Yeni basliyorsan birden 200 çok gelmiştir canım gun gün arttırYa ben zıplama yapim dedim de sağ baldırım acayip ağrıyo 200 yaptım çokmu zorladım acaba sende de oluyomu
Ayyy inşallaahhh yok sadece yürüyüş yaparım leslie de ağır değil ki onuda yaparımAy hadi inşallah bebişin olur ama o zaman öyle ağır sporlar yapma
Ben sırayla veriyorum,evde bazanin altı çekyat alti kiler dolap üstleri her yerde oyuncak saklı.babasi hayır diyemiyor alıyor bende saklıyorum sırayla birini kaldirip birini veriyorum elineŞimdi ki çocuklar hep öyle gülüm. Hep bolluktan ileri geliyor, eskiden bizlerin oyuncağı şimdi ki çocukların ki gibi değildi ki. Elimizde olanlarla oynuyorduk saatlerce. Şimdi ise çocukların sayısız oyuncağı var, hangi biriyle oynayacaklarını şaşırıyorlar.
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Yok kız leslie de yapma ay ben bilmem bu işleri ama leslie de hoplama zıplama bişeler bişeler var ilk aylarda benim etrafımdaki herkes yatıyor yerinden kalkmıyor sende yavaş yavaş yürüyüş yap bence. Ay nasıl hissediyorsun peki? Ben olsam heyecandan uyuyamam 3500 test yaparım. Yaptın mı test felan? Ay ben şuan karar verdim bana göre değil bu kadar heyecan ben anne olma olayını önümüzdeki 20 yıl içinde düşünmüyorumAyyy inşallaahhh yok sadece yürüyüş yaparım leslie de ağır değil ki onuda yaparım
Yoo adetime daha 8 gün var yani yoktur ama bilemiyorum daGecmis olsun canim, simdi hamilelik suphen var mi?
Yok kız leslie de yapma ay ben bilmem bu işleri ama leslie de hoplama zıplama bişeler bişeler var ilk aylarda benim etrafımdaki herkes yatıyor yerinden kalkmıyor sende yavaş yavaş yürüyüş yap bence. Ay nasıl hissediyorsun peki? Ben olsam heyecandan uyuyamam 3500 test yaparım. Yaptın mı test felan? Ay ben şuan karar verdim bana göre değil bu kadar heyecan ben anne olma olayını önümüzdeki 20 yıl içinde düşünmüyorum
Ay olsun sen çok dikkat et arkana yastık felan koyasım vardeli yaaaa yok kızz daha erken regıla 8 gün var sanmıyorum ya yoltur nasip
Ay olsun sen çok dikkat et arkana yastık felan koyasım var
Ağır işler yükleyip üzerime gelmeye başladılar. Ve gittikçe tedirgin hissediyorumIf de ogunler disinda bir sey yememen gerekiyor sadece su, maden suyu, sekersiz cay, kahve icebilirsin gulum..
Gecmis olsun canim bugun daha iyiymissin, nasil oldun?
Ayy ben hic bir sey soylemem , susar otururum canim, herkes yerinde mutlu olsun :)
Canim keske birlikte yeseydik, hakkaten bende yerken acayip mutlu oldum :)))
Kimseye ugramasin canim ikinci dalga ve bu hastaliktan kurtulalim biran evvel...
2 cocuk icin bende senin gibi dusunuyordum yaslari cok acilmadan kardesi olsun diyordum ama oyle olmadi :)
Benimkiler var ya canim 5 dakika beraber oynayamazlar, tum gun birbirleriyle itisip, kavga ederek geciyor
Yeni bileklik mi aldin kuzum, hayirli olsun :)
Harikasin Ebrusum :)
Canim cok dogru karar vermissin , burada beraber motive oluyoruz zaten, menulerinide cok guzel ayarliyorsun zaten, egzersizle destekleyincede gidiyor kilolar.
Roket bilimi degil ki gulum, bence parani hakedecek bir hizmet vermemis sana, hem paranda cebinde kalsin :))
Evet canim temiz hava insani kus gibi yapiyor..
