Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi geceler kızlar menüm
14:00
İki kaşık tam yağlı yoğurt
15:00
İki kaşık pilav bir parça haşlanmış tavuk
17:00
1porsiyon analı kızlı (masterchef beni bitirdi )
Ayran
19:00
Bir büyük ayran, gözleme ikram edildi ama yemedim
20:00kapanis
Şekersiz Nescafe iki ceviz
Su 2lt
4100 adım 205p 250 atlama 500p 20mekik 60p toplam 515P
Arrietty_

Tesekkür ederım canımm senıde tebrık ederım guzel bı hafta oldu 1 ay 63 lerde cok gezıneıkten sonra 62 görmek cok sevındırıcı bır surede burda cakılırım kesın
Evrene negatif mesaj gönderme şeytanın bacağını kırdım tıkır tıkır gidecek kalan kilolar diyip kendinidi evreni de inandır buna cnm

Sonuncu olmuşuz eşimlem Bu hafta daha iyi spor yapicam

Evet gülüm bugün yeni karar çıktı o yüzden herkes panik içinde. Neden panik yaptıklarına anlam veremiyorum. Biz aynı durumu aylar öncesinde yaşadık, sokağa çıkma yasağı geldi yinede herkes alışverişini gönlünce yaptı, kimse aç kalmadı

Ödüle saydık canım
Afiyet olsun canım
Nefsine hakim çıkıp gözleme yememişsin bu harika bir şey

Sonuncu olmuşuz eşimlem ☹Bu hafta daha iyi spor yapicam
Azimli bir başlangıç olacak

epey az yedim canım çok severim ama dikkat etmeliyim Gereksiz ödem olmasın
Kendini dizginlemen ne kadar güçlü bir iradeye sahip olduğunu gösterir. İrade ve disiplin diyetin olmazsa olmazları. Doğru adımlarla ilerliyorsun canım Turşu sağlıklı, arada bir yenebilir, afiyet şifa olsun. Önemli olan tam zamanında dur demek, sende bunu başarmışsın

ekmek sevmek çok kötü bir alışkanlık ya. Bide benim yaşadığım şehirde pide alışkanlığı var. Sıcak sıcak koca dilim yiyorsun yedikçe yediriyor. Ama yemiyoruz yememeliyiz :) erkeklerin bizim bir ayda verdiğimiz kiloyu bir haftada verebiliyor olması ne sinirbozucu ya

Yawrukush Özgem bir sorunu atlamışım kusura bakma. Evet kızım ana okuluna gidiyor. Çocukları bütün gün evde oyalamak korona belasının verdiği en büyük zorluklardan biriydi bence. Şimdilik okullar açık kalacak, umarım bir daha o günlere dönmeyiz
senin ufaklık kaç yaşına girdi?

Evrene negatif mesaj gönderme şeytanın bacağını kırdım tıkır tıkır gidecek kalan kilolar diyip kendinidi evreni de inandır buna cnm
Ayyy hakkısın ınsallah yaaa tıkır tıkır gıtse 58 e kadar donrada sabıtlesem orda
Sonuncu olmuşuz eşimlem ☹Bu hafta daha iyi spor yapicam
Ben alıskınım sporda sonuncu olmaya 2 gun yapsam 5 gun kayatrıyom

Birinci olmusuk Arrietty_ cok mutlu oldum nasil bir kutlama yapsak
secimi siz yapsaniz benim yerimi olur mu
Tesekkur ederim canım. Kilolar rahatsiz edince misafirde gelse vazgecmiyecegim. Bu hafta sonu odulu de abartmayinca guzel eksiler gorecegim.
Bu arada telden girince alintilarda ve gonderileri okumak zor oluyor. Esimde bilgisayari okula goturdu. Bu donem boyle olacak☹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…