Evet acıldı cok severim benAyva sezonu acildi mi
Cok guzel donus yaptin. Odemler yarin gitmis Olur
Tamam su miktarını da yazarım:)Güzel olmuş canim menü sarma çok fazla değil bence
Güzel olmuş canım afiyet olsun
Menü güzel spor harika olmuş bayıldım
Spor da menüde harika olmuş canım
Hafif ve güzel bir gün olmuş canım
Güzel olmuş canım bu arada şu miktarı yazmayı unutmuşsun
Geçmiş olsun canimmenu güzel olmus bu arada
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Fasülye taze fasülye ve 4 kaşık canım:)menun guzel.canim erken de kapatmissin
cok guzel. sporlar da sahane
aksam erken yemissin diger ogunler de hafif kotu gecmemis. spor da yapmissin. su bikeerg neymiş bakayim hic duymadim :)
if yapiyosun sanirim 2 ye kadar iyi durmussun masallah.
spor da menu de guzel afiyet olsun
afiyet olsun canim menun guzel olmus. fazladan yazdigin puanlar helali hos olsun
az ve oz guzel. fasulye kuru mu miktari ne kadar onu da bilsek iyi olurdu :)
corba ne corbasi miktari ne
afiyet olsun
sporlar da muthis. su atlamalari ben hic yapamıyorum hele
yine ayni seyi yaziyorun ama miktarlar yok
guzel canim afiyet olsun. spor da iyi
menu cok guzel. spor da olsaymis iyiymis. kahvenin yaninda bi zararli madde tuketmemissindir insallah
bende 8 inde olmustum 2 hafta gecıktı cok tuhafım ama senın verdıgın kılolar hıc bir hübele olmaz canım merak etme ıkı kat eksıyle donersın26 eylülde regl olmuşun galiba o korkunç gün yaklaştığı için de artı gelmiş olabilirim. Hayatımda düzgün giden tek şey verdiğim kilolardı şimdi oda hebele hübele oldu
İnşallah tüketmemişimdirmenu cok guzel. spor da olsaymis iyiymis. kahvenin yaninda bi zararli madde tuketmemissindir insallah
Bu aksam 2 mil leslı yapcam hocbıyere gtmıyorum mısafrde kabul etmıyorum kabul evi gıbıyımmenun cok guzel canim. detoks suyu da cok iyi olmus. ben de squati simdi yapcam. kahve de afiyet olsun ins.
olur mu hiç regl şişkinliği oluyor, sen dikkat ettiğin sürece sonrasında bir rahatlama ve kiloların azalışı, o ferahlık hissini hiçbirşeye değişmem, hafiflemiş hissediyorsun26 eylülde regl olmuşun galiba o korkunç gün yaklaştığı için de artı gelmiş olabilirim. Hayatımda düzgün giden tek şey verdiğim kilolardı şimdi oda hebele hübele oldu
menü spor çok güzeliyi geceler kizlar saat yine 00.00 i gösteriyor. hemen menumu yazıyorum
11.00
6 zeytin ve 1 tost domates salatalik yeşillikler
13.30 1 haslanmis yumurta
15.30 1 tabak semizotu yemeği
18.30 tabuk sote ve salata.