Ohh keyfiniz bol olsun :)
Iyiyim canim, sende ne var ne yok? :)
Aaa bu da cok guzelmis bunuda yaparim ben :))
Mini tadelle ne kadar minikti canim, odule sayilacak bir boyutta mi yoksa, bebise sut olacak bir boyutta mi:)
Hayirdir canim ne oldu, her sey yolunda mi?
En son duzelmisti is yerinde durumlar...
Süpersin eşim@_Vera_Yawrukush Arrietty_
Sabah(08.30)
1 tane tost 5 zeytin 2 bardak şekersiz çay
Öğlen(12.00)
Taze fasulye 1 dilim kepek ekmeği ince dilim
Akşam(18.30)
Tavuk sote 3 yk pilav
15 dk pilates(105 puan)
30 dk dans(120 puan)
2 lesile(210 puan)
1 saat temizlik(120 puan)
1.30 saat yürüyüş (360 puan)
2.5 lt su
Sendeee eşimm yarın ip atlama yarışı yapalım mıı@_Vera_Yawrukush Arrietty_
Sabah(08.30)
1 tane tost 5 zeytin 2 bardak şekersiz çay
Öğlen(12.00)
Taze fasulye 1 dilim kepek ekmeği ince dilim
Akşam(18.30)
Tavuk sote 3 yk pilav
15 dk pilates(105 puan)
30 dk dans(120 puan)
2 lesile(210 puan)
1 saat temizlik(120 puan)
1.30 saat yürüyüş (360 puan)
2.5 lt su
Toplam puan 915
Kız sen otur oturduğun yerde hele bi bebenin olup olmadığı kesinleşsin öyle atlarızSendeee eşimm yarın ip atlama yarışı yapalım mııiplii
Yaa bir sürü de spor yapmışsın aslında ama cezanı keseyim hemenE English_teacherrr 4 mile yapamadım cezamı alayım
Yarına bırakmadım hemen kalktım atladım zaten ipsiz tek seferde hızlı hızlı 100 yapabiliyorumYaa bir sürü de spor yapmışsın aslında ama cezanı keseyim hemenyarına 100 ip atlama ekstra dan olsun o zaman
Aynen canım hemen sıkılıyorlar. Bizde de anneanne dede kıyamıyor, durdurmasam her istediği alınacak. Kıymet bilmiyorlar işte öyle olunca da. Sen kararlılığın da devam et, (ki ediyorsundur da zaten) çocuklar çok kurnaz her seferinde ağlayarak anne babayı kandırmaya çalışıyorlar. Başarırlarsa her zaman için kaybeden anne baba oluyor.Aynen oyle
Ay basinda soz verdim aldim. Dun avm e girdik Yemek yemeye. Hayir dedim diye agliyor. Ben umursamam ama babasi malesef kiyamiyor.
Hemen skliyorlar oyuncaklarindan.
Açıklama için teşekkür ederim özgemKas agrisi sakatlanmadan farkli Ebrusum..
Eger kas agrin varsa o kas grubunu yormussun, kaslar haliyle bir miktar hasar gormus demektir..
Dinlendirir, duzenli beslenir ve egzersize devam edersin..
Eger kas agrisi var ve kaslarini dinlendirmeden surekli egzersiz yapmaya devam ederse insan sakatlanabilir.
Fakat kaslarimiz her egzersizden sonra, onlari calistirdigimiz icin bir miktar hasar gorur ve dinlenerek, gerekli besinleri yiyerek buyur, vucudumuzdaki miktari artar.
Yani dinlendirip (uyumak, 1 gun ara vermek egzersize) sonra kaldigimiz yerden egzersize devam edebiliriz gulum..
@_Vera_ daha uzun ,aciklayici yazmis oldum burada gulum, bunuda oku istedim.Kaslarini dinlendirmeyi ve duzgun beslenmeyi ihmal etme..
Az sonra menümü yazıyorum canımE English_teacherrr @Tekrar deneE-brulim kızlar sporlar ne alemde sabah ki iddiadan sonra neler yaptınız?
böyle devam ettikçe küçük şeylerden de mutlu olmayı unutuyorlar. Çözüm nedir bilemiyorum canım ama nesil hep kötüye gidiyor bu konuda.Aynen oyle canim, cok dogru bir tespit..
