- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Ay ne güzelmiş bak ilgilenmesi ben hiç böyle bişe görmedim inan bi msj bile atmıyo randevu gününde saatimde gidiyorum tartıya çıkıyorum bu kadar yaptığı o yüzden hiç üzülmedim bıraktığım için nası olsa diyetime devam edeceğim bırakmak yokTanıdığım biri diyetisyene gidiyor 1.300 veriyor ama yemeği her gün geliyor her öğün sonrası diyetisyeni arıyor neler yedin ek bişey yedin mi geceleri arıyor detoks saatini hatırlatmak için yazıyor gün içinde sevgili gibi mesajlaşıyorlar tartımını yapıyor. Aldığı parayı hak ediyor. Yemekleri soğumasın diye günde 3 öğün ayrı geliyor hemde yemekler. Spor saatlerinde arıyor görüntülü ekibiyle spor yapıyorlar sizin diyetisyen baya suya sabuna dokunmadan para alıyor
Bence iyi yapmissin. Birsuru para sayip Ilginiz olmasi resmen seni somuruyor demek.Kızlar merhaba size bişe danışmak istiyorum ben şuan 3 aydır bi diyetisyene gidiyorum bazen 2 haftaya bir bazen 3 haftaya bayada iyi para bayılıyorum ve diyetisyenim çok ilgisiz sadece benim kontrole gittiğimde muhattap oluyoruz oda tartılıyorum ve liste veriyo bana bitti bu kadar verdiği liste aynı zaten de kendi geziyo tozuyo zoruma gidiyo verdiğim paralar bi daha gitmeme kararı aldım buraya da girdikten sonra iyice soğudum msj attım gelemeyeceğim bi daha diye sadece tamam demiş iyice sinir oldum sizce doğrumu yaptım yanlış mı kusuruma bakmayın uzun oldu biraz
Kendisi ile 3 aydır çalışıyorum 16 kilo verdim canımBence iyi yapmissin. Birsuru para sayip Ilginiz olmasi resmen seni somuruyor demek.
Kendisi ile calisirken ne kadar kilo verdin ve ne kadar surede?
Iyi vermissin ama önemli olan ilgilenmesi. Sen kendi sayende vermissin o kilolari hep.Kendisi ile 3 aydır çalışıyorum 16 kilo verdim canım
Bende öyle düşünüyorum canım kendim naptıysam yaptım o kürdü spordu filanIyi vermissin ama önemli olan ilgilenmesi. Sen kendi sayende vermissin o kilolari hep.
kesinlikle birak canim. illa ki diyetisyen lazimsa icine sinen biri olsun.Kızlar merhaba size bişe danışmak istiyorum ben şuan 3 aydır bi diyetisyene gidiyorum bazen 2 haftaya bir bazen 3 haftaya bayada iyi para bayılıyorum ve diyetisyenim çok ilgisiz sadece benim kontrole gittiğimde muhattap oluyoruz oda tartılıyorum ve liste veriyo bana bitti bu kadar verdiği liste aynı zaten de kendi geziyo tozuyo zoruma gidiyo verdiğim paralar bi daha gitmeme kararı aldım buraya da girdikten sonra iyice soğudum msj attım gelemeyeceğim bi daha diye sadece tamam demiş iyice sinir oldum sizce doğrumu yaptım yanlış mı kusuruma bakmayın uzun oldu biraz
Aslında çok lazım değil dediğim gibi bana sadece bi motivasyon oluyodu gideceğim ona rezil olmayım diyekesinlikle birak canim. illa ki diyetisyen lazimsa icine sinen biri olsun.
İyi geçiyo benimki canım evdeydim ama yine de güzel bi gündü diyebilirim benim için 4 mile. Leslie yaptım 1 saat iyi olduCumartesi gununuz nasil geciyor kizlar? Felaket yorgunum ama daha yuruyus e cikmamnlazim. 3 saat havuzdaydik. Adim sayar da kolum da degildim cok az adimlarim :)) icime dert oldu
hayır ama gariptir temiz havaya çıkınca bitiyor tüm yorgunluk kaptanımGunaydin canim erkencisiniz evet...
