Bence çok güzel olur canım. Herkes birbiriyle tatlı rekabet içerisinde olurAynen. Cok guzel fikir
Hatta kazanan kisi spor belirleme hakkinada sahip olabilir.
Bence guzel fikir ,free olunca ise yaradiVera ve Smneapdullah cosmus resmen :)
Haftaya da free takilmaca mi yapsak
Olur mu. Faydasi vardir elbet.Kaptanım bence de free takılmaca yapalım puan alma olayı aşırı gaza getiriyor.
Canım inşallah haftaya birinci sensin
Teşekküüüür ederizzz
İnşallah faydasını görürüz ipsizz olunca bana bi garip geliyor etkisi olmayacakmış gibi yan sanayi gibi
Bence çok güzel olur canım. Herkes birbiriyle tatlı rekabet içerisinde olur
Vallahi. Daha cok spor yapilsin diye farkli seyler denedik olmadi. Ama boyle free de costular :))Bence guzel fikir ,free olunca ise yaradi
Kesinlikle cok guzel olduOlur mu. Faydasi vardir elbet.
Tamamdir free e Devam
Vallahi. Daha cok spor yapilsin diye farkli seyler denedik olmadi. Ama boyle free de costular :))
Memnuniyetle kaptancımE-brulim free takılmaca da seninle kapışalım mı ??
Kabul edildiMemnuniyetle kaptancımçok heyecanlandım ama yaaa kıyasıya rekabet olsun mu kaptanım? Kırmadan ama iğneleyici
Guzel birgun olmus canim,kolay gelsinmenümü yazayım ve koşarak ödev yapmaya gideyim
07.30: 1 bardak ılık limonlu su 1 kuru incir
10.00: 1 köz biber minik minik parça tulum peyniri domates 10 minik yeşil zeytin 1 sahanda yumurta
15:00 2 havuç 4 çilek
18:30 4 yk kısır 1 kornişon roka salatası
su çok
spor
17 bin adım 850 puan
24 dk pilates 168 puan
10 mekik 30 puan
toplam 1048 puan
Hyt-123 Arrietty_
Vera valla kısır o kadar severim ki anlatamam, yani yapsam bir tabak imkanı yok duramamCuma gününün yıldızı olacaksın bak görödevlerimi yapıyorum biraz ara verdim şimdide evde adımlıyorum ama 4 yk kısır yedim evde başka yemek yoktu Allah affetsin
Kaptanım özlendin ya inşallah çözülmeyecek dert değildirIyi aksamlar kizlar nasilsiniz?
Birkac gundur ailevi sebeplerden biraz zor gunler geciriyoruz.
Sizlerle ilgilenemedim.
Hepiniz iyi misiniz?
senin mezuniyet hedefin kac? guncel kilon cok iyi gorunuyor, hem yesilin tam ortasindasin
tesekkurler, 67.5 :)
Iyi aksamlar
Ilk ogun.
1 haslanmis yumurta
Yarim avokado
20gr brezilya Bademi
Ara
50gr müslibar
Aksam
150 gr kapuska
Toplam aldigim kalori 800
1 buyuk kupa filtre kahve
2,8 L su
Spor
14 bin adim 700 puan
30dk yuruyus, puani adim a saydim
30dk Bikeerg 210 puan
4x 20 sn plank
@Birgaripyolcu06Yawrukush
Kaptanım inşallah her şey istediğin gibi olur Rabbim hayırlı şifalar versin inşallahCanim buyuk oglumla ilgili, 7 yasinda dikkat eksikligi ve hiperaktivite rahatsizligi var.2. Sinifa gidiyor okul ve evde cok zor zamanlar geciriyoruz.
Okul ve doktor ilac kullanmasini tesvik ediyor.Ilqc cok kotu yan etkileri olan bir ilac,cocuguma vermek istemiyorum.Cok zorlaniyor,cok yipraniyoruz.
Valla sonunda yedimsonuçta o kapuska yendi demek afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?