sağlıklı kilo verdiğin için diyeti bıraktığında çok abartmadığın sürece bence dengede kalır kilon .
simitte de haklısın ekmek hiç yemem ben arada bir parça kaymakla kahvaltıda filan ancak. ah simit ahh
evet ekmek yemediğimde daha hafifim, kahvaltıda bazen siyez yiyorum o da baya tok bir ekmek doyuruyor bir dilimi bile, simiti yemesem çok iyi olacak, bugün tuttum kendimi
Muhteşemİyi akşamlar kızlar, pazartesi inanılmaz koşturma geçti,
İlk öğünüm normalde çok sevdiğim ama bugün beni hiç tatmin etmeyen yeşil fasulye ve 2 kase salata, 7 de badem
Akşam kendime havuç, marul, kırmızı biber, soğanlı 160 gramlık ton balıklı salata yedim çok da doydum
9000 adım
500 ip
30 squat
10 kat merdiven
Toplam puan 5680
P Periannem
Oo harikasın sen de, mercimek yemeğine bayılırım ben de bu arada afiyet olsun. Spor bugün gün içinde de ip atlama yapacağım inşallah. Dün çok yorgundum video da yapamadım sadece ip atladım. Bugün daha çok yapabilirim inşallah. Senin planın nedir canım
Bizim iş yerinde bi kız vardı, benim dönemimde 3 kişi evlenmiştik hepimize hadi çocuk yapın fln diye takılırdı. Kirpiğin üst üste gelmiş bebek mi var bilmem ne. Sonra bunub regl gecikti ama imkansız diyor. Doktora gitti ama kafasında bebek hariç her olasılık var. Sonuç 2,5 aylık hamile
Leslie1 yapıp daha sonra YouTube'daki yağ yakan egzersizlerden yapabilirim. :)Oo harikasın sen de, mercimek yemeğine bayılırım ben de bu arada afiyet olsun. Spor bugün gün içinde de ip atlama yapacağım inşallah. Dün çok yorgundum video da yapamadım sadece ip atladım. Bugün daha çok yapabilirim inşallah. Senin planın nedir canım
günaydın resmen başıma ödev yağıyor bugün evde yatıyorsunuz diyip ödev vermişler. bakmıyorlar bile ama olsun mecbur yapılacak
günaydın resmen başıma ödev yağıyor bugün evde yatıyorsunuz diyip ödev vermişler. bakmıyorlar bile ama olsun mecbur yapılacakBugün kendimi bi depresyonda hissediyorum ki sorma Nur Yerlitaş gibi uyandım. İmkan bulursam yürüyüşe çıkıcam önümde kocaman şiş bir göbek var Ödem olduğunu bilmesem Meryem vakası yaşanıyor dicem çünkü nerden baksan 6 ayı var göbeğimin eğilirken katlanmıyor bile Sen nasılsın neler yapıcaksın bugün ?
O sana hic ummadigin anda sürpriz yapacakYani belirti olurdu mutlakabide 3 yıldır kafam sürekli çocuk olsunda ya tecrübe oldum galiba
Ben bi yaklaşıyorum mezuniyete bi uzaklasıyorumcanım senin mezuniyetine de az kalmıştı nasıl gidiyor , önce sen mi mezun olursun ben miama sen daha yakınsın
Kiraz saplı form çayı,9lu çay,kendim demedigim yeşilçay zencefil tarçın üçlüsü var elimde .Haftada 4,5 gün donusumlu 1 bardak şeklinde içiyorum cnm ..Emzirdigim için fazla içemiyorum yoksa sabah akşam yeşil çayı içmek isterdimTebrik ederim özellikle içtiğin bitki çayı var mı?
Ceyregide ağzına sürdüğüne değmezinşallah dediğin gibi olur. Benim de hassas noktam simitti. Kahvaltı evden yapmadığım için 1 Simit alıp iş yerinde yiyordum. Yalnız bunu her gün yapınca bana kat kat göbek ve basen oldubundan sonra yersem de çeyrek yiyeceğim dedim.
Ödev stresi şisirmis seni belligünaydın resmen başıma ödev yağıyor bugün evde yatıyorsunuz diyip ödev vermişler. bakmıyorlar bile ama olsun mecbur yapılacakBugün kendimi bi depresyonda hissediyorum ki sorma Nur Yerlitaş gibi uyandım. İmkan bulursam yürüyüşe çıkıcam önümde kocaman şiş bir göbek var Ödem olduğunu bilmesem Meryem vakası yaşanıyor dicem çünkü nerden baksan 6 ayı var göbeğimin eğilirken katlanmıyor bile Sen nasılsın neler yapıcaksın bugün ?
Kabızlık yok da ödem var aşırı geçer inşallah yeşil çay içmeye başladım.Ödev stresi şisirmis seni belli
Kabızlık durumun varmı cnm ondan kaynaklı olabilir mi ?
Yaa bende 45 dk yürüdüm benim bile 3000 adım saymış niye öyle olmuş kiTunaydin kızlar bir saat yürüdüm sadece 2000 adim saymış telefon
İnşallah gülümmO sana hic ummadigin anda sürpriz yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?