Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

100 adım 5 puan şeklinde hesaplayın isterseniz adıma göre puanlıyoruz bizde

Hyt-123 sporlarını kıskandım azıcık dans videoları yapim bari bişey daha sorcam yarına 20 dk lık videomu yapalım dans olarak yoksa 4 5 dklık farklı parçalara ait kareografileri mi yapalım bollywooda olur dersen biraz onlara bakıcam bayılıyorum da biraz onlara

Evet canım ipsiz
İpsiz atlamayı ben hiç sevemedim niyeyse ipsiz atlama ve projede kolon silmek aynı şeymiş gibi geliyor bana ip olmayınca uyduruk iş gibi kazınmış beynime. Ama sana faydası da aşikar.

Sen nasıl istersen 2 ml leslie yaparız 20 dk dansta yaparız bollyowood da yaparız 20 dk

İpsiz atlamayı ben hiç sevemedim niyeyse ipsiz atlama ve projede kolon silmek aynı şeymiş gibi geliyor bana ip olmayınca uyduruk iş gibi kazınmış beynime. Ama sana faydası da aşikar.
Yani bende hep ipsiz atlamıyorum ama işime gelince ipsiz atlıyorum

Selam kizlarUgrayamadim gün içinde Çünkü mutfaktaydim Doyamadım ezme yapmaya busene 5 kilo domatesten ezme yaptim Kırmızı pancar turşusu yaptım yemegimde yoktu yemekte yap ye yedir bu saat oldu yeni çıktım mutfaktan
Şimdi kızı uyutuyorum hemen kalkıp eliptigimi yapicam

Kahvaltı 11.00
2 yumurtalı omlet
5 zeytin
1 dilin ekmek
3 halka peynir
Dereotu maydanoz domates salatalık
1 t.k tahin pekmez

Arada sütlü neskafe 2 ceviz 1 incir

Akşam 18.30
2 kepçe güveçte sebzeli et yemeği
1kase cacık
1 tane domates

2,5lt su 1 bardak forum çayı 40 dk eliptik (Şimdi yapicam Yawrukush B Beklenen2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…