Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

benim totalde verdiğim kilo 6 ama hissedilen daha çok canım . Yeni kıyafetler aldım 1 bedenden fazla inceldim . Ne yazıkki ölçü almamıştım çok pişmanım kesin görürdüm almış olsam

Bende ilkinde öyle yaptım bunda da doğumdan sonra 78 e inmistim sonra dogum kiloma tekrar çıktım canım Fitt_anne çekip kurtardı beni o hayattan
Kızlar hatırladınız mı bi dönem şoray uzun yolda diye bi program vardı köy köy ve geziyordu bende bizim burda öyle bi yere yürüyüşe çıktım birazdan neneler patila yapcak ben yicem gibi

baştaki yeşil olancanım

Tam hizla gecmisi okuyordum ki Akinin ders saati geldi ,hem gecmis, hem alintilarim boynu bukuk kaldi..
Akinin dersinden sonra alacagim pingisayari, opuyorum simdilik canlar.
@gogo2405 ablalarin guzeli, hosgeldin, cok mutlu oldum seni gordugume..
bi daha da yazamamis kaptan geldigimden beri cok aktifti merak ettim ya

benim totalde verdiğim kilo 6 ama hissedilen daha çok canım . Yeni kıyafetler aldım 1 bedenden fazla inceldim . Ne yazıkki ölçü almamıştım çok pişmanım kesin görürdüm almış olsam
Hedefin kac canim? Masallah 6 kilo cok iyi, yarim cuval patates cikmis kiz icinden Ölcü almadin ama eski kiyafetlerin duruyorsa onlari bir dene üstüne. Bacaklarda ki incelmeyi göreceksin
Bende ilkinde öyle yaptım bunda da doğumdan sonra 78 e inmistim sonra dogum kiloma tekrar çıktım canım Fitt_anne çekip kurtardı beni o hayattan
Elinden tutan birinin olmasi ne güzel bir arkadasla yola cikmak her zaman icin avantaj. Yol arkadasini iyi secmissin
Tesekkür ederim canim ♥
Durmadan ev isi yapsak yeterli

Tesekkur ederim canım
Yemek yemek bile gelmedi. Bunlari bile zorla yedim canim. Biran once gecsn istiyorum.
Bunlari bilen zorla yedim.

Rica ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…