Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aslında çok lazım değil dediğim gibi bana sadece bi motivasyon oluyodu gideceğim ona rezil olmayım diye
Yeterince parasini yedim yerine yenileri gelsin demiştir

Menüm
14:00
1dilim ekmek, domates ,7 zeytin ,bir kase yoğurt
Ara nescafe 2 ceviz kalın bir dilim kek (ödül)
Akşam sarımsaklı yoğurt.haslanmis brokoli
Ara Nescafe
Su 1 lt spor sonra ekliycem
E English_teacherrr
afiyet olsun akşam okadar hafif yemişsinki bence o kek buhar olup ucurmustur
Vaavvv sporlara bayıldım harikasin cnm
Hay maşallah bütün gün spor yapmışsın ya sen
saga dondurebiliyorum. sola da dondurebilirsem tamamdir :)
sunu yapiyorum canim
Geçmiş olsun arkadaşım boyun fitigimi var ?Bende varda çok tutulurdu boynum eskiden .Fizik tedavi fayda etmisti
Çok az su icmissinde sporda mi su icmene sebrn olmuyor cnm

Su 1.5 ta kaldım
Spor
20 mekik 60p
5600adim 280p
500atlama 1000p
1mile leslie 105p
Toplamda 1445p
Takimcigimin maşallahi var bugün neguzel sporlar yapılmış ben burda 40 dk eliptige usenirken

At bulursan bizde yapalım hem stes atmaca hem spor daha ne
Bu güzel kıvırıyor müziği de var ama böyle dansöz mü olur be etli butlu olur dansöz dediğin
bu da iyidir
bide bu var ama bacağım çok ağrıdı oryantal yarına kaldı

Evet bugün evde olmayınca az oldu biraz canım. Yoksa spor yaparken lakır lakır çok iyi gidiyor

Bu güzel kıvırıyor müziği de var ama böyle dansöz mü olur be etli butlu olur dansöz dediğin
bu da iyidir
bide bu var ama bacağım çok ağrıdı oryantal yarına kaldı
Aa süpersin valla bulmuşsun

Evett

Tamam canım kusura bakma bazı problemlerle ugrasıyordum yarından itibaren yapıcam bildirimlerimi

boyun fitigi yok heralde insallah yoktur :)
bi anda hapsirdim agri girdi anlamadim canim

valla canım bazı diyetisyenler çok ilgili her hafta değişiklik yapıyorlar tarif veriyorlar, gezmeye gideceksen gününü düzenliyorlar. Ona verdiğin para neyse de ilgisizler hiç çekilmiyor. İyi yapmışsın zaten listelerin elinde vardır. Biz burda gel birlikte veririz inşallah güzelce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…