Daha fazla kalori yakiyorsun ya ondandir
Sen yine iyisin kilo verebiliyorsun, ben emzirirken yan gel yat osmana dönüsmüstüm
Spor yapildiginda sayilara cokta takilmamak lazim aslinda ama iste o da buranin diyet formatina uymuyor. Diyete baslamadan vücut ölcülerini almismiydin canim? Aldiysan eger kiyaslama yapip arada ki farki daha net görebilirsin. Yada diyete basladiginda ki kiyafetlerinden birini dene ve farki gör. Incelmis olmasaydin ayna da da fark göremezdinBacaklar bende de sorun, hic inceldigini farkedemiyor, anca pantolonlardan anliyorum.
Afiyet olsun canim, baklavaya kadar güzel gitmis. Bu baklavanin serefine bir 100 kere ziplasan mi
Eskiler yoldaaacuma icin inis iznini bekliyor
Yasak degilse beni de tutmayin bende tartilayim lütfeeen
Sürekli hareket halindesin canim, arka arkaya yapmasan da sporlarini aralikli olarak yapiyorsun.
Bir yazi okudum, aslinda ilk dakika yada ilk adimdan itibaren yakmaya basliyormus vücudumuz, sadece antreman esnasinda insulin seviyemiz düstükce yag yakimi artiyormus. Bu da 20-30 dakika sonra üst noktalara ulasiyor demek oluyormus. Ne kadar dogru bilmiyorum ama bana mantikli geldi.
Bende ilkinde öyle yaptım bunda da doğumdan sonra 78 e inmistim sonra dogum kiloma tekrar çıktım canımDaha fazla kalori yakiyorsun ya ondandir
Sen yine iyisin kilo verebiliyorsun, ben emzirirken yan gel yat osmana dönüsmüstüm
Spor yapildiginda sayilara cokta takilmamak lazim aslinda ama iste o da buranin diyet formatina uymuyor. Diyete baslamadan vücut ölcülerini almismiydin canim? Aldiysan eger kiyaslama yapip arada ki farki daha net görebilirsin. Yada diyete basladiginda ki kiyafetlerinden birini dene ve farki gör. Incelmis olmasaydin ayna da da fark göremezdinBacaklar bende de sorun, hic inceldigini farkedemiyor, anca pantolonlardan anliyorum.
Kızlar hatırladınız mı bi dönem şoray uzun yolda diye bi program vardı köy köy ve geziyordu bende bizim burda öyle bi yere yürüyüşe çıktım birazdan neneler patila yapcak ben yicem gibi
Bitmiyor ve bitmeyecekBebegin ne kadarlik canim? Ben kizim kücükken yemeklerimizi ona uydurmaya calisiyordum. Baharatlari eklemeden ona ayiriyordum yiyecegi kadar.
Tartilmak cezali degil miydi kaptanimBen kendimi zor tutuyorum tartilmamak icin
Kahvalti da neler yedin canim?
Lokum haricinde güzel gitmis canim, afiyet olsun. Lokumun cezasini da rakibin kesmis zaten.
Bu spor icin kullandigin uygulamanin adi nedir?
Hala müthis bir sekilde spor yapiyorsunuz canim, arti cikmaniz dogal. Yalniz gec söyle bir aynanin karsisina kendine bak, incelme yok mukesin vardir. Tavsiyem persembe gününü sporsuz gecirmenden yana.
Tamamdir canımGünaydın canım tamam yapıyorum hemen bende 50 mekik veriyorum sana
bi daha da yazamamis kaptanTam hizla gecmisi okuyordum ki Akinin ders saati geldi ,hem gecmis, hem alintilarim boynu bukuk kaldi..
Akinin dersinden sonra alacagim pingisayari, opuyorum simdilik canlar.
@gogo2405 ablalarin guzeli, hosgeldin, cok mutlu oldum seni gordugume..
