Senin nickini gördükten sonra masharcığımla pis Cem yılmaz başlıyorlar söylemeye-1.1 kg kizlar. yalniz 50 gramlik rakamlari yukari yuvarliyorum hesaplama icin degil mi
Arrietty_ Birgaripanne @_Vera_ @Yawrukush
cuma 67.3
pazartesi 66.2
-1.1
%1.63
Eki Görüntüle 2705799
duzenleme: pazartesi kilomu eklemisim yanlislikla tekrar hesapladim :)
Ayy inşallah, buraya gelmeden kilo vermeye çalıştım ama yok olmadı. Şimdi sizleri de gördükçe olacak.Haftaya bence 69 ucundanda olsa görürsün sanki canım
Neden 14 cnm? Bence 11,12 kahvaltı yapmak için ,akşam da 18,19 akşam yemeği için ideal saatler..Akşam ne kadar erken yersek daha doğru olur diye düşünüyorumVayyy harika canımbende hedefime ulassamda devam ettirebilirim diye bu diyete başlamayı düşündüm
Dün zor oldu 14e kadar beklemek, bugünde midem kazinmaya başladı bakalım dayanmaya çalışıyorum yoğurtla başlarım güne büyük ihtimal
Eki Görüntüle 2705696
Geçen hafta:82.8
Güncel: 81.5
Fark:1.3
Yüzde:%1.57
@Smneapdullah eşim yaptın mı bildirimini @Yawrukush
Günaydın Kızlar; dün hindiba içmemiştim o yüzden sanırım bende kabızlık oldu
Geçen hafta 58,05
Bu hafta 57,60
Fark 450 gr
Yüzde 0,77
Önümüzdeki hafta hedefim 57,20
Eki Görüntüle 2705705
Günaydın herkesleree nasılsınız
Geçen Cuma 67.8
Bu cuma 67.0
Fark 800 gram
Yüzde 1.17
Hedefim 66.6
@Yawrukush
Eki Görüntüle 2705713
Haftaya 66.8 miyiz??Gunaydin kizlar, hala cok sis hissediyorum kendimi, tartiya korkuyla ciktim kac arti gorecegim diye ama minik de olsa eksi gordum mutlu oldumhaftaya yesil cay/soda karisimini denemeliyim
Gecen hafta 68.2
Bugun 68.0
Fark 200gr
Yuzde 0.29%
Kaptanim ben tarti fotosu cekmiyorum, tartilinca o telefona uygulamaya gonderiyor, onu paylasiyorum, bu foto ok midir? Zaten tanimli kisi harici tartilirsa anliyor kaydetmiyor onun bilgileri ustune
Geçen cuma 106.5
Bu hafta 105.4
Fark 1.100 kilo
Hedefe 100 gram kalmışama salıdan başlamış kabul ediyorum kendimi ondan öncesi yok gibi bişe kendimi tebrik ediyorum
Haftaya hedef 104 kilo olmak @Yawrukush @_Vera_
Günaydın kızlar ❤❤tartıda beni tatmin edecek rakamı görmüş bulunmaktayım
Geçen hafta 77.2
Bu hafta 75.7
Fark .1.5
Eki Görüntüle 2705751
ben de o sarkiyi dinlerken koyduydum nikiSenin nickini gördükten sonra masharcığımla pis Cem yılmaz başlıyorlar söylemeyebayılırım şarkıya
Ben diyet guruplarinda iki kere çok güzel kilolar verdim buda üçüncü olacak cnm.(İnşallah bu sefer burdan kopmadan korumayida hayatıma geckricem)Yapman gereken tek şey aktif olmak ve kurallara uymak inan bana kilo vermek okadar kolay gelicek ki ve zaman öyle çabuk geçip hedefine ulaşacaksin ki keşke daha önce gelseydim diyeceksinAyy inşallah, buraya gelmeden kilo vermeye çalıştım ama yok olmadı. Şimdi sizleri de gördükçe olacak.
günaydın canımGünaydın kızlar
çok güzel gitmiş canım tebrikler
süpersin canım 3 günde hemdeGeçen cuma 106.5
Bu hafta 105.4
Fark 1.100 kilo
Hedefe 100 gram kalmışama salıdan başlamış kabul ediyorum kendimi ondan öncesi yok gibi bişe kendimi tebrik ediyorum
Haftaya hedef 104 kilo olmak @Yawrukush @_Vera_
ooo dilek hanımcım tebrikler 65 e kadar durmak yok ,Günaydın kızlar ❤❤tartıda beni tatmin edecek rakamı görmüş bulunmaktayım
Geçen hafta 77.2
Bu hafta 75.7
Fark .1.5
Eki Görüntüle 2705751
hadi bakalım bol eksiler başlangıcın hayırlı olsun canım@Yawrukush
Arrietty_ , Birgaripanne , @_Vera_
Eki Görüntüle 2705800
16.10.2020 Cuma başlangıç kilo: 71.15
Kuzum ya bu mesajı şimdi gördüm. Sabah normal normal tartilmistim. listede değilim en azindan. Bu haftalik böyle olsun benimki çünkü birşeyler yedim kahvaltıyı geç yaptım. Daha da arti çıkarım tartilirsam, (artı çıktım zatennGunaydin guzel arkadaslarim ,gununuz aydin tartida eksiniz bol olsun.
Kilo bildirimlerinizi yaparken, tarti fotografinizda gorunur bir sekilde bugunun tarihi ve kullanici adinizin oldugu bir kagidi koymayi unutmayin lutfen!!!
