Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

krem surdum korse taktim napayim canim ev savas alani gibi harekete geçmem şarttı:) baktim idare ediyor bi de leslie patlattim.
Harikasın gülüm o korse ne terletmiştir, incecik ol inşallah bende yarın kendimi streçliyeyim spor yaparken

guzel canim oglen yememissin dengelenmistir dolmalar..spor da yapmissin.
Menum
Sabah 1 h yumurta 2 yk lor
Ara elma ceviz
Ogle 3 kofte 2 dilim ekmek sogan
Aksam kara lahana yogurt
Ara armut
Su 2 litre
Spor 100 jj 300 ip 5000 adim toplam puan 1150
@nanekekik Yawrukush Arrietty_
guzel menu sadece aksam saati de gec degilse. sporla beraber cok iyi.
sabahki cokokrem ve tahin pekmez fazlalik olmus ama 40 dk eliptigi yapabildiysen eririp gitmislerdir insallah :)

menun guzel.canim erken de kapatmissin
cok guzel. sporlar da sahane
aksam erken yemissin diger ogunler de hafif kotu gecmemis. spor da yapmissin. su bikeerg neymiş bakayim hic duymadim :)
Menüm
14:00
Yarım lavaş bir domates ,6 zeytin
Ara Nescafe
17:00
Fotoda
Ara Türk kahvesi bir kare bitter
Su 2lt
Spor 1150ip 2300p
6500 adım 325 p
Toplam 2625p
Arrietty_ @Sivaskayseri

Eki Görüntüle 2707525
if yapiyosun sanirim 2 ye kadar iyi durmussun masallah.
spor da menu de guzel afiyet olsun
afiyet olsun canim menun guzel olmus. fazladan yazdigin puanlar helali hos olsun
Bugünki menü
Kahvaltı: yumurta , peynir, domates, salatalık
Ögle: 1 ayva, 1 yaş hurma
Aksam: fasülye yemegi, yogurt
Spor: 10000 adım
az ve oz guzel. fasulye kuru mu miktari ne kadar onu da bilsek iyi olurdu :)
corba ne corbasi miktari ne
afiyet olsun
sporlar da muthis. su atlamalari ben hic yapamıyorum hele
Sabah: peynir,şekersiz çay,ekmek
Öğle: çorba,cacık,köfte
Akşam: mercimek çorbası,yoğurt,pilav
Spor: antremandaydım
Su:2lt
yine ayni seyi yaziyorun ama miktarlar yok
guzel canim afiyet olsun. spor da iyi
menu cok guzel. spor da olsaymis iyiymis. kahvenin yaninda bi zararli madde tuketmemissindir insallah

26 eylülde regl olmuşun galiba o korkunç gün yaklaştığı için de artı gelmiş olabilirim. Hayatımda düzgün giden tek şey verdiğim kilolardı şimdi oda hebele hübele oldu
Sen emeklerinin karşılığını en geç regl bitiminde alacaksın, kilon hooop diye birden düşecek.

menun cok guzel canim. detoks suyu da cok iyi olmus. ben de squati simdi yapcam. kahve de afiyet olsun ins.

selamm,

ben de bugün sabah: 2 yumurta, salam, lor peyniri, az kaşar peyniri, 2 çk hurma ezmesi
öğlen: 1 dilim fıstıkezmeli ekmek
akşam: 250 gr ızgara tavuk, kapya biber, soğan, 2 yk bulgur

sonrasında: az kuruyemiş yedim

kilom sabah: 72.3 tü

Guzel bir gun olmus canim

Balkabagi dedigim butternut squash, aslinda diyette cok tercih edilen birsey
Beni bitmeyen makarna ve kek bozdu ama cumaya kadar tam dikkat. Tum hafta hava yagmurlu, sabahtan beri hic durmadi. Hedefim yagmursuz hergun ise yurumek gecen cuma 68.0'dim, umarim bu cuma 67 gorurum
Ilk sayfaya bakip hesapladim puanlarimi ama yanlis mi baktim acaba

Perşembe cuma ve Pazar menü olarak güzel ama cumartesi kek yada ispanikli gozlemeden biri olsaydi daha iyi olurdu canım
Haklisin, ama tutamadim kendimi
Tesekkurler yinede yorumun icin, korkarak yazmistim menulerimi ama korkmamak lazim sizin gibi guzel takim arkadaslari ile

Cok guzel menu, kilo da eksi degil mi!? Harika
Spor yapabildin mi hic? Bugun bende bir yorgunluk var nedense, pinekleyip Lucifer izledim ama kacamak yok, su ve yesil cay esliginde

daha iyiyim canim acim epey azalmis.
bugun baslayacagim sporlara
merak edip sordugun icin tesekkur ederim
Canim cok gerilerdeyim mesajlarda ama boynun tutulmus gecmis olsun cok. Insallah simdi iyisindir.
Benim de gecen hafta olmustu birden, hala tam duzelmedi ama 2bucuk hafta 3kutu ilacla ancak dayanabildim (dr verdi, iki agri kesici ve 1 kas gevsetici)
Eger seninki de cok kotuyse agri kesici ve kas gevsetici ile kaslarini rahatlatip saatte bir zorlamadan kaslarini calistir dedi doktor, saga sola yukari asagi bak gibi. Hatta fizyoterapistin bana verdigi hareketler de var, istersen bulup paylasirim seninle

Günaydınlarr , dünki menüm
Sabah
1 h yumurta
1 simit Bu benim kötü alışkanlığım oldu her sabah 1 tane yiyorum

öğle
1 kase mercimek çorbası
Yarım tabak etli nohut
1 parça lahana turşusu

Akşam
1 tabak kıymalı karnabahar

ara
1 avuç antep fıstığı

su:2 lt
Spor : ofis ve ev işleri

Yawrukush

26 eylülde regl olmuşun galiba o korkunç gün yaklaştığı için de artı gelmiş olabilirim. Hayatımda düzgün giden tek şey verdiğim kilolardı şimdi oda hebele hübele oldu
Öyle deme ya senin verdiğin kilolar hebele hübele olur mu hiç? Bu haftayı atlat diğer hafta görürsün sadede ödem olduğunu

teşekkür ederim canım ben de kendime çok puan verip ne güzel spor yapmışım puanlarıma bak diye havaya girmiştim. Pardon ben yanlış kata gelmişim diye döndüm geri

Ya banuuu mezuniyetine az kaldı dimi senin aman o simit alışkanlığından çabucak kurtul inanılmaz kilo yapıyor. Gerçi yediğin simit boyutu ne bilmiyorum ama bildiğimiz normal büyüklükte susamlı simit ise zaten 4 dilim ekmeğe denk geliyor bir de yağ var içinde

menun cok guzel canim. detoks suyu da cok iyi olmus. ben de squati simdi yapcam. kahve de afiyet olsun ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…