Selam canım günaydın benimde dün kuş lokumum var sporda yapamadım pekBugunkü menüm
Sabah yulaf lapası içinde kuru üzüm ve kuru incirli
Öğle haşlanmış brokoli ve yoğurt
Ara 1 galeta ve küçük bi parça çikolata cezama razıyım regl olcam sanırım çok tatşı istedi canım
Akşam ton balıklı salata
Suyum 2.5 lt spor 3000 adım 45 dk ×3=135 puan 4 mile leslie 60 dk *7=420 puan toplam 555 puan
Yawrukush Birgaripanne Arrietty_ Canfeb senin günün nasıldı eşim bugun sporda pek aktif olamadım öğleye kadar başım çok ağrıdı günümü etkiledi
Günaydın canım tamam yapıyorum hemen bende 50 mekik veriyorum sanaSelam canım günaydın benimde dün kuş lokumum var sporda yapamadım pekbu hafta hiç istediğim gibi olmadı
CezA olarak 50 squat veriyorum.bende yazayım cezamı verirsin
İnşallah yaa biraz durmuş ama tekrarlamasa iyidirDaha bir hafta varinsallah agrin biraz hafifler de randevuna kadar az da olsa rahat edersin canim
Bitmiyor ve bitmeyecekKayısı fazlasıyla tavsiye ederim
Bitmiyor bitmiyorben bebeğim için liste oluşturdum her gün o ne yicek bugün ne yapalım derdi var
Gün içerisinde patlıcanı dengelemişsin canım
Menü iç açıcı değil ama umarım kötü birşey yoktur
Geceye doğru çikolatalı badem
Tartilmak cezali degil miydi kaptanim
Kahvalti da neler yedin canim?Gunaydınnn herkesleree
Dunku menumu yazayım hemencik
Sabah türk kahvesi
Saat 12:00 kahvaltı
Ara 5-6 badem
Ara türk kahvesi 1 parçaçık cıkolata tek bır kare
Saat 18:00 yoğurtlu ıspanak
Su 2.5 lt
Spor 15 dk dans, 2 mile leslie, 1 saat temızlık,50 yerınde koşma hareketi..toplam 540 puan
Bune yaw 1000 puanlık calısmak lazım
Arrietty_ Yawrukush sserendipity
Lokum haricinde güzel gitmis canim, afiyet olsun. Lokumun cezasini da rakibin kesmis zaten.Salı menüm
13:00Eki Görüntüle 2708207
İki bardak ayran
Eki Görüntüle 2708208
1muz bir mandalina
7-8 tane kuş lokumu
Su 1lt spor 17 dk yoga 85p
4600 adım 230 p 200ip 400 p
Toplam 715 p E English_teacherrrArrietty_ Eki Görüntüle 2708211
Hala müthis bir sekilde spor yapiyorsunuz canim, arti cikmaniz dogal. Yalniz gec söyle bir aynanin karsisina kendine bak, incelme yok muben pazartesinden 300 gr eksiyim ama cumadan artıyım hala kuzum
Cok sükür insallah tekrarlamazİnşallah yaa biraz durmuş ama tekrarlamasa iyidir
Resım ekledım soye yazmadım canım.Kahvalti da neler yedin canim?
Özür dilerim canim alintida gözükmedigi icin dikkatimden kacmis. Afiyet bal seker olsun. Güzel olmus menünResım ekledım soye yazmadım canım.
domates salatalık 2 dılım peynır 9 zeytın 1 haslanmıs yumurta roka maydonoz
Teşekkür ederim canımm eksıler gelse bolbol dahada sevınsekÖzür dilerim canim alintida gözükmedigi icin dikkatimden kacmis. Afiyet bal seker olsun. Güzel olmus menün
Ya bu hafta çok artı çıktım ya psikolojik olarak tartılmadan duramıyorumBitmiyor ve bitmeyecekBebegin ne kadarlik canim? Ben kizim kücükken yemeklerimizi ona uydurmaya calisiyordum. Baharatlari eklemeden ona ayiriyordum yiyecegi kadar.