Istedigi seyleri hemen almayalim diyoruz mesela ona bir hedef koyuyoruz.
Su kadar kitap okursan alabiliriz, ya da su odevini yaparsan olabilir.
Ya da ev kurallarina hic eksiksiz bugun uyarsan seklinde.
Ama bunlarda istedigi seyi elde edene kadar etkili oluyor, sonra etkisi yok..
Hic dogru yapmiyoruz bence..
Amin inşallah canım herkesten uzak olsunIf de ogunler disinda bir sey yememen gerekiyor sadece su, maden suyu, sekersiz cay, kahve icebilirsin gulum..
Gecmis olsun canim bugun daha iyiymissin, nasil oldun?
Ayy ben hic bir sey soylemem , susar otururum canim, herkes yerinde mutlu olsun :)
Canim keske birlikte yeseydik, hakkaten bende yerken acayip mutlu oldum :)))
Kimseye ugramasin canim ikinci dalga ve bu hastaliktan kurtulalim biran evvel...
2 cocuk icin bende senin gibi dusunuyordum yaslari cok acilmadan kardesi olsun diyordum ama oyle olmadi :)
Benimkiler var ya canim 5 dakika beraber oynayamazlar, tum gun birbirleriyle itisip, kavga ederek geciyor
Yeni bileklik mi aldin kuzum, hayirli olsun :)
Harikasin Ebrusum :)
Canim cok dogru karar vermissin , burada beraber motive oluyoruz zaten, menulerinide cok guzel ayarliyorsun zaten, egzersizle destekleyincede gidiyor kilolar.
Roket bilimi degil ki gulum, bence parani hakedecek bir hizmet vermemis sana, hem paranda cebinde kalsin :))
Evet canim temiz hava insani kus gibi yapiyor..
Ohh keyfiniz bol olsun :)
Iyiyim canim, sende ne var ne yok? :)
Aaa bu da cok guzelmis bunuda yaparim ben :))
Mini tadelle ne kadar minikti canim, odule sayilacak bir boyutta mi yoksa, bebise sut olacak bir boyutta mi:)
Hayirdir canim ne oldu, her sey yolunda mi?
En son duzelmisti is yerinde durumlar...
Karanfil iyi gelir diyorlar gülüm bir denesen mi?Geçmedi ya ağrı kesicide içtim ama
çok geçmiş olsun, rabbim aynı acıyı bir daha yaşatmasınBilmiyorum yaa ben geçen sene diş ağrı yaşadım ben hamile kalınca dişime vuruyor annem gibi ben geçen sene dişim ağrıyordu dr gittim iğne yapıldı defalarca ama hamileymişim bebeğim öldütekrar aynısı oldun istemiyorum ben bebeğim öldüğünden beri hastaneye gitmiyorum korkuyorum
Tamam yarın seni geçeceğim hiç şansın yok ona göreOlur canım yarın da ziplariz
HarikasınŞimdi eve geldik 550 de kaldım canim 1000 yaparim belki bugün
Çok mantıklı canım, en azından oynadıkları oyuncağın iyice tadını çıkartıyorlardır. Bu arada da eskiyi unuttukları için onu tekrar çıkardığın da kıymetli oluyordur. Sanırım bunu bende uygulayacağım.Ben sırayla veriyorum,evde bazanin altı çekyat alti kiler dolap üstleri her yerde oyuncak saklı.babasi hayır diyemiyor alıyor bende saklıyorum sırayla birini kaldirip birini veriyorum eline
Bu kadar spor yaparsan kasların tabi sana söver VeraBende menü paylaşayım
Sabah 3 yk menemen peynir 5 yeşil zeytin domates salatalık
Öğle 2 dilim kaşarla 2 kapya biber tost yaptım
Akşam saati geç oldu biraz 3 çatal zeytinyağlı patlıcan
Su saymadım ama epeyce içtim
Spor
500 ip 1000 puan
3 mile leslie 315 puan
20 dk dance workout videosu ama jj squat felan var içinde 140 puan
10200 adım 510 puan
1965 puan toplam
Hyt-123 Arrietty_ Yawrukush
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?