Çocukları varya canım malum online dersler birde 10 saat zaman farkı belki ugrayamamistirbi daha da yazamamis kaptangeldigimden beri cok aktifti merak ettim ya
Ben dün konuştum kendisiyle biraz yoğun artık benimle idare etseniz olur mu bi kısacık bi sürebi daha da yazamamis kaptangeldigimden beri cok aktifti merak ettim ya
Hedefin kac canim? Masallah 6 kilo cok iyi, yarim cuval patates cikmis kiz icindenbenim totalde verdiğim kilo 6 ama hissedilen daha çok canım . Yeni kıyafetler aldım 1 bedenden fazla inceldim . Ne yazıkki ölçü almamıştım çok pişmanım kesin görürdüm almış olsam
Elinden tutan birinin olmasi ne güzelBende ilkinde öyle yaptım bunda da doğumdan sonra 78 e inmistim sonra dogum kiloma tekrar çıktım canımFitt_anne çekip kurtardı beni o hayattan
Tesekkür ederim canim ♥Eki Görüntüle 2708258
baştaki yeşil olancanım
Durmadan ev isi yapsak yeterli
Tekrar konusursan bizden kolaylik dile ♥ Idare etmek ne demek kaptanim, estagfurullahBen dün konuştum kendisiyle biraz yoğun artık benimle idare etseniz olur mu bi kısacık bi süre
Zaten bugün yarın gelir kaptanımız ona sürpriz olsun kızlar yarına kadar 10 kilo verelimTekrar konusursan bizden kolaylik dile ♥ Idare etmek ne demek kaptanim, estagfurullah
Tesekkur ederim canımen doğru kararı vermişsin
Geçmiş olsun
Hayır olsun inşallahumarım yarına seni üzen tüm olumsuzluklar uçup gitmiş olur. Mutlu bir sabaha uyanırsın
tamam belki çok iyi değil o bademler ama kötü de denmez canım. Yarına sporla yakarsın sen o 5 taneciği
Biber kızartması tehlikeli, sadece iki tane yiyerek kendini çok iyi tutmuşsun
Yemek yemek bile gelmedi. Bunlari bile zorla yedim canim. Biran once gecsn istiyorum.Tabii tabloyu yarın düzenleyeceğim. Geçmiş olsun dikkat et kendinemevsim geçişi en sıkıntılı zamanlar.
Çok çok az yemişsin adımların şahane ama bence böyle beslendiğin için de biraz halsiz olabilirsin. En kısa zamanda geçer umarım.
Bu puanlar ne böyle şahane
Çok da yansımış değil. Umarım kötü bişey olmamıştır?
Çikolatalı bademi de pek severim. Afiyet olsun. Güzel bi gün olmuş bademi saymazsak. O da nazar boncuğu olsun.
Tamamdır yarın düzelticem tabloyu.
Harika bir gün olmuş tebrik ederim.
Bunlari bilen zorla yedim.Canım 15 gün için geldik 1 aya uzadı daha fazla kalırdım ama bebeğin aşısı var ve yavaştan soğumaya başladı
Evet canım Rize
Çok güzel olmuş canım ciko erimistir
Odemdir canım sürekli tartilma sen tartı aldın mı
Bu menü ile artı çıkman mümkün değil canım odemdir
Tatlım ben baya bir diyetisyen gezdim zamanında hepsinde listede veriyordu 600 cal olsa asla vermezler bir küçük 80g olandan salataya ekleyebiliyordim yağıni süzüp ve extra yağ kullanmak yoktu salataya bence yağının tamamı ile 600 dur
Abooo hicbirsey yememissin ben emzirdigim için mi çok açım acaba hep açım
Gecmis olsun canım , şuan Ankara'da sadece diş çekimi var dolgu vs var mı acaba orda .
Eşim birşey yememissin ki mevsimsel olabilir mi acaba yorgunluğun
Cok iyi fikirZaten bugün yarın gelir kaptanımız ona sürpriz olsun kızlar yarına kadar 10 kilo verelim
Pes etmek yoook
Bağışıklığınıza çok dikkat edin diyet yüzünden geri durmayın lütfen her şeyin başı sağlıkYemek yemek bile gelmedi. Bunlari bile zorla yedim canim. Biran once gecsn istiyorum.
Hadı ınsallahEskiler yoldaaacuma icin inis iznini bekliyor
Toplu mezuniyetZaten bugün yarın gelir kaptanımız ona sürpriz olsun kızlar yarına kadar 10 kilo verelim
Rica ederim canımHedefin kac canim? Masallah 6 kilo cok iyi, yarim cuval patates cikmis kiz icindenÖlcü almadin ama eski kiyafetlerin duruyorsa onlari bir dene üstüne. Bacaklarda ki incelmeyi göreceksin
Elinden tutan birinin olmasi ne güzelbir arkadasla yola cikmak her zaman icin avantaj. Yol arkadasini iyi secmissin
Tesekkür ederim canim ♥
Durmadan ev isi yapsak yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?