cumaya kadar hicbirsey yiyip icmeden beklesem mi acaba
İyi akşamlar özgecim hayırdır inşallah kötü bişe yokturIyi aksamlar kizlar nasilsiniz?
Birkac gundur ailevi sebeplerden biraz zor gunler geciriyoruz.
Sizlerle ilgilenemedim.
Hepiniz iyi misiniz?
senin mezuniyet hedefin kac? guncel kilon cok iyi gorunuyor, hem yesilin tam ortasindasininşallah canım mezun olup yine buralarda olmak istiyorum inşallah:)
tesekkurler, 67.5 :)ooo süpersin valla Cuma’ya hedef neydi tutar inşallah
Hayırlısı olsun gülüm. Bende iyiyim şükür, iş güç.Insallah Ebrum, umitvar olmak sart...
Sen nasilsin kuzum?
senin menun sanki benden daha azselaam :) az yememiş misin biraz sanki, doydun mu bu miktarla?
benim sabah klasik 2 yumurtalı ve yulaflı omletim vardı, 3 biber, birkaç çeri domates, lor peyniri, 2 dilim salam
öğlen: 1 tk fıstıkezmesi
akşam da 1 tabak mercimek yemeği ile cacık
spor olarak yürüdüm 1 saat kadar, ama su benim de az oldu, 1.5 civarı sanırım.
ben evde spora vakit bulamiyorum bir turluKızlar nasılsınız? Gününüz nasıl geçiyor? Sporlar yapıldı mı?
vucut topluyor kas yapiyorsundur canim, birden eksi gorursun tartida uzulme, boyle kararli devamYok valla hiç verememişim bu kadar uğraşa neden bilmiyorum cumaya ne olur bilmem .yaa afiyet olsun canım çekti bak bende yarın yapim güzel olur neden vicdan azabı çekiyosun kısır yiyebilirsin
Canim buyuk oglumla ilgili, 7 yasinda dikkat eksikligi ve hiperaktivite rahatsizligi var.2. Sinifa gidiyor okul ve evde cok zor zamanlar geciriyoruz.İyi akşamlar özgecim hayırdır inşallah kötü bişe yoktur
Allah iyilik versin canimHayırlısı olsun gülüm. Bende iyiyim şükür, iş güç.
Muthis birgun olmus ZeynebimIyi aksamlar
Ilk ogun.
1 haslanmis yumurta
Yarim avokado
20gr brezilya Bademi
Ara
50gr müslibar
Aksam
150 gr kapuska
Toplam aldigim kalori 800
1 buyuk kupa filtre kahve
2,8 L su
Spor
14 bin adim 700 puan
30dk yuruyus, puani adim a saydim
30dk Bikeerg 210 puan
4x 20 sn plank
Birgaripyolcu06 Yawrukush
Eki Görüntüle 2708464 cumadan beklentin bu mudur ??
800 kalori cok az degil miIyi aksamlar
Ilk ogun.
1 haslanmis yumurta
Yarim avokado
20gr brezilya Bademi
Ara
50gr müslibar
Aksam
150 gr kapuska
Toplam aldigim kalori 800
1 buyuk kupa filtre kahve
2,8 L su
Spor
14 bin adim 700 puan
30dk yuruyus, puani adim a saydim
30dk Bikeerg 210 puan
4x 20 sn plank
Birgaripyolcu06 Yawrukush
Babamın bi teyzesi vardı çok kiloluydu bir gün diyet yapmaya karar verdi salatalık yicem sadece dedi hadi bakalım dedik.3.günün sonunda tepsi baklavayı kucağına alıp diyeti batsın diyip baklavaları öpüp yiyordu.Bence bu aralıklı orucun sonu böyle biter
ben bir ay birsey yemesem boyle olmam bu guncel kiloyla
gecen netflix'te aralikli oruc ustune belgeselimsi birsey izledim, insanlar 30gun sadece su ile oruc tutuyorlardi
gerci programdaki diyetisyen onermiyordu, digerleri oneriyordu. Anladigim calismalar hala devam ediyor ama yarari/zarari tam kanitlanmamis
Dun ekmek ve kek yiyip fazla aldim kalori. Dengeler diye dusunuyorum. Yarin 1200 e cikaracagim yine800 kalori cok az degil mi
Konu çocuklar olunca insan daha bi perişan oluyo anlıyorum seni canım inşallah en kısa zamanda toparlarsınız kendini yıpratmamaya çalışCanim buyuk oglumla ilgili, 7 yasinda dikkat eksikligi ve hiperaktivite rahatsizligi var.2. Sinifa gidiyor okul ve evde cok zor zamanlar geciriyoruz.
Okul ve doktor ilac kullanmasini tesvik ediyor.Ilqc cok kotu yan etkileri olan bir ilac,cocuguma vermek istemiyorum.Cok zorlaniyor,cok yipraniyoruz.
programda bir kisinin oruc sonrasi öldügünden bahsediyordu. boyle uzun sureli acliklarda once sivi meyve/sebze suyu, sonra yavas yavas yemek ekleniyor, yoksa vucudu fena vuruyormusBabamın bi teyzesi vardı çok kiloluydu bir gün diyet yapmaya karar verdi salatalık yicem sadece dedi hadi bakalım dedik.3.günün sonunda tepsi baklavayı kucağına alıp diyeti batsın diyip baklavaları öpüp yiyordu.Bence bu aralıklı orucun sonu böyle biter
Bir noktaya kadar elimden geleni yapayim gerisi icin yapcak bisey yok zaten diyorum.Evlat soz konusu olunca cok zor oluyor haklisin...Konu çocuklar olunca insan daha bi perişan oluyo anlıyorum seni canım inşallah en kısa zamanda toparlarsınız kendini yıpratmamaya çalış
Cok tehlikeli buluyorum ben boyle oruclari..programda bir kisinin oruc sonrasi öldügünden bahsediyordu. boyle uzun sureli acliklarda once sivi meyve/sebze suyu, sonra yavas yavas yemek ekleniyor, yoksa vucudu fena vuruyormus
Nasil bir eksi gelecek cumaya merak icindeyim,gunun nazar boncukluk olmus.Bugunku menüm Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği 6 tane zeytin 1 dilim peynir domates salatalık biber
Ara sade kahve ve elma
Akşam etli karnabahar yemeği 4 kaşık ve yoğurt
Suyum 2.5 lt ve cezam 2 bardak su
Spor malesef 3000 yapamadım kendimi çok zorlamak da istemedim eşimCanfeb senin günün nasıl geçti
50 mekik ×3=150
100 squat ×3= 300
4 mile leslie 60 ×7=420
1 saat ev işi ×2=120
300 ip atlama×2= 600 toplam 1590 puan sanıyorum doğru hesapladım
Yawrukush Birgaripanne Arrietty_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?