su 2 civari
15200 adim 50 squat 50 mekik
esmeriiim @Yawrukush Arrietty_
ah o fıstık ezmesi ne kalorili birşey aman allahımselamm,
ben de bugün sabah: 2 yumurta, salam, lor peyniri, az kaşar peyniri, 2 çk hurma ezmesi
öğlen: 1 dilim fıstıkezmeli ekmek
akşam: 250 gr ızgara tavuk, kapya biber, soğan, 2 yk bulgur
sonrasında: az kuruyemiş yedim
kilom sabah: 72.3 tü
spor, menü çok güzelBugünkü menüm sabah
Ceyrek tost
Ogle
1.5 kase corba
Aksam
2 parca tavuk
Salata
Ara 1 mandalina bi avuc leblebi
Su 2 lt
Spor 50 yerde bisiklet 150 p
200 bacak hareketi 600p
120 dk ev isi 240 p
Toplam 990 puan
@YawrukushArrietty_ Fitt_anne
yediğin herşeyi yaz, fazla bile olsa yaz, burdaki yorumları görüp azaltıyorsun , buraya yazmazsan bir birşey kaybetmeyiz ama sana kalori olarak dönerHaklisin, ama tutamadim kendimi
Tesekkurler yinede yorumun icin, korkarak yazmistim menulerimi ama korkmamak lazim sizin gibi guzel takim arkadaslari ile
bildiğin normal simitYa banuuu mezuniyetine az kaldı dimi senin aman o simit alışkanlığından çabucak kurtul inanılmaz kilo yapıyor. Gerçi yediğin simit boyutu ne bilmiyorum ama bildiğimiz normal büyüklükte susamlı simit ise zaten 4 dilim ekmeğe denk geliyor bir de yağ var içinde
canım senin mezuniyetine de az kalmıştı nasıl gidiyor , önce sen mi mezun olursun ben miTamam su miktarını da yazarım:)
olur mu hiç regl şişkinliği oluyor, sen dikkat ettiğin sürece sonrasında bir rahatlama ve kiloların azalışı, o ferahlık hissini hiçbirşeye değişmem, hafiflemiş hissediyorsun
menü spor çok güzel
ah o fıstık ezmesi ne kalorili birşey aman allahım, ben de severim ama yiyemiyorum
spor, menü çok güzel
yediğin herşeyi yaz, fazla bile olsa yaz, burdaki yorumları görüp azaltıyorsun , buraya yazmazsan bir birşey kaybetmeyiz ama sana kalori olarak döner
bildiğin normal simit, onu yediğimde öğleni ve akşamı azaltıyorum ama bugün yemedim, tutmaya çalışacağım kendimi, mezuniyetimi yakmayayım
sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor
cok azaldi sukur. korktugum kadar olmadi. sana da cok gecmis olsun.Canim cok gerilerdeyim mesajlarda ama boynun tutulmus gecmis olsun cok. Insallah simdi iyisindir.
Benim de gecen hafta olmustu birden, hala tam duzelmedi ama 2bucuk hafta 3kutu ilacla ancak dayanabildim (dr verdi, iki agri kesici ve 1 kas gevsetici)
Eger seninki de cok kotuyse agri kesici ve kas gevsetici ile kaslarini rahatlatip saatte bir zorlamadan kaslarini calistir dedi doktor, saga sola yukari asagi bak gibi. Hatta fizyoterapistin bana verdigi hareketler de var, istersen bulup paylasirim seninle
Kusura bakma kaptanım, benim tiroidim bir tık yüksek çıktı onunla uğraşıyorum o yüzden yeni görmüşümCanim saglikla , mutlulukla dogur bebisini, biz buradayiz, ne zaman gelirsen bekleriz :)
Kolay gelsin kuzum, dikkat et kendine.
Bizim kilolar gidiyor ama senide ozluyoruz, opuyorum cok :)
Su cok az olmus esim onun haricinde guzel..
Evet caniim, menu yazmak, listede olmak cok frenliyor insani :)
Iyi olmana sevindim..
Bende biraktigin gibiyim, cok dikkat et kendine ,bebise..
Nasil gecti dersin canim?
Bende Gazi Universitesi mezunuyum Vera :))
Gorusemedik epeydir nasilsiniz?
Canim Ebru nasilsin, ne guzel senden mesaj almak.
Cok sevindim canim..
Kucak dolusu sevgiler benden de..
Ne guzel annenlerle ozlem gidermissinz canim :)
Kesinlikle oyle, cok buyuk bir sans :)
Harikasin, gelsin eksiler :)
Menu ve su guzel olmus canim, sadece egzersiz yok..
