- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Yaptım sanırım olduMobilde hani mesaj bildirim kırmında profilin var ya oraya tıkla hesap detayları çıkıyor orada altta başlangıç kilom şimdiki kilom yazan yere bilgilerini girersen sende de çıkar
Hoşbuldum canım :) bu detokslar baya işe yarıyor ama sonrasındaki beslenme de önemli.Hosgeldın canımm☺ Ben ıkı gun kabak detoksu 2 gun yumurta detoksu yaptım sukur 62 lerı gorebıldım kıtlenmıstım umarım gıder arka arkaya. Sen bırakmıştın dıyetı ama dıkkat edıyoshndur almamak ıcın emınım artık cıkmazsın umarım
Benim 2mil kaldi. Cucuklerimi yatirinca yapacagim onuda
Core egzersizi de ekleyelim mi ona kaptanım bende yapayım saat ilerleyinceBenim 2mil kaldi. Cucuklerimi yatirinca yapacagim onuda
Günaydın sana da canımIyi aksamlar kizlar, nasilsiniz, nasil geciyor aksaminiz?
Biz maaile uyandik, kahvalti hazirligina geciyorum.
Gecmisi henuz okuyamadim,kahvalti sonrasi gelecegim
JaneRizzoli hosgeldin canim.
Olur canim ekle. Hangi pilates videosunu yaptin?Core egzersizi de ekleyelim mi ona kaptanım bende yapayım saat ilerleyince
Hoşbuldum özgecimIyi aksamlar kizlar, nasilsiniz, nasil geciyor aksaminiz?
Biz maaile uyandik, kahvalti hazirligina geciyorum.
Gecmisi henuz okuyamadim,kahvalti sonrasi gelecegim
JaneRizzoli hosgeldin canim.
sabah bunu yaptım. Akşam da bunu yapmayı düşünüyorum diğer videoda superman hareketi var onu hiç yapamadım eskiden takip ettiğim bi fitness kanalı vardı orda da şunu gördüm
acaba yapsak mı bunu? Burda dans serileri var her güne bi dans latin zumba hip hop felan var ama kendime yapacak bi eş arıyorum. Hyt-123 yapar mıyız kız? Kaptanım sende yaparsın benceee
Evet bu sayfa da çok güzel tarifler var bende yapıyorum bazılarınıKızlar unsuz pizza tarifi buldummmm
Yemin ederim işi bırakıp çıkmayı ve kafamı dinlemeyi düşünüyorum.Canim benim pazartesi kilom 68.7 idi :))
Ellerine saglik..
Spor yok ama menu ve spor guzel olmus canimcim..
Gorusemiyoruz nasilsin?
Iyi olmasina sevindim canim, yas mayayi daha cok seviyor hayvanciklar..
Kuru mamadan daha lezzetli onlar icin :)
Sen nasilsin, isler gucler nasil?
Cok guzel birgun olmus yine canim :)
Ohh mis gibi afiyetle yiyin canim benim :)
Bende misir, turp, havuc, sogan, brokoli ektim kislik..
Insallah saglikla yeriz hepimiz :)
Afiyet olsun canımBugunkü menüm sabah 4 kaşık menemen 1 dilim beyaz peynir 5 tane zeyin 1 dilim tb ekmeği domates salatalık
Ara tarçınlı türk kahvesi ve armut orta boy
Öğle tavuk göğsü 100 gr kadar sanırım bir kase yoğurt
Akşam ıspanak yemeği ve yoğurt
Suyum 3 lt spor 4 mile leslie60dk *7=420 puanYawrukush Birgaripanne Arrietty_ Canfeb eşim senin günün nasıl geçti
Afiyet olsun canım naya hafif geçirmişsin bugunMenüm
14:00
1dilim ekmek, domates ,7 zeytin ,bir kase yoğurt
Ara nescafe 2 ceviz kalın bir dilim kek (ödül)
Akşam sarımsaklı yoğurt.haslanmis brokoli
Ara Nescafe
Su 1 lt spor sonra ekliycem
E English_teacherrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?