Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam canımm valla yapılıyo da çok fena oldum ha hem temizlik hem spor derken akşama pert senin günün nasıl geçiyo
Cuma gününün yıldızı olacaksın bak gör ödevlerimi yapıyorum biraz ara verdim şimdide evde adımlıyorum ama 4 yk kısır yedim evde başka yemek yoktu Allah affetsin

Cuma gününün yıldızı olacaksın bak gör ödevlerimi yapıyorum biraz ara verdim şimdide evde adımlıyorum ama 4 yk kısır yedim evde başka yemek yoktu Allah affetsin
Yok valla hiç verememişim bu kadar uğraşa neden bilmiyorum cumaya ne olur bilmem .yaa afiyet olsun canım çekti bak bende yarın yapim güzel olur neden vicdan azabı çekiyosun kısır yiyebilirsin

Regıla 3 gün var ondan tartıda yanlış çıkıyo olabilirim herhalde
Bilmiyorum ki benim ikinci defa dişciye gidişim istanbulda vardır herhalde baya

Yok valla hiç verememişim bu kadar uğraşa neden bilmiyorum cumaya ne olur bilmem .yaa afiyet olsun canım çekti bak bende yarın yapim güzel olur neden vicdan azabı çekiyosun kısır yiyebilirsin
Karbonhidrat ya bulgur 4 fazla oldu biraz 2 olaydı iyiydi. Ay ben bu sene ilk defa turşu yaptım kendim. Bir güzel tutmuştu 1 kornişonda zor durdum.

Karbonhidrat ya bulgur 4 fazla oldu biraz 2 olaydı iyiydi. Ay ben bu sene ilk defa turşu yaptım kendim. Bir güzel tutmuştu 1 kornişonda zor durdum.
Ohh afiyet olsun valla bende ilk kez turşu yaptım bu yıl geçen gün kornişon bakalım nası olacak tadı

Ohh afiyet olsun valla bende ilk kez turşu yaptım bu yıl geçen gün kornişon bakalım nası olacak tadı
Ben ince biber yaptım acı biber yaptım küte yaptım kornişon yaptım lahana yaptım canım sıkıldıkça yaptım evdeki herkes çürür bu tutmaz dediler ama utandırdı turşum onları bie güzel oldu eminim seninki de çok güzel olur turşuda acemi şansı diye bişey var

Haha çok sevdim bunu turşuda acemi şansı

Allah razı olsun canım

Teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…