Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay ne güzelmiş bak ilgilenmesi ben hiç böyle bişe görmedim inan bi msj bile atmıyo randevu gününde saatimde gidiyorum tartıya çıkıyorum bu kadar yaptığı o yüzden hiç üzülmedim bıraktığım için nası olsa diyetime devam edeceğim bırakmak yok

Bence iyi yapmissin. Birsuru para sayip Ilginiz olmasi resmen seni somuruyor demek.
Kendisi ile calisirken ne kadar kilo verdin ve ne kadar surede?

kesinlikle birak canim. illa ki diyetisyen lazimsa icine sinen biri olsun.

Cumartesi gununuz nasil geciyor kizlar? Felaket yorgunum ama daha yuruyus e cikmamnlazim. 3 saat havuzdaydik. Adim sayar da kolum da degildim cok az adimlarim :)) icime dert oldu
İyi geçiyo benimki canım evdeydim ama yine de güzel bi gündü diyebilirim benim için 4 mile. Leslie yaptım 1 saat iyi oldu

Gunaydin canim erkencisiniz evet...
Uykunu alabildin mi?
hayır ama gariptir temiz havaya çıkınca bitiyor tüm yorgunluk kaptanım
Gunaydin
Bizimkilerde heycandan 5de kalkti
maşallah :) heyecanları, hayal güçleri hiç kaybolmasin
Sizdekı spor azmine hayrqnım ben benım totom yemıyoo bısey olması lazım benı dürten dürtülmem lazım ya usenıyorum
o kilolara 88den hareketsiz mi düştün
çokta kötü şeyler yememissin en azından kaşık kaşık değil ki canım enerji olsun meto iyi çalışsın olumlu düşün olumlu sonuçlar gelsin
KIZLAR UMARIM TARTILMIYORSUNUZ
TARTILANLAR BILDIRIN
CEZANIZI KESELIM
bi an kendimden şüphe etmedim değil
Bilekliği aldım geödim Allahım çok güzel ı love you bim şimdi 2 mile leslie yapcam.
hayırlı olsun canım güle güle kullan
en doğrusunu yapmışsın ben 7 ye kadın diyetisyen değiştirdim birbirinin kopyası sadece ilk gittiğim çok ilgiydi ,online dahil bana hiç faydaları olmadı önemli olan zaten ilgi ve motive etmeleri yoksa zaten insan vücudunu zamanla tanıyor şahsen ben 6 öğünle çok zor veriyorum hatta yerimde sayıyorum birde açılmadan sürekli saatli pilli bebek gibi yemek yemek aklımda surekli yemek vakti diye biri dolanıyor
Cumartesi gununuz nasil geciyor kizlar? Felaket yorgunum ama daha yuruyus e cikmamnlazim. 3 saat havuzdaydik. Adim sayar da kolum da degildim cok az adimlarim :)) icime dert oldu
Olsun canım senin günün hareketli geçmiş sonuçta

North River evet aslinda baya hareketli gecti. O havuzdan o havuza gidip durduk. Cocuksuz bir 30dk yuzdum.
Ama ben 10-15bin adim atmazsam sanki aninda kilo vermem duruyor gibi.
Olumsuz düşünmek yok yüzme gayet güzel kalori yakıyor sen şimdi ben bugün ne yüzdüm ya nasilda eksi getirir bana diye düşün ben yüzme bilmiyordum aşırı fobi derecesinde korkuyordum sonra bı cesaret kursa gittim çok güzel verdim o süreçte hafta 2 yada 3 gün heegunde değildi

Öğün dışında hiç bir şey yememek gerekiyor canım, oruç saatlerinde sadece su yada şekersiz çay tüketebilirsin. 16:8 mi uyguluyorsun?
12-20 uyguluyordum
Üşenme hadi kalk, düşünsene hem kilo vereceksin hemde daha fit bir görüntüye sahip olacaksın spor ile daha çabuk kilo vereceğin de bonusu. Bu seni yeterince dürtmüyor mu?
Haklısın yaa evet
Kactan dustun canim 62 ye
63.6 ydım gecen cuma
o kilolara 88den hareketsiz mi düştün
Ne 88 i kız 66.5

Ayy sanırım yapamam canım birazdan eşim gelecek yemek filan ona fırsat bulursam yapayım . bide bu sizin yazının altında göstergeler çıkıyo ya bende yok neden acaba
Mobilde hani mesaj bildirim kırmında profilin var ya oraya tıkla hesap detayları çıkıyor orada altta başlangıç kilom şimdiki kilom yazan yere bilgilerini girersen sende de çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…