Kendini dizginlemen ne kadar güçlü bir iradeye sahip olduğunu gösterir. İrade ve disiplin diyetin olmazsa olmazları. Doğru adımlarla ilerliyorsun canımTurşu sağlıklı, arada bir yenebilir, afiyet şifa olsun. Önemli olan tam zamanında dur demek, sende bunu başarmışsın
Birinci olmusukArrietty_ cok mutlu oldum nasil bir kutlama yapsak
secimi siz yapsaniz benim yerimi olur mu
Tesekkur ederim canım. Kilolar rahatsiz edince misafirde gelse vazgecmiyecegim. Bu hafta sonu odulu de abartmayinca guzel eksiler gorecegim.
Bu arada telden girince alintilarda ve gonderileri okumak zor oluyor. Esimde bilgisayari okula goturdu. Bu donem boyle olacak☹
Sağol canım darısı diğer haftalara
Hosbulduk canim.6lara gelmek cok guzel bide 60 olsamHarika bir eksi gerçekten 1.5 kilo bir haftada asla veremedim çok da uğraştım ama sizin eksiniz muhteşem.Haftaya 7lere geçiceksiniz süper
Kaptanım maşallah bomba gibi girdin listeye
harika bir eksi daha. en kısa zamanda 5li rakamları göreceğinizden hiç şüphem yok.
Canım çok güzel gidiyorsun azmine hayranım :) seninle eş olup çılgınlar gibi spor yapmayı iple çekiyorum.Kendine bi tartı aldığında sonuçları daha net takip edersin tartıdan tartıya değişiyor çünkü kilo.
Bu hafta takım geneli bir kilodan fazla vermiş harika bir iş çıkarmışsınız tebrik ederim.7ler ve sonra 6lar gelecek eminim
Ayy mezuniyete çok az kaldıhedefi 45 felan mı yapsak özlerim ben
2 haftaya kadar 6lara giriceksin eminim
mükemmel bir eksi.Bu hafta bence birinci biziz ne dersin?
6lara hoş geldiniz harika gidiyorsunuz tebrik ederim.
Bence hedefi tutturduk biz yüz gram nedir ki... Çok güzel bir haftaydı leslielerin faydası ve harika menülerin eseri mükemmel bir eksi oldu.Bu hedefi de ben yazmıştım içinden bi ses haftaya 103.8 diyor ne dersiniz?
Mükemmel ya bu hafta takımımıza maşallah.Yeni katıldınız ama çok güzel adapte oldunuz
güzel eksi tebrik ederim
Tatil demek kilo almak demek zaten hep öyle oluyor önemli olan kendinizi iyi hissetmeniz bu hafta artıları eksiye çeviririz inşallah
başlangıç kilolarımız çok yakın bende 72.2 ile başlamıştım haftaya 69ları görürsün inşallah
Canım suyu artirsan oda iyi gelir bağırsaklardaki su çekilmesineMenu bildirimi
Sabah 2 kupa tereyagli filtre kahve
ogle
2 buyuk haslanmis tavuk bit
ara
2 buyuk kupa yesil cay
ara
5 kuru kaysi
1 y.k zytinyag
normalde bu kadar az yemem.Ama kabizlikdan dolayi tika basa doluyum gibi
su 1,5 L
spor 11bin adim - 550 puan
30 dk Bikeerg - 210 Puan
Yawrukush
Aslında akşama kadar toparlar ama akşam dolaşıma yemişsin ödül olsun spor yine harikaYawrukush Arrietty_ Birgaripanne North River
İyi akşamlar..♥
Sabah(08.30)
Bir tost 1 haşlanmış yumurta
Ara öğün (10.00)
1 dondurma
Öğlen (12.00)
4 yemek kaşığı taze fasulye 3 yemek kaşığı makarna
Ara öğün (15.00)
7 tane tuzsuz kraker
Akşam(18.30)
6 yemek kaşığı nohut 2 kase yoğurt çorbası 1 dilim kepekli ekmek
2 lt su
2 saat yürüyüş
♥
Vaaay tebrik ederim eşimKizlar bugun takimimiz 2.oldu biliyorsunuz, bunun yani sira bireyseldeSismaniye 2. , North River arkadasimizda 3. Oldu.Kizlar sizleride ayrica tebrik ediyorum,takimimizi gururlandirdiniz
Aynen canımAslında akşama kadar toparlar ama akşam dolaşıma yemişsin ödül olsun spor yine harika
Ah evet. En buyuk sorunum su.Canım suyu artirsan oda iyi gelir bağırsaklardaki su çekilmesine
AminBen baklava yedım allah affetsın
Öfff diyorum, sen zaten ne demek istediğimi anlamışsındırBende simdi 1 tam bugdayli tortilla ekmegi icine 2 dilim Hindi fume ve 2 dilim kasar koyup yedim
Saat gec oldu ama gun icinde birsey yiyemedim diye saati takmayim dedim.
İnşallah arzuladığın hedefe sorunsuz ve iradene aynı bu şekilde sahip çıkarak ulaşırsın. Sen beslenme tarzını sağlıklı bir yaşam tarzına uydurmuşsun, sağlığı ön plana koymuşsun ya hiç korkma bozma gibi bir ihtimalin olmaz. Bu kadar düşünceli olup takım arkadaşlarına yamuk yapmama isteğin de ayrı bir takdir hakkediyorya biliyo musun aslında hiiiç güçlü ifadem yoktu benim. Para verip diyetisyene gittiğim dönemlerde bile kaçamak daha çok yapıyordum, süreçten sıkılıp hedef kiloma ulaşamadan bırakıyordum.Ama burda herkesin emeğini görüp, benim sebep olacağım artı olumsuz etkiler diye düşününce Kendimi kontrol etmenin hiç de zor olmadığını farkettim. Bir de bu sefer sağlıklı yaşam bilincim daha yüksek. İnşallah uzun vadede kalıcı olur verdiğim kilolar ❤
Burası dediğin neresi acaba sorabilir miyim canım?Arrietty_ 10*4 dans + 40*4 yürüyüş = 200 puan
Yawrukush
Menü
Sabah(8:30)
Tereyağda alabalik ( sabah sabah demeyin burda kahvaltıda yenir bende yemeden önce şaşırmıştim ama yok böyle bir lezzet )
2 kk peynir
Öğle(14:00)
2 dilim ekmek
6yk menemen
Bunun saati yok
Yarım mandalina
Aksam(18:30)
1 kase yayla çorbası
1 kase şekersiz üzüm kompostosu
Su; 2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?