Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kesinlikle kendisi ile 3.takimda tanıştık ben hamile kalmaya çalışiyordum sanırım 7 sene olmuştur :) sanal ortam filan ama benim çok guzel dostluklarım oldu bebek isteyenler grubundan farklı şehirden insanlarla biraraya geldik görüştük bebeklerimizi birlikte büyüttük . Keza Dilek ve onun gibi diğer arkadaşlarla da çok güzel yol aldım 86dan 66 a indim ama gebelikle yeniden başladı macera

56 olmak istiyorum canım aşağı yukarı 2 kg kaldı. Hallolur inşallah

Burada gercekten cok güzel dostluklar kurulabiliyor, hele ki evlat gibi hassas bir konu söz konusu oldugunda. Allah dostlugunuzu daim etsin canim. Böyle güzel dostlarin hep etrafinda olsun, hep elinden tutsunlar
Duygulandim benim de burada ki eski günlerim geldi aklima

düzleşme uyuşma ezilme bıkma usanma herrrrşey oluyor ne iş yapıyorsun ?? kolaylıklar dilerimmmm
Isyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn
Ben bir telefon sirketinde calisiyorum canim, faturasini ödemeyenlerin kabusu rolünü üstlendim Böyle sadece kagit kürek isleri olunca toto da üstte tarif ettigin hali aliyor

56 olmak istiyorum canım aşağı yukarı 2 kg kaldı. Hallolur inşallah
Ay ne güzel hedefine cok yaklasmissin. 2 bilemedin 3 haftaya mezun ederiz seni
Haha ben bu gazla 5000 yapıyormuşum yok artıkkk
Insan azicik ufak atar

Bizim iş yerinin geyiğidir, oturduğun sandalyenin şeklini alıyor Totolar
Ben homeoffice de yemek masasinda calisiyorum, bari hep ayni sandalyeye oturayim ve eve misafir geldiginde o sandalyeyi kimseye vermeyeyim oturanin totosu cökecek icine

cok guzel menun canim, kahvaltina da bayildim

Selam kizlar, vakit bulup menulerinizi okuyabilsem keske, hem motive ediyor hem ilham veriyor kendi menulerimi de hazirlarken ama yetisemiyorum kusura bakmayin
ben de yazayim dunku menumu B barga
sabah sutlu nescafe
oglen ufak bir tabak icine 1-2 kasik yagsiz et, 2-3 sebzeli mantarli pilav, 2-3 kasik haslanmis taze fasulye
aksam haslanmis taze fasulye salatasi (oglenkine limon ve sarimsak ekleyip salataya cevirdim) ve karisik kebap, biraz da naan ekmegi
sonrasinda cayla biraz kuruyemis ve 2 adet m&m yedim (bu kizim yuzunden oldu )
spor yapamadim ve sadece 3600 adim yurumusum
su da istedigim miktarda degildi maalesef

senin gunun nasildi esim?

inşallah canım mezun olup yine buralarda olmak istiyorum inşallah:)

selaam :) az yememiş misin biraz sanki, doydun mu bu miktarla?

benim sabah klasik 2 yumurtalı ve yulaflı omletim vardı, 3 biber, birkaç çeri domates, lor peyniri, 2 dilim salam
öğlen: 1 tk fıstıkezmesi
akşam da 1 tabak mercimek yemeği ile cacık

spor olarak yürüdüm 1 saat kadar, ama su benim de az oldu, 1.5 civarı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…