Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya şimdiden yarının derdine düştüm İnan ne yesem nasıl yapsam diye gündüz için karnıbahar haşladım yoğurtla yicem akşama da mantar sote düşünüyorum uygun olur tartı öncesi sanki
Bende Ilk ogunu daha bugun Ögle yerken dusundum
Yarim avokado, karides salatasi ustune
Aksam da yumurta yiyecegim

Adını söyleyemeyeceğim gülüm daha doğrusu bilmiyorum. Fıtık ameliyatını çoğu kişi oluyor, çok büyük bir operasyon değil ama işte babam helallik falan isteyince biraz kötü oldum. Ana baba söz konusu olunca gözümden şıpır şıpır akıyor hemen yaşlar. Ben biraz fazla duygusalım. Birde geçmişte daha zor durumlarla karşı karşıya kaldık, hepsi de kısa zaman içerisinde oldu belki de o beni tedirgin ediyordur. Desteğin için teşekkür ederim

Ya şimdiden yarının derdine düştüm İnan ne yesem nasıl yapsam diye gündüz için karnıbahar haşladım yoğurtla yicem akşama da mantar sote düşünüyorum uygun olur tartı öncesi sanki
Canım karnabaharı olabildiğince erken ye, fazla tüketildiğinde şişkinliğe sebebiyet verebiliyor diye biliyorum. Amaaa menü harika

Bende yarına ızgara tavuk, salata ve haşlanmış brokoli düşündüm.

Icini ferah tut canim, saglikla atlatir insallah baban..

Bende idare eduiyorum canim cok sagol sordugun icin :)
Diyet nasil gidiyor?
Ben teşekkür ederim canım.. diyet güzel ancak regl konusunda sıkıntı yaşıyorum günün geldi ancak olmuyorum ve acayip rahatsizim
Cok guzel olmus canim :)
Teşekkür ederim canım

Allah razı olsun Özgem. Bende senin oğluna acil şifalar diliyorum. Dua edeceğim onun için

Allah razı olsun canım amin inşallah. Allah daha büyük dertler vermesin.
Çook geçmiş olsun canım Allahım şafi ismi ile şifa versin inşallah

Karbonhidratı bol bi gün olmuş eşim ama olsun gün içinde de çok aktifsin zaten

iyi geceler kizlar

sabah
1 kase granola

ara
1 armut

ogle
1 kasik patates puresi
1 kasik basmati pirinci
1 tane yumurta

ara
1 bardak sutlu kahve
cok az tb ekmek üzerine
1 tatli kasigi fistik ezmesi
1 tatli kasigi bal

saat 5
2 dlm tb ekmegine tost (niyet lahana.yemegiydi kismet tost oldu. erken kapattim
sutlu kahve
kırmızı pancar

saat 7
1 tane kofte

su 2 lt
spor
4000 adim
20 squat
50 mekik
30 sn x 3 plank
15 dk leslie
530 puan Arrietty_
insallah dogru hesaplamisimdir.

İyi geceler herkese :)
10.00> limonlu su
11.30> 4 yk yoğurt+1 yk nar
18.00> 1 karnıyarık+4-5 yk bulgur pilavı+ bol salata
22.00> 150ml sütlü kahve
Yaklaşık 1,5-2 lt su
Saatimi takmayı unutmuşum kaç adım attığımı bilmiyorum ama yaklaşık 45 dk yürüdüm. Günüm plansız şekilde dışarıda geçtiği için yemek yiyemedim. Sağlıksız bir durum ama gün bu şekilde ilerledi
G GCA

Gunaydin guzel arkadaslarim, tam 30 sayfa gecmisi okudum, menuleri not ettim, simdi cocuklari uyutup menu tablomuzu halledecegim.
Kizlar tarti oncesi son gunumuz hepimiz cok dikkat edelim.
North River canim gec cevabim icin ozur dilerim bugun kilo bildirimi yapabilirsin , isim ve tarihi yazdigin kagitta fotoda gozukmeli unutma gulum, iyi yolculuklar.
Hyt-123 disin nasil oldu gulum?
Sismaniye canim beni sormussun , cok mutlu oldum mesajina, sen nasil oldun ailevi durumlar cozuldu mu?
E-brulim Ebrum babanin ameliyati cok guzel gecsin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…