Özge kaptan bi geliyo herkes mezun takım kapanmışToplu mezuniyet
reglin 3.günü felan artık o şiş iniyor ve sonra gelen rahatlama ama istersen yeşil çay detoksunu sende yap ben çok faydasını görüyorum her perşembe yapıyorumHadı ınsallah
Ama 2 hafta gecıkmelı regl oldum bugun umarım artı cıkmama sebep olmaz
Aslında yasak değil ama bağımlılık yapıyor ya Tansu kaptanımız onu önlemeye çalışıyor çok merak ediyorsan tartıl ama cezanı keseriz akşama 2 bardak suyunu içersinYasak degilse beni de tutmayin bende tartilayim lütfeeen
50 mekik cezam var ,yoga yapayım diyorum 20dk falan,birazda puan getirsin diye ip atlarımÖzge kaptan bi geliyo herkes mezun takım kapanmışBugün hangi sporları yapacaksın rakibem
MüthisPes etmek yoook
11.000 adım
12 dk pilates
10 mekik
Yeşil çay detoksu
@Smneapdullah cağnım eşim sen neler yaptın
E-brulim sende durumlar nedir?
E English_teacherrr leslie kankam sen nasılsın? Neler yaptın?
Bende ev temizledim de hala kahvaltı yapamadım bi kahvaltı yapıp leslie ye devam kankam süpersin sende maşallah durmak yok yola devamPes etmek yoook
11.000 adım
12 dk pilates
10 mekik
Yeşil çay detoksu
@Smneapdullah cağnım eşim sen neler yaptın
E-brulim sende durumlar nedir?
E English_teacherrr leslie kankam sen nasılsın? Neler yaptın?
Insallah cumaya kadar sisligi gecer de tartiya yansimazHadı ınsallah
KabulAslında yasak değil ama bağımlılık yapıyor ya Tansu kaptanımız onu önlemeye çalışıyor çok merak ediyorsan tartıl ama cezanı keseriz akşama 2 bardak suyunu içersin
Aslında bende bu hafta öyle çok bişe yemedim ceza olduğunu bile bile bugun tartıya çıktım ama malesef pazartesi ile aynı değişmemiş canım sıkıldı biraz ama durmak yok diyorumBu hafta hiç beğenmedim kendimi kek.sultan sarması . kuş lokumu lavaş ohhh koruma gibi oldu resmen geçen haftaya göre .
O zaman sana da 2 bardak su cezası geldiiiiAslında bende bu hafta öyle çok bişe yemedim ceza olduğunu bile bile bugun tartıya çıktım ama malesef pazartesi ile aynı değişmemiş canım sıkıldı biraz ama durmak yok diyorum
Pes etmek yok canım iki gün iyi değerlendirirsek en az -400gelebiliriz.Bugun sporu abartalim mi biraz yarın yapmayalım şişlik olmasınAslında bende bu hafta öyle çok bişe yemedim ceza olduğunu bile bile bugun tartıya çıktım ama malesef pazartesi ile aynı değişmemiş canım sıkıldı biraz ama durmak yok diyorum
Ohoo hemen içtim su gibi si varmıO zaman sana da 2 bardak su cezası geldiiii
Olur valla canım neler yapalımPes etmek yok canım iki gün iyi değerlendirirsek en az -400gelebiliriz.Bugun sporu abartalim mi biraz yarın yapmayalım şişlik olmasın
Yarında ödem çayı çorbası birşeyler yaparız .ne dersin?
Squat.mekik.atlama.yuruyus,jj, Leslie, yoga,pilates,plank.kosu istedigini seç en az 3000 puan gün sonuOlur valla canım neler yapalım
Ödem çayı filan iç canım rahatlamissindir olamamakta kötü . 4 aydır olmadım bakalım ne zaman gelecekHadı ınsallah
Abooow 3000 diyoSquat.mekik.atlama.yuruyus,jj, Leslie, yoga,pilates,plank.kosu istedigini seç en az 3000 puan gün sonu
merak ettigimden sordum canim :) masallah kaptan yardımcıları kaptani aratmiyo zaten bu grupta.Ben dün konuştum kendisiyle biraz yoğun artık benimle idare etseniz olur mu bi kısacık bi süre
Yok canim calisiyorum, pc basindayim o yüzdenToplantı canlı ders felan mı var?? Ay o oturmaları biliyorum benim totom düzleşiyor
Yaparsın canımAbooow 3000 diyoinşallah canım yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?