa olduğunu düşünüyorum

Ben bunu geç gördüm tabi yine tombul ayaklar meydana döküldü ayaksizda oluyormuş :S

pist yaramaz, hic aktif degildin bu hafta, arti ciktigina sasmamali

tesekkurler canim, insallah. Guzel motivasyon oldu bana haftaya icin. Senin menulerine bir goz atayim ben bu hafta

10dk adimlama canim

Eveeeeet
Benim menüler cok da 5 yıldız bir menü olmayabilir
Kahvaltı öğünunu seviyorum genelde dolu dolu oluyor ama ara da kahve küçük bir atıştırmalık yetiyor Akşamda doyacak şekilde yiyorum .
Başkası belki kilo veremiyebilir benim menumle bilemiyorum ama benim bir inancımda Yediğin miktardan daha çok yediğim saatlerin önemi cnm

Hosgeldin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…