Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım kabızlık sorunu bende de var, kronik hatta. Magnezyum öneririm sana eğer denemediysen eğer.

Tebrikler canım ikinci olmuşuz Yawrukush
Emeği geçen herkesi tebrik ederim kızlar

Canım kabızlık sorunu bende de var, kronik hatta. Magnezyum öneririm sana eğer denemediysen eğer.

Emeği geçen herkesi tebrik ederim kızlar

Denemedim magnezyum. Normal de olmazdi sorunum. Gecen hafta önce ishal oldum sonra regl vakti geldi. Birde baktim patliyacak gibiyim regl bittigi halde.
Zeytinyagin icmem ise yaradi biraz. Magnezyum da bulundarim evde.
Hergün mu kullaniyorsun

Denemedim magnezyum. Normal de olmazdi sorunum. Gecen hafta önce ishal oldum sonra regl vakti geldi. Birde baktim patliyacak gibiyim regl bittigi halde.
Zeytinyagin icmem ise yaradi biraz. Magnezyum da bulundarim evde.
Hergün mu kullaniyorsun
Geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın. Bana doktorum hamilelikte önermişti, hiç bir yan etkisi yok demişti, en kötü ihtimal ishal olabilirmişsin. Ben her gün kullanıyorum bu sorunu hep yaşadığım için. Sen sorun ortadan kalkana kadar her gün 1 tane içsen yeterli olur diye düşünüyorum. Benim aldığım yüksek doz içerikli, sana belki 200 mg’lığın bile faydası olabilir.

Menüm
Sabah: 2 taze incir
öğlen: küçücük dilim tiramisu (annemin azizliğine uğradım)
Akşam: 1 kepçe kuru fasülye ve yoğurt
Ara: 2 parça ananas

Su: 1,5 lt
Spor: 5 kat merdiven koşarak çıkma - 120 puan
30 dakika ev işi - 60 puan
Yarım saat Leslie - 210 puan

Biraz karman çorman oldu bugün. Öğlen pasta olmasaydı iyiydi. Neyse itisnalar kaideyi bozmaz diyoruz, yarın yeni bir gün, diyete tam gaz devam pozitif düşünce de zayıflamanın bir parçası

Bugünki menümü yazayım
İlk öğün yarım kase kremalı mantar çorbası, 3 şiş tavuk ve salata
Akşam bir tabak nohut yemeği ve biraz turşu
Spor 9000 adım
Su 2,5 lt
Turşu ödem yapabilir tuz miktarından dolayı, fakat içtiğin su miktarı çok iyi. Dengeleyecektir ikisi birbirini. Olmadı bir fincan limonlu yeşil çay tüketebilirsin.

Kızlar bir şey soracağım, ben böyle herkesin menüsüne yorum yaptım ama siz yapmıyorsunuz galiba? Kurallar değişti mi, beni bir günceller misiniz lütfen
İsteyen istediği gibi yorum yapıyor. Ama zorunlu değil herkesin menüsüne yorum yapmak. Öncelik eşlerimiz. Sonra istersen müsaitsen diğerlerine yorum yapabilirsin

Sevgili eşim çok güzel eksi gormussun tebrik ederim İkimiz içinde verimli bir haftayı Bakalım bu hafta nasıl olucak
Tesekkür ederım canımm senıde tebrık ederım guzel bı hafta oldu 1 ay 63 lerde cok gezıneıkten sonra 62 görmek cok sevındırıcı bır surede burda cakılırım kesın

Odulun afiyet olsun canim

Menü bildirimi yapayım
Sabah 2 yk tulum peyniri 5 zeytin çökelek domates
Ara çay 1 cevizli sucuk ve 1 dondurma
Öğle 5 tavuk köftesi
Akşam 3 yk fasulye kavurması 1 muz
Afiyet olsun oduller kuzum

Yine stoklamaya mi basladi insanlar
Umarim aradigin her seyi bulursun canim.
Kizin okula basladi mi Ebrum?

iyi aksamlar kaptanim
bugunku odulumu yiyecegim birazdan
haftasonlari kosusturmayla geciyor. cocuklarin kurslari oluyor. bitmiyor cilemiz:)
Bitmiyor kosturmamiz hakkaten canim

Odulun afiyet olsun canim

Ellerine saglik kaptanim..
Arrietty_ Alp_BuRc kizlar yeni hafta icin 1. Oldugunuzdan es secer misiniz kendinize

Cok guzel bir gun olmus canim, umarim kabizlik sorunun gider biran once....

Tamam canim,olur tabiki

Biz de bugün benzeri birsey yaptık, çok iyi geldi. Yalnız açık hava + yemek ikilisi tehlikeli
Yine de moralim düzeldi ya
Cok iyi geliyor gercekten Filizim,ne iyi yapmissiniz

Cok istikrarlı gidiyorsun canım bende 600 bekliyordum sonuca şaşırdım
Evet benim hedefim 500gr her hafta canim

Tebrikler canım ikinci olmuşuz Yawrukush
Tebrik ediyorum canim

Yawrukush çok sevindim derece almamıza devamı gelenden olsun inşallah. Bravo Kızlar hepimize
Insallah canim

Bugünki menümü yazayım
İlk öğün yarım kase kremalı mantar çorbası, 3 şiş tavuk ve salata
Akşam bir tabak nohut yemeği ve biraz turşu
Spor 9000 adım
Su 2,5 lt
Cok guzel bir cuma gunu olmus canim

Baharim kusura bakma, gecen hafta baska takimlarla ilgili durumlar oldu, bu hafta bu kuralin ilk gunuydu o yuzden ekstra dikkat etmeye calistim kuzum..

Odul gunu olmus canim, egzersiz,su guzel

Süper kaptanım valla seni de tebrik ederim
Canim sizin basariniz

kaptanım harikasın bu hafta demekki eşinin de diyete başlaması gerekiyormuş

Aynen oyle gerekiyormus. Kendide 3 kilo vermis
Esimin sorunu ekmek ve Kuruyemis. Kuruyemis i sinirsiz diye dusunup yer.
Ekmek de durduramıyor kendini. Gecen wasa alsak bari odami olmaz dedi.
Olur ama günde 2 dilim de durdurman gerek kendini. Ve yapamazsin dedim. Trip yapti hemen :)) ama hakliyim biliyor
Gecen cuma 71.1
Bu hafta 69.9
Fark 1.2
Yuzde 1.68
Yawrukush hedefimi ulasmisim

Tebrik ederim cok guzel vermissin. Kus kadar yedin haftaici. Gerci bol kosturmali misafir ile gecti.. Ona ragmen bozmadin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…