Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Olur mu. Faydasi vardir elbet.
Bence çok güzel olur canım. Herkes birbiriyle tatlı rekabet içerisinde olur
Tamamdir free e Devam
Bence guzel fikir ,free olunca ise yaradi
Vallahi. Daha cok spor yapilsin diye farkli seyler denedik olmadi. Ama boyle free de costular :))

menümü yazayım ve koşarak ödev yapmaya gideyim
07.30: 1 bardak ılık limonlu su 1 kuru incir
10.00: 1 köz biber minik minik parça tulum peyniri domates 10 minik yeşil zeytin 1 sahanda yumurta
15:00 2 havuç 4 çilek
18:30 4 yk kısır 1 kornişon roka salatası
su çok
spor
17 bin adım 850 puan
24 dk pilates 168 puan
10 mekik 30 puan
toplam 1048 puan
Hyt-123 Arrietty_

Guzel birgun olmus canim,kolay gelsin

sonuçta o kapuska yendi demek afiyet olsun

Kaptanım inşallah her şey istediğin gibi olur Rabbim hayırlı şifalar versin inşallah

firsat bulur bulmaz bugun ki menumu de yazcam kizlar. 1. sinifa giden yavru kusum biraz ilgisiz kaldi bu siralar. abisi 1. sinifa giderken hergun ödevini yaptirir ogrendiklerini tekrar ederdik. ama bu cimcimeyle hic ilgilenemedim desem yeridir. bu aksam biraz onunla odev yapalim. gece yazarim. görüşürüz
Yawrukush esmeriiim

Menüm bugün hiç iyi olmadı. Annemlere gittim, babam yarın ameliyat olacak. Annem beni herhalde hep aç geziyor sandığı için her seferinde bana göre bir sabotajla karşılaşıyorum. Aklınca kıyamıyor bana olan oldu, ağlasamda zırlasamda bir faydası yok artık. Yarın kaldığım yerden devam süper bir menüyle devam edeceğim.

Sabah:
1 litre Detoks çayı
Ara:
1 bardak Altın süt
Öğlen:
1 mandalina
1 küçük çikolatalı bisküvi
Akşam:
1 tabak mantı
Salata

Yazmaya utandım resmen cezam neyse razıyım...

Su: 1 litre
Spor: 5 kere 80’er basamaktan 5 kat merdiven in çık - 120 puan
500 zıplama - 1000 puan
4600 adım - 230 puan
14 köprü - 42 puan
Leslie 30 dakika - 210 puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…