Ben begendim :)
olur mu hiç regl şişkinliği oluyor, sen dikkat ettiğin sürece sonrasında bir rahatlama ve kiloların azalışı, o ferahlık hissini hiçbirşeye değişmem, hafiflemiş hissediyorsun
menü spor çok güzel
ah o fıstık ezmesi ne kalorili birşey aman allahım, ben de severim ama yiyemiyorum
spor, menü çok güzel
yediğin herşeyi yaz, fazla bile olsa yaz, burdaki yorumları görüp azaltıyorsun , buraya yazmazsan bir birşey kaybetmeyiz ama sana kalori olarak döner
bildiğin normal simit, onu yediğimde öğleni ve akşamı azaltıyorum ama bugün yemedim, tutmaya çalışacağım kendimi, mezuniyetimi yakmayayım
sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor
1 kase tavuk çorbası canımmenun guzel.canim erken de kapatmissin
cok guzel. sporlar da sahane
aksam erken yemissin diger ogunler de hafif kotu gecmemis. spor da yapmissin. su bikeerg neymiş bakayim hic duymadim :)
if yapiyosun sanirim 2 ye kadar iyi durmussun masallah.
spor da menu de guzel afiyet olsun
afiyet olsun canim menun guzel olmus. fazladan yazdigin puanlar helali hos olsun
az ve oz guzel. fasulye kuru mu miktari ne kadar onu da bilsek iyi olurdu :)
corba ne corbasi miktari ne
afiyet olsun
sporlar da muthis. su atlamalari ben hic yapamıyorum hele
yine ayni seyi yaziyorun ama miktarlar yok
guzel canim afiyet olsun. spor da iyi
menu cok guzel. spor da olsaymis iyiymis. kahvenin yaninda bi zararli madde tuketmemissindir insallah
Yani belirti olurdu mutlakaHarbi anlar mıydın yabenim bir çocuğum var hiç anlama fln olmamıştı
Teşekkür ederim canımmMenüde spor ve suda harika olmuş canım
sağlıklı kilo verdiğin için diyeti bıraktığında çok abartmadığın sürece bence dengede kalır kilon .yok yok yeme bence canım. Onun yerine ekmek ye daha iyi. Ben de düne kadar iyiydim aslında da artı biraz moralimi bozdu. Benim de az kaldı inşallah. Hedef kiloma ulaşıp biraz esnetince ne tepki verecek vücudum merak ediyorum. Kısa sürede görürüm inşallah o günleri
evet ekmek yemediğimde daha hafifim, kahvaltıda bazen siyez yiyorum o da baya tok bir ekmek doyuruyor bir dilimi bile, simiti yemesem çok iyi olacak, bugün tuttum kendimiSimit haftada 1 ye.
Ben hergun ekmek yersem sirf kahvaltida veremiyorum kilo. Haftada 1 tuttum gecen hafta ve iyi kilo gitti
Afiyet olsun cnm çok güzel menün sporunBugünkü menüm sabah
Ceyrek tost
Ogle
1.5 kase corba
Aksam
2 parca tavuk
Salata
Ara 1 mandalina bi avuc leblebi
Su 2 lt
Spor 50 yerde bisiklet 150 p
200 bacak hareketi 600p
120 dk ev isi 240 p
Toplam 990 puan
@YawrukushArrietty_ Fitt_anne
Yaptım cnm sporumuguzel canim oglen yememissin dengelenmistir dolmalar..spor da yapmissin.
guzel menu sadece aksam saati de gec degilse. sporla beraber cok iyi.
sabahki cokokrem ve tahin pekmez fazlalik olmus ama 40 dk eliptigi yapabildiysen eririp gitmislerdir insallah :)
Bizim iş yerinde bi kız vardı, benim dönemimde 3 kişi evlenmiştik hepimize hadi çocuk yapın fln diye takılırdı. Kirpiğin üst üste gelmiş bebek mi var bilmem ne. Sonra bunub regl gecikti ama imkansız diyor. Doktora gitti ama kafasında bebek hariç her olasılık var. Sonuç 2,5 aylık hamileYani belirti olurdu mutlakabide 3 yıldır kafam sürekli çocuk olsunda ya tecrübe oldum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?