ben manuel egzersiz olarak sectiminşallah yarına kadar geçer canım.
yarın bende bunu yapayım bakalım kaç kalori gösterecek bilekliğim.
Aynen bende serbest stil seçtim. Senin de mi bilekliğin Mİ?ben manuel egzersiz olarak sectim
100 adım 5 puan şeklinde hesaplayın isterseniz adıma göre puanlıyoruz bizdeMenüm
Sabah: yarım litre taze demlenmiş nane çayı eşliğinde bir avuç fındık, leblebi, kaju.
öğlen bir şey yiyemedim alışverişden dolayı
Akşam: 1 kepçe kuru fasülye, 3 yk bulgur pilavı, avuç içi kadar 1 dilim siyah ekmek
Su: 1 litre + 1 bardak ceza@Tanssss
Spor: 4 mile Leslie - 420 puan
Ev işi 1 saat - 120 puan
9200 adım - bunu nasıl hesaplayacağım bilemedim, dakikası 4 puan diyor ama dakika da kaç adım attığımı bilmiyorum
Sismaniye
HarikasınSu 1.5 ta kaldım
Spor
20 mekik 60p
5600adim 280p
500atlama 1000p
1mile leslie 105p
Toplamda 1445p
Sağol eşim yaptım bile bugünlük 1445 puan bendenSüpersin
benim honor band 5Aynen bende serbest stil seçtim. Senin de mi bilekliğin Mİ?
Evet canım ipsizKız maşallah harikasınipsiz mi atlıyorsun ipi
İpsiz atlamayı ben hiç sevemedim niyeyse ipsiz atlama ve projede kolon silmek aynı şeymiş gibi geliyor bana ip olmayınca uyduruk iş gibi kazınmış beynime. Ama sana faydası da aşikar.Evet canım ipsiz
Sen nasıl istersen 2 ml leslie yaparız 20 dk dansta yaparız bollyowood da yaparız 20 dkHyt-123 sporlarını kıskandım azıcık dans videoları yapim bari bişey daha sorcam yarına 20 dk lık videomu yapalım dans olarak yoksa 4 5 dklık farklı parçalara ait kareografileri mi yapalım bollywooda olur dersen biraz onlara bakıcam bayılıyorum da biraz onlara
Ölmek var 4 miledan dönmek yokSen nasıl istersen 2 ml leslie yaparız 20 dk dansta yaparız bollyowood da yaparız 20 dk
Yani bende hep ipsiz atlamıyorum ama işime gelince ipsiz atlıyorumİpsiz atlamayı ben hiç sevemedim niyeyse ipsiz atlama ve projede kolon silmek aynı şeymiş gibi geliyor bana ip olmayınca uyduruk iş gibi kazınmış beynime. Ama sana faydası da aşikar.
Teşekkür ederim canım100 adım 5 puan şeklinde hesaplayın isterseniz adıma göre puanlıyoruz bizde
Merakla yarını bekliyorum bakalım benim ki senin yaptığın yürüyüşe kaç kalori diyecekbenim honor band 5
huaweinin
Ayyy evettt olurr bunu yapalım eylenceliymişÖlmek var 4 miledan dönmek yok
Ona ek olarak yarın bunu yapak mı kızzz
Anam evde iple atmaya kızıyorYani bende hep ipsiz atlamıyorum ama işime gelince ipsiz atlıyorum
Ben başladım yapmaya bakalım nasık bişeymişAyyy evettt olurr bunu yapalım eylenceliymiş
Ayy ben şimdi yapamam eşim ben delirmişim gibi bakıyorAnam evde iple atmaya kızıyoratlayamam patron ne derse o olur
Ben başladım yapmaya bakalım nasık bişeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?