Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hadı ınsallah
Ama 2 hafta gecıkmelı regl oldum bugun umarım artı cıkmama sebep olmaz
reglin 3.günü felan artık o şiş iniyor ve sonra gelen rahatlama ama istersen yeşil çay detoksunu sende yap ben çok faydasını görüyorum her perşembe yapıyorum

Yasak degilse beni de tutmayin bende tartilayim lütfeeen
Aslında yasak değil ama bağımlılık yapıyor ya Tansu kaptanımız onu önlemeye çalışıyor çok merak ediyorsan tartıl ama cezanı keseriz akşama 2 bardak suyunu içersin

Hadı ınsallah
Ama 2 hafta gecıkmelı regl oldum bugun umarım artı cıkmama sebep olmaz
Insallah cumaya kadar sisligi gecer de tartiya yansimaz
Aslında yasak değil ama bağımlılık yapıyor ya Tansu kaptanımız onu önlemeye çalışıyor çok merak ediyorsan tartıl ama cezanı keseriz akşama 2 bardak suyunu içersin
Kabul

Bu hafta hiç beğenmedim kendimi kek.sultan sarması . kuş lokumu lavaş ohhh koruma gibi oldu resmen geçen haftaya göre .
Aslında bende bu hafta öyle çok bişe yemedim ceza olduğunu bile bile bugun tartıya çıktım ama malesef pazartesi ile aynı değişmemiş canım sıkıldı biraz ama durmak yok diyorum

Aslında bende bu hafta öyle çok bişe yemedim ceza olduğunu bile bile bugun tartıya çıktım ama malesef pazartesi ile aynı değişmemiş canım sıkıldı biraz ama durmak yok diyorum
O zaman sana da 2 bardak su cezası geldiiii

Pes etmek yok canım iki gün iyi değerlendirirsek en az -400gelebiliriz.Bugun sporu abartalim mi biraz yarın yapmayalım şişlik olmasın
Yarında ödem çayı çorbası birşeyler yaparız .ne dersin?

Müthis
Harika
Muhtesem
Mükemmel
Süper
kelimeler yetersiz kaptanim

Ben hala oturdugum yerdeyim, daha iki saat de oturmam gerekiyor simdiye kadar elde var 5 kat merdiven.
Toplantı canlı ders felan mı var?? Ay o oturmaları biliyorum benim totom düzleşiyor

Pes etmek yok canım iki gün iyi değerlendirirsek en az -400gelebiliriz.Bugun sporu abartalim mi biraz yarın yapmayalım şişlik olmasın
Yarında ödem çayı çorbası birşeyler yaparız .ne dersin?
Olur valla canım neler yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…