- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Hayırlı geceler canımHayırlı geceler kızlar
Ay çok eğlenceli bende yapcamÖlmek var 4 miledan dönmek yok
Ona ek olarak yarın bunu yapak mı kızzz
Kızlar merhaba size bişe danışmak istiyorum ben şuan 3 aydır bi diyetisyene gidiyorum bazen 2 haftaya bir bazen 3 haftaya bayada iyi para bayılıyorum ve diyetisyenim çok ilgisiz sadece benim kontrole gittiğimde muhattap oluyoruz oda tartılıyorum ve liste veriyo bana bitti bu kadar verdiği liste aynı zaten de kendi geziyo tozuyo zoruma gidiyo verdiğim paralar bi daha gitmeme kararı aldım buraya da girdikten sonra iyice soğudum msj attım gelemeyeceğim bi daha diye sadece tamam demiş iyice sinir oldum sizce doğrumu yaptım yanlış mı kusuruma bakmayın uzun oldu biraz
Yeterince parasini yedim yerine yenileri gelsin demiştirAslında çok lazım değil dediğim gibi bana sadece bi motivasyon oluyodu gideceğim ona rezil olmayım diye
Ayy ben şimdi yapamam eşim ben delirmişim gibi bakıyor
Ayy harika bişeydi şimdi de oryantal bakıcam varsa onuda yapcam pek oynak çıktım ben yahuAy çok eğlenceli bende yapcam
At bulursan bizde yapalımAyy harika bişeydi şimdi de oryantal bakıcam varsa onuda yapcam pek oynak çıktım ben yahu
Bencede hakkaten sürekli devam eden olurmu ona bilmemYeterince parasini yedim yerine yenileri gelsin demiştir
afiyet olsun akşam okadar hafif yemişsinki bence o kek buhar olup ucurmusturMenüm
14:00
1dilim ekmek, domates ,7 zeytin ,bir kase yoğurt
Ara nescafe 2 ceviz kalın bir dilim kek (ödül)
Akşam sarımsaklı yoğurt.haslanmis brokoli
Ara Nescafe
Su 1 lt spor sonra ekliycem
E English_teacherrr
Vaavvv sporlara bayıldımDemişler ki o öldü söyleyin onlara leslieci geri döndügeçen haftanın acısını yapabildiğimce çıkardım
Sabah 2 yk peynir suda tuzu çıksın diye beklettim erimiş bildiğimiz inek peyniri domates 5 yeşil zeytin parmak kalınlığında simit
Öğle yağsız tuzsuz salata 1 domates 1 salatalık 1 havuç 1 kapyadan 3 parmak kalınlığında yine simit aslında midem ağrımaskn diye yedim
Akşam 3 yk zeytinyağlı patlıcan yemeği
Kaçamak yarım dilim kek maalesef
Spor
4 mile leslie 420 puan
70 mekik 210 puan
10 squat 30 puan
29 dk pilates 203 pıan
6 bin adım 300 puan
Toplamda 1.163
Hyt-123 Yawrukush Arrietty_
Hay maşallah bütün gün spor yapmışsın ya sen@_Vera_Yawrukush Arrietty_
Sabah(08.30)
1 (kepek ekmeği) tost 1 haşlanmış yumurta
Ara öğün (10.00)
Yarım elma
Öğlen (12.00)
1 bardak yeşil çay
Ara öğün (15.00)
7 fındık
Akşam(18.30)
Nokut 8 yemek kaşığı bir kase yoğurt
2 saat yürüyüş (480 puan)
4 lesile (420 puan)
1000 ip atlama(2000 puan)
50 mekik(150 puan)
Toplam puan 3150
Geçmiş olsun arkadaşım boyun fitigimi var ?Bende varda çok tutulurdu boynum eskiden .Fizik tedavi fayda etmistisaga dondurebiliyorum. sola da dondurebilirsem tamamdir :)
sunu yapiyorum canim
Çok az su icmissindeMenüm
Sabah: yarım litre taze demlenmiş nane çayı eşliğinde bir avuç fındık, leblebi, kaju.
