Bende Ilk ogunu daha bugun Ögle yerken dusundumYa şimdiden yarının derdine düştüm İnan ne yesem nasıl yapsam diyegündüz için karnıbahar haşladım yoğurtla yicem akşama da mantar sote düşünüyorum uygun olur tartı öncesi sanki
Bende Ilk ogunu daha bugun Ögle yerken dusundum
Yarim avokado, karides salatasi ustune
Aksam da yumurta yiyecegim
Adını söyleyemeyeceğim gülüm daha doğrusu bilmiyorum. Fıtık ameliyatını çoğu kişi oluyor, çok büyük bir operasyon değil ama işte babam helallik falan isteyince biraz kötü oldum. Ana baba söz konusu olunca gözümden şıpır şıpır akıyor hemen yaşlar. Ben biraz fazla duygusalım. Birde geçmişte daha zor durumlarla karşı karşıya kaldık, hepsi de kısa zaman içerisinde oldu belki de o beni tedirgin ediyordur. Desteğin için teşekkür ederimkapalı ameliyat mı tabii onun tıbbi bi adı var ama unuttum şimdi ondan mı olacak? öyleyse kolay bi ameliyat bizim ailede herkeste var bende de varçok kısa sürede ameliyat halinden kurtuldu olan herkes hayatına devam etti.Sizinde öyle olur inşallah.
Canım karnabaharı olabildiğince erken ye, fazla tüketildiğinde şişkinliğe sebebiyet verebiliyor diye biliyorum. Amaaa menü harikaYa şimdiden yarının derdine düştüm İnan ne yesem nasıl yapsam diyegündüz için karnıbahar haşladım yoğurtla yicem akşama da mantar sote düşünüyorum uygun olur tartı öncesi sanki
Allah razı olsun kaptanım. Doğru diyorsun büyük küçük farketmiyor. Can sonuçta.
Evet canim 10 basamagi,1 kat sayabilirsin:)Kaptanım 10 basamak bir kat hesaplanır yazıyor. 10 in 10 çık 2 kat olur dimi yanlış hesap yapmıyorum
Canim eksik olmaAllah razı olsun Özgem. Bende senin oğluna acil şifalar diliyorum. Dua edeceğim onun için
Allah razı olsun canım amin inşallah. Allah daha büyük dertler vermesin.
Icini ferah tut canim, saglikla atlatir insallah baban..Adını söyleyemeyeceğim gülüm daha doğrusu bilmiyorum. Fıtık ameliyatını çoğu kişi oluyor, çok büyük bir operasyon değil ama işte babam helallik falan isteyince biraz kötü oldum. Ana baba söz konusu olunca gözümden şıpır şıpır akıyor hemen yaşlar. Ben biraz fazla duygusalım. Birde geçmişte daha zor durumlarla karşı karşıya kaldık, hepsi de kısa zaman içerisinde oldu belki de o beni tedirgin ediyordur. Desteğin için teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim canım.. diyet güzel ancak regl konusunda sıkıntı yaşıyorum günün geldi ancak olmuyorum ve acayip rahatsizimBende idare eduiyorum canim cok sagol sordugun icin :)
Diyet nasil gidiyor?
Teşekkür ederim canımCok guzel olmus canim :)
Iyi aksamlar
Ilk ogun.
1 haslanmis yumurta
Yarim avokado
20gr brezilya Bademi
Ara
50gr müslibar
Aksam
150 gr kapuska
Toplam aldigim kalori 800
1 buyuk kupa filtre kahve
2,8 L su
Spor
14 bin adim 700 puan
30dk yuruyus, puani adim a saydim
30dk Bikeerg 210 puan
4x 20 sn plank
Birgaripyolcu06 Yawrukush
Çook geçmiş olsun canım Allahım şafi ismi ile şifa versin inşallahAllah razı olsun Özgem. Bende senin oğluna acil şifalar diliyorum. Dua edeceğim onun için
Allah razı olsun canım amin inşallah. Allah daha büyük dertler vermesin.
Amin tüm hastalara inşallah canımÇook geçmiş olsun canım Allahım şafi ismi ile şifa versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?