Tartilmak cezali degil miydi kaptanimBen kendimi zor tutuyorum tartilmamak icin
Kahvalti da neler yedin canim?
Lokum haricinde güzel gitmis canim, afiyet olsun. Lokumun cezasini da rakibin kesmis zaten.
Bu spor icin kullandigin uygulamanin adi nedir?
Hala müthis bir sekilde spor yapiyorsunuz canim, arti cikmaniz dogal. Yalniz gec söyle bir aynanin karsisina kendine bak, incelme yok mukesin vardir. Tavsiyem persembe gününü sporsuz gecirmenden yana.
Canım 15 gün için geldik 1 aya uzadı daha fazla kalırdım ama bebeğin aşısı var ve yavaştan soğumaya başladıYa burası bırakılıp eve nasıl dönülür bilemedim oooh mis gibi kokusu geldi burnuma sanki
Evet canım Rizeazaltarak bırakmak en mantıklısıaslında şöyle oluyor sabah bebeğime annemler bakmaya geliyorlar gelirken de çocuk seviyor diye simit alıyorlar, almışken bize de alıolar. tutabilirsem kendimi almyorum ama oda simit kokuyor napiim
Ben de çok yaklaşmıştım uzaklaştım, yaklaşınca vermesi daha zor oluyor
benim de ofis işlerim oturarak ama arada kalkıp tur atıorum üst katlara çıkıyorum bahçeye çıkıyorum filan
E-brulim ah o yemek derdi yok mu. bugün liste çıkardım yemel listesi, bakıp bu gün ne yapsam diyeceğim
benim hedefi 59.8 yapalım
off manzaraya bakkaradeniz mi
Çok güzel olmuş canım ciko erimistirBugunkü menüm
Sabah yulaf lapası içinde kuru üzüm ve kuru incirli
Öğle haşlanmış brokoli ve yoğurt
Ara 1 galeta ve küçük bi parça çikolata cezama razıyım regl olcam sanırım çok tatşı istedi canım
Akşam ton balıklı salata
Suyum 2.5 lt spor 3000 adım 45 dk ×3=135 puan 4 mile leslie 60 dk *7=420 puan toplam 555 puan
Yawrukush Birgaripanne Arrietty_ Canfeb senin günün nasıldı eşim bugun sporda pek aktif olamadım öğleye kadar başım çok ağrıdı günümü etkiledi
Odemdir canım sürekli tartilma sen tartı aldın mıYa ben tartıya çıktım sabah wc den sonra hemde ama 74.1 çıktım ama ben bol spor ve yememe dikkat ediyorum çok üzüldüm yaageçen hafta yani chma günü 73.5 ti
Bu menü ile artı çıkman mümkün değil canım odemdir@_Vera_Yawrukush Arrietty_
İyi akşamlar
Sabah(08.30)
1 hy 5 küçük domatesler varya ondan1 salatalık 1 biber
Öğlen(13.00)
4 yk taze fasulye 3 yk pilav
Akşam
(18.45)
5 yk menemen 3 yk makarna
2 lt su
2 saat yürüyüş (480 puan)
100 ip atlama (200 puan)
1 saat temizlik (120 puan)
Sporum çok yetersiz kaldı ama dişim çok ağrıyordu yapamadımm
Toplam puan 800
Tatlım ben baya bir diyetisyen gezdim zamanında hepsinde listede veriyordu 600 cal olsa asla vermezler bir küçük 80g olandan salataya ekleyebiliyordim yağıni süzüp ve extra yağ kullanmak yoktu salataya bence yağının tamamı ile 600 durTakım arkadaşlarım size bir sorum olacak ton balığını nasıl yiyorsunuz ben konserve aldım baktım kalorisine 600+ minik bir konserve ondan salata yapsam aşırı kalori almış olmaz mıyım? Sizlerin farklı tarifleri varsa denemek isterim.
