Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

senin menun sanki benden daha az ama cok guzel, yuruyus de var. cuma tarti yuzumuzu guldurecek
Kızlar nasılsınız? Gününüz nasıl geçiyor? Sporlar yapıldı mı?
ben evde spora vakit bulamiyorum bir turlu
ne guzel yuruyus yapiyordum, yagmurlar basladi, dinmiyor ki cikayim disari
Yok valla hiç verememişim bu kadar uğraşa neden bilmiyorum cumaya ne olur bilmem .yaa afiyet olsun canım çekti bak bende yarın yapim güzel olur neden vicdan azabı çekiyosun kısır yiyebilirsin
vucut topluyor kas yapiyorsundur canim, birden eksi gorursun tartida uzulme, boyle kararli devam

İyi akşamlar özgecim hayırdır inşallah kötü bişe yoktur
Canim buyuk oglumla ilgili, 7 yasinda dikkat eksikligi ve hiperaktivite rahatsizligi var.2. Sinifa gidiyor okul ve evde cok zor zamanlar geciriyoruz.
Okul ve doktor ilac kullanmasini tesvik ediyor.Ilqc cok kotu yan etkileri olan bir ilac,cocuguma vermek istemiyorum.Cok zorlaniyor,cok yipraniyoruz.

Muthis birgun olmus Zeynebim

Afiyet olsun
Sahane, ekleyecek birsey bulamadim

ben bir ay birsey yemesem boyle olmam bu guncel kiloyla
gecen netflix'te aralikli oruc ustune belgeselimsi birsey izledim, insanlar 30gun sadece su ile oruc tutuyorlardi
gerci programdaki diyetisyen onermiyordu, digerleri oneriyordu. Anladigim calismalar hala devam ediyor ama yarari/zarari tam kanitlanmamis

800 kalori cok az degil mi

Babamın bi teyzesi vardı çok kiloluydu bir gün diyet yapmaya karar verdi salatalık yicem sadece dedi hadi bakalım dedik.3.günün sonunda tepsi baklavayı kucağına alıp diyeti batsın diyip baklavaları öpüp yiyordu.Bence bu aralıklı orucun sonu böyle biter

Konu çocuklar olunca insan daha bi perişan oluyo anlıyorum seni canım inşallah en kısa zamanda toparlarsınız kendini yıpratmamaya çalış

programda bir kisinin oruc sonrasi öldügünden bahsediyordu. boyle uzun sureli acliklarda once sivi meyve/sebze suyu, sonra yavas yavas yemek ekleniyor, yoksa vucudu fena vuruyormus

Bugunku menüm Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği 6 tane zeytin 1 dilim peynir domates salatalık biber
Ara sade kahve ve elma
Akşam etli karnabahar yemeği 4 kaşık ve yoğurt
Suyum 2.5 lt ve cezam 2 bardak su
Spor malesef 3000 yapamadım kendimi çok zorlamak da istemedim eşim Canfeb senin günün nasıl geçti
50 mekik ×3=150
100 squat ×3= 300
4 mile leslie 60 ×7=420
1 saat ev işi ×2=120
300 ip atlama×2= 600 toplam 1590 puan sanıyorum doğru hesapladım
Yawrukush Birgaripanne Arrietty_

Konu çocuklar olunca insan daha bi perişan oluyo anlıyorum seni canım inşallah en kısa zamanda toparlarsınız kendini yıpratmamaya çalış
Bir noktaya kadar elimden geleni yapayim gerisi icin yapcak bisey yok zaten diyorum.Evlat soz konusu olunca cok zor oluyor haklisin...

programda bir kisinin oruc sonrasi öldügünden bahsediyordu. boyle uzun sureli acliklarda once sivi meyve/sebze suyu, sonra yavas yavas yemek ekleniyor, yoksa vucudu fena vuruyormus
Cok tehlikeli buluyorum ben boyle oruclari..
Aclik,oruc tutmak bunlarin vucudumuza cok faydalari var ama bilimsel arastirmalarin isiginda, saglikli bir sekilde uygulamak gerek...

Nasil bir eksi gelecek cumaya merak icindeyim,gunun nazar boncukluk olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…