- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Tatlim zaten bu menü ile senin diyetisyne ihtiyacin yokBugunkü menüm sabah 4 kaşık menemen 1 dilim beyaz peynir 5 tane zeyin 1 dilim tb ekmeği domates salatalık
Ara tarçınlı türk kahvesi ve armut orta boy
Öğle tavuk göğsü 100 gr kadar sanırım bir kase yoğurt
Akşam ıspanak yemeği ve yoğurt
Suyum 3 lt spor 4 mile leslie60dk *7=420 puanYawrukush Birgaripanne Arrietty_ Canfeb eşim senin günün nasıl geçti
Su daha içersin dimi şuan 1 lt çok az canım , ödülün afiyet olsun menü güzelMenüm
14:00
1dilim ekmek, domates ,7 zeytin ,bir kase yoğurt
Ara nescafe 2 ceviz kalın bir dilim kek (ödül)
Akşam sarımsaklı yoğurt.haslanmis brokoli
Ara Nescafe
Su 1 lt spor sonra ekliycem
E English_teacherrr
Ayy sağol canım içimi rahatlatıyosunTatlim zaten bu menü ile senin diyetisyne ihtiyacin yok
Harika bir menüüüü ve sporBugunkü menüm sabah 4 kaşık menemen 1 dilim beyaz peynir 5 tane zeyin 1 dilim tb ekmeği domates salatalık
Ara tarçınlı türk kahvesi ve armut orta boy
Öğle tavuk göğsü 100 gr kadar sanırım bir kase yoğurt
Akşam ıspanak yemeği ve yoğurt
Suyum 3 lt spor 4 mile leslie60dk *7=420 puanYawrukush Birgaripanne Arrietty_ Canfeb eşim senin günün nasıl geçti
Yaa teşekkür ederimHarika bir menüüüü ve sporDİK DUR EĞİLME BU TAKIM SENİNLE
Keki yedim ama pişman oldum ya,bu hafta ödül kullanmayacaktim aslında önümüzdeki hafta sonu küçük bir tatil yapicaz ona sakliyordum. neyse artık sporla kapatmaya calisicamAfiyet olsun canım naya hafif geçirmişsin bugun
İçerim canım sporla yazarım onudaSu daha içersin dimi şuan 1 lt çok az canım , ödülün afiyet olsun menü güzel
Bence küçük bir kek in etkisi olmaz canım yediklerinde zaten bişe yok kalori olarak sporla arayı kapatırsın hemdeKeki yedim ama pişman oldum ya,bu hafta ödül kullanmayacaktim aslında önümüzdeki hafta sonu küçük bir tatil yapicaz ona sakliyordum. neyse artık sporla kapatmaya calisicam
Menü çok güzel kekide yemek istemiyormuşsunuz insanız olur öyle şeyler arada motivasyona ihtiyacımız var ama şöyle yapalım isterseniz 1 dilim kek 146 kalori kalın dilim 220 felan 1 mile leslie 150 civarı kalori yakıyor. Kaloriyi dengeleyelim 1 mile leslie ile ne dersinizMenüm
14:00
1dilim ekmek, domates ,7 zeytin ,bir kase yoğurt
Ara nescafe 2 ceviz kalın bir dilim kek (ödül)
Akşam sarımsaklı yoğurt.haslanmis brokoli
Ara Nescafe
Su 1 lt spor sonra ekliycem
E English_teacherrr
yaparızz tabiisabah bunu yaptım. Akşam da bunu yapmayı düşünüyorum diğer videoda superman hareketi var onu hiç yapamadım eskiden takip ettiğim bi fitness kanalı vardı orda da şunu gördüm
acaba yapsak mı bunu? Burda dans serileri var her güne bi dans latin zumba hip hop felan var ama kendime yapacak bi eş arıyorum. Hyt-123 yapar mıyız kız? Kaptanım sende yaparsın benceee
Evettt süpersin canımmmDemişler ki o öldü söyleyin onlara leslieci geri döndügeçen haftanın acısını yapabildiğimce çıkardım
Sabah 2 yk peynir suda tuzu çıksın diye beklettim erimiş bildiğimiz inek peyniri domates 5 yeşil zeytin parmak kalınlığında simit
Öğle yağsız tuzsuz salata 1 domates 1 salatalık 1 havuç 1 kapyadan 3 parmak kalınlığında yine simit aslında midem ağrımaskn diye yedim
Akşam 3 yk zeytinyağlı patlıcan yemeği
Kaçamak yarım dilim kek maalesef
Spor
4 mile leslie 420 puan
70 mekik 210 puan
10 squat 30 puan
29 dk pilates 203 pıan
6 bin adım 300 puan
Toplamda 1.163
Hyt-123 Yawrukush Arrietty_
Bunu yaptım canımcanim hangisini yaptin
ben 30dk lik fitness olani yaptim 300 kalori yazdi sen 50lik yapmissin yine 300
saga dondurebiliyorum. sola da dondurebilirsem tamamdir :)Bugün pek bir yoğun geçiyor, temizlik, alışveriş, anne baba ziyareti derken bu saat oldu...
Bunu yaptım canım
Senin ki hangisi? Bari bende onu yapayım daha az sürede daha fazla yaktırıyorsa
Bu arada boynun nasıl oldu canım?
Olabilir canım atlama yaptım, onu da yapayım içim rahat etsinMenü çok güzel kekide yemek istemiyormuşsunuz insanız olur öyle şeyler arada motivasyona ihtiyacımız var ama şöyle yapalım isterseniz 1 dilim kek 146 kalori kalın dilim 220 felan 1 mile leslie 150 civarı kalori yakıyor. Kaloriyi dengeleyelim 1 mile leslie ile ne dersiniz
Kalındı canım ev kekiBence küçük bir kek in etkisi olmaz canım yediklerinde zaten bişe yok kalori olarak sporla arayı kapatırsın hemde
Kız maşallah harikasın@_Vera_Yawrukush Arrietty_
Sabah(08.30)
1 (kepek ekmeği) tost 1 haşlanmış yumurta
Ara öğün (10.00)
Yarım elma
Öğlen (12.00)
1 bardak yeşil çay
Ara öğün (15.00)
7 fındık
Akşam(18.30)
Nokut 8 yemek kaşığı bir kase yoğurt
2 saat yürüyüş (480 puan)
4 lesile (420 puan)
1000 ip atlama(2000 puan)
50 mekik(150 puan)
Toplam puan 3150
♥
SüpersinKalındı canım ev kekiLeslie yapayım 1mile onun için
inşallah yarına kadar geçer canım.saga dondurebiliyorum. sola da dondurebilirsem tamamdir :)
sunu yapiyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?