Uykunu alabildin mi?
maşallah :) heyecanları, hayal güçleri hiç kaybolmasinGunaydin
Bizimkilerde heycandan 5de kalkti
o kilolara 88den hareketsiz mi düştünSizdekı spor azmine hayrqnım ben benım totom yemıyoobısey olması lazım benı dürten dürtülmem lazım ya usenıyorum
çokta kötü şeyler yememissin en azından kaşık kaşık değil ki canım enerji olsun meto iyi çalışsın olumlu düşün olumlu sonuçlar gelsinBiraz gec gordum canim. Nasilsin. Sporlar egsersizler guzel olacak bu hafta .sende ki bu enerjiyle biz bayragi kimseyi vermeyizBen biraz kacamak yaptim dun 2 tatli kasigi cokokrem bugun de 2 tatli kasigi bal yedim odul olunca tatli istegimi gidereyim dedim
bi an kendimden şüphe etmedim değilKIZLAR UMARIM TARTILMIYORSUNUZ
TARTILANLAR BILDIRIN
CEZANIZI KESELIM
hayırlı olsun canım güle güle kullanBilekliği aldım geödim Allahım çok güzel ı love you bimşimdi 2 mile leslie yapcam.
en doğrusunu yapmışsın ben 7 ye kadın diyetisyen değiştirdim birbirinin kopyası sadece ilk gittiğim çok ilgiydi ,online dahil bana hiç faydaları olmadı önemli olan zaten ilgi ve motive etmeleri yoksa zaten insan vücudunu zamanla tanıyor şahsen ben 6 öğünle çok zor veriyorum hatta yerimde sayıyorum birde açılmadan sürekli saatli pilli bebek gibi yemek yemek aklımda surekli yemek vakti diye biri dolanıyorKızlar merhaba size bişe danışmak istiyorum ben şuan 3 aydır bi diyetisyene gidiyorum bazen 2 haftaya bir bazen 3 haftaya bayada iyi para bayılıyorum ve diyetisyenim çok ilgisiz sadece benim kontrole gittiğimde muhattap oluyoruz oda tartılıyorum ve liste veriyo bana bitti bu kadar verdiği liste aynı zaten de kendi geziyo tozuyo zoruma gidiyo verdiğim paralar bi daha gitmeme kararı aldım buraya da girdikten sonra iyice soğudum msj attım gelemeyeceğim bi daha diye sadece tamam demiş iyice sinir oldum sizce doğrumu yaptım yanlış mı kusuruma bakmayın uzun oldu biraz
Olsun canım senin günün hareketli geçmiş sonuçtaCumartesi gununuz nasil geciyor kizlar? Felaket yorgunum ama daha yuruyus e cikmamnlazim. 3 saat havuzdaydik. Adim sayar da kolum da degildim cok az adimlarim :)) icime dert oldu
Olumsuz düşünmek yok yüzme gayet güzel kalori yakıyor sen şimdi ben bugün ne yüzdüm ya nasilda eksi getirir bana diye düşünNorth River evet aslinda baya hareketli gecti. O havuzdan o havuza gidip durduk. Cocuksuz bir 30dk yuzdum.
Ama ben 10-15bin adim atmazsam sanki aninda kilo vermem duruyor gibi.
12-20 uyguluyordumÖğün dışında hiç bir şey yememek gerekiyor canım, oruç saatlerinde sadece su yada şekersiz çay tüketebilirsin. 16:8 mi uyguluyorsun?
Haklısın yaa evetÜşenme hadi kalk, düşünsene hem kilo vereceksin hemde daha fit bir görüntüye sahip olacaksınspor ile daha çabuk kilo vereceğin de bonusu. Bu seni yeterince dürtmüyor mu?
63.6 ydım gecen cumaKactan dustun canim 62 ye
Ne 88 i kız 66.5o kilolara 88den hareketsiz mi düştün
Su göstergeler beni yanıltıyor 88 diyor ya sanırım ona kandım ama bende de 88 diyormuş12-20 uyguluyordum
Haklısın yaa evet
63.6 ydım gecen cuma
Ne 88 i kız 66.5
Benimde tamamlandı canım
12 dk pilatese var mısın?Benimde tamamlandı canım
Ayy sanırım yapamam canım12 dk pilatese var mısın?
Mobilde hani mesaj bildirim kırmında profilin var ya oraya tıkla hesap detayları çıkıyor orada altta başlangıç kilom şimdiki kilom yazan yere bilgilerini girersen sende de çıkarAyy sanırım yapamam canımbirazdan eşim gelecek yemek filan ona fırsat bulursam yapayım . bide bu sizin yazının altında göstergeler çıkıyo ya bende yok neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?