- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Du bakalım yapabilecek miyim akşama kadar 3000 iYaparsın canımen son kaç ip atlamistin 200 arttırmayı dene bakalım benim 50 mekik 25squat tamam
Kesinlikle kendisi ile 3.takimda tanıştık ben hamile kalmaya çalışiyordum sanırım 7 sene olmuştur :) sanal ortam filan ama benim çok guzel dostluklarım oldu bebek isteyenler grubundan farklı şehirden insanlarla biraraya geldik görüştük bebeklerimizi birlikte büyüttük . Keza Dilek ve onun gibi diğer arkadaşlarla da çok güzel yol aldım 86dan 66 a indim ama gebelikle yeniden başladı maceraHedefin kac canim? Masallah 6 kilo cok iyi, yarim cuval patates cikmis kiz icindenÖlcü almadin ama eski kiyafetlerin duruyorsa onlari bir dene üstüne. Bacaklarda ki incelmeyi göreceksin
Elinden tutan birinin olmasi ne güzelbir arkadasla yola cikmak her zaman icin avantaj. Yol arkadasini iyi secmissin
Tesekkür ederim canim ♥
Durmadan ev isi yapsak yeterli
düzleşme uyuşma ezilme bıkma usanma herrrrşey oluyorYok canim calisiyorum, pc basindayim o yüzden
Acaba cok oturunca düzlesmenin yani sira genisleme de oluyor mu?
56 olmak istiyorum canım aşağı yukarı 2 kg kaldı. Hallolur inşallahHedefin kac canim? Masallah 6 kilo cok iyi, yarim cuval patates cikmis kiz icindenÖlcü almadin ama eski kiyafetlerin duruyorsa onlari bir dene üstüne. Bacaklarda ki incelmeyi göreceksin
Elinden tutan birinin olmasi ne güzelbir arkadasla yola cikmak her zaman icin avantaj. Yol arkadasini iyi secmissin
Tesekkür ederim canim ♥
Durmadan ev isi yapsak yeterli
Du bakalım yapabilecek miyim akşama kadar 3000 i
Haha ben bu gazla 5000 yapıyormuşum yok artıkkk
Burada gercekten cok güzel dostluklar kurulabiliyor, hele ki evlat gibi hassas bir konu söz konusu oldugunda. Allah dostlugunuzu daim etsin canim. Böyle güzel dostlarin hep etrafinda olsun, hep elinden tutsunlarKesinlikle kendisi ile 3.takimda tanıştık ben hamile kalmaya çalışiyordum sanırım 7 sene olmuştur :) sanal ortam filan ama benim çok guzel dostluklarım oldu bebek isteyenler grubundan farklı şehirden insanlarla biraraya geldik görüştük bebeklerimizi birlikte büyüttük . Keza Dilek ve onun gibi diğer arkadaşlarla da çok güzel yol aldım 86dan 66 a indim ama gebelikle yeniden başladı macera
Bizim iş yerinin geyiğidir, oturduğun sandalyenin şeklini alıyor TotolarYok canim calisiyorum, pc basindayim o yüzden
Acaba cok oturunca düzlesmenin yani sira genisleme de oluyor mu?
Isyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnndüzleşme uyuşma ezilme bıkma usanma herrrrşey oluyorne iş yapıyorsun ?? kolaylıklar dilerimmmm
Ay ne güzel hedefine cok yaklasmissin. 2 bilemedin 3 haftaya mezun ederiz seni56 olmak istiyorum canım aşağı yukarı 2 kg kaldı. Hallolur inşallah
Insan azicik ufak atarHaha ben bu gazla 5000 yapıyormuşum yok artıkkk
Ben homeoffice de yemek masasinda calisiyorum, bari hep ayni sandalyeye oturayim ve eve misafir geldiginde o sandalyeyi kimseye vermeyeyimBizim iş yerinin geyiğidir, oturduğun sandalyenin şeklini alıyor Totolar
Ben 67.95 ciktim!
cok guzel menun canim, kahvaltina da bayildimGunaydınnn herkesleree
Dunku menumu yazayım hemencik
Sabah türk kahvesi
Saat 12:00 kahvaltı
Ara 5-6 badem
Ara türk kahvesi 1 parçaçık cıkolata tek bır kare
Saat 18:00 yoğurtlu ıspanak
Su 2.5 lt
Spor 15 dk dans, 2 mile leslie, 1 saat temızlık,50 yerınde koşma hareketi..toplam 540 puan
Bune yaw 1000 puanlık calısmak lazım
Arrietty_ @Yawrukush @sserendipity
Ben ilk 68.2 çıktım wcye gittim geldim 68.4Ben 67.95 ciktim!
Isyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn
Ben bir telefon sirketinde calisiyorum canim, faturasini ödemeyenlerin kabusu rolünü üstlendimBöyle sadece kagit kürek isleri olunca toto da üstte tarif ettigin hali aliyor
Ay ne güzel hedefine cok yaklasmissin. 2 bilemedin 3 haftaya mezun ederiz seni
Insan azicik ufak atar
Ben homeoffice de yemek masasinda calisiyorum, bari hep ayni sandalyeye oturayim ve eve misafir geldiginde o sandalyeyi kimseye vermeyeyimoturanin totosu cökecek icine
Ben 67.95 ciktim!
Sağol canımm tişikkirlircok guzel menun canim, kahvaltina da bayildim
selaam :) az yememiş misin biraz sanki, doydun mu bu miktarla?Selam kizlar, vakit bulup menulerinizi okuyabilsem keske, hem motive ediyor hem ilham veriyor kendi menulerimi de hazirlarken ama yetisemiyorum kusura bakmayin
ben de yazayim dunku menumu B barga
sabah sutlu nescafe
oglen ufak bir tabak icine 1-2 kasik yagsiz et, 2-3 sebzeli mantarli pilav, 2-3 kasik haslanmis taze fasulye
aksam haslanmis taze fasulye salatasi (oglenkine limon ve sarimsak ekleyip salataya cevirdim) ve karisik kebap, biraz da naan ekmegi
sonrasinda cayla biraz kuruyemis ve 2 adet m&m yedim (bu kizim yuzunden oldu)
spor yapamadim ve sadece 3600 adim yurumusum
su da istedigim miktarda degildi maalesef
senin gunun nasildi esim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?