öğlen bir şey yiyemedim alışverişden dolayı
Akşam: 1 kepçe kuru fasülye, 3 yk bulgur pilavı, avuç içi kadar 1 dilim siyah ekmek
Su: 1 litre + 1 bardak cezaBirgaripanne
Spor: 4 mile Leslie - 420 puan
Ev işi 1 saat - 120 puan
9200 adım - bunu nasıl hesaplayacağım bilemedim, dakikası 4 puan diyor ama dakika da kaç adım attığımı bilmiyorum
Sismaniye
Takimcigimin maşallahi var bugün neguzel sporlar yapılmış ben burda 40 dk eliptige usenirkenSu 1.5 ta kaldım
Spor
20 mekik 60p
5600adim 280p
500atlama 1000p
1mile leslie 105p
Toplamda 1445p
Kendi azminle vermis oldugun kiloyu kendi zaferi gibi gosterir gelsin balik etlilerrrrBencede hakkaten sürekli devam eden olurmu ona bilmem
Bu güzel kıvırıyor müziği de var ama böyle dansöz mü olur be etli butlu olur dansöz dediğinAt bulursan bizde yapalımhem stes atmaca hem spor daha ne
Evet bugün evde olmayınca az oldu biraz canım. Yoksa spor yaparken lakır lakır çok iyi gidiyorafiyet olsun akşam okadar hafif yemişsinki bence o kek buhar olup ucurmustur
Vaavvv sporlara bayıldımharikasin cnm
Hay maşallah bütün gün spor yapmışsın ya sen
Geçmiş olsun arkadaşım boyun fitigimi var ?Bende varda çok tutulurdu boynum eskiden .Fizik tedavi fayda etmisti
Çok az su icmissinde☹ sporda mi su icmene sebrn olmuyor cnm
Takimcigimin maşallahi var bugün neguzel sporlar yapılmış ben burda 40 dk eliptige usenirken
O kadar doğru söyledin ki canımKendi azminle vermis oldugun kiloyu kendi zaferi gibi gosterir gelsin balik etlilerrrr
Aa süpersin valla bulmuşsunBu güzel kıvırıyor müziği de var ama böyle dansöz mü olur be etli butlu olur dansöz dediğin
bu da iyidir
bide bu var ama bacağım çok ağrıdı oryantal yarına kaldı
Evettafiyet olsun akşam okadar hafif yemişsinki bence o kek buhar olup ucurmustur
Geçmiş olsun arkadaşım boyun fitigimi var ?Bende varda çok tutulurdu boynum eskiden .Fizik tedavi fayda etmisti
Takimcigimin maşallahi var bugün neguzel sporlar yapılmış ben burda 40 dk eliptige usenirken
Aa süpersin valla bulmuşsun
Tamam canım kusura bakma bazı problemlerle ugrasıyordum yarından itibaren yapıcam bildirimlerimi1. Sayfadaki daralma listemizide guncelledim kizlar,haberiniz olsun.
Sismaniye , @Canfeb , E English_teacherrr , Arrietty_ listeye girisiniz hayirli olsun kizlar..
@barga Baharcim kilo bildirimiyle ilgili sorun yasamayalim diye seni haftaya listeye ekleyecegim.
@sserendipity canim hedef kilonu 69 olarak guncelledim.
Mathildablue bildirim yapmadin esas listedesin, takimimiz haftayada kotu etkilenecek,lutfen aktif bir sekilde takima don canim.
boyun fitigi yok heralde insallah yoktur :)afiyet olsun akşam okadar hafif yemişsinki bence o kek buhar olup ucurmustur
Kızlar merhaba size bişe danışmak istiyorum ben şuan 3 aydır bi diyetisyene gidiyorum bazen 2 haftaya bir bazen 3 haftaya bayada iyi para bayılıyorum ve diyetisyenim çok ilgisiz sadece benim kontrole gittiğimde muhattap oluyoruz oda tartılıyorum ve liste veriyo bana bitti bu kadar verdiği liste aynı zaten de kendi geziyo tozuyo zoruma gidiyo verdiğim paralar bi daha gitmeme kararı aldım buraya da girdikten sonra iyice soğudum msj attım gelemeyeceğim bi daha diye sadece tamam demiş iyice sinir oldum sizce doğrumu yaptım yanlış mı kusuruma bakmayın uzun oldu biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?