Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

inşallah dediğin gibi olur. Benim de hassas noktam simitti. Kahvaltı evden yapmadığım için 1 Simit alıp iş yerinde yiyordum. Yalnız bunu her gün yapınca bana kat kat göbek ve basen oldu bundan sonra yersem de çeyrek yiyeceğim dedim.

Muhteşem Muhteşem
Dün yazamadım hemen yazıyorum ben de
9.00 > 2 yumurta + peynir+ 3 ceviz
11.00 > 5 yk yoğurt+ 4 kaşık nar
15.00> mandalina
18.00> 1 tabak mercimek yemeği
1,5 lt su
5000 adım ve videodaki hareketler. Detoks suyunu hazırlayayım ben de. :)
G GCA

Oo harikasın sen de, mercimek yemeğine bayılırım ben de bu arada afiyet olsun. Spor bugün gün içinde de ip atlama yapacağım inşallah. Dün çok yorgundum video da yapamadım sadece ip atladım. Bugün daha çok yapabilirim inşallah. Senin planın nedir canım

benimde kirpiklerim hep dağınıktı dişim ağrıyordu iki üç sokak uzaktaki kokuyu bile alabiliyordum

Leslie1 yapıp daha sonra YouTube'daki yağ yakan egzersizlerden yapabilirim. :)

@_Vera_ günaydın kuzumm
NAsılsın bakalımmm
günaydın resmen başıma ödev yağıyor bugün evde yatıyorsunuz diyip ödev vermişler. bakmıyorlar bile ama olsun mecbur yapılacak Bugün kendimi bi depresyonda hissediyorum ki sorma Nur Yerlitaş gibi uyandım. İmkan bulursam yürüyüşe çıkıcam önümde kocaman şiş bir göbek var Ödem olduğunu bilmesem Meryem vakası yaşanıyor dicem çünkü nerden baksan 6 ayı var göbeğimin eğilirken katlanmıyor bile Sen nasılsın neler yapıcaksın bugün ?

Alla senii bende 1.30 saat yürüdüm şimdilik

Tebrik ederim özellikle içtiğin bitki çayı var mı?
Kiraz saplı form çayı,9lu çay,kendim demedigim yeşilçay zencefil tarçın üçlüsü var elimde .Haftada 4,5 gün donusumlu 1 bardak şeklinde içiyorum cnm ..Emzirdigim için fazla içemiyorum yoksa sabah akşam yeşil çayı içmek isterdim

Ceyregide ağzına sürdüğüne değmez En iyisi ödül gününde 1 tane yemek

Ödev stresi şisirmis seni belli
Kabızlık durumun varmı cnm ondan kaynaklı olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…