480 puan canımyuruyus puanini ilk sayfaya bakip eklermisin. Ona gore spor listesine geciririm
Tamam canim crossfit olarak hesaplayabilirsinKaptanimYawrukush ben EMOM veya Wod yaparsam crossfit olarak hesapliyacagim dimi?
Ornek yapacagim seyler
Bikeerg
Dumbell snatch
Burpees
Ip atlama
Sure olarak takip edecegim tekrar olarak degil
Ödüle saydık canımYürüyüş çok iyi
ekmek ve makarna birazcık fazla olmuş gibi.
Afiyet olsun çok leziz bir ödül seçmişsinödül yazınca ben ikisi de ödül sandım
Tamam canim supriz olsunKolay gelsin telden zorluyor baya
Hmm es secimi yine mi kendimiz seciyoruz :)
Bklemd. Sansima kim cikarsa diyelim kaptanim
Evet ödülümü öyle yedimKarbonhidrat günü yapmışsın bacımödül günüydü bugün yarın dengeli menülerin gelir zaten
Evrene negatif mesaj göndermeTesekkür ederım canımm senıde tebrık ederım guzel bı hafta oldu 1 ay 63 lerde cok gezıneıkten sonra 62 görmek cok sevındırıcı bır surede burda cakılırım kesın
Sonuncu olmuşuz eşimlemHaftanin Spor Sonucu
Haftanin esleri Adim Zumba/ Leslie dk JJ Toplam Puan Arrietty_ & Alp_BuRc 153.145 41 2508.694 Canfeb & Yawrukush 140.192 3708.119 @barga & @stitch 37.5001.875 @sserendipity & @Tanssss 65.0303.251 G GCA & @FitFiliz 32.000 151.705 Hyt-123 & North River 18.560 351.173 @Sivaskayseri & Sismaniye 14.800 11640 1.672 esmeriiim & Fitt_anne 29 100 503 @Beklenen2 & @Birgaripyolcu06 35.600 105 2.095 Toplam 496.827 236 dk 865
Evet gülüm bugün yeni karar çıktı o yüzden herkes panik içinde. Neden panik yaptıklarına anlam veremiyorum. Biz aynı durumu aylar öncesinde yaşadık, sokağa çıkma yasağı geldi yinede herkes alışverişini gönlünce yaptı, kimse aç kalmadıOdulun afiyet olsun canim
Afiyet olsun oduller kuzum
Yine stoklamaya mi basladi insanlar
Umarim aradigin her seyi bulursun canim.
Kizin okula basladi mi Ebrum?
Bitmiyor kosturmamiz hakkaten canim
Odulun afiyet olsun canim
Ellerine saglik kaptanim..
Arrietty_ Alp_BuRc kizlar yeni hafta icin 1. Oldugunuzdan es secer misiniz kendinize
Cok guzel bir gun olmus canim, umarim kabizlik sorunun gider biran once....
Tamam canim,olur tabiki
Cok iyi geliyor gercekten Filizim,ne iyi yapmissiniz
Evet benim hedefim 500gr her hafta canim
Tebrik ediyorum canim
Insallah canim
Cok guzel bir cuma gunu olmus canim
Baharim kusura bakma, gecen hafta baska takimlarla ilgili durumlar oldu, bu hafta bu kuralin ilk gunuydu o yuzden ekstra dikkat etmeye calistim kuzum..
Odul gunu olmus canim, egzersiz,su guzel
Canim sizin basariniz
Afiyet olsun canımÖdüle saydık canım
Nefsine hakim çıkıp gözleme yememişsin bu harika bir şeyİyi geceler kızlar menüm
14:00
İki kaşık tam yağlı yoğurt
15:00
İki kaşık pilav bir parça haşlanmış tavuk
17:00
1porsiyon analı kızlı (masterchef beni bitirdi)
Ayran
19:00
Bir büyük ayran, gözleme ikram edildi ama yemedim
20:00kapanis
Şekersiz Nescafe iki ceviz
Su 2lt
4100 adım 205p 250 atlama 500p 20mekik 60p toplam 515P
Arrietty_
Azimli bir başlangıç olacakSonuncu olmuşuz eşimlem ☹Bu hafta daha iyi spor yapicam
Turşu ödem yapabilir tuz miktarından dolayı, fakat içtiğin su miktarı çok iyi. Dengeleyecektir ikisi birbirini. Olmadı bir fincan limonlu yeşil çay tüketebilirsin.
