Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayva sezonu acildi mi
Cok guzel donus yaptin. Odemler yarin gitmis Olur
Evet acıldı cok severim ben ve dedigim gibi oldu 52.6 cıktım bugün ya normalde yag olsa bi günde bu kadar farketmez kilo aldığımı icim modum düşmüştü bu iyi geldi

Tamam su miktarını da yazarım:)

Fasülye taze fasülye ve 4 kaşık canım:)

26 eylülde regl olmuşun galiba o korkunç gün yaklaştığı için de artı gelmiş olabilirim. Hayatımda düzgün giden tek şey verdiğim kilolardı şimdi oda hebele hübele oldu
bende 8 inde olmustum 2 hafta gecıktı cok tuhafım ama senın verdıgın kılolar hıc bir hübele olmaz canım merak etme ıkı kat eksıyle donersın
menu cok guzel. spor da olsaymis iyiymis. kahvenin yaninda bi zararli madde tuketmemissindir insallah
İnşallah tüketmemişimdir
menun cok guzel canim. detoks suyu da cok iyi olmus. ben de squati simdi yapcam. kahve de afiyet olsun ins.
Bu aksam 2 mil leslı yapcam hocbıyere gtmıyorum mısafrde kabul etmıyorum kabul evi gıbıyım

26 eylülde regl olmuşun galiba o korkunç gün yaklaştığı için de artı gelmiş olabilirim. Hayatımda düzgün giden tek şey verdiğim kilolardı şimdi oda hebele hübele oldu
olur mu hiç regl şişkinliği oluyor, sen dikkat ettiğin sürece sonrasında bir rahatlama ve kiloların azalışı, o ferahlık hissini hiçbirşeye değişmem, hafiflemiş hissediyorsun
menü spor çok güzel
ah o fıstık ezmesi ne kalorili birşey aman allahım, ben de severim ama yiyemiyorum
spor, menü çok güzel
Haklisin, ama tutamadim kendimi
Tesekkurler yinede yorumun icin, korkarak yazmistim menulerimi ama korkmamak lazim sizin gibi guzel takim arkadaslari ile
yediğin herşeyi yaz, fazla bile olsa yaz, burdaki yorumları görüp azaltıyorsun , buraya yazmazsan bir birşey kaybetmeyiz ama sana kalori olarak döner
bildiğin normal simit , onu yediğimde öğleni ve akşamı azaltıyorum ama bugün yemedim, tutmaya çalışacağım kendimi, mezuniyetimi yakmayayım
sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor

yok yok yeme bence canım. Onun yerine ekmek ye daha iyi. Ben de düne kadar iyiydim aslında da artı biraz moralimi bozdu. Benim de az kaldı inşallah. Hedef kiloma ulaşıp biraz esnetince ne tepki verecek vücudum merak ediyorum. Kısa sürede görürüm inşallah o günleri

cok azaldi sukur. korktugum kadar olmadi. sana da cok gecmis olsun.

Kusura bakma kaptanım, benim tiroidim bir tık yüksek çıktı onunla uğraşıyorum o yüzden yeni görmüşüm
Ben de öpüyorum :)

Simit haftada 1 ye.
Ben hergun ekmek yersem sirf kahvaltida veremiyorum kilo. Haftada 1 tuttum gecen hafta ve iyi kilo gitti

1 kase tavuk çorbası canım

sağlıklı kilo verdiğin için diyeti bıraktığında çok abartmadığın sürece bence dengede kalır kilon .
simitte de haklısın ekmek hiç yemem ben arada bir parça kaymakla kahvaltıda filan ancak. ah simit ahh
Simit haftada 1 ye.
Ben hergun ekmek yersem sirf kahvaltida veremiyorum kilo. Haftada 1 tuttum gecen hafta ve iyi kilo gitti
evet ekmek yemediğimde daha hafifim, kahvaltıda bazen siyez yiyorum o da baya tok bir ekmek doyuruyor bir dilimi bile, simiti yemesem çok iyi olacak, bugün tuttum kendimi

Yaptım cnm sporumu

Yani belirti olurdu mutlaka bide 3 yıldır kafam sürekli çocuk olsunda ya tecrübe oldum galiba
Bizim iş yerinde bi kız vardı, benim dönemimde 3 kişi evlenmiştik hepimize hadi çocuk yapın fln diye takılırdı. Kirpiğin üst üste gelmiş bebek mi var bilmem ne. Sonra bunub regl gecikti ama imkansız diyor. Doktora gitti ama kafasında bebek hariç her olasılık var. Sonuç 2,5 aylık hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…