Bugunden itibaren butun kilo bildirimlerimizi bu sekilde yapacagiz.
Ornek olarak 2 gun once cektigim tarti fotografini buraya ekliyorum yine.
Ac karnina, mumkunse wc sonrasi, kiyafetsiz tartilmaya calisin kizlar..
Basgul hepimizi guldursun..
Eki Görüntüle 2704832
@MorVampirella , @sserendipity , G GCA , @blume90 , @_Vera_ , @Smneapdullah ,Arrietty_ , @Sivaskayseri , North River , Sismaniye , @Canfeb , stitch , B Beklenen2 , Fitt_anne , @Ozlemlerhayallar , @Birgaripyolcu06 , P Periannem , FitFiliz , Birgaripanne , @esmeriiim , @barga , @Hyperborea17 , @fyzanur
ben de o sarkiyi dinlerken koyduydum niki
adami.da bosayasim oldugu aralardi.
yoksa psikopat degilim
tesekkurler canim, insallah. Guzel motivasyon oldu bana haftaya icin. Senin menulerine bir goz atayim ben bu haftaTartı olduğunu düşünüp eksi gormenin verdiği mutluluk paha biçilmez gerçekten
Bu hafta dahada iyi bir eksi gelicegini inanıyorum bu motivasyonla cnm
10dk adimlama canim@Yawrukush kaptanım dün spor yoktu ev işi filan ama ben onları hesaplayamiyorum sürekli ayaktayım çünkü ama biraz önce yürüyüş ilk türünü yaptım akşam ikinci tur birde benim 10dk A cezam var A neydi ??
EveeeeetHaftaya 66.8 miyiz??
Aslında Vucudumaza nekadar büyük bir iyilik aralıklı oruçla beslenmek..yaa ne güzel vermişsin kilo. Ben de 2 aydır yapıyorum ve ilk defa sıkılmadan 6,6 kg de ben verdim. İnşallah Hayat boyu uygularım bu beslenmeyi diyorum
Ben bunu geç gördüm tabi yine tombul ayaklar meydana döküldü ayaksizda oluyormuş :SGunaydin guzel arkadaslarim ,gununuz aydin tartida eksiniz bol olsun.
Kilo bildirimlerinizi yaparken, tarti fotografinizda gorunur bir sekilde bugunun tarihi ve kullanici adinizin oldugu bir kagidi koymayi unutmayin lutfen!!!
Bugunden itibaren butun kilo bildirimlerimizi bu sekilde yapacagiz.
Ornek olarak 2 gun once cektigim tarti fotografini buraya ekliyorum yine.
Ac karnina, mumkunse wc sonrasi, kiyafetsiz tartilmaya calisin kizlar..
Basgul hepimizi guldursun..
Eki Görüntüle 2704832
@MorVampirella , @sserendipity , G GCA , @blume90 , @_Vera_ , @Smneapdullah ,Arrietty_ , @Sivaskayseri , North River , Sismaniye , @Canfeb , stitch , B Beklenen2 , Fitt_anne , @Ozlemlerhayallar , @Birgaripyolcu06 , P Periannem , FitFiliz , Birgaripanne , @esmeriiim , @barga , @Hyperborea17 , @fyzanur
pist yaramaz, hic aktif degildin bu hafta, arti ciktigina sasmamaliKuzum ya bu mesajı şimdi gördüm. Sabah normal normal tartilmistim. listede değilim en azindan. Bu haftalik böyle olsun benimki çünkü birşeyler yedim kahvaltıyı geç yaptım. Daha da arti çıkarım tartilirsam, (artı çıktım zatenn
Sağol canım hemen yapayım üstümde kalmasıntesekkurler canim, insallah. Guzel motivasyon oldu bana haftaya icin. Senin menulerine bir goz atayim ben bu hafta
10dk adimlama canim
Eveeeeet
Benim menüler cok da 5 yıldız bir menü olmayabilirtesekkurler canim, insallah. Guzel motivasyon oldu bana haftaya icin. Senin menulerine bir goz atayim ben bu hafta
10dk adimlama canim
Eveeeeet
EvetGeçen cumaki kilonuz 69.2 miydi
Hosgeldin canimMerhaba Diyetdaslar, araniza katilmaktan memnuniyet duyuyorum. Bu hafta verdiginiz kilolarla motivasyonumu ilk andan itibaren arttirdiginiz icin tesekkür ederim
Size kendimi tanitayim:
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : E-brulim
İsim (İsteğe Bağlı ): Ebru
Mesleginiz: Muhasebeci
Yaşınız : 32
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 Kizim var 4 yasinda
Yaşadığınız şehir: Almanya
Boyunuz : 1.63
Kilonuz: 71.7
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : 2019 da 65 kilo ile hamile kalip bu sene 6. ayda 90 ile doguma gitmekle basladi hersey. Hayatim boyunca hic 90 kilonun yanindan gecmemistim. Üstüme ne bir kiyafet oluyor, nede olanlardan biri yakisiyordu.
1 ay icerisinde 7,5 kilo kendiliginden gitti.
06.07. tarihinde 82,5 kiloyla diyet serüvenimi baslattim ve suan 71,7 kilodayim.
Sizin desteginiz ve motivasyonunuz ile hedefime ulasacagima da eminim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kendimi daha iyi hissetmek adina
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet, 4. takimda kaptan yardimciligi yaptim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?