Kendini dizginlemen ne kadar güçlü bir iradeye sahip olduğunu gösterir. İrade ve disiplin diyetin olmazsa olmazları. Doğru adımlarla ilerliyorsun canımepey az yedim canım çok severim ama dikkat etmeliyim Gereksiz ödem olmasın
Aa hiç beklemiyordum supriz olduKizlar bugun takimimiz 2.oldu biliyorsunuz, bunun yani sira bireyseldeSismaniye 2. , North River arkadasimizda 3. Oldu.Kizlar sizleride ayrica tebrik ediyorum,takimimizi gururlandirdiniz
Aynen oyle gerekiyormus. Kendide 3 kilo vermis
Esimin sorunu ekmek ve Kuruyemis. Kuruyemis i sinirsiz diye dusunup yer.
Ekmek de durduramıyor kendini. Gecen wasa alsak bari odami olmaz dedi.
Olur ama günde 2 dilim de durdurman gerek kendini. Ve yapamazsin dedim. Trip yapti hemen :)) ama hakliyim biliyor
Tebrik ederim cok guzel vermissin. Kus kadar yedin haftaici. Gerci bol kosturmali misafir ile gecti.. Ona ragmen bozmadin
Ayyy hakkısın ınsallah yaaa tıkır tıkır gıtse 58 e kadar donrada sabıtlesem ordaEvrene negatif mesaj göndermeşeytanın bacağını kırdım tıkır tıkır gidecek kalan kilolar diyip kendinidi evreni de inandır buna cnm
Ben alıskınım sporda sonuncu olmaya 2 gun yapsam 5 gun kayatrıyomSonuncu olmuşuz eşimlem ☹Bu hafta daha iyi spor yapicam
Birinci olmusukHaftanin Spor Sonucu
Haftanin esleri Adim Zumba/ Leslie dk JJ Toplam Puan Arrietty_ & Alp_BuRc 153.145 41 2508.694 Canfeb & Yawrukush 140.192 3708.119 @barga & @stitch 37.5001.875 @sserendipity & @Tanssss 65.0303.251 G GCA & @FitFiliz 32.000 151.705 Hyt-123 & North River 18.560 351.173 @Sivaskayseri & Sismaniye 14.800 11640 1.672 esmeriiim & Fitt_anne 29 100 503 @Beklenen2 & @Birgaripyolcu06 35.600 105 2.095 Toplam 496.827 236 dk 865
secimi siz yapsaniz benim yerimi olur muOdulun afiyet olsun canim
Afiyet olsun oduller kuzum
Yine stoklamaya mi basladi insanlar
Umarim aradigin her seyi bulursun canim.
Kizin okula basladi mi Ebrum?
Bitmiyor kosturmamiz hakkaten canim
Odulun afiyet olsun canim
Ellerine saglik kaptanim..
Arrietty_ Alp_BuRc kizlar yeni hafta icin 1. Oldugunuzdan es secer misiniz kendinize
Cok guzel bir gun olmus canim, umarim kabizlik sorunun gider biran once....
Tamam canim,olur tabiki
Cok iyi geliyor gercekten Filizim,ne iyi yapmissiniz
Evet benim hedefim 500gr her hafta canim
Tebrik ediyorum canim
Insallah canim
Cok guzel bir cuma gunu olmus canim
Baharim kusura bakma, gecen hafta baska takimlarla ilgili durumlar oldu, bu hafta bu kuralin ilk gunuydu o yuzden ekstra dikkat etmeye calistim kuzum..
Odul gunu olmus canim, egzersiz,su guzel
Canim sizin basariniz
Tesekkur ederim canım. Kilolar rahatsiz edince misafirde gelse vazgecmiyecegim. Bu hafta sonu odulu de abartmayinca guzel eksiler gorecegim.Aynen oyle gerekiyormus. Kendide 3 kilo vermis
Esimin sorunu ekmek ve Kuruyemis. Kuruyemis i sinirsiz diye dusunup yer.
Ekmek de durduramıyor kendini. Gecen wasa alsak bari odami olmaz dedi.
Olur ama günde 2 dilim de durdurman gerek kendini. Ve yapamazsin dedim. Trip yapti hemen :)) ama hakliyim biliyor
Tebrik ederim cok guzel vermissin. Kus kadar yedin haftaici. Gerci bol kosturmali misafir ile gecti.. Ona ragmen bozmadin
Ben baklava yedım allah affetsınBen ne odulu yapayim bilemedim :))
Cigkofte geciyor aklimdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?