- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Selam canımm valla yapılıyo da çok fena oldum ha hem temizlik hem spor derken akşama pertKızlar nasılsınız? Gününüz nasıl geçiyor? Sporlar yapıldı mı?
Cuma gününün yıldızı olacaksın bak görSelam canımm valla yapılıyo da çok fena oldum ha hem temizlik hem spor derken akşama pertsenin günün nasıl geçiyo
Yok valla hiç verememişim bu kadar uğraşa neden bilmiyorum cumaya ne olur bilmem .yaa afiyet olsun canım çekti bak bende yarın yapim güzel olur neden vicdan azabı çekiyosun kısır yiyebilirsinCuma gününün yıldızı olacaksın bak görödevlerimi yapıyorum biraz ara verdim şimdide evde adımlıyorum ama 4 yk kısır yedim evde başka yemek yoktu Allah affetsin
Baya iyisin eşimm ben sadece 1 saat yürüdümPes etmek yoook
11.000 adım
12 dk pilates
10 mekik
Yeşil çay detoksu
Hyt-123 cağnım eşim sen neler yaptın
E-brulim sende durumlar nedir?
E English_teacherrr leslie kankam sen nasılsın? Neler yaptın?
Regıla 3 gün var ondan tartıda yanlış çıkıyo olabilirim herhaldeCanım 15 gün için geldik 1 aya uzadı daha fazla kalırdım ama bebeğin aşısı var ve yavaştan soğumaya başladı
Evet canım Rize
Çok güzel olmuş canım ciko erimistir
Odemdir canım sürekli tartilma sen tartı aldın mı
Bu menü ile artı çıkman mümkün değil canım odemdir
Tatlım ben baya bir diyetisyen gezdim zamanında hepsinde listede veriyordu 600 cal olsa asla vermezler bir küçük 80g olandan salataya ekleyebiliyordim yağıni süzüp ve extra yağ kullanmak yoktu salataya bence yağının tamamı ile 600 dur
Abooo hicbirsey yememissin ben emzirdigim için mi çok açım acaba hep açım
Gecmis olsun canım , şuan Ankara'da sadece diş çekimi var dolgu vs var mı acaba orda .
Eşim birşey yememissin ki mevsimsel olabilir mi acaba yorgunluğun
Yani iyiym herhalde yaCok sükür insallah tekrarlamaz
İnşallah canımDaha bir hafta varinsallah agrin biraz hafifler de randevuna kadar az da olsa rahat edersin canim
Karbonhidrat ya bulgur 4 fazla oldu biraz 2 olaydı iyiydi. Ay ben bu sene ilk defa turşu yaptım kendim. Bir güzel tutmuştu 1 kornişonda zor durdum.Yok valla hiç verememişim bu kadar uğraşa neden bilmiyorum cumaya ne olur bilmem .yaa afiyet olsun canım çekti bak bende yarın yapim güzel olur neden vicdan azabı çekiyosun kısır yiyebilirsin
Ohh afiyet olsun valla bende ilk kez turşu yaptım bu yıl geçen gün kornişon bakalım nası olacak tadıKarbonhidrat ya bulgur 4 fazla oldu biraz 2 olaydı iyiydi. Ay ben bu sene ilk defa turşu yaptım kendim. Bir güzel tutmuştu 1 kornişonda zor durdum.
Ben ince biber yaptım acı biber yaptım küte yaptım kornişon yaptım lahana yaptımOhh afiyet olsun valla bende ilk kez turşu yaptım bu yıl geçen gün kornişon bakalım nası olacak tadı
Haha çok sevdim bunu turşuda acemi şansıBen ince biber yaptım acı biber yaptım küte yaptım kornişon yaptım lahana yaptımcanım sıkıldıkça yaptım evdeki herkes çürür bu tutmaz dediler ama utandırdı turşum onları bie güzel oldu eminim seninki de çok güzel olur turşuda acemi şansı diye bişey var
Allah razı olsun canım
menun guzel.canim erken de kapatmissin
cok guzel. sporlar da sahane
aksam erken yemissin diger ogunler de hafif kotu gecmemis. spor da yapmissin. su bikeerg neymiş bakayim hic duymadim :)
if yapiyosun sanirim 2 ye kadar iyi durmussun masallah.
spor da menu de guzel afiyet olsun
afiyet olsun canim menun guzel olmus. fazladan yazdigin puanlar helali hos olsun
az ve oz guzel. fasulye kuru mu miktari ne kadar onu da bilsek iyi olurdu :)
corba ne corbasi miktari ne
afiyet olsun
sporlar da muthis. su atlamalari ben hic yapamıyorum hele
yine ayni seyi yaziyorun ama miktarlar yok
guzel canim afiyet olsun. spor da iyi
menu cok guzel. spor da olsaymis iyiymis. kahvenin yaninda bi zararli madde tuketmemissindir insallah
Teşekkür ederim canımen doğru kararı vermişsin
Geçmiş olsun
Hayır olsun inşallahumarım yarına seni üzen tüm olumsuzluklar uçup gitmiş olur. Mutlu bir sabaha uyanırsın
tamam belki çok iyi değil o bademler ama kötü de denmez canım. Yarına sporla yakarsın sen o 5 taneciği
Biber kızartması tehlikeli, sadece iki tane yiyerek kendini çok iyi tutmuşsun
Teşekkür ederim canımTabii tabloyu yarın düzenleyeceğim. Geçmiş olsun dikkat et kendinemevsim geçişi en sıkıntılı zamanlar.
Çok çok az yemişsin adımların şahane ama bence böyle beslendiğin için de biraz halsiz olabilirsin. En kısa zamanda geçer umarım.
Bu puanlar ne böyle şahane
Çok da yansımış değil. Umarım kötü bişey olmamıştır?
Çikolatalı bademi de pek severim. Afiyet olsun. Güzel bi gün olmuş bademi saymazsak. O da nazar boncuğu olsun.
Tamamdır yarın düzelticem tabloyu.
Harika bir gün olmuş tebrik ederim.
İyi akşamlar canım iyiyim şükür sen nasılsın ?Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz?
Birkac gundur ailevi sebeplerden biraz zor gunler geciriyoruz.
Sizlerle ilgilenemedim.
Hepiniz iyi misiniz?
Her zorluğun ardında bir kolaylık vardır, inşallah sizde tez vakitte feraha erersiniz canım.Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz?
Birkac gundur ailevi sebeplerden biraz zor gunler geciriyoruz.
Sizlerle ilgilenemedim.
Hepiniz iyi misiniz?
Bende idare eduiyorum canim cok sagol sordugun icin :)İyi akşamlar canım iyiyim şükür sen nasılsın ?
Insallah Ebrum, umitvar olmak sart...Her zorluğun ardında bir kolaylık vardır, inşallah sizde tez vakitte feraha erersiniz canım.
cumaya kadar hicbirsey yiyip icmeden beklesem mi acabaBen ilk 68.2 çıktım wcye gittim geldim 68.4tartı beni sevmüyür ama sana bi göz kırpmış bi çay için derim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?