Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydınnn herkesleree
Dunku menumu yazayım hemencik
Sabah türk kahvesi
Saat 12:00 kahvaltı
Ara 5-6 badem
Ara türk kahvesi 1 parçaçık cıkolata tek bır kare
Saat 18:00 yoğurtlu ıspanak
Su 2.5 lt
Spor 15 dk dans, 2 mile leslie, 1 saat temızlık,50 yerınde koşma hareketi..toplam 540 puan
Bune yaw 1000 puanlık calısmak lazım
Arrietty_ Yawrukush sserendipity

Eklentiler

• 7CDB6C7E-54B6-43CA-8730-9862C87B8505.webp
    59,8 KB · Görüntüleme: 22
  • E1FFC637-3BAB-4054-9238-6FED65406CEA.webp
    92,2 KB · Görüntüleme: 19
Selam canım günaydın benimde dün kuş lokumum var sporda yapamadım pekbu hafta hiç istediğim gibi olmadı
CezA olarak 50 squat veriyorum.bende yazayım cezamı verirsin

Selam canım günaydın benimde dün kuş lokumum var sporda yapamadım pekbu hafta hiç istediğim gibi olmadı
CezA olarak 50 squat veriyorum.bende yazayım cezamı verirsin
Günaydın canım tamam yapıyorum hemen bende 50 mekik veriyorum sana

Bitmiyor ve bitmeyecek Bebegin ne kadarlik canim? Ben kizim kücükken yemeklerimizi ona uydurmaya calisiyordum. Baharatlari eklemeden ona ayiriyordum yiyecegi kadar.
G GCA ben bu sabah da aynı artı olarak çıktım sende durum ne ??
Tartilmak cezali degil miydi kaptanim Ben kendimi zor tutuyorum tartilmamak icin
Kahvalti da neler yedin canim?
Lokum haricinde güzel gitmis canim, afiyet olsun. Lokumun cezasini da rakibin kesmis zaten.
Bu spor icin kullandigin uygulamanin adi nedir?
ben pazartesinden 300 gr eksiyim ama cumadan artıyım hala kuzum
Hala müthis bir sekilde spor yapiyorsunuz canim, arti cikmaniz dogal. Yalniz gec söyle bir aynanin karsisina kendine bak, incelme yok mu kesin vardir. Tavsiyem persembe gününü sporsuz gecirmenden yana.

Günaydın kızlar
Menü
Sabah(9:00)
2 yumurta
1 kk peynir
1/2 hastalanmış patates

Ara(12:40)
Sütlü Türk kahvesi

Akşam(16:00)
13 tane hamsi
Soğan salatası
2 dilim ekmek

Ara(19:00)
2 tane ev baklavası gideceğiz diye kayınvalidem yaptı bir tane tadına baksam iyiydi ama ikinciyi ne ara huplettim o an karışık

Su:3 lt spor: bol bol ev işi çocuk gezdirmece ama hesaplayamiyorum

Alp_BuRc Birgaripanne Yawrukush Arrietty_

Ya bu hafta çok artı çıktım ya psikolojik olarak tartılmadan duramıyorum ya benim sporum üst üste olan bişey değil. Öğle yemeği öncesi 20 dk yürüyorum ama çok tempolu olamıyor arkadaşımın dizi ağrıyor. Dün wc için yukarı kata çıktım iş yerinde hatta 2 üst kata. İp atlamayı 200 er tane yaptım wc ye gidince . Squat da o ARada yaptım. Normalde 20 dk dan sonra yağ yakımı oluor diyorlar ya benim öyle bir sporum yok işim de hep oturarak ben de hiç yoktan iyidir diye zıpla merdiven çık bişeyler yapıyorum. Ev-yemek işi bu hafta beni bitirdi. Ona da puan veriyor kaptanlar sağ olsun. Spor yapıyor gibi çıkıyorum bu durumda

Ya burası bırakılıp eve nasıl dönülür bilemedim oooh mis gibi kokusu geldi burnuma sanki
Canım 15 gün için geldik 1 aya uzadı daha fazla kalırdım ama bebeğin aşısı var ve yavaştan soğumaya başladı
Evet canım Rize
Çok güzel olmuş canım ciko erimistir
Ya ben tartıya çıktım sabah wc den sonra hemde ama 74.1 çıktım ama ben bol spor ve yememe dikkat ediyorum çok üzüldüm yaa geçen hafta yani chma günü 73.5 ti
Odemdir canım sürekli tartilma sen tartı aldın mı
Bu menü ile artı çıkman mümkün değil canım odemdir
Tatlım ben baya bir diyetisyen gezdim zamanında hepsinde listede veriyordu 600 cal olsa asla vermezler bir küçük 80g olandan salataya ekleyebiliyordim yağıni süzüp ve extra yağ kullanmak yoktu salataya bence yağının tamamı ile 600 dur
Bu videoda kalorisi çok düşük diyor ama

Abooo hicbirsey yememissin ben emzirdigim için mi çok açım acaba hep açım
Yok yok gayet iyi bi gün olmuş dişçi randevusu aldın mı?
İstanbul çorlu diş hastanesi iyiymiş eşimle oraya gideceğiz en kısa zamanda
Gecmis olsun canım , şuan Ankara'da sadece diş çekimi var dolgu vs var mı acaba orda .
Menum
Sabah 1 h yumurta domates
Ogle 4 kofte salata
19.00 4 ceviz 2 cennet elmasi
Su 1 litre
Spor 4000 adim
North River Yawrukush Arrietty_ kendimi cok yorgun ve halsiz hissediyorum
Eşim birşey yememissin ki mevsimsel olabilir mi acaba yorgunluğun

Afiyet olsun canim, baklavaya kadar güzel gitmis. Bu baklavanin serefine bir 100 kere ziplasan mi
Teşekkür ederim canımm eksıler gelse bolbol dahada sevınsek
Eskiler yoldaaa cuma icin inis iznini bekliyor
Yasak degilse beni de tutmayin bende tartilayim lütfeeen
Sürekli hareket halindesin canim, arka arkaya yapmasan da sporlarini aralikli olarak yapiyorsun.
Bir yazi okudum, aslinda ilk dakika yada ilk adimdan itibaren yakmaya basliyormus vücudumuz, sadece antreman esnasinda insulin seviyemiz düstükce yag yakimi artiyormus. Bu da 20-30 dakika sonra üst noktalara ulasiyor demek oluyormus. Ne kadar dogru bilmiyorum ama bana mantikli geldi.

Abooo hicbirsey yememissin ben emzirdigim için mi çok açım acaba hep açım
Daha fazla kalori yakiyorsun ya ondandir
Sen yine iyisin kilo verebiliyorsun, ben emzirirken yan gel yat osmana dönüsmüstüm

Spor yapildiginda sayilara cokta takilmamak lazim aslinda ama iste o da buranin diyet formatina uymuyor. Diyete baslamadan vücut ölcülerini almismiydin canim? Aldiysan eger kiyaslama yapip arada ki farki daha net görebilirsin. Yada diyete basladiginda ki kiyafetlerinden birini dene ve farki gör. Incelmis olmasaydin ayna da da fark göremezdin Bacaklar bende de sorun, hic inceldigini farkedemiyor, anca pantolonlardan anliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…