Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben sırayla veriyorum,evde bazanin altı çekyat alti kiler dolap üstleri her yerde oyuncak saklı.babasi hayır diyemiyor alıyor bende saklıyorum sırayla birini kaldirip birini veriyorum eline

Ayyy inşallaahhh yok sadece yürüyüş yaparım leslie de ağır değil ki onuda yaparım
Yok kız leslie de yapma ay ben bilmem bu işleri ama leslie de hoplama zıplama bişeler bişeler var ilk aylarda benim etrafımdaki herkes yatıyor yerinden kalkmıyor sende yavaş yavaş yürüyüş yap bence. Ay nasıl hissediyorsun peki? Ben olsam heyecandan uyuyamam 3500 test yaparım. Yaptın mı test felan? Ay ben şuan karar verdim bana göre değil bu kadar heyecan ben anne olma olayını önümüzdeki 20 yıl içinde düşünmüyorum

deli yaaaa yok kızz daha erken regıla 8 gün var sanmıyorum ya yoltur nasip

Ağır işler yükleyip üzerime gelmeye başladılar. Ve gittikçe tedirgin hissediyorum

Bende menü paylaşayım
Sabah 3 yk menemen peynir 5 yeşil zeytin domates salatalık
Öğle 2 dilim kaşarla 2 kapya biber tost yaptım
Akşam saati geç oldu biraz 3 çatal zeytinyağlı patlıcan
Su saymadım ama epeyce içtim
Spor
500 ip 1000 puan
3 mile leslie 315 puan
20 dk dance workout videosu ama jj squat felan var içinde 140 puan
10200 adım 510 puan
1965 puan toplam
Hyt-123 Arrietty_ Yawrukush

Sabah: şekersiz çay,peynir,2 cherry domates,1 dilim tam buğday ekmeği,2 salam
Öğlen: yok
Ara:1 armut
Akşam:2 kase mercimek çorbası,yoğurt,3 kaşık pilav
Su:2lt
Spor: Chloe ting

@_Vera_ Yawrukush Arrietty_
Sabah(08.30)
1 tane tost 5 zeytin 2 bardak şekersiz çay
Öğlen(12.00)
Taze fasulye 1 dilim kepek ekmeği ince dilim
Akşam(18.30)
Tavuk sote 3 yk pilav

15 dk pilates(105 puan)
30 dk dans(120 puan)
2 lesile(210 puan)
1 saat temizlik(120 puan)
1.30 saat yürüyüş (360 puan)

2.5 lt su
Toplam puan 915

Süpersin eşim

Sendeee eşimm yarın ip atlama yarışı yapalım mıı iplii

Yaa bir sürü de spor yapmışsın aslında ama cezanı keseyim hemen yarına 100 ip atlama ekstra dan olsun o zaman
Yarına bırakmadım hemen kalktım atladım zaten ipsiz tek seferde hızlı hızlı 100 yapabiliyorum Arrietty_ kaptanım bu cezamı da puan listesine ekleyebiliyor muyum cezalar hariç mi oluyor puanlar

Aynen oyle
Ay basinda soz verdim aldim. Dun avm e girdik Yemek yemeye. Hayir dedim diye agliyor. Ben umursamam ama babasi malesef kiyamiyor.
Hemen skliyorlar oyuncaklarindan.
Aynen canım hemen sıkılıyorlar. Bizde de anneanne dede kıyamıyor, durdurmasam her istediği alınacak. Kıymet bilmiyorlar işte öyle olunca da. Sen kararlılığın da devam et, (ki ediyorsundur da zaten) çocuklar çok kurnaz her seferinde ağlayarak anne babayı kandırmaya çalışıyorlar. Başarırlarsa her zaman için kaybeden anne baba oluyor.
Açıklama için teşekkür ederim özgem
E English_teacherrr @Tekrar dene E-brulim kızlar sporlar ne alemde sabah ki iddiadan sonra neler yaptınız?
Az sonra menümü yazıyorum canım
böyle devam ettikçe küçük şeylerden de mutlu olmayı unutuyorlar. Çözüm nedir bilemiyorum canım ama nesil hep kötüye gidiyor bu konuda.
Amin inşallah canım herkesten uzak olsun
Geçmedi ya ağrı kesicide içtim ama
Karanfil iyi gelir diyorlar gülüm bir denesen mi?
çok geçmiş olsun, rabbim aynı acıyı bir daha yaşatmasın Evlat kaybetmenin ne kadar acı olduğunu çok iyi bilirim Allah gönlüne göre versin canım, inşallah hamilesindir rabbim hayırlısını versin.
Olur canım yarın da ziplariz
Tamam yarın seni geçeceğim hiç şansın yok ona göre
Şimdi eve geldik 550 de kaldım canim 1000 yaparim belki bugün
Harikasın
Ben sırayla veriyorum,evde bazanin altı çekyat alti kiler dolap üstleri her yerde oyuncak saklı.babasi hayır diyemiyor alıyor bende saklıyorum sırayla birini kaldirip birini veriyorum eline
Çok mantıklı canım, en azından oynadıkları oyuncağın iyice tadını çıkartıyorlardır. Bu arada da eskiyi unuttukları için onu tekrar çıkardığın da kıymetli oluyordur. Sanırım bunu bende uygulayacağım.
Bu kadar spor yaparsan kasların tabi sana söver Vera

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…