Bu videoda kalorisi çok düşük diyor ama
Abooo hicbirsey yememissin ben emzirdigim için mi çok açım acaba hep açımBende menümü paylaşayım
Saat 10:00
Soğuk kahve
500 ml papatya çayı
Saat 14:00
3 ceviz dolgulu gurma
Saat 17:00
3 dilim tostta pişirilmiş patlıcan üstüne mozarella peyniri ve domates yanına ıspanaklı, havuçlu, avokadolu salata
Su: 1,5 litre
Spor: 2 defa yukarı, 1 defa aşağı 5 kat merdiven - 80’er basamak 720 puan
12 köprü - 36 puan
2000 adım - 100 puan
100 jj - 300 puan
koşturmacalı bir gün oldu, spora vakit ayıramadım maalesef. Belki kızı yatırdıktan sonra bir şeyler daha yapabilirim.
Gecmis olsun canım , şuan Ankara'da sadece diş çekimi var dolgu vs var mı acaba orda .Yok yok gayet iyi bi gün olmuş dişçi randevusu aldın mı?
İstanbul çorlu diş hastanesi iyiymiş eşimle oraya gideceğiz en kısa zamanda
Eşim birşey yememissin ki mevsimsel olabilir mi acaba yorgunluğunMenum
Sabah 1 h yumurta domates
Ogle 4 kofte salata
19.00 4 ceviz 2 cennet elmasi
Su 1 litre
Spor 4000 adim
North River Yawrukush Arrietty_ kendimi cok yorgun ve halsiz hissediyorum
Afiyet olsun canim, baklavaya kadar güzel gitmis. Bu baklavanin serefine bir 100 kere ziplasan miGünaydın kızlar
Menü
Sabah(9:00)
2 yumurta
1 kk peynir
1/2 hastalanmış patates
Ara(12:40)
Sütlü Türk kahvesi
Akşam(16:00)
13 tane hamsi
Soğan salatası
2 dilim ekmek
Ara(19:00)
2 tane ev baklavasıgideceğiz diye kayınvalidem yaptı bir tane tadına baksam iyiydi ama ikinciyi ne ara huplettim o an karışık
Su:3 lt spor: bol bol ev işi çocuk gezdirmece ama hesaplayamiyorum
Alp_BuRc Birgaripanne Yawrukush Arrietty_
Eskiler yoldaaaTeşekkür ederim canımm eksıler gelse bolbol dahada sevınsek
Yasak degilse beni de tutmayin bende tartilayim lütfeeenYa bu hafta çok artı çıktım ya psikolojik olarak tartılmadan duramıyorumya benim sporum üst üste olan bişey değil. Öğle yemeği öncesi 20 dk yürüyorum ama çok tempolu olamıyor arkadaşımın dizi ağrıyor. Dün wc için yukarı kata çıktım iş yerinde hatta 2 üst kata. İp atlamayı 200 er tane yaptım wc ye gidince . Squat da o ARada yaptım. Normalde 20 dk dan sonra yağ yakımı oluor diyorlar ya benim öyle bir sporum yok işim de hep oturarak ben de hiç yoktan iyidir diye zıpla merdiven çık bişeyler yapıyorum. Ev-yemek işi bu hafta beni bitirdi. Ona da puan veriyor kaptanlar sağ olsun. Spor yapıyor gibi çıkıyorum bu durumda
Daha fazla kalori yakiyorsun ya ondandirAbooo hicbirsey yememissin ben emzirdigim için mi çok açım acaba hep açım
Spor yapildiginda sayilara cokta takilmamak lazim aslinda ama iste o da buranin diyet formatina uymuyor. Diyete baslamadan vücut ölcülerini almismiydin canim? Aldiysan eger kiyaslama yapip arada ki farki daha net görebilirsin. Yada diyete basladiginda ki kiyafetlerinden birini dene ve farki gör. Incelmis olmasaydin ayna da da fark göremezdinE-brulim ama dediğin gibi perşembe hiç bir şey yapmayacağım, aynada incelme görüyorum canım, hatta uzuuuun zamandır görmediğim incelik ama tatmin etmiyor beni bacaklarım fln kalın görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?